View Full Version : Laleh Seddigh
RedWine
03-30-2006, 12:41 PM
Iran's best female racing car driver Laleh Seddigh was awarded on
March 17 her International Racing Driving License during the
BMW School Series at the Bahrain International Circuit in Manama.
http://img383.imageshack.us/img383/1269/car0tc.jpg (http://imageshack.us)
nanakhafan
03-30-2006, 03:05 PM
WOW
she is awesome
migam koja bood ke dar barash ziad nashnidim
Pesar_IroonI
03-30-2006, 05:22 PM
oooo Too fast for me :p
props to her for this acchievement
AFARIN Laleh Joon!!!:)
Hamidjan
03-30-2006, 06:11 PM
begid khoonash kojast ta beram oonja bahash koors bezaram bebinim ki tond-tar mire :)
Pesar_IroonI
03-30-2006, 06:18 PM
begid khoonash kojast ta beram oonja bahash koors bezaram bebinim ki tond-tar mire :)
man ham barandaro challenge mikonam :)
RedWine
04-14-2006, 07:27 AM
Born in Tehran, Laleh Seddigh is the next contender and favorite competitor from Iran to win in the International Autoracing circuits. A PhD student in industrial management and production at Tehran University, Laleh has always loved speed.
Having started driving at the age of 13, with her father by her side, Laleh is not only the best driver in Iran, but she is also the first woman to ever compete with men in the same sport and win. Graceful, stunning, and smart, Laleh is not afraid to push hard for what she loves. Last month, she was granted her International Racing Driving License during the BMW School Series at the Bahrain International Circuit in Manama. This enables the 28-year-old to compete at the international level, where the "little Schumacher", as she has been nicknamed, can prove to the world what she is capable of.
Her fans and friends joke that she learned driving on the streets of Tehran, where anything goes. That may not be far from the truth, but Laleh has a supportive family behind her. She considers her father, her role model and mentor, while Mr. Said Arabian, Iran's previous national champion, is her driving coach.
When she is not driving her saloon car, Laleh is studying hard to follow in her father's footsteps. With a bachelor's degree in industrial management and a master's in production engineering, she hopes to follow in her father's family business. But all of that can wait.
The speed-hungry beauty realizes that she only has a few more years of driving left, and has her eyes set on winning. She is currently training every day, working out and preparing for the upcoming car races. She is also looking for an international sponsor who can help her improve her skills and get onto the international scene. She has been sponsored by Proton, a Malaysian car that is assembed in Iran, in the past.
Laleh hopes that her driving will inspire more people to take up challenges in their lives. With her brightly colored scarves and jest for life, she has acquired a huge fan base in Iran and outside. She is also changing the face of professional race car driving for women. Ever since she started, there have been more and more women applicants in Tehran, and a new training program for women drivers.
With so much determination, courage and confidence, there is no doubt that this Persian beauty will achieve any goal she sets her mind to.
moonlight79
04-14-2006, 07:31 AM
woooooooooooooow vaghean afarin:smt038 :smt041 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
golgol85
04-14-2006, 06:22 PM
she's pretty, smart, and talented! :) we need more iranian women like her as role models for our younger generation! :D
RedWine
04-15-2006, 05:56 AM
Pas khoub shod in dokhtar ro man inja moarefi kardam :D !
gg666
04-15-2006, 06:17 AM
khoob shod nadare...kheili mishe age nadoonim ye hamchin jigari ro darim va azash bi khabar bashim...bravo..adam hal mikone inaro mibine
bluesky_152000
04-17-2006, 04:09 AM
im impress! women become more and more talented and proving the best they can to be an achiever!
golgol85
04-17-2006, 05:53 PM
Pas khoub shod in dokhtar ro man inja moarefi kardam :D !
