View Full Version : Iran 2 - 0 Togo
Sunday
according to jame-jam****
15:45 local time
04:15 LA time
07:15 Toronto/NY time :)
bebinim in bar chi kar mikonan :)
fekr konam bebarand in dafe dige kheili zaayast age bebaazand.
Sunday
according to jame-jam****
15:45 local time
04:15 LA time
07:15 Toronto/NY time :)
bebinim in bar chi kar mikonan :)
man mikoshamet cop. man emshab aslan nakhaabidam neshestam filme zahre asal ro didam bad sa'at 4:15 tv ro roshand kardam baazi tamoom shod :( daghighan aakhare nime 1 roshan kardam. tnx for lying.:smt027 :axe: :smt071
agha bokhoda sharmande valli boro too site jame-jam**** bebin saat chand gozashte :( ندارد 120 پخش مستقيم فوتبال ايران - توگو 15:45 04:15
vali man aslan nakhabidam saate 5 bargashtam khone neshastam saate 6:30 be vaghte ma shoro shod... agha kheili sharmande vali taghsire site IRIB bood ke vaghta ro injooor mizaran! :(
be har hal still ba inke bordim vali hanooz TM dare bad bazi mikone.
dar in bazi chandta sahne khoob bazi kar kardan ke pas karihaye kheili ghashango tak zarb anjam dadan va toonestan ghashang be darvaze harif berasan! :) vali nemidonam chera baz barmigardan be bazie kondo toop'haye boland??
age didid vaghe'an ba paskariha kheili ghashang be bazi sorat midadano be goale harif miresidan vali bad az oon hey barmigashtan be bazie kondo sant'haye boland e bi hadaf! :)
Morrabi bayad ye bazikon jaye sattar zare bezare vagarna in bazikon aslan arzeshe TM ro nadare! che berese be fix bazi kardan :)
bazam nemidonam chera morrabi Andranik Teimourian ro akhar 5min mifreste to?? nime 2 bayad hamme zakhireha ro bazi midad chon togo yek teame kheili kheili zaeef bood va bayad forsato be baghie bazikonaye javoon midad ke tajrobe kasb konand! vali afsoos ke morrabi tarsoooee darim!
yes dude beyne khodemon bashe :) exclusive bara to goftam :)
agha bokhoda sharmande valli boro too site jame-jam**** bebin saat chand gozashte :( ندارد 120 پخش مستقيم فوتبال ايران - توگو 15:45 04:15
vali man aslan nakhabidam saate 5 bargashtam khone neshastam saate 6:30 be vaghte ma shoro shod... agha kheili sharmande vali taghsire site IRIB bood ke vaghta ro injooor mizaran! :(
i thought they are going to show it on monday. today is sunday. isn't it tomorrow?
ahhh taze az khab bidar shodam giijam :lol: it's tomorrow :D taze omadam bet pm bedam ke monday hast didam dobare inja javab dadi :D so it's monday :)
baz daashti sare kaaram mizaashti:lol: :lol:
EverGreen
11-13-2005, 11:37 PM
lol ye baram ke bordan oonam az roo penalti bordan. :D
oonvaght migan chera bado birah migi. khob bado bira goftanam dare dige. Togo chi bood ke ba penalti bayad azashoon bebari.
RedWine
11-16-2005, 03:27 AM
aksareh team hayeh khoob,kheili beh sakhti rad shodan az bazihayeh moghadamati,hala cheh beh reseh team hayeh zaaief va darejeh paein !
south kheili khoob bazi kard jeloyeh sweden !
ba bad va bira goftan moafegh nistam chon nah faydeh dareh va nah kareh dorostieh !
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.