PDA

View Full Version : Mahnaz Afshar

RedWine
07-05-2005, 12:26 PM
Man ziad ruyeh mahnaz deghati nakardam ta beh hal vali shabahateh ajibi dareh ba javunihayeh Googoosh.

Taghdim beh Cop va baghieh ;) .

RedWine
07-05-2005, 12:28 PM
نام: مهناز افشار

متولد 1356 در تهران
ديپلم علوم تجربي
شباهت بيش از حد او به فائقه آتشين (گوگوش) باعث شد تا قبل و بعد از اكران فيلم شور عشق به خواست خود سوژه اول مطبوعات باشد.
بعد از مدتي جنجال مطبوعاتي و پس از توقيف فيلم خاكستري مدتي از او خبري نبود. تا اينكه پس از يكسال با بازي در فيلم نگين به سينما بازگشت.
آخرين بازي او حضوري افتخاري در فيلم ملاقات با طوطي ساخته عليرضا داودنژاد است.

فيلم شناسی:

نگين (اصغر هاشمي، 1380

شياد (قدرت الله صلح ميرزايي، 1381

ملاقات با طوطي (عليرضا داودنژاد، 1381

زهر عسل (ابراهيم شيباني
گمشده (مجموعه تلويزيوني، 1376

دوستان (علي شاه حاتمي، 1377

شيرهاي جوان (محسن محسني نسب،

شور عشق (نادر مقدس، )

خاكستري (مهرداد ميرفلاح، 1379-80

شباهت بيش از حد او به فائقه آتشين (گوگوش) باعث شد تا قبل و بعد از اكران فيلم شور عشق به خواست خود سوژه اول مطبوعات باشد. بعد از مدتي جنجال مطبوعاتي و پس از توقيف فيلم خاكستري مدتي از او خبري نبود. تا اينكه پس از يكسال با بازي در فيلم نگين به سينما بازگشت.

او در سال 1383 سه فيلم بر پرده سينماهاي تهران داشت كه هر سه فيلم با استقبال مخاطبان روبرو شدند: « كما »، « 13 گربه روي شيرواني » و « زهر عسل ».

RedWine
07-05-2005, 12:31 PM
M.Afshar

Cop
07-05-2005, 06:19 PM
eyyyy joooooooooooooonammmmmmmmmm mahnazz afsharrrrrrrr

mahroz
07-13-2005, 08:23 AM
kheili khoshgeleh

Cop
07-13-2005, 11:02 AM
nafassssssssss biiiiiiiiiiiiiddd :D

RedWine
10-23-2006, 11:32 AM
http://pic4.picturetrail.com/VOL770/2915751/5886677/109255797.jpg

