Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rahman Rezaei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rahman Rezaei

]

بي‌شك رحمان رضايي موفق‌ترين لژيونر ايراني در فصل 2005 ـ 2004 بوده است، او با مسينا روزهاي خوبي را پشت سر گذاشت و به جز دو بازي در تمام ديدارها در تركيب اصلي اين تيم قرار گرفت

اما او روزهاي مشكلي را مي‌گذراند و وضعيت مبهم مسينا او را بر سر دو راهي جدايي يا ماندن قرار داده است.

آخرين وضعيت مسينا به چه صورت است؟ چه قدر سقوط اين اين تيم به دسته‌ي B قطعي شده است؟

متاسفانه تنها به دليل يك روز تاخير در پرداخت ماليات به سازمان ليگ، مسوولان فوتبال ايتاليا تصميم به سقوط مسينا به دسته‌ي دوم گرفته‌اند. اين در حالي است كه اين مساله تنها بهانه‌ي سران فدراسيون فوتبال ايتالياست.

خودت چه تصميمي مي‌گيري؟ فصل بعد در مسينا خواهي ماند؟

اگر تيم به دسته‌ي B سقوط كند در مسينا نخواهم ماند و به تيم ديگري خواهم رفت اما اگر در دسته‌ي ‌A باقي بماند فصل بعد نيز در اين تيم خواهم ماند. شرايط خيلي سختي براي من ايجاد شده است. متاسفانه در ايتاليا برخي از تيم‌ها با توجه به قدرتشان و بر اساس لابي‌هاي سياسي، تيم‌هاي ديگر را تحت فشار قرار مي‌دهند و هم اكنون بولونيا كه نفوذ زيادي در دولت و تصميم‌گيري‌هاي سياسي دارد روي سقوط ما به دسته‌ي B پافشاري مي‌كند. اما فعلا تا دوم آگوست دوشنبه‌ي هفته‌ي جاري و پاسخ به فرجام خواهي مسوولان باشگاه منتظر خواهم ماند تا وضعيت تيم مشخص شود.

از ديگر تيم‌ها پيشنهاد داري؟

بله، پيشنهادهايي از سوي چند تيم آلماني و ايتاليا به دست من رسيده اما فعلا نمي‌دانم وضعيت مسينا چگونه است و آيا ماندن من در اين تيم به سودم خواهم بود يا خير. در حال حاضر تنها منتظر صدور راي فدراسيون فوتبال ايتاليا هستم و در آن زمان براي فصل آينده تصميم‌گيري خواهم كرد.

مي‌خواهي در ايتاليا بماني يا فوتبالت را در كشور ديگري ادامه دهي؟

در درجه‌ي اول دوست دارم كه در ايتاليا بمانم و باز در صورت ماندن مسينا در سري A مسينا براي من اولويت دارد. اما اگر شرايط لازم براي تداوم حضور در ليگ ايتاليا فراهم نشود ممكن است به پيشنهاد تيم‌هاي آلماني پاسخ مثبت دهم.

مي‌تواني نام تيم‌هاي پيشنهاد دهنده را اعلام كني؟

متاسفم. من اهل بازارگرمي نيستم به همين دليل نمي‌توانم به اين سوال شما پاسخ دهم.

واكنش هواداران مسينا نسبت به تصميم فدراسيون فوتبال ايتاليا چيست؟

آنها خيلي خشمگين بودند و تظاهرات‌هايي عليه اين تصميم سران فوتبال ايتاليا انجام دادند و به احتمال فراوان طي چند روز آينده اين اعتراض‌ها با شدت بيشتري دنبال خواهد شد.

