View Full Version : RAMONA AMIRI
RedWine
07-19-2005, 10:26 AM
Miss World Canada 2005 - RAMONA AMIRI (Vancouver)
Education: Graduate, University of British Columbia. Major in Biology.
Career Ambition: To follow in my mother’s footsteps and become a successful dermatologist.
Current Goals: To continue my modeling career, travel the world and gain new life experience before entering medical school.
Words To Live By: Work like you don’t need the money, love like you’ve never been hurt, dance like no one’s watching.
Languages: English, French, Assyrian, Persian and some Spanish
Hobbies: Cooking, reading, fashion, riding motorcycles and belly dancing.
Proudest Achievement: Graduating with my degree on the Dean’s Honour List at age twenty.
Favourite Food: Okra
Favourite Book: The Power of One by Bryce Courtenay
An Inspiring Canadian: Pierre Trudeau
angel
07-21-2005, 06:10 AM
thx again.
RedWine
07-29-2005, 10:53 PM
هفته پیش مسابقات دختر شایسته کانادا به مرحله نهائی رسید و رامونا امیری، دختر ایرانی 25 ساله فارغ التحصیل دانشگاه بریتیش کلمبیا ، برای شرکت در مسابقه دختر شایسته جهان که در چین برگزار می شه، انتخاب شد.
رامونا بر همه رقیبان خودش پیروز شد و برای دومین بار یک دختر ایرانی الاصل این مقام رو به دست آورد.
رامونا به زبانهای انگلیسی، فرانسه و آسوری صحبت می*کنه و تصمیم داره که تحصیلات خودش را ادامه بده تا مثل مادرش متختصص پوست بشه ولی قبل از اون دوست داره که به عنوان " مدل" کار خودش را دنبال کنه، دور دنیا سفر کنه و تجربه کسب کنه.
چطوری خودتو برای این مسابقه آماده کردی؟
رامونا امیری: برای آماده شدن، ورزش می*کردم ولی برای سوالها زیاد تمرین نکرده بودم چون میدونستم اگر زیادی تمرين کنم عصبی می*شم و این خودش یک نقطه ضعفه و به ضررم تموم می*شه.
اصلا از قبل بهتون میگن که چه سوالهایی می پرسن؟
نه اصلا، سعی می*کنن غافلگیر کنن که برای مسابقات بعدی بتونیم حاضرجواب باشیم.
حالا چیکار می کنی؟ درس می خونی؟
چهار سال پیش درسم تموم شد. لیسانس گرفتم. لیسانس زیست شناسی.
سوال درسی که ازت نپرسیدن؟!
نه فقط درباره آینده ازم پرسیدن و اینکه می خواهم چه رشته ای رو ادامه بدم، من هم می خوام مثل مادرم پزشکی بخونم چون 4 سال تو مطبشون کار کردم و فهمیدم چقدر این کار رو دوست دارم. در ضمن فارسیم هم، اونجا بهتر شد!
چه ورزشهايی دوست داری؟
موتورسواری خیلی دوست دارم و تازه لیسانسش رو هم گرفتم.
مگه موتور، لیسانس هم داره؟!
نه منظورم همون گواهینامه است.
باید بیشتر فارسی تمرین کنی ولی خوب می دونم که زیاد هم مقصر نیستی چونکه در شهری بدنیا آمدی که زبان اصلیش فرانسه و بعد انگلیسی بوده.
من 25 سالمه و زبان های انگلیسی و فرانسه را هم بلدم و چون درمونترال به دنیا اومدم باید زبان فرانسه را هم حتما یاد می گرفتم و دبیرستانم رو هم با زبان فرانسه تموم کردم. ولی خوب مادرم با من فارسی حرف می زنه. در ضمن چون پدرم آسوریه، زبان آسوری هم بلدم.
مسابقه دخترشایسته چقدر طول کشید و چقدر هیجان داشتی؟
دو روز بود، اولین شب فقط با مایو و لباس شب بايد راه می رفتیم، بعد یک مصاحبه هم داشتیم با داورها که با هر کدوممون جداگانه انجام دادن. سوال مهمی که از من پرسیدن این بود که سرمشق کانادایی من چه شخصیتیه؟ منم گفتم یکی از نخست وزیرهای قبلی کانادا "پیر ترودو" چرا که مرد خوبی بود و به حقوق زنها اهمیت می داد و کارهای مثبت زیادی برای کانادا انجام داد.