ازدواج محمدرضا گلزار با مهناز افشار

اين كه بازيگران سينماي ايران، از ديرباز هميشه با شايعات دست و پنجه نرم مي**كردند، *چيز عجيب و غريبي نيست، البته نه تنها در ايران، بلكه در تمامي كشورهاي جهان چهره*هاي مشهور هميشه در كانون توجهات هستند، به*خصوص زندگي شخصي*شان، شايد كمتر پيش بيايد كه هفته*اي زندگي شخصي و خانوادگي، نيكول كيدمن، جنيفر لوپز، جورج كلوني،
بريتني اسپيرز، شكيرا و ديگر بازيگران معروف هاليوود زير ذره*بين مطبوعات نباشند، البته در آنجا مطبوعات از آزادي عمل بيشتري برخوردارند و براي شايعات خود در حد چند سطر نوشته بسنده نمي**كنند... بلكه سعي مي**كنند با تصاويري كه توسط خبرنگاران پاپاراتزي شكار مي**كنند، براي ادعاي خود، تصاويري را به خواننده*ها انتقال دهند... اما اين تمام قصه نيست، چرا كه پس از چاپ اگر بازيگر، خواننده و يا ورزشكار به ضررش تمام شود، غرامت سنگيني از نشريه مورد نظر مي**گيرد و اگر برايش آن خبر، اهميتي نداشته باشد، اصلا به آن توجه نمي**كند... اما در ايران همه چيز برعكس است،* مطبوعات به راحتي درباره كسي، چنان مطالبي مي**نويسند و نه تنها به شخصيت فرد موردنظر نزديك نيست، بلكه به هيچ عنوان ارتباطي ندارد و عيجب اين كه، فرد مورد نظر هم هيچ اقدامي نمي**كند... يكي از اين بازيگران معروف كه حال بايد نام سوپراستار را رويش گذاشت و دوست نداشت نامش فاش شود به ما گفت: ديگر برايم اين شايعات بي**اساس عادي شده است، يعني اصلا توجهي نمي**كنند، چرا كه آنقدر نشريه زرد، از اين در و آن در مثل قارچ درآمده كه نمي**دانيم كدام
يك راست مي**گويند يا دروغ... اگر بخواهيم از آنان شكايت كنيم، بايد دو ماه وقتمان را به جاي لوكيشن*هاي فيلم*برداري در دادگاه بگذرانيم... تعدادشان هم كه ماشا*ءا... يكي دو تا نيست... اين بازيگر نام آشناي سينماي ايران مي**گفت، پس سعي مي**كنيم از كنار آن بي**توجه بگذريم... زماني كه از او پرسيديم، پس پاسخ دوستان و اقوام را چه مي**دهيد گفت: شايد برايتان جالب باشد، براي آنان هم عادي شده است. ديگر آنان هم متوجه شدند كه اين نشريات تنها به خاطر تيراژ بالاتر دست به چنين كارهايي مي**زنند و تيتر انتخاب مي**كنند، و جالب*تر اين كه مردم هم متوجه شايعات و اخبار كذب اين نشريات شده*اند كه حاضرند براي فروش بيشتر اقدام به چنين كارهايي كنند و با آبروي اشخاص بازي كنند، در صورتي كه ادعاي كار فرهنگي هم دارند... مردم چقدر در اين نشريات،* شايعاتي را بخوانند كه پس از مدتي متوجه شوند، كذب محض است، پس براي آنان هم عادي شده است

http://www.ksabz.net/photos/t1-goaf-5.jpg

شما در طول چند سال اخير به اخباري كه در مورد «هديه تهراني» گفته شد، توجه كنيد، مي**دانيد اين نشريات چندبار او را به خانه*بخت فرستادند، يكبار محمدرضا گلزار را شوهر آينده او معرفي كردند، روز ديگر فلان كارخانه*دار... روزي يكي از
بازيگران تازه كار سينماي ايران به نام «صفوي» را... روز ديگر فيلم*بردار ايراني*الاصل فيلم سينمايي ارباب حلقه*ها را و... اما همه مي*دانيم كه هديه خانم همچنان مجرد است و زندگي با مادر را براي خود انتخاب كرده است

و يا درباره همين بازيگران مجموعه نرگس... انواع و اقسام شايعات، گفتگوهاي خيالي، خبرهايي از زندگي شخصي*شان و... اما شايد در تاريخ سينماي ايران پس از انقلاب هيچ بازيگري مانند «محمدرضا گلزار» خوراك و سوژه مطبوعات نشد... او بارها توسط اين نشريات ازدواج كرد و جدا شد، درحالي كه او زندگي آرامي را در كنار خانواده*اش سپري مي**كند

اين روزها در بيشتر مطبوعات ايران، از ازدواج قريب*الوقوع او با «مهناز افشار» مطالبي به چاپ مي**رسد كه باعث تعجب همگان شده است... رضا گلزار داماد مي**شود، مهناز افشار عروس مي**شود، فيمل سينمايي «آتش*بس»، به واقعيت نزديك شد... رضا و مهناز در زمان تصويربرداري عاشق يكديگر شده*اند و

