Announcement

Collapse
No announcement yet.

Germany 2006 World Cup

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

hmm,Mammad hama zadan vote beh Brasil,jaryan chieh ?!

Comment

گروه‌بندي سي و دو تيم راه يافته به رقابت‌هاي جام جهاني 2006 آلمان انجام شد و تيم ملي ايران همراه ساير آسيايي‌ها در گلدان چهار قرار گرفت.

قرعه‌كشي نهايي جمعه هجدهم آذر در لايپزيك برگزار مي‌شود

با توجه به گروه‌بندي امروز فيفا مي‌توان سخت‌ترين و ساده‌ترين قرعه‌ي فيفا براي تيم ملي ايران را اين چنين پيش بيني كرد.

سخت‌ترين قرعه: برزيل، پاراگوئه، هلند، ايران

ساده‌ترين قرعه: مكزيك، آنگولا، سوييس، ايران

Comment

lol brazile dige

vali man kheili be England ehtemale ghahremani midam age kareshono doros anjam bedan! Italy ham hamintor

Comment

Originally posted by Cop
          lol brazile dige

vali man kheili be England ehtemale ghahremani midam age kareshono doros anjam bedan! Italy ham hamintor
          Mammad jan harfamo avaz nemikonam az uni keh behet ghablan goftam ! ageh jozveh 8 team shodan ina,yeh omidi hast ! 80% morrabihayeh team hayeh khoob,mikhan teamhashoon ro hesabi avaz konan ghabl az jameh jahani !

Kheili daran Geramny Holland Spain ham dasteh kam migiran ! dar soorati keh man inaro amadehtar mibinam !

Emrooz asr,ba bazikonayeh team Brasil sohbat mikonan,bebinam una chi migan ! bebinim Adriano dar kenareh Ronaldo chi mikhan bekonan ! yademoonam nareh keh Dinho poshte inast va kheili khatarnakan barayeh har team !

Comment

Comment

عليرضا واحدى نيكبخت شايد يكى از مسافران جام جهانى باشد. او دوست دارد هرچه زودتر تكليف گروه بندى هاى جام جهانى مشخص شود.

مى دانى قرعه كشى جام جهانى كى برگزار مى شود؟
              مگر مى شود ندانم. تيم ملى به جام جهانى صعود كرده. من هم مثل بقيه بچه هاى تيم ملى جمعه شب مراسم قرعه كشى جام جهانى را نگاه مى كنم. بالاخره دوست دارم بدانم در كدام گروه بازى مى كنيم.
              دوست دارى تيم ملى با چه تيم هايى هم گروه شود؟
              براى من فرقى نمى كند. تيم ملى به جام جهانى صعود كرده. به نظر من ايران در هر گروه كه بيفتد بايد خودش را نشان بدهد. حالا با برزيل بازى كنيم يا با فرانسه فرقى نمى كند. همه تيم هايى كه به جام جهانى صعود كرده اند خوب و يكدست هستند.
              ايران در سيد D افتاده.
              بله. من هم شنيدم.
              دوست داشتى تيم ملى در كدام سيد مى افتاد؟
              فرقى نمى كند اما نظر شخصى من اين است اگر ايران در سيد C مى افتاد بهتر بود. البته فرقى نمى كند.
              چرا سيد C؟
              همين طورى، باور كنيد. سيدها مگر فرق هم مى كند. حالا ما جزو هر سيد باشيم فرقى نمى كند.
              دوست دارى مقابل كدام تيم ها بازى كنى؟
              به نظر من اگر ايران با فرانسه بازى كند، بازى رؤيايى مى شود. من خودم دوست دارم در جام جهانى مقابل فرانسوى ها بازى كنم.
              فكر مى كنى به تيم ملى دعوت مى شوى؟
              نمى دانم. باور كنيد هنوز چيزى مشخص نيست اما اين آرزوى من است كه با تيم ملى در جام جهانى بازى كنم و با تلاش زياد به دور بعدى صعود كنيم

