PDA

View Full Version : Ebi

Anonymous
08-22-2003, 09:26 AM
Have you heard ebis latest song vaghti to gerye mikoni from the album shabeh niloofari

yasaman
08-23-2003, 09:11 AM
ive heard like only 20 seconds of it

nazy18
08-25-2003, 09:03 AM
i didnt hear it :roll: was it nice ??

mahta
08-25-2003, 09:18 PM
i am glad that ebi has a new album.....he didn't gave out any album for sooo long....yeah....i have heard of it....but it is not that shaad....happy..

yasaman
08-26-2003, 06:18 AM
it was ok :roll:

Tapesh
08-26-2003, 12:12 PM
You can listen to his new album on Tapesh.Com :)) just go to the Music section......

nazy18
08-26-2003, 12:56 PM
thats really nice tapesh :D am gonna listen to him now :D

Anonymous
02-22-2004, 08:10 AM
Have you heard ebis latest song vaghti to gerye mikoni from the album shabeh niloofari[quote][u][i][/i][b] :arrow: :roll: :P :o [/b][/u][/quote]

Nazanin
02-22-2004, 10:57 AM
Man keh I LOOOOOOOOOOOOOOOVED his new album! Beh nazareh man ahangash harf nadaran & as always they're full of meaning. Vaghti to geryeh mikoni ham kheili ghashangeh :wink:

mahta
02-22-2004, 07:49 PM
yeah...that's true..his songs are full of meaning...

kazhal
02-24-2004, 11:27 AM
GOD=Ebi :D

RedWine
05-10-2005, 06:06 AM
بسياری از ما صدای ابی را دوست داريم و با آن احساس نزديکی می کنيم. در بين طرفداران ابی همه جور سنی را می بينيم: جوانان ديروز، جوان امروز و حتی نوجوانان (که ظاهرا در سال های آتی همچنان طرفدار ابی باقی خواهد ماند.) همصدايی تماشاچيان با ابی هنگام اجرای کنسرت هايش، ثابت می کند که آهنگهای او محبوبيت زيادی دارد
از پخش "شب"، اولين آهنگ ابی (که سالهای پيش دربرنامه ميخک نقره ای تلويزيون ملی اجرا کرد)، تاکنون ترانه های جاودان زيادی با صدای او در خانه ها شنيده می شود

آخرين آلبوم ابی با نام "شب نيلوفری" مجموعه ای است از ترانه های ايرج جنتی عطائی و ساخته های سياوش قميشی که حدود يک سال پيش بيرون آمد. ابی در حال حاضر سرگرم ضبط ترانه های جديد و بازسازی ترانه های ماندگار خودش به سبک الکترونيکی است. اين آلبوم را دی جی الی گيتر و آرش تنظيم می کنند

تازه ترين آهنگی که با صدای ابی وارد بازار شده، بازسازی آهنگ "ای يار بگو" است. اين آهنگ با آرش، خواننده ايرانی مقيم سوئد، به طور دو صدائی اجرا شده است. "راه من"، از آهنگ های تازه ديگر ابی است که در سايت اين خواننده www.ebi.net قابل شنيد است

ابی در کنسرتهای ماه آينده اش در کانادا، آمريکا، استراليا و اروپا، احتمالا ترانه ای بنام " اگه خدا بودم" را، که از ترانه های آلبوم آينده اش است، اجرا خواهد کرد

حال و هوای اين آهنگ و تغيير ظاهر ابی در کنسرتهای اخيرش( عکس جديد از کنسرت کانادا) نشان می دهد که ابی با کمک همسر و مدير برنامه هايشان (خانم مهشيد) وارد مرحله جديدی از زندگی هنری شده است

ابی در حال حاضر در سوئد زندگی می کند و از روز شنبه (8 مه) به شهر لس آنجلس رفته تا برای کنسرتهايی که قرار است در آمريکا برگزار کند، آماده شود

RedWine
05-15-2005, 08:34 AM
BBC.Persian wrote:

چه مدتی است که سایت شما به راه افتاده است؟

ابی: در حدود هفت یا هشت ماهی میشود. آقای نوید سهیلیان در درست کردن این سایت خیلی به من کمک کردند. البته فکر میکنم که در آینده این سایت خیلی بهتر از این هم بشود. همچنین تصمیم گرفتم که وقت بیشتری را برای پاسخ دادن به ایمیل ها بگذارم. چرا که تا کنون فرصتی نداشتم به تک تک ایمیل ها پاسخ دهم

یکی از خوانندگان پرسیده که چرا شما یک وبلاگ در سایت خود نمی گذارید تا با طرفدارانتان نزديکتر بشوید و از این طریق ارتباط بهتری با آنها برقرار کنید؟

البته حتما کوشش می کنم که این وبلاگ را درست کنم تا طرفداران و دوستان را در جریان کارهای روزانه خودم که در واقع خلاصه می شود به شنیدن موزیک های مختلف، تماشای فوتبال یا تنیس، پیاده روی و صرف چای، قرار بگيرند