اما... يكي از نزديكان رضا گلزار كه هر روز با اوست، اين خبر را كذب محض دانست و گفت: چنين چيزي واقعيت ندارد، جالب است، اين خبر را از شما مي**شنوم، به او گفتم اكثر نشريات اين موضوع را نوشتند و حتي تيتر يك مطالب خود انتخاب كردند كه او گفت: «شايد باورتان نشود، ما اصلا به اين نشريات توجهي نمي**كنيم، شايد تا چندي پيش نگاهي به آنان
مي**انداختيم و لبخند مي**زديم، اما حالا حتي نگاه هم نمي**كنيم، وي در ادامه مي**گويد: تا چندي پيش، دوستان و اقوام گاهي اوقات با من و يا رضا تماس مي**گرفتند و اين اخبار را به ما مي**دادند، اما حالا آنها هم تماس نمي**گيرند، چون مي**دانند اين اخبار كذب محض است، ديگر آنان هم مثل ما عادت كرده*اند

وي در ادامه گفت: اگر چنين چيزي هم صحت داشت،* هيچ*وقت، هيچ يك از دو طرف كاري نمي**كردند كه اين موضوع شخصي به مطبوعات كشيده شود... ازدواج گلزار و افشار از كجا خبرش آمده، من هم نمي**دانم

اين نزديك رضا گلزار افزود: عملكرد اين نشريات باعث مي**شود كه بازيگران حس خوبي نسبت به مطبوعات نداشته باشند و به همين خاطر با نشريات مصاحبه نكنند، مگر نشرياتي كه معتبر بوده و اخبار آنان دقيق باشد كه آنها هم با شك و ترديد انجام بگيرد

abadani69
10-23-2006, 09:28 PM
Atash bas is the best

thanks for the info

Parinaz_M
10-24-2006, 08:26 AM
Golzar.................he is so HOT
mahnaz afshar looks like googoosh

RedWine
10-24-2006, 11:50 AM
She's hot but bichareh gir oftadeh beh in pesar :D !

Parinaz_M
10-24-2006, 11:55 AM
va taze az khodash bashe ke ba golzar film bazi kone

RedWine
10-24-2006, 12:01 PM
LooL Parinaz :=) .

shazz
10-24-2006, 12:58 PM
Be Nazare Man Mahnaz AFShaR Shabihe AnGelina Ham HaSt:D

golgol85
10-25-2006, 01:02 PM
golzar is good looking, mahnaz afshar is banamak, so they would make a nice couple if they did get together:D

golgol85
10-25-2006, 01:03 PM
va taze az khodash bashe ke ba golzar film bazi kone

akh pari man az khodameh ke ba golzar ye film bazi konam. bekhoda estedadesh ham daram, badgel ham nistam;)

Michellica
10-25-2006, 01:48 PM
i've watched the movie cease fire.... kheili bahale kolli khandidam!in Golzar shadidan khoshtip o khoshlebase lamasab! golgol to boro ba golzar film bazi kon man misham kargardan :D

golgol85
10-25-2006, 02:00 PM
i've watched the movie cease fire.... kheili bahale kolli khandidam!in Golzar shadidan khoshtip o khoshlebase lamasab! golgol to boro ba golzar film bazi kon man misham kargardan :D

hanooz nadidam filmo, vali tarifesho kheili shenidam. emtehanam tamoom shod negah mikonam. akh khoda az zaboonet beshnave, be man hoghoogh ham nadi ghaneam, az long as i get to play a leading role in your movie:D

Michellica
10-25-2006, 02:09 PM
mamanam dvd sho az iran avorde bood hatman nigash kon kheili bahale.. Golzar ke ende jigare too oon film..man ziad vasam jaleb nabood ghable in film...ino ke didam uff uff shodam :D nemishe fotocopysho beshnasam? voojood dare? :D
hahah bashe pas a movie for free :D

Parinaz_M
10-25-2006, 02:16 PM
uh khanooma khanooma baba che khabare

Michellica
10-25-2006, 02:18 PM
hormun jaye oxygen daran paksh mikonan zade be kallamoon :D

golgol85
10-25-2006, 02:26 PM
vay akhe inghadr cuteh ke adam hali be hali mishe. kash hame marda mesle oon boodan, khoshtip o jazzab. akhlaghesh kheili jalebe:D

Parinaz_M
10-26-2006, 12:21 PM
khak vachook
shoma 2ta kheyli az rah be dar shodin

RedWine
11-06-2006, 11:00 AM
belakhareh nafahmidim in rast bud ya dorough !!