اگر موافق باشي به سراغ تيم ملي و وضعيت اين تيم برويم. چند روز اخير انتقادهاي زيادي از تيم ملي شنيده مي‌شود. نظر تو درباره‌ي شكست تيم ملي برابر كوئينز پارك رنجرز و اين انتقادات چيست؟

فكر مي‌كنم كه اين بازي‌ها براي تيم ملي بسيار مفيد و موثر باشد. اين شكست‌ها تيم ملي و بازيكنان جوان را آبديده مي‌كند و باعث رفع نقاط ضعف مي‌شود و كادر فني راحت‌تر مي‌تواند اين نقاط ضعف را برطرف كند. قرار گرفتن مقابل تيم‌هايي كه سبك متفاوتي با تيم‌هاي آسيايي دارند كمك بسيار زيادي به آماده شدن تيم ملي، براي حضور در جام جهاني خواهد بود. متاسفانه اين انتقادات هميشه پس از شكست‌ها مطرح مي‌شود اما منتقدين بدون در نظر گرفتن اين مساله كه تيم ملي با تيمي متفاوت كه روش خاصي دارد بازي كرده، دست به انتقاد مي‌زنند اما نفس حضور در اردوهاي تداركاتي، كسب آمادگي تيم است و نه نتيجه‌گيري. تا بازي‌هاي دوستانه نداشته باشيم نمي‌توانيم فوتبال خودمان را در جهان ارزيابي كنيم و شكست در ديدارهاي دوستانه به هيچ وجه امري غير منتطره نيست و تنها راه آمادگي تيم ملي انجام ديدارهاي تداركاتي است.

حضور صرف در جام جهاني كافي است يا بايد براي حضور قدرتمندانه در اين رقابت‌ها تيم را آماده كرد؟

تيم ملي پتانسيل شركت قدرتمندانه در جام جهاني را دارد اما نكته‌ي مهم استفاده از اين توانايي‌ها و به بالفعل در آوردن استعدادهاي بالقوه است. براي حضوري پرقدرت در اين رقابت‌ها بايد در مدت بيشتري بازيكنان در كنار هم قرار گيرند تا بتوانند بهتر با يكديگر هماهنگ شوند و استفاده‌ي بهينه از توانايي تيم ميسر نمي‌شود مگر با برنامه‌ريزي صحيح و انجام بازي‌هاي دوستانه با تيم‌هاي قدرتمند جهان و نبايد از شكست‌هاي احتمالي در اين ديدارها هراسي داشته باشيم.

نظرت درباره‌ي كادر فني فعلي تيم ملي چيست؟ برخي معتقدند كه برانكو نمي‌تواند تيم ملي را در جام جهاني هدايت كند چرا كه او فردي محتاط بوده و شخصي با چنين ويژگي‌اي قادر نخواهد بود تيم ملي را در ديدارهاي بزرگ هدايت كند؟

بازيكن نمي‌تواند در اين باره نظر دهد و فدراسيون و كارشناسان فدراسيون بهتر مي‌توانند در اين باره اظهار نظر كرده و تصميم‌گيري كنند. اما نظر شخصي من اين است كه فكر نمي‌كنم فرصت تعويض مربي را داشته باشيم. چرا كه اگر مربي عوض شود مربي جديد بايد از صفر كارش را شروع كند و فردا پس از پايان مسابقات افسوس خواهيم خورد كه چرا مربي خود را تغيير داديم. اما شك ندارم كه اگر اعضاي تيم ملي مدت بيشتري در كنار يكديگر باشند و بازي‌هاي دوستانه‌ي خوبي انجام دهيم با كادر فني فعلي تيم ملي مي‌توانيم در جام جهاني موفق باشيم. شناختي كه برانكو از فوتبال ايران به دست آورده بهترين دليل براي ماندن او در راس كادر فني تيم ملي است.

براي ديدار بيستم مرداد برابر عربستان به تيم ملي اضافه خواهي شد؟

تاكنون درخواستي از فدراسيون براي من و يا باشگاه ارسال نشده است اما اگر اين ديدار جزو تاريخ ديدارهاي دوستانه فيفا باشد به تيم ملي اضافه خواهم شد اما در غير اين صورت بستگي به نظر مسوولان باشگاه خواهد داشت و من نمي‌توانم در اين باره تصميم‌گيري كنم.
    Last edited by Rasputin; 09-01-2006, 12:57 AM.