سوال شده که چرا شما آهنگ "بگو ای یار" را با آرش و به سبک موسيقی الکترونیکی خوانده اید و اصلا چرا با خواننده تازه کاری مثل آرش همکاری می کنيد؟

من آرش را قبل از خوانندگی ایشان می شناسم. برای من سبک موسيقی الکترونیکی جالب بوده است. وقتی که کمپانی ورنر در سوئد به من پیشنهاد کرد که با آرش یک آلبوم درست کنم، من فکر کردم که این موقعیت بسیار جالبی خواهد بود، زیرا که کیفیت ضبط ترانه ها خیلی بهتر میشود و همچنین از این طریق ارتباط بهتری با نسل جوان امروزی - که بیشتر تمایل به سبک موسيقی های جدید دارد - برقرار می شود. آهنگ "ای يار بگو" را با آرش به طور دو صدائی به سبک الکترونيکی اجرا کردیم. در آینده هم قرار است با کمک آرش و دوستانش یک آلبوم جدید بسازیم و در اين آلبوم دی جی الی گيتر و آرش ترانه های قدیمی را به سبک الکترونيکی بازسازی می کنند

این آلبوم جدید که به سبک الکترونیکی خواهد بود چه مدتی طول خواهد کشید تا بیرون بیاید؟

من فکر می کنم که تقریبا یک سالی طول بکشد

شما تصمیم داشتید که آلبوم "شب نيلوفری" که حدود يک سال پيش بيرون آمد، آلبوم آخریتان باشد. آیا نظرتان را تغیير دادید؟

خیر. من کوشش میکنم که تعداد کنسرت ها را کم کنم. فکر کنم که بعد از پایان این تور کنسرت ها در آمریکا و بعد دو تور در اروپا، یک کنسرت خداحافظی بدهم. البته این مانع از خواندن من نخواهد شد زیرا این عشقی است که از آن رهایی نخواهم داشت. امیدوارم که بتوانم بعد از آن هر دو سال یک بار یک سینگل single و شاید هم از طریق ام پی تری mp3 بیرون بدهم

یکی از خوانندگان (صفحه صدای شما) می خواست بداند که زیباترین آهنگ که تا حالا شنيديد، البته به جز آهنگهای خودتان، و خواننده محبوب شما چه کسی است؟

من به خیلی از آهنگها علاقه دارم از جمله موسيقی يونانی. از خواننده های محبوب من پیتر گابرییل، فردی مرکوری، استیگ، بونو و جیم موریسون از گروه راک The Doors است

خیلی ها می پرسند که به چه دلايلی کشور سوئد را برای اقامت انتخاب کرده اید؟

به دلیل همسرم مهشید که در سوئد زندگی می کرد. از وقتی که پسرم درسش را تمام کرده و الان در آمریکا در دانشگاه به تحصیل مشغول است ما بیشتر در اروپا مستقر هستیم و در آینده نزدیک به اسپانیا خواهیم رفت

یک خواننده ۱۷ ساله می پرسد وقتی که هم سن و سالهای آنها بودی چه آرزوهایی داشتید؟ آيا واقعا فکر می کردید يک روزی اين همه مشهور و محبوب بشوید؟

در دوران نوجوانی علاقه شدیدی به موسيقی داشتم و می خواستم خواننده بشوم و هیچوقت انتظار مشهور شدن را نداشتم

شما در کابل طرفدار زیاد دارید و یکی از خوانندگان افغان پرسیده که آیا با موسيقی افغان آشنایی دارید یا می خوانید و آیا امکان برگزاری یک کنسرت در کابل امکان پذیر است؟

من آهنگ افغانی نخوانده ام ولی با موسيقی افغان آشنایی دارم از جمله احمد ظاهر یا آقای جلیل زلاند. اما در مورد اجرای کنسرت در کابل امکانات بسیار کم می باشد. ولی امیدوارم که شاید در آینده امکان پذیر شود

یکی از خوانندگان می پرسد که نظر شما در مورد موسيقی مايکل جکسون چی است؟

من فکر میکنم که موسیقی مايکل جکسون از نظر هنر و تکنیک خوانندگی بسیار جالب توجه می باشد مخصوصا دوران خوانندگی او با گروه جکسون فایو
شما کدام خواننده را الگوی خود کرده اید؟

در واقع در آن زمان الگویی وجود نداشت. در آن زمان آهنگهای کوچه بازاری از جمله علی نظری و داود مقامی و ایتالیایی و غیره پخش می شد. من از سن نه سالگی به موزیک آقای ویگن، آقای عارف و آقای منوچهر گوش می دادم.