this just goes to show persian men that persian women can do anything they put their minds to! :D Who would have imagined that there would be a persian woman racing someday?!:cool:
RedWine
04-17-2006, 07:01 PM
this just goes to show persian men that persian women can do anything they put their minds to! :D Who would have imagined that there would be a persian woman racing someday?!:cool:
Ma aghayoun az hameh ja khabar darim,shoma keh enghadar mohandesi va info dari,chera ghablan chizi nemigofti,hun ?! :D
golgol85
04-18-2006, 07:42 PM
Ma aghayoun az hameh ja khabar darim,shoma keh enghadar mohandesi va info dari,chera ghablan chizi nemigofti,hun ?! :D
haha, kash mesle to mohandes boodam, but i dont have an engineers mind!;) man felan maghzamo gozashtam be doctor shodan! :D
RedWine
04-19-2006, 06:29 AM
haha, kash mesle to mohandes boodam, but i dont have an engineers mind!;) man felan maghzamo gozashtam be doctor shodan! :D
nah aziz,man mohandes nistam !
gg666
04-19-2006, 06:30 AM
ahhh..doctor mohandes chie...ey kash pesar boodam in lale joono male khodam mikardam/.nemidoonam chera inghadar be delam nesheste...
golgol85
04-19-2006, 05:34 PM
nah aziz,man mohandes nistam !
vali mohandesi ziyad mikoni!
RedWine
04-19-2006, 05:39 PM
vali mohandesi ziyad mikoni!
chera ? choun tarafdareh khanouma hastam !? hatman bayad fohsh bedam,lat bazi konam, douroogh begam ! injouri shoma doost dari aziz !??
golgol85
04-19-2006, 05:57 PM
chera ? choun tarafdareh khanouma hastam !? hatman bayad fohsh bedam,lat bazi konam, douroogh begam ! injouri shoma doost dari aziz !??
akhe mohandesiye shoma che rabti be tarafdar boodane khanouma dare? :smt017 hamoon ba khanouma mehraboon bash, khoda hefzet kone! :yawinkle:
RedWine
04-20-2006, 07:37 AM
akhe mohandesiye shoma che rabti be tarafdar boodane khanouma dare? :smt017 hamoon ba khanouma mehraboon bash, khoda hefzet kone! :yawinkle:
hmmm,man keh dige sar dar nemiaram manzouret chieh :) .
golgol85
04-20-2006, 08:49 PM
hmmm,man keh dige sar dar nemiaram manzouret chieh :) .
hala ehsaset daghighan mesle mane, chon nesfe vaghta ke be postam javab midi nemidoonam manzouret chiye. :D
RedWine
04-21-2006, 07:41 AM
are golgol,hamouni keh to migi :) .
RedWine
09-24-2006, 03:55 AM
هنگامى كه نامش را ديروز صبح از بلندگوهاى پيست سرعت آزادى خواندند، لاله صديق، در حال آماده كردن اتومبيلش براى شركت در مسابقهء اتومبيل*رانى بود. ولى او اين جمله را از سوى مسوولان پيست شنيد: ,شما اجازهء شركت در مسابقه را نداريد.,
ممانعت از حضور لاله صديق، قهرمان زن رالى در مسابقات سرعت، روز گذشته پايان يك هفته _كش و قوس بود.
صديق در اين باره مي*گويد: ,اوايل اين هفته من با نايب رييس فدراسيون تماس گرفتم و براى شركت در مسابقات جمعه اعلام آمادگى كردم اما نايب رييس فدراسيون در جواب گفت كه هنوز قطعى نيست ولى شما تمرينات خود را شروع كنيد تا به شما خبر بدهيم.,
لاله صديق طى هفتهء گذشته يك جلسه تمرين مي*كند، ولى شايعه*هاى مختلف خبر از ممانعت حضور او در مسابقات مي*دهد.