رحمان رضايى، مدافع ملى پوش ايران، رسما تابعيت ايتاليا را دريافت نمود.

رحمان رضايى، مدافع ملى پوش ايران كه در اين فصل در تيم مسينا بازى مى كند، تبعه ايتاليا شد.

روزناتمه گاتزتا نوشت:«از اين پس رحمان رضايى يك ايتاليايى محسوب مى شود.» اين روزنامه توضيح مى دهد:«او روز گذشته پس از حضور در اين اداره توانست اقامت دايمى خود را دريافت كند. رضايى به لطف ازدواج با هليا هاشميان كه دختر يك پدر ايرانى است و از هفت سالگى در ايتاليا اقامت دارد، هويت ايتاليايى گرفت.» روزنامه ايتاليايى نوشت:«رحمان و هليا در سال ۲۰۰۲ با يكديگر ازدواج كرده اند و ظاهراً رضايى از همان زمان براى دريافت اقامت دايمى ايتاليا فعاليت هاى خود را شروع كرده.» خبرگزارى رسمى ايتاليا«آنسا» نيز در اين رابطه مى نويسد كه «هدف اصلى رحمان رضايى از اين كار زندگى راحت در ايتالياست.»

رحمان رضايى از سه سال پيش تلاش هاى خود را در اين زمينه آغاز كرده است. هيچ كس به رضايى پيشنهاد نداده سيتى زن ايتاليا شود بلكه او به تنهايى تصميم گرفته دست به چنين كارى بزند. ايران ورزشى - خبر بسيار غافلگير كننده بود.«رحمان رضايى تابعيت ايتاليايى گرفت» و تا حدودى توى ذوق مى زد:«حالا او يك ايتاليايى است». پس ادامه خبر اصلاً غيرمنتظره به نظر نمى رسيد:«او بعد از حضور در اداره اتباع بيگانگان پروجا سيتى زن ايتاليا شد» پس خبر ديگر، خبر غيرمنتظره اى نبود:«خب، من از مدت ها پيش دنبالش بودم، يعنى زمانى كه در پروجا بازى مى كردم.» خود رحمان رضايى در اين رابطه مى گويد: « الان من يك بازيكن اروپايى هستم. محدوديتى وجود ندارد، نه براى من و نه براى باشگاهى كه قرار است جذبم كند. وقتى پاس اروپايى داشته باشى، راحت تر تو را مى گيرند. مشكلى پيش نمى آيد.» رضايى اضافه مى كند: « فكر مى كنم اين يكى از بهترين اقدامات زندگى ام بود.»

اين اولين بار در تاريخ فوتبال ايران است كه يك ملى پوش فوتبال ايران همزمان با بازى براى تيم ملى ايران براى دريافت تابعيت خارجى اقدام كرده و تابعيت خود را عوض مى كند. با اين تصميم، ادامه حضور رضايى در تركيب تيم ملى ايران در هاله اى از ابهام فرو مى رود.

آنچه مايه تاسف است اين است كه چرا بايد وضعيت يك كشور به صورتى باشد كه يكى از بهترين بازيكنان آن عطاى تابعيت ايرانى خود را به لقايش ببخشد و با رضايت تمام تابعيت كشور ديگرى را بپذيرد

Comment

goftan bekhatere in etefagh dige nemizaran bazi kone team melli... noamoz to ye mosahebe ino gofte....
      نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

damn
        that sucks he is a great player
        we need him in the world cup
        pERSPOLIS

Comment

Originally posted by donsaeid
          goftan bekhatere in etefagh dige nemizaran bazi kone team melli... noamoz to ye mosahebe ino gofte....
          na baba hamijjor az khodeshon harf dar miare alaki sho'ar khalliie

1000% bazi mikone bara iran dont worry bash jigar

Comment

saeed in harf bood az khodet dar vakardi, mashti
            koli ma ro negaran kardi
            Last edited by Dariush; 01-31-2006, 11:13 PM.
            pERSPOLIS

Comment

Originally posted by DariushM
              saeed in harf bood az khodet dar vakardi, mashit
              koli ma ro negaran kardi
              noamoz ro ke midoni kie? masoule team haye melli... ino on gofte bod to ye mosahebe 2-3 roz pish... emroz takzib kard...