آیا دوست دارید به ایران برگردید و آیا در انتخابات رياست جمهوری شرکت می کنيد؟

برای من خوانندگی مهمتر است و سیاست با هنر هیچ نوع نزدیکی ندارد

Nazanin
05-17-2005, 07:15 AM
Merci Red joon, kheili jaleb bood :)

I.M.M
05-17-2005, 08:05 AM
merci aziz it was great

IQ
05-17-2005, 09:34 PM
KHEILI TOOLAANI BOOD VALI KHOOB BOOD TNX.

RedWine
05-20-2005, 03:36 PM
برای ملاقات با ابی از " هفت + يک خوان " گذشتم. از يکماه قبل تلفنی ندا دادم که لس آنجلس خواهم رفت و قبل از کنسرتهای کانادا و کاليفرنيا ديدار خواهيم کرد. ولی اصلا فکر نمی کردم که کار به اينجا بکشه

کلی فکر و ذکر، اينور و اونور، ريسک بزرگ و بعد از کلی تلفنهای بی جواب، پيامهای کوتاه، نشنيدن زنگ تلفن، بالاخره با کمک نويد قرار افتاد به چهارشنبه، يک روز آفتابی و پر باد، ساعت سه بعد از ظهر، طبقه چهارم

طبقه چهارم و در چوبی

در باز شد و بالاخره سلام و عليک و روبوسی سه تايی مرهمی شد بر تلفنهای بی جواب و پيامهای کوتاه و بی خوابی و نگرانی. بعد از چند دقيقه يک خورده آروم گرفتم و بعد از نوشيدن چايی خوشرنگ و خوش طعمی که ابی جان دم کرده بود، بند و بساط ضبط رو ريختيم رو ميز شيشه ای. در حالی که آفتاب لس آنجلس روی گربه پشمالوی صاحب خونه افتاده بود و با چشمهای آبيش منو نگاه می کرد، دکمه ضبط رو فشار دادم و مصاحبه شروع شد
ابی بيست سال جوونتر

از نکته های جالب ديگه ای که در برخورد نزديک با ابی متوجه شدم، دکمه سردست قرمز و دستبندهای نقره اش بود که دست جوونای بيست ساله ديدم. با يک گردنبند فلزی که علامت يک نوع دارو روش حک شده بود

ابی جان ( برخلاف تلفن جواب ندادن هاش ) خيلی صميمی و خودمونيه و وقتی که سوال يکی از شما رو که پرسيده بودين "چرا ابی وبلاگ نداره " ازش پرسيدم زد زير خنده و گفت: " من آخه روزها مگه چيکار می کنم؟ دو ساعتی موسيقی گوش می دم، بعد يک چايی می خورم و يک کمی تلويزيون و بعد راه پيمايی و بعد ديدار دوستان. من اگه هر روز اين رو بنويسم، حوصله همه سر می ره. ( خنده شديد ولی بدون سرفه! )"

ابی، ممنوع

وقتی که رو کف اتاق، کنار ضبط صوت ميزبان ابی، سی دی های منصور و شهريار و آريان و ... رو ديدم و اثری از آلبومهای ابی نبود، شاخ درآوردم. چون منطقی به نظر نمی آمد که صاحب خونه که دوست ابی هستش، مخالف صداش باشه و کلا خونه رو از آلبومهای ابی پاک کنه

بين مصاحبه متوجه شدم که مقصر اصلی خود ابی هستش! ابی: " شنيدن آهنگهای من در خانه ممنوعه! حتی گاهی با خانمم سر اين موضوع دعوا داريم. خانمم مهشيد به من ميگه که بابا قبل از اينکه همسرت بشم طرفدارت بودم، حالا حق ندارم آهنگهات رو تو خونه بشنوم ؟؟؟
ابی ادامه داد: " من يک آهنگ رو موقع خوندن و شايد يکی دو بار بعد ، بيشتر نمی شنوم. ديگه می ره کنار تا اينکه در کنسرت اجراش کنم. در سال هم ۴۰ تا ۵۰ تا کنسرت دارم بنابراين يک جورايی دارم دائما آهنگهام رو می شنوم." ( لبخند و يک جرعه آب )

۴۵ دقيقه

ملاقات من با ابی برخلاف تصورم که قرار بود فقط ۴۵ دقيقه باشه، ساعت ۳ بعد از ظهر شروع شد و ساعت پنج و چهل و پنج دقيقه با شنيدن آهنگ " اگه خدا بودم" از روی همين کامپيوتری که دارم براتون می نويسم ، به آخر رسيد

اين آهنگ در آلبوم آينده ابی خواهد بود و علتی که ابی رضايت نداد تا قسمتی از آهنگ رو برای برنامه کپی کنم اين بود که آهنگ نيمه کاره است و هنوزقسمتهايی داره که بايد بهش اضافه بشه

به غير از اين آلبوم، ابی با آرش و دی جی عليگيتر خودمون تا آخر تابستان يک آلبوم به سبک رقصی House و Trance بيرون خواهد داد

RedWine
05-23-2005, 04:42 PM
More pics about Ebi...