RedWine
12-07-2006, 12:22 PM
Ufff... Khoshgel khanoum... !

http://img115.imageshack.us/img115/3489/16a1m9yfk9.jpg (http://imageshack.us)

mahsa88
12-07-2006, 03:43 PM
yeeeeh
she looks cute n pretty in this pic
kheili khoshgele :D az googoosh behtare yejoorai

Sepideh_UK
12-07-2006, 04:04 PM
lool are ..:)

Dokhtare_Malous
12-07-2006, 06:31 PM
etefaghan man yejayeee khoondam ke mahnaze afshar bekhatere inke shabahty be googoosh dare shode actress.

Parinaz_M
12-07-2006, 07:14 PM
siamak joon age kheyli khoshet omade mikhay beram barat khastegari???

mahsa88
12-07-2006, 09:44 PM
Dokhtare Malous are ye dalilesh hamin boode
well this is what i read as well!

RedWine
01-05-2007, 07:53 AM
siamak joon age kheyli khoshet omade mikhay beram barat khastegari???

Nah azizam,ghorboun-e dastet :lol:

EverGreen
01-05-2007, 09:21 PM
Who cares? kheili bikarim, hala biaym be ina ham fekr konim ke ezdevaj kardan ya na.

valla ma age maroofam boodim kasi be fekre ma nemishod.
faghat ghiafe daran. bazigar nistan ke.

Parinaz_M
01-06-2007, 11:00 AM
sia joon motmaeni???

nima to ham boro bazigar sho

RedWine
01-06-2007, 11:07 AM
sia joon motmaeni???

nima to ham boro bazigar sho

Baleh baleh Parinaz joun..Razi beh zahmat-e shuma nistam,faday-e to :=) .

Parinaz_M
01-06-2007, 11:09 AM
zahmati nist
kare kheyre
man ham hamishe amadam vase karaye kheyr

mahsaak
01-06-2007, 03:49 PM
didin gogoosham gahi ye cheshesh vaghti be doorbin negah mikard yevar dige bood, inam intorie, bish az hame chashash shabihe une

donsaeid
01-06-2007, 09:54 PM
in jigare :D fada :D mahsa in ende zibaie:D googoosh az in yad gerefte :D

jjbb
02-23-2007, 11:30 AM
ابتدا با سريال تلويزيوني «گمشده» وارد عرصه بازيگري شد و سپس خيلي زود به عرصه سينما پا گذاشت، فيلم «شور عشق» او و بازي در كنار «بهرام رادان» او را به شهرت رساند و سپس خاكستري، كما، زهر عسل، آكواريوم و همچنين فيلم زيباي آتش*بس ساخته تهمينه ميلاني را از او ديديم، قرار است به زودي از اين بازيگر فيلم «تله» بر روي اكران بيايد، از مهناز افشار چه مي**دانيد؟ آنچه كه درذيل خواهيد خواند، گوشه*هايي از زندگي اين هنرپيشه خوب سال*هاي اخير كشور كه بسيار پركار است...