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

pas az teammelli endakhtanesh biroon?
                pERSPOLIS

Comment

maloom nist... hala bezar brancovic team ro baraye ordoye rasmi davat kone... onmoghe malom mishe ki mire jam jahani ki nemire...

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

رحمان رضايي، مدافع تيم ملي فوتبال ايران به باشگاه ليورنو ايتاليا پيوست.

رضايي كه نزديك يكصد و پنجاه بازي در سري A ايتاليا را در كارنامه‌ي خود دارد، پس از دو سال حضور در باشگاه مسينا، پنج شنبه با امضاي قراردادي يك ساله به ليورنو ايتاليا پيوست.

اين باشگاه ايتاليايي به غير از رضايي، ساموئل كوفور از باشگاه آث رم و كنزويچ از باشگاه ريكا كرواسي را به خدمت گرفت. ليورنو امسال براي نخستين بار در رقابت‌هاي جام يوفا حضور خواهد داشت.

Comment

تساوی لیورنو با گل رحمان رضایی

هفته بیست و هفتم سری آ ایتالیا با برگزاری چند دیدار پیگیری شد که در آن دو تیم همشهری اینترمیلان و آث میلان یکی از حساسترین بازیهای لیگ را برگزار کردند.

رقابت دو تیم همشهری میلان با پیروزی دو بر یک اینتر، صدرنشین رقابت های سری آ، به پایان رسید

در این دیدار که در ورزشگاه سن سیرو برگزار شد، تیم صدرنشین اینترمیلان توانست با نتیجه ۲ بر یک حریف خود را شکست دهد. گلهای اینتر را در این بازی کروز و ابراهیموویچ و تک گل آث میلان را رونالدو به ثمر رساندند.

در دیگر دیدارهای این هفته لیورنو در زمین کیه وو به تساوی ۲ بر ۲ رسید. یکی از گلهای لیورنو را در این دیدار رحمان رضایی، مدافع ایرانی تیم لیورنو، به ثمر رساند. لاتزیو در زمین رجینا با حساب ۳ بر ۲ پیروز شد. پالرمو و فیورنتینا نیز یک بر یک مساوی کردند.

در پایان بازی های یکشنبه شب تیم اینترمیلان با ۷۳ امتیاز صدرنشین است و رم با ۵۴ امتیاز و یک بازی کمتر در جای دوم قرار دارد و لاتزیو و پالرمو با ۴۶ امتیاز در مکان های سوم و چهارم هستند.

Comment

تیم ملی فوتبال ایران در دیداری دوستانه با تیم مکزیک با نتیجه چهار بر صفر شکست خورد. این سنگین*ترین شکست تیم ملی فوتبال ایران در هفت سال گذشته بود که در غیاب بازیکنان اصلی تیم از جمله آندرانیک تیموریان، مهدی مهدوی کیا، وحید هاشمیان، علی کریمی، رحمان رضایی و بازیکنان ملی پوش باشگاه*های پرسپولیس و سپاهان که درگیر جام حذفی فوتبال باشگاه*های ایران بودند، رقم خورد.

تیم ایران که خود را برای حضور در جام ملت*های آسیا آماده می*کند، برای این مسابقه به مکزیک رفته بود. دو تیم ایران و مکزیک آخرین بار در جام جهانی 2006 آلمان با هم بازی کردند که در آن بازی نیز تیم مکزیک با نتیجه سه بر یک پیروز شد.

به*نظر من چون تمام بازیکنان بخصوص مهره*های حساس تیم و در اصل لژیونرها به سبب خستگی که داشتند به این مسابقه نرفتند، از مهره*های دیگری استفاده شد که می*تواند علت اصلی این شکست باشد. در هرصورت بازی*های بین*المللی احتیاج به تجربه و بازیکنان باسابقه دارد و آن*ها این تجربه را برای بازی کردن در مقابل چنین تیمی را نداشتند.