I.M.M
05-23-2005, 11:23 PM
merci redwine jan

RoadRunner
05-24-2005, 03:08 AM
EBI = The King

Elvis bekesh kenar baad biyad =)

RedWine
05-24-2005, 06:31 AM
LoL RR

Nazanin
05-24-2005, 06:33 AM
Ebi nagoo NAFASSSSSSSSSSS begoo

RedWine
05-26-2005, 10:51 AM
More about Ebi !

Cop
05-26-2005, 12:19 PM
merci RW

RedWine
05-28-2005, 10:49 AM
آقای ابی، سایت شما 8 ماه می شه که راه اندازی شده www.ebi.net، همزمان با پخش آلبوم "راه من" داریوش آْهنگ "راه من" با صدای خودتون رو روی سایتتون قرار دادین که کمی هم جنجال به پا کرده! دوست دارم داستان این آهنگ رو از زبون خودتون بشنوم به خصوص که این آهنگ در آلبوم آقای داريوش هم هست‎!
ابی‎: راستش برای جواب اين سئوال بايد حدود ۷ يا ۸ سال به عقب برگرديم که حدود سال ۹۸ میشه. من با آقای بيژن مرتضوی توری داشتيم و بالطبع موقعی که با هم همکاری داشتیم سعی کردیم که کار مشترکی هم انجام بدیم. اون موقع پيشنهاد آهنگ "راه من" مطرح شد و قرار شد که قسمتی از اين آهنگ را من بخونم و قسمت ديگری رو آقای بيژن مرتضوی بخونه و قسمتی رو هم با ویالن قشنگشون اجرا کنن.

من در اون موقع هزينه اين آهنگ را به کمک آقای امين پيروانی فراهم کرده بودم که مبلغ ۸۰۰۰ دلار بود( برنامه گزار کنسرتهای مرتضوی و ابی )‎. من اين مبلغ را به آقای فريد زلاند دادم که هزينه دستمزدهای شاعر يعنی آقای شهيار قنبری و تنظیم کننده آهنگ و استودیو بود. من اين آهنگ را در استوديو خوندم‎.

وقتی يک آهنگ خونده میشه مثل يک خشت خام می مونه که بعد شما روی اون شروع به کار کردن می کنيد. روی هر ملودی که من از آهنگساز دريافت می کنم مقداری از وجود خودم رو مايه می گذارم يعنی در يک آهنگ بايد قسمتی از وجود من هم باشه.

بعد از اينکه من از آقای زلاند آهنگ ساخته شده رو گرفتم، يک صبح تا شب جداگانه روی اون کار کردم و قسمتهايی از اون رو تغيير دادم‎. بعد از خوندن اين آهنگ در استوديو که حدود دو ساعت و نیم طول کشید، آقای زلاند از نتيجه کار بسيار راضی بود و اتفاقاً همسرم مهشيد هم از مراحل ضبط اين آهنگ فيلمبرداری کرد‎.

بعد از مدتی به دلايلی آقای بيژن مرتضوی وارد اين آهنگ نشد، حتی قسمتهايی از آهنگ را هم خوند و در بخشی هم ساز زد ولی بعد تصميم گرفت که در آهنگ نباشه. در اين مرحله تمام دستمزد آقای فريد زلاند و شهيار قنبری پرداخت شده بود‎.

من آهنگ رو مثل مجسمه ای تکميل کردم و روی ترانه و ملودی اون دوباره کار کردم و همونطور که از اسمش پيداست برای من خیلی شخصی بود و ريزه کاريهای مخصوص خودم رو روش اجرا کردم. بنابراین قاعدتاً از لحاظ خوانندگی متعلق به من هستش‎.

من بعد از مدتها در سال ۲۰۰۲ توری داشتم با آقای داريوش که قرار شد ما دوباره کاری مانند "نون و پنير و سبزی" را با هم داشته باشيم‎. من در يک وب سايتی که فکر می کنم متعلق به طرفداران آقای داريوش بود به نقل از ايشون خوندم که "اگر اين آهنگ را شنيده بودند آن را خاک می کردند." در صورتيکه در همون موقع آقای داريوش اين آهنگ را بارها با صدای من و بدون صدای بيژن مرتضوی شنيده بود و می دونست که اين آهنگ توسط من اجرا شده‎. قرار بود که اين آهنگ را دو صدايی در تور مشترکمون بخونيم.
آيا اين نسخه آهنگ "راه من" که در سايتتون هست همون آهنگیه که سال ۹۸ ضبط شده ؟‎

ابی‎: بله، اين همون آهنگ ضبط شده در سال ۹۸ است که البته بعضی از قسمتهايی که ويولون نواخته میشه بايد تغيير می کرد.

آقای ابی سئوال اينجاست که شما که آهنگ "راه من" رو هفت سال پيش ضبط کردين چرا در آلبوم "شب نيلوفری" يا ديگر آلبومهاتون اين آهنگ گنجانده نشد‎؟

ابی‎: دليلش واضحه! به اين دليل بود که آلبوم "شب نيلوفری" آلبوم کاملی از آقای سياوش قميشی بود که من نمی تونستم آهنگ ديگری رو در اون بگذارم‎.