او پس از شنيدن اين شايعه*ها دوباره با نايب رييس فدراسيون تماس مي*گيرد. اما صحبت*هاى نايب رييس فدراسيون در اين مكالمه از زبان لاله صديق: ,آقاى شهريارى گفتند شما ثبت*نام و وقت*گيرى را انجام بدهيد تا ببينيم چه اتفاقى مي*افتد.,
او دستورهاى رييس فدراسيون را موبه مو اجرا مي*كند; ثبت*نام، زمان و ساير تشريفات. به اتومبيلش شمارهء 40 داده مي*شود. به گفتهء صديق او كم*كم به حضورش در اين مسابقه اميدوار مي*شود ولى اين اميدوارى با يك تلفن كم*رنگ مي*شود; لاله صديق اضافه مي*كند: ,عصر همان روز كه كارهاى مربوط به ثبت*نام و معاينه را انجام دادم، مسوولان پيست زنگ زدند و پشت تلفن با لحن نابسامانى به من گفتند كه حق ندارى در مسابقه شركت كنى. وقتى پرسيدم چرا؟ جواب دادند زمانى كه خانم*هاى ديگر آمدند شما مي*توانيد شركت كنيد.,
اين تماس در آخرين لحظات روز پنج*شنبه با صديق گرفته مي*شود اما از آن پس موبايل رييس فدراسيون خاموش مي*شود. او صبح ديروز به پيست مجموعهء ورزشى آزادى مي*رود. تعويض هواكش و لاستيك*هايى كه به قول خودش صاف شده بودند، تا زمان شروع مسابقه به طول مي*انجامد.
,بلندگوى پيست نام گروهى را كه من در آن قرار بود شركت كنم خواند. من استارت زدم و به سمت در ورودى پيست رفتم ولى جلو در به من گفتند: ,شما نمي*توانيد در مسابقه شركت كنيد.,
صحبت*هاى تنها دختر اتومبيل*رانى كه با مردان مسابقه داده و اول شده، با نايب رييس فدراسيون و ساير مقام*ها به جايى نمي*انجامد; صديق مي*گويد، ,گفتند مشكل از حراست بوده است.,
قهرمان رالى بانوان، جواب قانع*كننده*اى دريافت نمي*كند، او سوال*هاى بي*شمارى دارد: ,دوست دارم از فدراسيون بپرسم چرا من نمي*توانم شركت كنم؟ اين مساله بايد براى يك دفعه حل شود، يا مي*توانيم شركت كنيم يا نمي*توانيم. اگر نمي*توانيم ديگر بي*خود پول ندهيم، تمرين نكنيم. بسيارى از زنان اتومبيل*ران در شرايط فعلى بلاتكليف هستند.,
سوال اساسى لاله صديق از مسوولان فدراسيون تامل برانگيز است; ,من مي*خواهم بدانم، چه فرقى بين رانندگان، زن و مردى كه با هم در خيابان رانندگى مي*كنند با آن*هايى كه در پيست مسابقه مي*دهند، وجود دارد؟,
ناظر فدراسيون در مسابقهء روز جمعه از اين ماجرا اظهار بي*اطلاعى مي*كند. وطن*دوست مي*گويد: ,ما هم چيزهايى شنيده*ايم ولى من در داخل پيست بودم و از خارج خبر دقيقى ندارم.,
وطن*دوست بازديد اتومبيل صديق و ثبت*نامش را تاييد مي*كند اما دربارهء ممانعت از شركت او در مسابقه پاسخى نمي*دهد: ,اتومبيل ايشان بازديد شد، مدارك نيز و مشكلى براى شركت در مسابقه نداشتند. حال اگر اجازهء ورود به پيست داده نشده، موضوعى است كه رييس فدراسيون بايد پاسخگو باشد.,
تماس*هاى مكرر خبرنگار ما با شهريارى رييس فدراسيون اتومبيل*رانى دربارهء ممانعت از شركت صديق در اين دوره از مسابقات به نتيجه*اى نرسيد.