آیا مربی*های تیم ملی از لژیونرها دعوت کرده بودند؟ مثلا از شما دعوت شده بود که به تیم ملی بپیوندید؟

مربی تیم ملی با همه بچه*ها صحبت کرده بود. با این همه من فکر می*کنم که دلایل دیگری هم وجود داشت که این بازی نتیجه خوب نداد. این راه طولانی بخصوص برای لژیونرها خیلی سخت بود. این بازی را اگر در اروپا برگزار می*کردند مسلما لژیونرها می*توانستند شرکت کنند. شما فکر کنید دوازده سیزده ساعت پرواز و اختلاف ساعتی که در مکزیک هست همه دست به دست هم داد که حتی آن بچه*هائی هم که به مکزیک رفتند شرایط برایشان فراهم نشود. حداقل در اروپا اختلاف زمانی آنچنانی وجود ندارد و فکر می*کنم بهتر می*توانستند نتیجه بگیرند.

البته این سوالی که من کردم با توجه به این بود که اکنون آخر فصل بیشتر تیم*های اروپائی است و بیشتر بازیکنانی که در خارج بازی می*کنند تعطیلات تابستانی را می*گذرانند. آیا از آن*ها دعوت شده بود و بازیکنان خودشان نخواستند شرکت کنند؟
                        البته گفتم که مربی با همه لژیونرها صحبت کرد اما آن*ها ترجیح دادند به مکزیک نروند و استراحت کنند تا انشاالله در اردوی تیم ملی در روزهای آینده شرکت کنند.

شما بطور کلی حضور آقای قلعه*نوئی سرمربی تیم ملی را چگونی می*بینید. آیا عملکرد ایشان تاکنون مثبت بوده؟
                        فکر نمی*کنم که در این مدت کم و با بازی*هایی که انجام شده، بتوان به ارزش*های یک مربی واقف شد. در بازی*های مشکل است که سطح مربی مشخص می*شود. من فکر می*کنم که بازی*های جام ملت*های آسیا می*تواند محک خوبی برای سطح تکنیکی و تاکتیکی یک مربی باشد. در آن بازی*ها است که توانایی*های یک مربی محک می*خورد. تاکنون بازی*های مقدماتی برای ایران که یکی از قدرت*های فوتبال آسیا است مشکل نبوده تا بتوان بر اساس آن توانایی*های یک مربی را ارزیابی کرد.

به*عنوان آخرین سوال، درست است که لژیونرها در این بازی شرکت نکردند، اما کلا شما کمبودهای تیم ملی را در چه می*بینید؟ چه نقاط ضعفی در آن می*بینید؟

به*نظر من نقاط ضعف خیلی زیاد است که در حوصله این چند دقیقه نمی*گنجد. باید مفصل در این مورد صحبت کرد. اما عمده*ترین آن*ها می*تواند برنامه*ریزی باشد که بسیار مهم است. برنامه*ریزی در سطح ملی باید خیلی قوی باشد. مسابقات تدارکاتی باید بیشتر باشد، با تیم*های خوبی باشد. البته این بازی بطور کلی خوب بود اما فکر می*کنم از یک نظر خوب نبود که در یک قاره دیگری برگزار شد که اختلاف زمانی بسیار زیاد است، اینجا شب است و آنجا روز است و اصلا بازیکن نمی*تواند ظرف سه چهار روز خود را با این مساله تطبیق دهد. اضافه بر آن راه هم خیلی طولانی است و دوازده سیزده ساعت مسافرت برای یک بازی برای بازیکنان خیلی سنگین است. اگر این بازی در لروپا یا آسیا بود برای تیم خیلی مفیدتر می*شد.