Comment

اگر تيم ملى ايران در مسابقات جام جهانى ۲۰۰۶ در گروه خود بين دو تيم برتر باشد و به يك هشتم نهايى جام صعود كند، فدراسيون فوتبال ايران ۶/۱ ميليون يوروى ديگر از فيفا پاداش مى گيرد. اين پاداش البته در كنار ۵/۴ ميليون يورويى كه فيفا به هر تيم حاضر در جام جهانى ۲۰۰۶ مى دهد مى تواند رقمى بيش از ۱/۶ ميليون يورو به حساب فوتبال ايران واريز كند. مبلغى كه مى تواند فوتبال ايران را شوكه كند.
                قبل از اينكه تيمى به جام جهانى ۲۰۰۶ صعود كند، فيفا در اجلاس ۲۵ آوريل ۲۰۰۵ ميزان پاداش به تيم هاى جام را تعيين كرد. فيفا در كل مبلغ ۲۸۰ ميليون يورو براى پاداش به سى و دو تيم حاضر در جام جهانى ۲۰۰۶ كنار گذاشت كه اين مبلغ به نسبت نمايشى كه كشورها در جام دارند، بين تيم ها تقسيم مى شود.

تمام ۳۲ تيم جام جهانى به صورت تضمينى ۵/۴ ميليون يورو پاداش مى گيرند. البته اين به شرطى است كه تيم در گروه خود از جام جهانى حذف شود. اگر تيم به جمع ۱۶ كشور برتر جام صعود كند ميزان پاداش ۱/۶ ميليون مى شود و در صورت صعود تيم به هشت تيم برتر پاداش تا ۴/۷ ميليون يورو افزايش مى يابد. چهار تيم صعود كننده به نيمه نهايى هر يك ۱۴ ميليون يورو پاداش مى گيرند و تيم قهرمان ۵/۱۶ ميليون يورو به جيب مى زند. پس اگر ايران بتواند با شگفتى تمام قهرمان مسابقات جام جهانى ۲۰۰۶ شود با محاسبه هر يورو كه فعلاً ۱۱۰۰ تومان ارزش دارد ۱۸ ميليارد و ۱۵۰ ميليون تومان پاداش مى گيرد. البته اگر ايران از گروه خود هم بالا نرود پاداش خوبى به جيب مى زند. ۴ ميليارد و ۹۵۰ ميليون تومان حق قطعى ايران از حضور در جام جهانى بابت تداركات و سفر تيم ملى است كه با صعود از گروه بيشتر هم مى شود.
                اين ميزان پاداش در مقايسه با جايزه فيفا براى ۳۲ تيم در جام هاى ۲۰۰۲ و ۱۹۹۸ رشد زيادى داشته است. در جام جهانى ۲۰۰۲ تيم ملى برزيل تنها ۲/۸ ميليون يورو پاداش گرفت كه تنها نيمى از پاداش فعلى است. در جام جهانى ۱۹۹۸ هم تيم قهرمان كمتر از ۵ ميليون يورو گرفت. در جام جهانى ۱۹۹۸ با وجود حذف از مرحله گروهى رقمى معادل يك ميليون يورو به حساب فدراسيون فوتبال ايران ريخته شد اما اين بار با پنج برابر شدن ميزان پاداش، مبلغ اهدايى فيفا يك رقم رؤيايى است.
                البته كمك فيفا به فدراسيون فوتبال ايران به اين محدود نمى شود. از روزى كه مسابقات جام جهانى افتتاح مى شود تا روزى كه تيم ملى ايران از جام جهانى حذف شود تيم ملى روزانه مبلغى را به عنوان پول توجيبى از فيفا مى گيرد. اين پول توجيبى روزانه ۲۶۰ يورو است كه به هر يك از اعضاى كاروان ۴۰ نفرى ايران در مسابقات جام جهانى مى رسد.
                اگر فرض كنيم ايران پانزده روز پس از گذشت افتتاحيه از جام جهانى حذف شود هم رقمى بيش از ۱۵۰ هزار يورو پول توجيبى از فيفا مى گيرد. البته اين پول بايد بين بازيكنان تقسيم شود. آخرين هديه فيفا به ۳۲ تيم جام جهانى، پرداخت پول بليت تمام پروازها است. فيفا هزينه سفر تيم ها به آلمان و پول بليت پروازهاى بيزينس كلاس براى سفر به سه شهر مختلف را براى انجام سه بازى گروهى مى پردازد

Comment

akh che ghadr ver mizanan baba iran ba har kas biofte soorakhe faghat khoda kone ba brazil nayofte vagarna amade bashid hade aghal 8taye bere to goale iran lol

Comment

Comment

kamelan goroohe fairii hast yani teamha hame be ham nazdik hastan va har kas behtar bazi kone mire bala
                      valiu goroohe suadi kheili asoone shans ovorde

Comment

Originally posted by Cop
                        kamelan goroohe fairii hast yani teamha hame be ham nazdik hastan va har kas behtar bazi kone mire bala
                        valiu goroohe suadi kheili asoone shans ovorde
                        Mammad jan midooni khoob khodet keh chizi beh onvaneh asoon tooyeh footbal nadarim ! saudi ha keh beh spain va ukraine khordan ! kreshoon aslan rahat nist !

ba ejazeh to (midoonam keh hamaro mishnasi montaha hal mikonam bahat bahs konam about football!) .