• شروع كار بازيگري من از سال 78 با سريال تلويزيوني به نام گمشده ساخته مسعود نوابي بود.
• ديپلم تجربي دارم.
• من وارد خونه هر كسي كه مي**شم دكوراسيون خونشو عوض مي**كنم حتي در منزل خودمون هفته*اي يكبار وسايل خونه رو جابه*جا مي**كنم و دوست دارم در اين رشته تحصيلات خودم رو ادامه بدهم، عاشق ديزاين دكوراسيون هستم.
• من 4 سال تدوين خوندم ودر همين حيطه هم فعاليت كاري داشتم و همچنين كار در حيطه تيزرهاي تبليغاتي كه چند كار انجام داده*ام، كار خوب و قشنگي است و حس خوبي نسبت به كارم داشتم تا اينكه وارد بازيگري شدم.
• تاكنون 9 يا 10 كار سينمايي داشتم همين طور هم به تعداد كارهايم افزوده مي**شه.
• بر عكس همه، من در دوران كودكي و نوجواني اصلا به بازيگري علاقه نداشتم و هميشه وقتي در مدرسه تئاتر اجرا مي* شد، در مي**رفتم و فرار مي**كردم اصلا هم خوشم نمي**آمد.
• قبل از قبول نقش سناريو رو مي**خونم، البته هر كسي روشي داره، من هم يكبار كه سناريو رو خوندم، شب موقع خواب مرور مي**كنم با نقشم زندگي مي**كنم.
• فعلا من كارم بازيگريه و بايد اين كار را خوب انجام بدم، بعدا وقت براي كارگرداني زياده.
• اين اعتقاد رو دارم در فروش فيلم كليه عوامل دخيل هستند، اگه بازيگر خوب باشه، ولي كارگردان خوب نباشه، مسلما كار خوب نمي**شه، حتي عوامل پشت صحنه هم در فروش يك فيلم دخيل هستند.
• به خاطر تصادف بدي كه داشتم از رانندگي ترسيدم و از اون موقع به بعد هيمشه كمربندم رو مي**بندم.
• چون شكمو هستم، دستپختم هم خوبه تمام زماني كه غذا در حال آماده شدنه سراجاق هستم.
• شايد من جزء خوش قول*ترين هنرپيشه*هاي سينما باشم.
• اصلا ميونه خوبي با افراد بد قول ندارم. خوش قولي از نكات بارز زندگي من است.
• اگه مهناز افشار بازيگر نمي**شد شايد راننده كاميون مي**شد! چون به كارهاي سخت علاقه دارم.
• به نظر من هر كسي به هر كاري كه بخواهد مي**تونه برسه در جهان هستي به هر چه بخواهيد مي**تونيد برسيد فقط كافي است بخواهيد. و چند سال پيش پدر خدا بيامرزم را از دست دادم، او قوت قلبي براي من در زندگي بود، ياد او هميشه در خاطرم است، روزي نيست كه با ياد پدر زندگي نكنم او همه*چيز من در اين زندگي بود.
• مادرم مونس من است، اگر او هم نباشد، ديگر زندگي برايم معنا ندارد

مهناز افشار: عاشق دكوراسيون منزل هستم
ابتدا با سريال تلويزيوني «گمشده» وارد عرصه بازيگري شد و سپس خيلي زود به عرصه سينما پا گذاشت، فيلم «شور عشق» او و بازي در کنار «بهرام رادان» او را به شهرت رساند و سپس خاکستري، کما، زهر عسل، آکواريوم و همچنين فيلم زيباي آتش*بس ساخته تهمينه ميلاني
شماره : 4877 بازديد : 13 [اخبار هنرمندان ايران و جهان]

ابتدا با سريال تلويزيوني «گمشده» وارد عرصه بازيگري شد و سپس خيلي زود به عرصه سينما پا گذاشت، فيلم «شور عشق» او و بازي در كنار «بهرام رادان» او را به شهرت رساند و سپس خاكستري، كما، زهر عسل، آكواريوم و همچنين فيلم زيباي آتش*بس ساخته تهمينه ميلاني را از او ديديم، قرار است به زودي از اين بازيگر فيلم «تله» بر روي اكران بيايد، از مهناز افشار چه مي**دانيد؟ آنچه كه درذيل خواهيد خواند، گوشه*هايي از زندگي اين هنرپيشه خوب سال*هاي اخير كشور كه بسيار پركار است...