mahsa88
09-24-2006, 04:37 AM
ohhh iiiin che bahaaaleee lol
reddy i need to ask u somethng by the way...abt PILOTS :D
RedWine
09-24-2006, 09:56 AM
ohhh iiiin che bahaaaleee lol
reddy i need to ask u somethng by the way...abt PILOTS :D
Pm me azizam.
jsmith
09-24-2006, 01:07 PM
age rast mige biad ba man mosabeghe bede.... omran betoone az man bebaze....lol...;)
golgol85
09-25-2006, 01:00 AM
akhei, thats not cool but then again what is cool in iran when it comes to women trying to show that they are just as capable as men? they are forced to not participate in anything that makes men look like women can have an upperhand.
indian_blues
09-25-2006, 01:45 AM
she is awesome...s she done nose job?
donsaeid
09-25-2006, 09:45 PM
" لاله صديق " اتومبيلران زن ايراني در مصاحبه*اي با راديو راديكاله ايتاليا گفت : هيچ ممنوعيتي براي يك زن در ورزش اتومبيلراني ايران وجود ندارد .
وي يكي از بانوان فعال در رشته اتومبيلراني ايران است كه به درخواست سفارت ايران درايتاليا از فدراسيون اتومبيلراني و با موافقت سازمان تربيت بدني براي تماشاي مسابقات فرمول يك به ايتاليا رفته بود.
به گزارش اين راديو، او بصورت فعال در مسابقات اتومبيلراني شركت مي*كند و در چندين مسابقه نيز اول شده است ولي تاكنون مقام قهرماني را كه مجموع امتيازات چند مسابقه است، بدست نياورده است .
راديو راديكاله وابسته به حزب راديكالها در جناح چپ ائتلاف حاكم ايتاليا است و يك راديوي سراسري و عمدتا سياسي است .
متن كامل مصاحبه لاله صديق با اين راديو به شرح زير است :
** لطفا خود رامعرفي كنيد ؟
- لاله صديق هستم، ۲۹ساله و دانشجوي دكتري دررشته توليدات صنعتي ، فرزند اول خانواده هستم و يك خواهر و دو برادر ديگر هم دارم.
** شغل شما مورد نظر من است. اگر درست فهميده باشم درحال اتمام رشته مهندسي هستيد و درعين حال اتومبيلران مسابقات فرمول يك نيز هستيد؟ - من ورزش اتومبيلراني را بطور حرفه*اي دنبال كرده ام و به موازات آن تحصيل را هم رها نكردم . درحال حاضر درشركت پدرم كه يك شركت توليدات صنعتي است بعنوان مدير يكي از بخشها مشغول بكار هستم. دوسال هم دررشته مديريت صنعتي درمقطع ليسانس تدريس كرده ام . فعلا اينكار را يكسال است متوقف كرده ام و قصد دارم مجددا آنرا در سال آينده پيگيري كنم .
** تاكنون درچه زمينه*هايي دچار مشكلات و دشواريهاي بيشتري شده ايد؟ - منظور شما چه مشكلاتي است ؟
** يعني بعنوان يك زن وقتي درايران تدريس مي*كرديد ، بامشكلات بيشتري روبرو بوديد ياوقتي بعنوان اتومبيلران فعاليت داشتيد؟
- من در هيچ زمينه*اي مشكل نداشتم و صرفا با كمبود وقت مواجه بودم چرا كه اين دو كار را باهم انجام مي*دادم .
** آيا در ايران اجازه ويژه*اي براي يك خانم بعنوان اتومبيلران نياز است؟ - هيچ ممنوعيتي براي يك زن دراين ورزش وجود ندارد. ولي چون من اولين زني بودم كه درتاريخ ايران تقاضاي فعاليت دراين ورزش را كردم ، بايد تقاضاي من به سازمانهاي مختلفي ارسال مي*شد و هماهنگي*هاي لازم صورت مي*پذيرفت.