می خواستم بدونم آيا اين آهنگ "راه من" همون آهنگ "My Way" معروفه؟‎

ابی‎: بله اين آهنگ، تقریبا نمونه فارسی همون آهنگ معروف فرانک سيناتراست. به جرأت می تونم بگم که من شعر و موسيقی رو به هم ربط دادم و کسی به جز من نمی تونست اين کار رو انجام بده.

پس تصميم داشتيد با آهنگ "راه من" چه کار کنید؟

ابی‎: به هرحال قرار بود که مثل بقيه کارهايی که با آقای زلاند کرده بودم بعد از مدتی در يک آلبوم مرتبط بيرون بدم. همونطور که در آلبومهای من می بينيد، هر آهنگی زمان توليدش متغيير ه و گاهی چند ماه يا چند سال طول می کشه تا با آهنگهای ديگری از همان آهنگساز پخش بشه. اگر دقت کرده باشيد من در آلبومهای جديدم سعی می کنم با يک آهنگساز و يک ترانه سرا يا با يک آهنگساز و چند ترانه سرا کار کنم‎. به هر حال اين آهنگ دست من بود. وقتی اين آهنگ وارد بازار شد من احساس کردم که چون برای اين آهنگ پولی پرداخت شده بود حقشه که مردم راه من رو با صدای من بشنون.

من راستش از مصاحبه اين دوستان با يکی از تلويزيونهای لس آنجلسی خیلی دلگير شدم. چون آهنگی که من تمام مخارجش رو پرداخت کرده بودم و روی تمام جزئياتش کار کرده بودم و به آن پرو بال داده بودم را نبايد کسان ديگری به نام خودشان بيرون بدن. اين عملشون بسيار غير حرفه ای بود!

آقای ابی، از اونجاييکه ما در سرزمين قانون هستيم، چرا اين مسئله رو از نظر قانونی مطرح نمی کنيد؟‎

ابی‎: گويا قوانينی که در اين مملکت وجود داره شامل حال ما ايرانيان نمیشه! اما واقعيتش اينه که ما با همدیگه بيشتر عرفی و عاطفی رفتار می کنيم. من پولی که از آقای پيروانی گرفتم بدون مدرک بود و همينطور پولی که من به آقای زلاند دادم بدون هيچ رسيدی پرداخت شد. و اصلاً اگر از مسائل مالی بگذريم، من به اين آهنگ روح دادم. توليد يک آهنگ مثل مثلثیه که خواننده، آهنگساز و شاعر با هم کار میکنن و يک ضلع از اين مثلث من بودم که کار رو انجام دادم‎.

پس آقای ابی، حالا تکليف آهنگ چی میشه؟

ابی‎: به نظر من تکليفی نداره! من اين آهنگ رو بر روی سايت قرار دادم برای اينکه اون رو خونده بودم. و همونطور که می دونيد بدون اجازه آهنگساز نمیشه آهنگی رو خوند و من از آقای زلاند اين اجازه را دريافت کرده بودم‎. من از حرکت غير حرفه ای اين دوستان خوشم نيومده بود به همين علت آهنگ رو بر روی سايت قرار دادم‎. من واقعاً هيچوقت خودم رو درگير مسائلی از اين قبيل نمی کنم چون اصلاً چنين روحيه ای ندارم و دوست ندارم کاری کنم که باعث جنجال بشه.

آيا در کنسرتهای تورنتو و همينطور کنسرتهای متعددی که تا استراليا قراه ادامه پيدا کند، قصد داريد که آهنگ "راه من" را بخونيد؟‎

ابی‎: به هيچوجه من اين آهنگ رو نخواهم خوند و پرونده اين آهنگ برای من بسته شده و حتی به زودی اون رو از روی سايت هم بر می دارم‎!

اتفاقاً يکی از سئوالات بچه ها اينه که آيا شما در آينده با همکاری آقای قنبری و زلاند آهنگی رو خواهيد خوند؟‎

ابی‎: مطمئناً نه‎.

I.M.M
05-28-2005, 11:03 AM
Redwine jan ageh to khabargozaryhai be esm kar koni karet khili migereh

worthless_boy
05-28-2005, 02:05 PM
I was in an Concert where Ebi sang with my (Ex)Girlfriend, she told me from him and after this concert I Love Iranian Music really, there´s a special feeling in the air , the style how to dance, everything.

I must say thanks for this wonderful music

Nazanin
05-28-2005, 04:42 PM
I thought u were iranian all this time. I just thought u didn't speak farsi very well :)

Riaz
05-28-2005, 09:09 PM
yes I was wondering whether or not you were Iranian :lol:

RedWine
06-17-2005, 06:49 PM
Ebi In San Diego 2005 .

RedWine
07-29-2005, 10:02 PM
Ebi IN Australia 05 .