Mexico beh onvaneh team dovom umad bala ! az Argentina bord va az Brasil ham yek hich (dinho va ronaldo naboodan un shab!) .Mexico do ta bazikoneh ali dareh yeki Javier Burguetti hast keh tooyeh england bazi mikoneh va behtarin golzane tarikeh footballe mexico hast va yeki digeh rafael marquez khodemooneh keh yeki az behtarinha hast tooyeh khateh defaei va az unhaei hast keh toop ro az zamine khodesh migireh mifresteh ta beh zamineh harif !

Tooyeh central america faghat USA harifeh Mexico hast keh hamisheh mexico ro tooyeh nimeyeh dovom bordeh ageh toonesteh bebareh yani az nazareh ghodrateh fiziki,mexic paein hast !

Portugal baz khosh shans tar az Mexico bood,az ye gooroohi sadeh umadeh bala keh russia va eslovaquia natunestan hich kari konan bahashoon.

Bazikonayeh khoobesh Figo,Deco va Ch.Ronaldo hast keh inha bazihayeh ghashangi mikonan agar style hamishegie khodeshoon ro neshoon bedan,Portugal tanha team hast tooyeh europe keh mesleh braziliha bazi mikonan.begzarim keh Figo alan kheili zaif shodeh va tooyeh inter milan zakhireh hast va Ch.Ronaldo ham beh onvaneh bi tajrobeh va az khod razi maruf hast tooyeh zamine bazi,vali Skolari khialesh rahateh ba inhal az Zico porsideh keh Iran chetoreh va Zico behesh gofteh keh ta davar sooteh bazi ro nazadeh az in iranihayeh ghad boland betarseh !

Angola ye keshvarie keh beh zabooneh portugali harf mizaneh va style unharo dareh ! ajab shansi dareh portugal ! . ye bazikoneh khoob dareh keh man bahash hal mikonam va un, Pedro mantoras hast keh tooyeh benfica bazi mikoneh ! Angola,ghodrateh fizikieh khoobi dareh va khateh defae nesbatan behtar keh iran !

Comment

vala man mexico bazisho kheili vaght nadidam o aslan nemitonam judge konam! vali khob tooye confederation cup khob bazi karrdan age eshteba nakonam
                          Portugal ham age khate vasatesho stop koni dige nemitone kari kone
                          Angola ham hich khabari azash nadaram chi be chie so ooni ke behtare az gorooh mire bala

Comment

نظرات شما

تيم ايران ممکن نبود شانسی بهتر از اين نصيبش شود. اين قرعه بی نظيرترين قرعه در ميان تيمهای آسيايی است. ولی من اصلا به صعود ايران خوشبين نيستم. طبق معمول ايرانيها درگير اختلافات داخلی و ناهماهنگيهای خاص خود هستند. هنوز مربی تيم ملی نميداند که با چه استراتژی بايد تيم را آماده کند. اختلاف سطح بازيکنان ايرانی که در خارج از کشور بازی ميکنند با بازيکنانی که در باشگاههای داخلی بازی ميکنند بسيار زياد است و همين موضوع کار مربی را سختتر ميکند. ضمن اينکه فشارهای سياسی به ايران و دخالت سياست در ورزش نيز دليل ديگری برای عدم اجرای کامل برنامه ها خواهد بود. به هر حال تيم ايران در طی سه حضورش در جام جهانی اينبار بهترين قرعه نصيبش شده. اميدوارم با آه و افسوس اين فرصت راهدر ندهند.