Comment

با كسب عنوان قهرماني در جام ملت هاي آسيا

رضايي: از تيم ملي ايران خداحافظي مي كنم

مدافع تيم ملي فوتبال ايران گفت: با كسب جام قهرماني در جام ملت هاي 2007 از بازي هاي ملي خداحافظي خواهم كرد.

رحمان رضايي روز گذشته پس ا انجام تمرينات تيم ملي درباره شرايط جسماني اش گفت: اكنون در شرايط خوبي قرار دارم و با انجام تمرينات بيشتر به آمادگي مطلوبي مي رسم و در جام ملت هاي 2007 آسيا در خدمت تيم ملي خواهم بود.

بازيكن سابق مسينا ادامه داد: اكنون ما بازيكنان بسيار با انگيزه و با تجربه اي را در اختيار داريم و مي توانيم در اين دوره از مسابقات مقام اول را به دست آوريم.

مدافع تيم ليورنو راجع به زمان كناره گيري از بازي هاي ملي عنوان كرد: در جام ملت ها با تمامي توان در خدمت تيم ملي كشورم هستم؛اما پس از پايان مسابقات بدون شك از بازي هاي ملي خداحافظي خواهم كرد و من اميدوارم با كسب جام قهرماني از ميادين ملي كنار بروم.

رضايي درباره فعاليت باشگاهي اش در ايتاليا عنوان كرد: از 2 تيم مطرح ايتاليايي پيشنهادهاي خوبي را در اختيار داريم و در اين زمينه به زودي تصميم گيري خواهم كرد.

مدافع ملي پوش ايران گفت: در ليورنو شرايط خوبي نداريم و در هر شرايطي اين تيم را ترك خواهم كرد.

رضايي به همراه ساير بازيكنان تيم ملي دراردوي تيم ملي ايران حضور دارد و در خط دفاع از جمله مهره هاي كليدي تيم ملي محسوب مي شوند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

نشست مطبوعاتي سه تن از بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رحمان رضايي، حسين كعبي و رسول خطيبي سه بازيكن تيم ملي بودند كه ساعت 17 در آكادمي ملي فوتبال پاسخ گوي سوالات خبرنگاران رسانه*هاي گروهي بودند.

رحمان رضايي درباره*ي* شرايط تيم ملي گفت: ما به لحاظ مهره، جزء بهترين تيم*هاي آسيا هستيم. شايد كه بر روي كاغذ يكي از قوي*ترين تيم*هاي آسيا باشيم؛ اما، روي كاغذ مهم نيست، بايد واقع*بين باشيم. بايد تمام مسائل را ريز به ريز مورد بررسي قرار دهيم و بعد بگوييم براي قهرماني چقدر شانس داريم. براي تيم ملي چه كاري انجام داده*ايم كه هم*اكنون توقع قهرماني داريم؟

وي افزود: استراليا بهترين بازيكنان لژيونر را دارد و اكثر آنها در انگليس و ايتاليا بازي مي*كنند. كره و ژاپن نيز بازيكنان بسيار خوب دارند. به نظر من پيش از جام*جهاني، توقع مردم را بسيار بالا برديم و پس از نتايج كسب شده در جام*جهاني در مردم حالت انزجار به وجود آمد.

رضايي افزود: براي قهرمان شدن در جام ملت*ها بايد آن*قدر قوي باشيم كه داوري نيز نتواند ما را مغلوب كند.

همه مي*گويند ما بايد قهرمان شويم؛اما، با كدام وسيله و امكانات. بايد در بازي*هاي دوستانه انگيزه و قدرت تيمي خود را محك بزنيم و نبايد چشم بسته بگويم قهرمان مي*شويم. رضايي به نداشتن بازي*هاي تداركاتي مناسب تيم ملي پيش از جام*جهاني اشاره كرد و گفت: ما در جام*جهاني نمي*توانستيم بيشتر از 60 دقيقه در زمين بدويم؛اما، به دليل اين كه بازي تداركاتي مناسبي انجام نداديم، مشكلي پيدا نكرديم. در همين بازي*هاي تداركاتي است كه نقاط ضعف و قوت تيم*ها مشخص مي*شود. فوتبال دنيا امروز بر روي قدرت بدني استوار است و اگر بتوانيم خوب بدويم، مي*توانيم موفق شويم.