در این شب، از سی تا دختر 15 دختر رو انتخاب کردن. و بعد پنج نفر نهائی که من از بین همه*شون برنده شدم.
آیا تو این برنامه از ایرانی بودن خودت هم حرفی میزنی؟
بله همیشه ازم سوال می*کنن اصلیت چیه، من هم میگم که ایرانی هستم و آسوری.
از این 5 نفر شب آخر، داور همیشه یک سوال مخصوص می*پرسه که اگر روزی بشه قانون ومحدودیتی نباشه چیکار میکنی. تو چی جواب دادی؟
گفتم دوست دارم برگردم ایران تا فرهنگم و تاریخم را دوباره کشف کنم.
تا حالا ایران رو دیدی؟
یکبار وقتی 12 سالم بود با مادرم رفتم، خیلی تجربه قشنگی بود و دوست دارم یک روزی برگردم. فقط باید پاسپورت ایرانیم درست بشه، بعد.
مسابقه بعدی جهانی چه وقتی برگزار می شه؟ و تو برای آماده گی چکار میکنی؟
ماه آذر توی چین برگزار می شه، و از حالا دیگه ورزشهام رو شروع می کنم و مطالعه می کنم. بخصوص باید راه رفتنم رو درست کنم و قشنگتر راه برم.
دختر شایسته باید به هنر آشپزی هم وارد باشه! تو چه غذایی بلدی درست کنی؟
دارم یاد می*گیرم که چطوری غذای ایرانی درست کنم و غذاهای آسوری هم بلدم و کلا همه غذاها رو دوست* دارم، بخصوص خورشت بامیه رو!
شعارت تو زندگی چیه؟
عاشق شو انگار که هیچوقت دلت نشکسته! کارکن انگار که محتاج پول نیستی! و جوری برقص که انگار هیچکس نگاهت نمی کنه!
واقعا فکر می کنی باید جوری کار کرد که انگار به پولش احتیاج نداری؟
آره چون نصف از زندگی آدم صرف کار می شه و اگر عاشق کارت نباشی و بیشتر دنبال پول درآوردنش باشی، زندگیت سیاه می شه.
در مورد رقصم گفتی. حالا بگو چه آهنگهایی دوست داری. به چه چیزی گوش میکنی و این که در کلکسیون موسیقیت چی ها داری؟
بیشتر عربی، ولی همه خواننده ها رو دوست دارم از ایرانی ها هم منصور فقط. منصورآهنگ. یکبار هم رفتم ونکوور کنسرتش رو دیدم.
درعشق وعاشقی هم حتما قلبت قبلا شکسته؟
چند بار، بله.
الان که ملکه زیبایی و دختر شایسته هستی و عکسهات هم رو خیلی ها دیدن، عاشق باید زیاد پیدا کرده باشی. پیشنهاد ازدواج هم همینطور! تو این دو سه هفته پیشنهادی، خبری چیزی شده؟
نه چون آدرس ایمیل من رو کسی نداره! ولی بزودی یک وب سایت درست می کنم که بتونم جواب مردم رو بدم
RedWine
11-26-2005, 06:19 AM
رامونا اميری، دختر ايرانی ۲۵ ساله ساکن کانادا که تابستان امسال عنوان دختر شايسته کانادا را به خودش اختصاص داد، در حال حاضر در چين مشغول گذراندن مراحل مختلف مسابقه انتخابی دختر شايسته جهان هست.
مسابقات انتخاب دختر شايسته از سال ۱۹۵۱ ميلادی توسط فردی به اسم اريک مورلی (Eric Morley) در بريتانيا شروع شد.