والله همه می دانيم که تيم ايران بگير نگير دارد. ولی در حالت عادی فکر می کنم اين يکی از بهترين قرعه هايی است که می توانست برای ايران رقم بخورد. درست است که تيم های مکزيک و پرتقال تيم های قدرتمتدی هستند، ولی کلاس فوتبال آنها در سطح تيم هايی مانند برزيل، آرژانتين، ايتاليا و آلمان نيست و ايران از لحاظ روانی از شرايط بهتری برای بردن مکزيک و پرتقال برخوردار است تا اين تيم های بزرگ. البته نبايد آنگولا را دستکم گرفت. تجربه نشان داده که تيم های افريقايی در اولين حضور خود می درخشند (کامرون ۸۶، سنگال ۲۰۰۲) بنابراين بايد صبر کرد و ديد چه اتفاقی می افتد. (شايد هم مثل جام جهانی ۱۹۹۸ شود که در گروه مرگ اسپانيا و بلغارستان (که در آن زمان تيم قدرتمندی بود و دورة قبل چهارم شده بود) حذف شدند و نيجريه و پاراگوئه صعود کردند، اينجا هم ايران و آنگولا صعود کنند، کسی چه می داند؟

به نظر من اگر روند بازی ها و انتخاب بازيکنان به همين صورت فعلی باشد ايران در گروه خود آخر می شود مگر که در فرصت باقيمانده تغييرات اساسی حتی در کادر فنی داده شود.

ايران اگر بتواند با مکزيک مساوی کند واز آانگولا ببرد و به پرتغال هم ببازد باز هم می تواند صعود کند و به نظر من و بيشتر دوستانم که از نظر فنی فوتبال رو بررسی می کنیم ايران در گروه خوبی قرار دارد.-

به نظر من اگه مطبوعات ورزشی ايران اجازه بدن بازيکنان و مربيان با آرامش کارشون رو بکنن ايران نتيجه لازم رو خواهد گرفت.

به نظر من ايران در گروه مناسبی قرار گرفته و بعد از گروه آلمان مناسبترين گروه است من دوست داشتم که ايران در گروه آلمان قرار بگيرد ... که در اينصورت هم شانس رفتن به دور بعد بيشتر بود و هم در شهرهايی بازی ميکرد که بازيکنان ايران اشنايی بيشتری داشتند مثل مونيخ و هامبورگ و مطمئنا مردم آلمان هم آنها را تشويق ميکردند.

ايران حتما در مقابل تيمی مانند مکزيک دچار مشکل خواهد شد ولی من اميدوارم به عنوان تيم دوم به مرحله دوم صعود کند، چون ايران از بقيه تيم های هم گروه يک سرو گردن بالا تر است.

به نظر من بهتر بود که ايران به جام جهانی نمی رفت چرا که به سرنوشت عربستان در جام جهانی ۲۰۰۲ دچار می شويم.

ايران به مکزيک می بازد و با انگولا مساوی می کند.

به نظر من اين يک گروه رويايی است و بهترين گروهی است که ما ميتوانستيم در آن جای بگيريم. پس ايران قطعا به دوره بعد صعود ميکند.

من اعتقاد دارم در مدت باقيمانده با اضافه کردن چهار پنج بازيکن توانمند از دل ليگ و استخدام يه تئورسين بزرگ جهت مشاوره و آناليز مسائل فنی تيم ما و حريفان می توانيم حداقل چهار امتياز از مسابقات جام جهانی بدست بياوريم و کارنامه ای موفق از خود بجا بگذاريم.

بنظر من گروه خوبی است حتی اگر ايران صعود نکند ميتواند نتايج آبرومندانه ای بگيرد فقط ايکاش تا آن موقع مشکل دفاع تيم حل شود

به نظر من گروه ۴ بايد گروه مرگ شناخته شود زيرا ۲ تيم قوی مثل مکزيک و پرتقال در اين گروه قرار دارد. ايران کار بسيار دشواری در پيش دارد و اگر بخواهد به مرحله بعد صعود کند بايد يکی از ۲ تيم پرتقال يا مکزيک را شکست دهد.

ما نبايدخوشحال باشيم که قرعه راحتی شامل حال ماشده، ولی باتوجه به اينکه کليه تيم ها قوی هستند و در گروه ما تيم ها تقريبا نزديک بهم، قرعه راحتی را داريم ولی بازهم تيم ما ازهمه ضعيف ترميباشد. ولی پتانسيل آنراداريم که انشاالله با تمرين و برنامه ريزی به عنوان دو تيم برتر به دوره بعدی صعود نماييم

Comment

Comment

Ummm.Juergen Klinsmann was a good player for Germany but he is not hard to his players how he should be ! i saw Germany in just 8 teams,not 4 teams,sorry amigo !

Comment

Working...
                                X