• شروع كار بازيگري من از سال 78 با سريال تلويزيوني به نام گمشده ساخته مسعود نوابي بود.
• ديپلم تجربي دارم.
• من وارد خونه هر كسي كه مي**شم دكوراسيون خونشو عوض مي**كنم حتي در منزل خودمون هفته*اي يكبار وسايل خونه رو جابه*جا مي**كنم و دوست دارم در اين رشته تحصيلات خودم رو ادامه بدهم، عاشق ديزاين دكوراسيون هستم.
• من 4 سال تدوين خوندم ودر همين حيطه هم فعاليت كاري داشتم و همچنين كار در حيطه تيزرهاي تبليغاتي كه چند كار انجام داده*ام، كار خوب و قشنگي است و حس خوبي نسبت به كارم داشتم تا اينكه وارد بازيگري شدم.
• تاكنون 9 يا 10 كار سينمايي داشتم همين طور هم به تعداد كارهايم افزوده مي**شه.
• بر عكس همه، من در دوران كودكي و نوجواني اصلا به بازيگري علاقه نداشتم و هميشه وقتي در مدرسه تئاتر اجرا مي* شد، در مي**رفتم و فرار مي**كردم اصلا هم خوشم نمي**آمد.
• قبل از قبول نقش سناريو رو مي**خونم، البته هر كسي روشي داره، من هم يكبار كه سناريو رو خوندم، شب موقع خواب مرور مي**كنم با نقشم زندگي مي**كنم.
• فعلا من كارم بازيگريه و بايد اين كار را خوب انجام بدم، بعدا وقت براي كارگرداني زياده.
• اين اعتقاد رو دارم در فروش فيلم كليه عوامل دخيل هستند، اگه بازيگر خوب باشه، ولي كارگردان خوب نباشه، مسلما كار خوب نمي**شه، حتي عوامل پشت صحنه هم در فروش يك فيلم دخيل هستند.
• به خاطر تصادف بدي كه داشتم از رانندگي ترسيدم و از اون موقع به بعد هيمشه كمربندم رو مي**بندم.
• چون شكمو هستم، دستپختم هم خوبه تمام زماني كه غذا در حال آماده شدنه سراجاق هستم.
• شايد من جزء خوش قول*ترين هنرپيشه*هاي سينما باشم.
• اصلا ميونه خوبي با افراد بد قول ندارم. خوش قولي از نكات بارز زندگي من است.
• اگه مهناز افشار بازيگر نمي**شد شايد راننده كاميون مي**شد! چون به كارهاي سخت علاقه دارم.
• به نظر من هر كسي به هر كاري كه بخواهد مي**تونه برسه در جهان هستي به هر چه بخواهيد مي**تونيد برسيد فقط كافي است بخواهيد. و چند سال پيش پدر خدا بيامرزم را از دست دادم، او قوت قلبي براي من در زندگي بود، ياد او هميشه در خاطرم است، روزي نيست كه با ياد پدر زندگي نكنم او همه*چيز من در اين زندگي بود.
• مادرم مونس من است، اگر او هم نباشد، ديگر زندگي برايم معنا ندارد

abadani69
11-12-2007, 07:50 PM
افشار که تا مقطع دیپلم در رشته تجربی تحصیل کرده است متولد 1356 می باشد و مدتها به خاطر شباهت و به خواننده و بازیگر پیش از انقلاب یعنی فایقه آتشین در بورس جنحالهای مطبوعات شایع پرداز قرار داشت