رضايي با انتقاد از امكانات تمريني در اختيار گذاشته شده براي تيم ملي گكفت: تمام تيم*هاي ملي بهترين امكانات را در اختيار دارند؛ اما، براي ما اين گونه نيست به عنوان نمونه وقتي براي تمرين به آكادمي ملي المپيك مي*رويم، براي گذاشتن لباس*هايمان رختكن نداريم. چطور مي*شود كه براي تيم ملي يك كشور امكانات اين*چنيني وجود نداشته باشد.

مدافع تيم ملي درباره تصميمش براي خداحافظي از تيم ملي پس از جام ملت*ها اظهار كرد: من اين تصميم را پس از جام*جهاني گرفتم؛ اما، هم*اكنون مهم*ترين مسئله براي من تيم ملي است و تمام تلاشم را مي*كنم كه بازيكن تاثيرگذاري براي تيم باشم؛ اما، فوتبال شغلي نيست كه تصميماتش فقط به بازيكن مربوط باشد؛ همان طوركه گفتم مهم*ترين مسئله براي من موفقيت تيم در جام ملت*هاست. مردم توقع زيادي از تيم دارند؛ اما، نبايد به سادگي بگوييم كه قهرمان مي*شويم. هدفمان اين است كه با تمام تلاش به جلو حركت كنيم. ما بايد به شرايط تيم فكر كنيم. آيا ما به لحاظ تيمي كامل هستيم؟

يكي از خبرنگاران از رضايي پرسيد: آيا خداحافظي شما از تيم ملي ارتباطي با كاپيتان نشدن شما در ديدار با بلاروس دارد؟ رضايي گفت: اين تصميمي است كه من پس از جام*جهاني گرفتم كه در روزهاي قبل از بازي مقابل كره*ي جنوبي نيز رسول خطيبي را در جريان تصميمم قرار دادم. درباره كاپيتان نبودم در بازي با بلاروس نيز با كادر فني صحبت كردم. آنها پذيرفتند كه اشتباه كرده*اند و به من گفتند حق تو كاپيتاني بوده است. به هر حال، كاپيتاني مسئله مهمي برايم نبود كه بخواهم برايش خداحافظي كنم. اين تصميم بچه*گانه*اي است. من به هيچ و جه براي بازوبند ناراحت نبوده*ام و تنها قصدم اين بود كه بايد سرمربي تيم در مورد همه چيز اشراف داشته باشد. مسئله مهم اين است كه كاپيتان رهبر تيم باشد؛ مهم اين بود، نه چيز ديگر.

وي افزود: من 32 سال دارم و توان بازي كردن، مثل روزهاي اول در من وجود دارد. از 8 سال قبل تا كنون كه در تيم ملي بوده*ام هيچ چيز در من كم نشده. شايد تصميمم عوض شود؛ اما، فعلا اين تصميم را گرفته*ام.

مدافع ايراني ليورنو در مورد آينده خود گفت: من قراردادي دو ساله با ليورنو دارم كه يك سال آن گذشته است. از دو تيم ايتاليايي ديگر پيشنهاد دارم و پس از بررسي جوانب در مورد آينده*ام، تصميم*گيري مي*كنم. اگر سرمربي تغيير نكند، احتمال ماندنم كمتر خواهد بود. هر چند كه اگر مربي نيز تغيير كند، براي آينده*ام پيشنهادات ديگر را نيز بررسي خواهم كرد.

Comment

به گزارش ایرنا چند باشگاه یونانی خواستار به خدمت گرفتن رحمان رضایی، مدافع ایرانی تیم لیورنو ایتالیا، هستند. این باشگاه ها پیشنهادهای خود را برای به خدمت گرفتن رضایی به مسئولان باشگاه لیورنو ارائه کرده اند.

Comment

Working...
                              X