Announcement

Collapse
No announcement yet.

Friendly Match: Iran vs Azerbaijan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Friendly Match: Iran vs Azerbaijan

May 29th @ Tehran, Azadi Stadium
    18:00 Tehran Time
    6:30 PST
    9:30 EST

preparation for iran's game against Korea DPR & Bahrain on june 3rd and june 8th

kasi midoneh baziha che saati ast?,,,

Comment

in hamun team-i hast keh parsal ba UK tuyeh Liverpool bazi kard va 2-2 mosavi kardan,nabayad dasteh kam gerefteshun !

Comment

تيم‌ملي‌ حدود 28 روز ديگر به‌ انگليس‌ سفر خواهد کرد تا اردوي‌ اروپايي‌ خود را در لندن‌ برگزار کند و از هم‌اکنون‌ مسئولان‌ فدراسيون‌ به‌ دنبال‌ چند حريف‌ تدارکاتي‌ هستند اما بابي‌رابسون‌ اسطوره‌ فوتبال‌ انگليس‌ که‌ رابطه‌ خوبي‌ با شرکت‌ استعداديابي‌ بازيکن‌ به‌ رياست‌ يک‌ ايراني‌ دارد، مي‌خواهد در سفر انگليس‌ به‌ تيم‌ملي‌ کمک‌ کند.

رابسون‌ حتي‌ با خوزه‌ مورينيو سرمربي‌ جوان‌ و مطرح‌ چلسي‌ که‌ زماني‌ مترجم‌ و دستيار او بوده‌ است‌ در مورد حضور ايران‌ در انگليس‌ صحبت‌ کرده‌ است.

بابي‌ رابسون‌ در اين‌ مورد به‌ همکار ما در انگلستان‌ گفت: من‌ قصد حضور در ايران‌ را داشتم‌ و شرايط‌ سفرم‌ نيز فراهم‌ شده‌ بود اما به‌ دليل‌ مشکلاتي، نتوانستم‌ به‌ تهران‌ بيايم‌ و مطمئن‌ باشيد در تابستان‌ سفري‌ به‌ تهران‌ خواهم‌ کرد و قصد دارم‌ از چند باشگاه‌ ديدن‌ کنم.

وي‌ افزود: مطلع‌ شدم‌ تيم‌ملي‌ ايران‌ قصد برپايي‌ اردويي‌ در لندن‌ را دارد و هر کمکي‌ براي‌ اين‌ اردو انجام‌ مي‌دهم. من‌ براي‌ بازي‌ تيم‌ملي‌ ايران‌ با مورينيو صحبت‌ کردم‌ و او قبول‌ کرد با تيم‌ اصلي‌ چلسي‌ برابر ايران‌ بازي‌ کند و اين‌ مسئله‌ را با دوستان‌ ايراني‌ام‌ در انگليس، در ميان‌ گذاشتم.

گفتني‌ است‌ مسئولان‌ اين‌ شرکت‌ که‌ با رابسون‌ قرارداد طولاني‌ مدت‌ دارند اين‌ پيشنهاد را به‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ ارائه‌ کردند که‌ هنوز هيچ‌ پاسخي‌ از سوي‌ فدراسيون‌ به‌ آنها داده‌ نشده‌ است.

واقعاً‌ اگر چنين‌ اتفاقي‌ صورت‌ گيرد و چلسي‌ بازي‌ با ايران‌ را قبول‌ کند بايد فدراسيون‌ اين‌ بازي‌ را جدي‌ بگيرد زيرا حريفي‌ بهتر از چلسي‌ در انگلستان‌ وجود ندارد.

Comment

time bazi ro neveshtam avale post

18:00 Tehran Time
          6:30 PST
          9:30 EST

Comment

merci..

nadideh bodam

Comment

Working...
            X