http://www.radioayeneh.se/bilder/Mahnaz%20_%20Afshar/m_1.jpg

مهناز بازی را با مجموعه عشق گمشده در سال 1376 آغاز کرد و پس از آن در دوستان به کارگردانی علی شاه حاتمی در سال 77 به سینما راه یافت . فیلم شکست می خورد اما لااقل او را برای اندک زمانی می شناسند.سپس با محسن محسنی نسب درام ورزشی شیرهای جوان را در کنار جعفر دهقان و در سال 78 به سرانجام می رساند که با استقبال قابل قبولی روبرو می شود . اما هنوز برای عرض اندام فرصت دست نداده بود . تا اینکه دار سال 80 از راه می رسد و نادر مقدس از او برای در نقش مقابل بهرام رادان دعوت به عمل می آورد

http://www.radioayeneh.se/bilder/Mahnaz%20_%20Afshar/4.jpg

شور عشق ساخته می شود و ناگهان هر دو چهره اصلی فیلم به شهرتی باور نکردنی دست پیدا می کنند . سال بعد از آن در خاکستری به کارگردانی مهرداد میر فلاح بازی می کند که به خاطر موضوعش توقیف می شود . توقیف فیلم جنجالهای مطبوعاتی و حواشی غیر قابل کنترل پیرامون افشار او را به سکوت می کشاند و سر انجام در سال 80 با نگین در یک نقش نامتعارف و باز هم جنجالی باز می گردد دختری در قفس در سال در سال 81 هیچگونه موفقیتی را با او همراه نمی کند.اما سال 82 شانس یک باره در خانه افشار می زند سه فیلم زهر عسل ،کما و سیزده گربه روی شیروانی با فروش بالایی روبرو می شوند . افشار یک پله بالاتر می آید ضمن آنکه اکران تقریبا همزمان سه فیلم از او نام و چهره اش را بیشتر در ذهن ماندگار می کند

http://www.radioayeneh.se/bilder/Mahnaz%20_%20Afshar/6.jpg

زهر عسل در کنار شهاب حسینی و گلزار جای چندان کاری نداشت در واقع ساخته ابراهیم شیبانی به غیر از گلزار و البته حضور کوتاه اما جذاب حسینی هیچ نکته مثبتی در خود نداشت و نمی توان فیلم را متعلق به افشار دانست که یک اثر کاملا مردانه بود .کما به همین طریق باحضور امین حیایی و گلزار یک اثر کاملا مردانه به حساب می آمد . اما 13گربه روی شیروانی با وجود داشتن فضایی فانتزی و تاکنون تجربه نشده و داشتن چهره های مطرحی چون گلزار و شریفی نیا و نواب صفوی او را در سطح خوبی شناور نگه می دارد. سال 83 در فیلم آکواریوم نیز در کنار امین حیایی و سالاد فصل در کنار شریفی نیا و شکیبا ظاهر می شود . او در سالاد فصل همبازی قدرتمند و قوی چو ن لیلا حاتمی را در کنار داشت . امسال او نیز تنها به بازی در کارگران مشغول به کارند به کارگردانی مانی حقیقی پاسخ مثبت داده است

http://www.radioayeneh.se/bilder/Mahnaz%20_%20Afshar/2.jpg

http://www.radioayeneh.se/bilder/Mahnaz%20_%20Afshar/3.jpg

ابتدا با سريال تلويزيوني «گمشده» وارد عرصه بازيگري شد و سپس خيلي زود به عرصه سينما پا گذاشت، فيلم «شور عشق» او و بازي در كنار «بهرام رادان» او را به شهرت رساند و سپس خاكستري، كما، زهر عسل، آكواريوم و همچنين فيلم زيباي آتش*بس ساخته تهمينه ميلاني را از او ديديم، قرار است به زودي از اين بازيگر فيلم «تله» بر روي اكران بيايد، از مهناز افشار چه مي**دانيد؟ آنچه كه درذيل خواهيد خواند، گوشه*هايي از زندگي اين هنرپيشه خوب سال*هاي اخير كشور كه بسيار پركار است

http://www.radioayeneh.se/bilder/Mahnaz%20_%20Afshar/1.jpg

http://www.radioayeneh.se/bilder/Mahnaz%20_%20Afshar/m_2.jpg