RedWine
08-02-2005, 07:36 PM
Ebi's concert 6/12/05 at the Alex Theatre, Glendale, California.

dokhtarirooni18
09-05-2005, 07:09 PM
VAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY EBI IS THE WORST SINGER EVERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VAY SHOMA DIGE KI HASTIN KE VAGHTETOONO GOZASHTIN DAR MOREDE IN MOTADE HARF MIZANIN

RedWine
09-05-2005, 08:17 PM
VAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY EBI IS THE WORST SINGER EVERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VAY SHOMA DIGE KI HASTIN KE VAGHTETOONO GOZASHTIN DAR MOREDE IN MOTADE HARF MIZANIN

say kon ehteram bezari beh hameh,inja keh khiaboon nisesh keh !

The way it is
09-13-2005, 12:22 PM
I was once on an "Ebi" Concert and for me as "not-persian" it was great, the sphere, the music, how people dance. It was fantastic.

RedWine
09-13-2005, 01:06 PM
I was once on an "Ebi" Concert and for me as "not-persian" it was great, the sphere, the music, how people dance. It was fantastic.

Hmm,not persian you said ?! are B.Spencer? lol

Nushabeh
09-13-2005, 01:11 PM
so ur not persian? interesting

The way it is
09-16-2005, 04:17 PM
Yes i´m not persian, and also not Bud Spencer :D

angel
09-26-2005, 08:12 AM
EBI, he is great i can never miss any of his concerts. i love every single of his songs with out quastion.

so where are u from then (the way it is)?

RedWine
12-06-2005, 08:04 AM
ابى، خواننده بى*بديل موسيقى پاپ ايران، بدون شك از معدود هنرمندانى است كه همواره كوشيده است كه به اصول و موضع خود پايبند بماند و در خوانندگى گامى به پيش بردارد. ابى در گفتگويى طولانى و صميمانه با صداى آلمان از آغاز فعاليتش، از زندگى در خارج، برنامه*هاى آتى، روياهايش و ... سخن می*گويد

http://raha.gooya.name/culture/archives/images/Ebi.jpg

صداى آلمان: آدم در دوران کودکی و نوجوانی رویاهای زیادی در سر دارد. یادت هست در آن دوران چه رویاهایی در سر داشتی؟

ابی: من همیشه رویای خواندن را، از زمانی که خودم را شناختم، برای خودم داشتم و خوشحالم که به این رویا رسیده*ام. آدم رویایی هستم، ولی نه آنچنان زیاد. خیلی دوست دارم راجع به رویاهایم یک کمی منطقی*ای باشم، تا اینکه رویا ببافم. اما خوب، از زمانی که خودم را شناختم، همان سنین شش هفت سالگى این را فهمیدم که صدای بدی ندارم و دلم می*خواست خواننده بشوم، که شکر خدای بزرگ شدم.

صداى آلمان: در چه خانواده*ای بدنیا آمدی؟ پدر و مادرت چه شغلی داشتند؟

ابی: پدرم خیاط بود، دوزنده*ی لباس و مادرم هم یک زن خانه دار.

صداى آلمان: چندتا برادر و خواهر داری؟

ابی: مجموعا ۶تا بودیم، دو تا پسر و ۴ تا دختر که متاسفانه برادرم را سالها پیش، ۵-۶ سال پیش، از دست دادم. الان ۵ نفر هستیم.

صداى آلمان: هنوز هم با آنها تماس داری؟

ابی: صددرصد، به هر حال ما هنوز هم به مسایل خانوادگی اهمیت می*دهیم. امیدوارم در نسل بعدی هم همینجوری باشد، در خارج از کشور.

صداى آلمان: یادت هست اولین بار کی روی صحنه رفتی؟

ابی: اولین بار در کاخ جوانان جنوبی در میدان راه آهن. زمانی که فکر می*کنم هفده هجده سالم بود.

صداى آلمان: اولين فعاليتهاى تو با گروه Sunboys بود؟

ابی: من با بچه*های محل، هم مدرسه*ای*ها، این گروه را درست کردیم و اولین بار هم، در کاخ جوانان جنوبی بود و بسیار هم خاطره*ی نه چندان خوشی، ولی خاطره*ی بجاماندنی*ای دارم. برای اینکه اولین بار بود که روی صحنه برای مردم می*خواندم و یادم هست واقعا که در شروع برنامه نصف بدنم تقریبا خواب رفته بود. بی حس شدم. این موضوع راهیچوقت فراموش نمی*کنم.

صداى آلمان: چه کارهایی را اجرا می*کردی؟

ابی: همان کارهایی که به اصطلاح در تهران مد بود. موسیقی ایتالیایی بود، موسیقی انگلیسی بود. آنزمان ما در واقع تازه شروع کردیم. تنها کسی که آنموقع می*خواند بعنوان یک خواننده پاپ، آقای ویگن بود و تقریبا می*توانم بگویم که آقای عارف هم شروع کرده بود. ولی موسیقی که جوانها بیشتر به آن اهمیت می*دادند موسیقی*ای بود که از خارج وارد می*شد، مثل موسیقی ایتالیایی، انگلیسی، فرانسوی.