** به چه سازمانهايي بايد اين درخواست ارسال مي*شد؟
- دردرجه اول بايد به سازمان تربيت بدني كه مسوول تمام فعاليتهاي ورزشي است و همينطور بخش مربوط به ورزش بانوان ، چرا كه من تنها زن شركت*كننده دراين مسابقات بودم و بايد هماهنگي*هايي صورت مي*گرفت .
** در ايران منبع اطلاعات شما چيست و شما اخباررا چگونه به دست مي*آوريد ؟ - درمورد مسابقات من ، تمام روزنامه*ها ، راديوهاي ورزشي ، اجتماعي و سراسري و همينطور شبكه سوم تلويزيون ايران كه مخصوص برنامه*هاي ورزشي است، آنرا پوشش مي*دهند.
** اگر بخواهيد از اخباري كه در خارج از ايران رخ مي*دهد، خبردار شويد از چه منبعي استفاده مي*كنيد؟
- چون ما روزنامه نگاران خوبي درايران داريم ، اكثر اخبار در روزنامه ها منعكس مي*شود و روزنامه*ها در درجه اول منبع خوبي براي اخبار هستند. در مرحله دوم تلويزيون هم منبع خوبي است ، ولي من شخصا بخاطر كمبود وقت و چند شغله بودن از تلويزيون كمتر استفاده مي*كنم و براي افرادي مثل من كه با كامپيوتر خيلي كار مي*كنند، اينترنت منبع بسيار خوبي است كه من از آن بسيار استفاده مي*كنم. من در درجه اول اخبار ورزشي، پس ازآن اخبار علمي و در مرحله بعدي اخبار اجتماعي كشورهاي مختلف را پيگيري مي*كنم.
** شما كه اخبار اجتماعي را پيگيري مي*كنيد، مهمترين مشكل فعلي ايران چيست ؟
- درحال حاضر ، مشكل خيلي خاصي درايران وجود ندارد. به هرحال ما كشوري در حال توسعه هستيم و سعي مي*كنيم خود را به سطح تكنولوژي كشورهاي پيشرفته برسانيم. مانند زنان هر اجتماع ديگري كه سعي كرده*اند براي احياي حقوق خود و يا تخصيص تسهيلات بيشتري براي خود فعاليت كنند، كشور من هم دارد اين مساله را آغاز مي*كند.
** به هرحال شما وضعيت ممتاز و خوبي در ايران داريد و پدرتان صنعتگر است.
ولي درايران جواناني هستند كه بيكار هستند. شما فكر مي*كنيد اين جوانان در حيات اجتماعي ايران چه نقشي دارند و چقدر به حساب مي*آيند؟
- نظر شخصي من اين است كه درايران به عنوان يك كشور درحال رشد زمينه ها و پتانسيل زيادي براي اشتغال جوانان جوياي كار وجود دارد. در تمام كشورهاي دنيا در سنين خاصي جوانان به دنبال پيدا كردن راه آينده خود و اشتغال هستند و در ايران نيز چنين است. بخشي ازمشكلاتي هم كه درايران وجود دارد، به اين واقعيت باز مي*گردد كه ما سالها درگير جنگي بوده*ايم كه از سوي عراق به ايران تحميل شده بود. درحال حاضر ايرانيان وطن دوست زيادي با احساس مسووليت درمقابل آينده كشور خود، دست دردست هم درحال تلاش هستند تا آثار مخرب بجامانده ازآن سالها را برطرف نمايند.
** شما از مديران سياسي كشورتان براي بهتركردن وضعيت چه چيزي مي*خواهيد؟ - ازآنجاكه بيش از نيمي از جمعيت ايران را جوانان تشكيل مي*دهند، بايد به علايق و نظرات آنها توجه شده و اين علايق در جهتي سوق داده شوند كه منطبق با سنتهاي ايراني و قوانين جاري كشور باشد. درواقع علايق جوانان، سنتهاي اصيل ايراني و قوانين جاري كشور سه ضلع مثلثي هستند كه بايد به آن توجه شود. همچنين بايد تسهيلات براي جوانان فراهم شود و سرمايه گذاريهاي لازم جهت شكوفايي استعداد جوانان مملكت بعنوان سرمايه*هايي ارزشمند فراهم شود تا جوانان درايران بمانند و فكر نكنند كه مي*توانند امكانات بهتري در كشورهاي ديگر داشته باشند. به هرحال ساختن ايران بدون تلاش جوانان قابل اجرا نيست .