اين مسابقه در ابتدا به عنوان فستيوال انتخاب بهترين بکينی (Bikini) شروع شد ولی به علت استقبال از اين مسابقات و در عين حال اعتراض بعضي ها به بکينی، کم کم اين مسابقه شکل ديگری را به خودش گرفت و تبديل شد به يک سمبل و نماد زيبايی
البته زيبا بودن فقط يکی از معيارهای انتخاب دختر شايسته هست و به معيارهای ديگری مثل ميزان تحصيلات، آشنايی با رشته های مختلف هنری و حتی ميزان عضويت و فعاليت در برنامه های خيريه هم توجه ميشه. مثلا دختر شايسته بيشترين ميزان وقت خودش را بعد از انتخاب شدن، صرف سفر کردن به کشورهای مختلف و تبليغ برای برنامه های خيريه ای در اون کشور ها ميکنه
رامونا: اقامت من در چين واقعاً باور نکردنيه. ما در ابتدا با يک خوش آمد گويی بزرگ و گرم از طرف مردم "سانيا" پذيرايی شديم و در حال حاضر هم مشغول انجام تورها در استان های مختلف هستيم
چند روز پيش مسابقه " استعداد " را انجام داديم و من در گروه خودم برای رقص سنتی برنده شدم
همه دخترها اينجا مهربان و زيبا هستن
2sal poshte sare ham dokhtar irooni miss canada mishe :)
soccerboy_mahdi
11-26-2005, 01:31 PM
woo ,, niceeee ,,
vali age to site miss world nega koni chizi aslan nemige ke iranie! mige ke half assyrian hast o ina esmi az iran nis!
RedWine
01-10-2006, 05:15 AM
more pics of ramona amiri - miss canada .
Alaleh
01-10-2006, 05:33 AM
did you guys hear what she said about iranians in an interview??
I HATE HER. she looks like a RAT.
she said: "that if she had to represent a country it definately WOULD NOT be iran and she started laughing, and the american guy said ok, now that YOU said it, well i will admit that i wouldnt want to represent a third world country either"
I COULDNT BELIEVE IT!!!!!!!!!!!!!!!:mad: i was sooooo mad and ANGRY! she started making fun of iran infront of an american!!
KajoKole
01-10-2006, 05:48 AM
Ramona :vom: :smt019 :-& :smt078 :mad:
RedWine
01-10-2006, 07:49 AM
did you guys hear what she said about iranians in an interview??
I HATE HER. she looks like a RAT.
she said: "that if she had to represent a country it definately WOULD NOT be iran and she started laughing, and the american guy said ok, now that YOU said it, well i will admit that i wouldnt want to represent a third world country either"
I COULDNT BELIEVE IT!!!!!!!!!!!!!!!:mad: i was sooooo mad and ANGRY! she started making fun of iran infront of an american!!
She wanted to say Islamic Rep. Iran Not just Iran or iranian ppl ! alot of us ,are thinkin like that,then i don't see nothin wrong in it !!!
Alaleh
01-10-2006, 09:09 AM
but i think its wrong :cool: i hate her. :cool:
RedWine
01-10-2006, 09:20 AM
You can hate what you want ,but you can't change what she said or his meaning ! thx for your opinion.
DariushM
02-13-2006, 06:57 PM
i like your photo
ba inke axe khodet nist
RedWine
02-15-2006, 10:12 AM
i like your photo
ba inke axe khodet nist
Hala nabasheh. to boro mokhesho bezan :D .
More news about Ramona later !
RedWine
02-17-2007, 10:34 AM
Ramona Rina Amiri (born April 16, 1980 in Montreal, Quebec) is a Canadian woman of Assyrian and Persian heritage who won the Miss World Canada contest in 2005.
http://www.missworldcanada.com/contestants/2006/06_photos/0716finals/02.jpg
She attended the contest from Vancouver. Ramona attended College Charlemagne, a private high school in Montreal, where she graduated at the age of 17. That same year' she moved to Vancouver, British Columbia with her family and began studies at the University of British Columbia in sciences. She has graduated from the University of British Columbia with a major in Biology. Amiri's father, of Assyrian ethnicity, was born in Urmia, Iran, and her mother is Persian. She has one sister named Rebecca Venus. She is fluent in English, French, Assyrian, and Persian.
Her personal motto is: "Work like you don’t need money, love like you’ve never been hurt, and dance like no one's watching". She is planning to become a medical doctor.
Since winning the title of Miss World Canada, Ramona has travelled all across Canada to raise awareness for special causes. Ramona is an avid fundraiser, and at the Miss World Canada pageant, she was one of the top fundraisers.
Ramona represented Canada at the Miss World Pageant, in Sanya, China. She was the only contestant to rank top 5 in both the swimsuit competition and the talent competition. Ramona also placed in the top 12 semi-finals of the Miss World 2005 pageant. Ramona was also named as one of the most beautiful 50 people in the world in 2005.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.