صداى آلمان: از کی بطور مستقل فعالیت خودت را شروع کردی؟

ابی: تقریبا بعد از «کوچینی»، یعنی فکر می*کنم ۲۴ ـ۲۳ سالم بود که شروع کردم به كار مستقل.

صداى آلمان: فعالیت*ات را از روی تفنن شروع کردی یا از همان اول هم قصد داشتی بطور حرفه*ای وارد اینکار بشوی؟

ابی: نه زمانی که دیگر شروع کردم، يعنى قبل از اینکه اصلا شروع بکنم مستقل کارکردن، کارم بعنوان یک خواننده مشخص بود. در «کوچینی» می*خواندم. حقوق می*گرفتم و هرشب می*خواندم. تقریبا برایم شده بود، تقریبا که نه، تحقیقا برایم شده بود کارم. تفننی نبود. شاید شروع*اش تفننی بود، یا درست کردن گروه Sunboys يك مقدارى تفننی بود ، ولی بعدها تبدیل شد به کار.

صداى آلمان: اصلا تا به حال کلاس آواز رفتی؟

ابی: نه، فکر هم نمی*کنم که نیازی داشتم برای اینکار. برای اینکه، یکسری حس*هایی هست، مثل نقاشی، مثل ترانه سرودن و شعر گفتن که حس*اش با انسان است. حالا به نظر من شاید آدم براى تقويت خودش و حسش شاید نیاز داشته باشد به معلم، به کلاس یا به استاد. اما در کاری که من انجام می*دهم، نه، اینکار بیشتر حسی ست. بله، اگر می*خواستم بروم خواننده*ی كلاسيك بشوم، حتما می*بایستی که معلم می*داشتم یا کسی که به من یاد بدهد، ولی در سطحی که من کار می*کنم، فکر نمی*کنم نیازی داشته باشم.

صداى آلمان: با گروه «بلاک کتز» هم همکاری داشتی؟

ابی: بسیار بسیار همکاری خوب. فکر می*کنم آنجا قسمت دانشگاه من بود. با گروه «بلاک کتز» آن زمانهایی بود كه شادروان «فرهاد» و من و شهبال شبپره و شهرام شپره به اتفاق هم کار می*کردیم.

صداى آلمان: چطور شد همکاری*ات را با گروه قطع کردی؟

ابی: خوب، برای اینکه اصلا بعد کارها سوا شد. تقریبا مستقل خواندن من بعد از «بلاک کتز» شروع شد که بعنوان یک خواننده، فرض کنیم یک خواننده*ی جدیدی شروع کردم که دیگر خط*ام عوض شد، راهم عوض شد.

صداى آلمان: اگر اشتباه نکنم ترانه*ی «شب» تو را به شهرت رساند؟

ابی: دقیقا، درست می*گویی. ولی خوب، قبل از این ترانه*ی «شب» من آهنگهای دیگر داشتم به اسم «تپش»، «چرا»، و اینها را خوانده بودم. ولی دقیقا «شب» بود که با کمک فریدون فرخزاد، شادروان فرخزاد، که لطف کرد و من را به شوی «میخک نقره ای» برد، و در آنجا مردم با صدای من آشنا شدند.

صداى آلمان: اولین آلبومی که منتشر کردی چی بود؟

ابی: در واقع در آن زمانی که من صحبت*اش را می*کنم آلبوم بخصوصی نبود و بصورت تک آهنگ همیشه کار می*کردیم که بصورت صفحه*ی ۴۵ دور منتشر ميشد. آلبومی به آن صورت وجود نداشت که مثلا هفت يا هشت تا آهنگ را در یک صفحه*ی ۳۳ دور بیرون بدهی. آنموقع آهنگهای مثل «شب»،* «تپش» و «چرا» اینها بصورت تک ترانه می*آمد بیرون.

صداى آلمان: ولی درهرحال آهنگهای پیش از انقلاب در قالب چهارتا آلبوم منتشر شده، یکی «طپش»* است، «نازی ناز کن»*، «شب زده» و «کوه یخ»!

ابی: نه «کوه یخ» شامل اینها نمی*شود. «کوه یخ» در آمریکا ضبط شد. ولی بعدها که اینجا آمدیم کمپانی*هایی که در ایران کار می*کردند منتقل شدند به آمریکا و خودشان شروع کردند از کارهایی که داشتند* آلبومی درست کنند. بعدها که کاست آمد بیرون، فکر می*کنم که همان آلبوم «نازی ناز کن» بصورت کاست آمد بیرون. یک مجموعه*ی ۶ـ۷ تایی آهنگ بود.

