If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ديدارتدارکاتي تيم هاي ملي فوتبال ايران وآذربايجان با برتري تيم فوتبال کشورمان به پايان رسيد .
تيم ملي کشورمان در ديدار تدارکاتي خودمقابل آذربايجان با ترکيب اصلي خود به ميدان آمد و برروي يک حرکت ايستگاهي و نيز يک کار ترکيبي تمرين شده به گل دست يابد.
فريدون زندي برروي ضربه خطا در دقيقه 9 موفق شد دروازه آذربايجان را باز نمايد. اين شروع حملات تيم ملي ايران بود و در ادامه ضربات سر دايي و شوتهاي سرکش زندي خطرات زيادي برروي دروازه حريف ايجاد کرد که با بدشانسي به ثمر نرسيد.
در دقيقه 26 برروي يک حرکت ترکيبي و پاس روبه عقب هاشميان جوادنکونام موفق شد با شوتي تماشايي دروازه آذربايجان را باز نمايد.
در دقيقه 42 ضربه دايي مي رفت تا سومين گل تيم ملي را به ثمر برساند که با واکنش حسن زاده دروازه بان حريف به کرنر رفت تا نيمه نخست با برنري تيم ملي کشورمان به پايان برسد.
تيم ملي که نيمه اول را با دو گل به سود خود به پايان برده بود ، نيمه دوم را با سه تعويض آغاز کرد و بازيکنان کليدي نظيرعلي کريمي ، وحيد هاشميان و مهدي مهدوي کيا جاي خود را به ملي پوشان جواني چون آرش برهاني ، ايمان مبعلي و جواد کاظميان دادند تا در اين نيمه آمادگي نيمکت نشينان تيم ملي نيز از سوي برانکو مورد ارزيابي قرار بگيرد .
تيم ملي با تغيير نفرات خود در نيمه دوم تاحدودي ناهماهنگ نشان داد و با توجه به برتري نيمه اول در وقت دوم با بي انگيزه به دروازه آذربايجان حمله برد . در اين نيمه آذربايجان به مراتب بازي بهتري را از خود ارائه داد و علاوه بر گلي که در دقيقه 67 به ثمر رساند فرصت آن را داشت تا حداقل کار را به تساوي بکشد .
تيم ملي از ابتداي اين نيمه بازي رو به جلو را در دستور کار داشت ولي پاسهاي اشتباه و حرکت هاي ناقص مانع از حملات تيم ايران شد . در ابتداي نيمه دوم حرکات سرعتي کاظميان و برهاني در چند نوبت دفاع تيم آذربايجان را دچار آشفتگي کرد ولي با يارگيري مدافعان حريف اين حملات خيلي زود خنثي شد .
در دقيقه 67 روي يک ضد حمله سريع از راست قربانوف روي يک پاس به عقب با شليکي ديدني دروازه ميرزاپور را باز کرد تا اختلاف به حداقل برسد . در ادامه بازي تيم ملي باز هم نفرات جوانتري را به بازي گرفت که رضا عنايتي ، بداوي و کاملي مفرد بازيکنان تعويضي تيم ملي بودند ولي اين تغييرات هم تاثيري در روند کند بازي ملي پوشان کشورمان ايجاد نکرد و دروازه آذربايجان کمتر با خطر جدي روبرو شد .
در دقيقه 87 ضربه آرش برهاني را دروازه بان آذربايجان در دو مرحله کنترل کرد و در دقايق پاياني ضربه جواد نکونام در موقعيت تک به تک به بالاي دروازه رفت تا اين ديدار دوستانه با همان دو گل نيمه اول به پايان برسد.
سرمربيان تيم ملي فوتبال ايران و آذربايجان؛
ايوانكوويچ: تا قبل از بازي با كره طراوت لازم را به تيم ملي بازميگردانم
تورس: ايران حتما به جام جهاني صعود ميكند
برانكو ايوانكوويچ سرمربي تيم ملي كشورمان پس از پايان بازي مقابل آذربايجان در كنفرانس مطبوعاتي اظهار داشت: براي من صعود به جام جهاني هنوز قطعي نيست و عليرغم داشتن شانس زياد براي اين صعود تمام توان خود را بكار خواهيم گرفت تا در بازيهاي آينده پيروز ميدان باشيم.
برانكو ايوانكوويچ در خصوص بازي مقابل آذربايجان گفت: از اين بازي بسيار راضي هستم. كاملا به هدفي كه مدنظرم بود رسيدم. اي كاش شرايطي پيش ميآمد كه ميتوانستم از تمام بازيكنانم استفاده كنم. ما در قسمتهايي از بازي به اقدامات بزرگي دست زديم.در نيمهي اول فرصتهاي زيادي داشتيم و تيم برتر ميدان بوديم اما متاسفانه تنها به دو گل دست يافتيم. با اين حال اطمينان دارم در چند روز باقيمانده و براي مقابله با كرهي شمالي طراوت لازم به تيم ملي باز ميگردد و با آمادگي كامل به مصاف كره ميرويم.
سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان در ادامه و در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران مبني بر اينكه چرا در نيمهي دوم تيم ايران ضعيفتر از نيمهي اول بود خاطرنشان كرد: در نيمهي اول من سعي كردم از بازيكنان ثابت خود استفاده كنم. اما در نيمهي دوم تلاش من اين بود كه به بازيكنان ذخيره نيز فرصت خودنمايي را بدهم. اين مسابقه يك سري مسائل را براي من روشن كرد. متوجه شدم كه بازيكنان ذخيره نياز به تجربيات بيشتري دارند. به هر حال تيم ملي زمان زيادي براي هماهنگي در اختيار نداشت و مشكلات ما در نيمهي دوم نيز نشات گرفته از همين مسائل بود. بازيكنان جوان براي حضور در تركيب ثابت اشتياق و علاقه بسيار زيادي دارند، همين عامل سبب ميشود تا آنها تمركز خود را از دست بدهند ودچار اشتباه شوند. با اين حال معتقدم كه آنها ميتوانند در مواقع لزوم در تركيب اصلي تيم ملي قرار گيرند.
برانكو ايوانكوويچ با تاكيد بر اينكه بازيكناني كه براي بازي در تيم ملي انگيزه ندارند، بهتر است در تيم ملي نباشند، افزود: شايد بازيكنان ذخيرهي من در نيمهي دوم نتوانستند آنطور كه بايد و شايد تواناييهاي خود را نشان دهند، اما تمام 24 بازيكن تيم من سرشار از انگيزه هستند و اگر گاهي اوقات اشتباهي نيز مرتكب ميشوند اين امر كاملا طبيعي است.
وي افزود: من آنها را كاملا درك ميكنم. بازيكناني چون برهاني كاملا من را راضي كردند. كاظميان هم تلاش زيادي به خرج داد. آنها بازيكنان جواني هستند كه ميل باطني براي در تركيب اصلي قرار گرفتن گاهي آنها را با مشكل مواجه ميكند. اين بازيكنان ميتوانند در كنار بهترينها باشند و با آنها تركيب ايدهآل من ايجاد ميشود. نيمه اول نمايش قدرت نيرو بود، باز هم تاكيد ميكنم گرچه نيمه دوم ضعيف بوديم اما تا قبل از بازي با كره شمالي اين نقاط ضعف به حداقل ميرسانيم.
سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان در خصوص تعويض دايي و عنايتي به خبرنگاران گفت: عنايتي بازيكن خوبي است كه در اين بازي قصد داشت بهترين بازي خود را انجام دهد. او ميخواست ثابت كند كه عنوان آقاي گلي وي در ليگ برتر فوتبال حق مسلم او بوده است. هميشه كار براي بازيكنان گلزن سخت تر از ساير بازيكنان است آنها بايد صبر بيشتري داشته باشند تا در زماني كه فرصتي را به دست ميآورند، آن را به گل تبديل كنند. عنايتي بازيكني است كه بالاخره به شانس خود دست پيدا خواهد كرد.
برانكو ايوانكوويچ در پاسخ به اين سؤال كه بازيكن بازيساز مورد نظر وي در تركيب اصلي تيم ملي كيست؟ گفت: براي اين پست بازيكنان خاصي را مد نظر دارم. اين شانس ماست و نبايد از هم اكنون دست خود را براي حريفان رو كنيم.
وي در پايان دوباره تأكيد كرد: هنوز براي من صعود به جام جهاني قطعي نيست. رسانهها در اين بين نقش حساسي دارند. تا زماني كه داور آخرين بازي ما، سوت پايان بازي را به صدا درنياورد و ما امتياز لازم را كسب نكنيم، صعود تيم خود را قطعي نميدانم. با اين حال اعتراف ميكنم كه تيم ايران شانس زيادي نسبت به ساير حريفان خود براي صعود به جام جهاني دارد.
تورس مربي برزيلي تيم ملي فوتبال آذربايجان نيز در پايان اين كنفراس خبري، اظهار داشت: مطمئنم كه ايران به جام جهاني صعود ميكند. شما تيم خوبي داريد و از مربي خوبي نيز بهره ميبريد، تيم ما جوان است و در حال كسب تجربه. نيمه اول خوب نبوديم اما با صحبتهايي كه در بين دونيمه با بازيكنان انجام داديم در نيمه دوم خيلي بهتر ظاهر و به خواستههايمان نزديكتر شديم.
Comment