صداى آلمان: به نظر خودت تفاوت این آلبومها، آنهایی که پیش از انقلاب یا در هرحال حاوی ترانه*های پیش از انقلاب اند، در چی هست، از لحاظ خوانندگی یا شیوه*ی بیان؟

ابی: از لحاظ خوانندگی، خوب بهرحال خواننده است و تجربه پیدا کرده و به نظر من می*بایست یک مقداری بهتر بخواند، ضمن اینکه خوب، به نظر من، خواننده*ای مثل من با جریان حوادثی که در طول زندگی*اش پیش می*آید همراه می*شود. منظورم از حوداث و اتفاقاتی ست که می*افتد، حالا اتفاق خوب یا بدی که در زندگی*اش می*افتد. ولی بهرحال بعنوان یک خواننده می*توانم بگویم بعد از ۳۰ـ۳۵ سال کار کردن فرق ابی الان با ابی ۳۵ سال پیش، ابی است که بیشتر می*فهمد، بیشتر احساس می*کند، بیشتر خواندن را یاد گرفته است. فرق اینست.

صداى آلمان: اگر اشتباه نکنم حدود ۳۰ سال*ات بود که ایران را ترک کردی. در واقع برای اجرای کنسرت به آمریکا آمده بودی و این قضیه هم مربوط به زمان شاه است.

ابی: آره. من مجبور نشدم. چون من دوسال قبل از انقلاب بصورت بسیار تصادفی آمدم به آمریکا. برنامه*ای داشتم در آمریکا که بعد ماندم و برای خودم هم برنامه*ای گذاشته بودم که بتوانم هم در اینجا زندگی کنم و هم در ایران که متاسفانه نشد. ولی رفتن من به آمریکا بصورت اجباری اصلا نبود.

صداى آلمان: ولی از ایران نتوانستی آگاهانه خداحافظی کنی!

ابی: شاید، شاید، شاید. البته شاید عجیب باشد، ولی انقلاب همیشه در زندگی آدمها چیزی نیست که هر روز اتفاق بیفتد. شاید دلم می*خواست، فرض کنید، در بحبوحه*ی انقلاب می*بودم و می*دیدم. شاید هم نه! فکر می*کنم یک چیزی را که ممکن است در تاریخ هر ملتی اتفاق بیفتد، اتفاقی که، چی می*دانم هر صدسال یکبار یا دوبار در طول تاریخ دو یا سه بار می*افتد، این را آدم از دست می*دهد و باعث تاسف است. این را هم بگویم که شاید بعدها آدم با خودش فکربکند که شاید باعث خوشحالی ست که نبود در این انقلابی که اتفاق افتاد.

RedWine
12-06-2005, 08:05 AM
صداى آلمان: در هرحال انقلاب یک زندگی تازه برای خیلی آدمها بود. دوره*ی تازه*ای را شروع کردند. برای تو هم همینطور بود. هیچوقت آنموقع به خودت گفتی که ایکاش حرفه*ی دیگری می*داشتی؟

ابی: نه. هیچوقت، هیچوقت، هیچوقت فکر نکردم که حرفه*ی دیگری داشته باشم. اگر یکبار دیگر هم بدنیا می*آمدم همین کاری را که دارم، می*داشتم.

صداى آلمان: دوران فعالیت*ات در آمریکا به چه ترتیبی بود؟ توانستی بدون وقفه ادامه بدهی به کارهایت، یا اینکه ...

ابی: سخت بود، برای اینکه اصلا یکهو همه چیز، مثل انقلابی که داشتیم، زیرورو شد. یعنی مردم هم بیشتر رفتند طرف آهنگهایی که اصلا در فکر من نبود، در روحیه*ی من نبود. مردم شروع کردند به اینکه، بخصوص در خارج از کشور، بتوانند مصایب انقلاب را تحمل بکنند. روی آوردند به آهنگهایی که بیشتر جنبه*ی شاد داشت که البته شاید بهتر است بگویم که جنبه*ای داشت که به بی خیالی می*زد. متاسفانه من نمی*توانستم دراین قضایا شرکت داشته باشم، به دلیل روحیه*ای که داشتم، به دلیل کاری که شروع کرده بودم و به من سخت گذشت، اوایل سخت گذشت، ولی الان ۱۰ـ۱۵ سالی ست که شکر خدا خیلی بهتر شده است.

صداى آلمان: یکی از آلبومهایی که در خارج از کشور منتشره شده، «تاج ترانه» نام دارد كه در واقع بازخوانی ترانه*های گوگوش است. چطور شد که اصلا به فکر تهیه چنین آلبومی افتادی؟

ابی: راستش صدای خانم گوگوش را من همیشه دوست داشتم و همیشه بعنوان یک هنرمند زن برایشان احترام قائل بودم و هنوز هم هستم. آهنگهایی که انتخاب کردم، اگر دقت کرده باشید، متعلق به یک آهنگسازی ست که در بین ما نیست، یعنی پیش از انقلاب از بین ما رفت، شادروان «واروژان»! من علاقه*