** به عقيده شما خواسته و تقاضاي جوانان ايران چيست ؟
- يكي از علايقي كه بين تمام جوانان جهان مشترك است ، علاقه به هيجانات جواني است كه مي*تواند درجهت ورزش يا رشته تحصيلي مورد علاقه آنها جهت دهي شود. همچنين جوانان تفريحات مشتركي دارند كه ازجمله آن علاقه به فيلم هايي با موضوعات مختلف مثل ورزشي، اجتماعي و غيره است و برخي علايق هم ميان جوانان متفاوت و سليقه*اي است .
** شما درمورد فيلم صحبت كرديد. در مورد فيلمهايي كه مي*شود ديد و فيلمهايي كه نمي*توان ديد توضيح دهيد ؟
- گذشته ازايران ، در تمام كشورها دنيا محدوديتها وممنوعيت*هايي براي تماشاي برخي فيلمها در مقاطع سني مختلف وجود دارد. براي مثال درايتاليا تا ساعتي از صبح برنامه*هاي مخصوص كودكان پخش مي*شود، درميان روز برنامه هايي مخصوص خانمهاي خانه دار پخش مي*شود و برنامه تفريحي سرگرم*كننده و پربيننده در ساعات بعدازظهر و غروب پخش مي*شوند و برنامه*هايي كه شايد مربوط به برخي بزرگسالان مي*شود ، ازساعاتي از شب به بعد پخش مي*شود كه طبيعتا افراد جوان حق ديدن آنها را ندارند. بنابراين نوعي تقسيم بندي و ممنوعيت درايتاليا نيز ديده مي*شود. اين قانون درتمام دنيا وجود دارد .
درحال حاضر فيلمهاي روز سينماي جهان ، درايران همزمان با ساير كشورهاي جهان اكران مي*شود و جوانان داخل ايران ازبسياري جهات همچون دسترسي به اطلاعات ، بهره مندي از تكنولوژيهاي روز دنيا و غيره با جوانان خارج از ايران برابر بوده و اطلاعات و دسترسي يكساني دارند.
** جوانان ايراني چه برداشتي از غرب دارند؟
- شايد غرب براي جوانان ايراني بخاطر هيجان ظاهري كه به نمايش مي*گذارد، پر زرق و برق به نظر بيايد ، غرب همواره سعي مي*كند اين ظاهر جذاب را به ديگر كشورها صادر نمايد، ولي من فكر مي*كنم علاوه برآن ، بايد واقعيتهاي ديگر خود مثل پيشرفتهاي علمي و ورزشي جوانانش را نيز صادر كند وسعي در الگوسازي دراين زمينه*ها نيز براي جوانان ساير كشورها بنمايد. انچه امروز در ماهواره*ها و تلويزيونهاي غربي نمايش داده مي*شود، مخاطبان را از واقعيت زندگي در غرب و مشكلات واقعي كه با آنها دست به گريبان هستند، مطلع نمي*كند. مهم آن است كه تمام واقعيات منعكس شود تا جوانان ايراني تصور نكنند درغرب جوانان صرفا درحال تفريح و خوشگذراني هستند و هيچ مشكلي ندارند.
تمام جوانان درتمام جهان مشكلات خاص ومشتركي دارند و اين وظيفه رسانه هاي گروهي است كه بطور صحيحي اين مشكلات مشترك را معرفي و به رفع آنها كمك كنند. همه ما جوانان ، صرف نظر ازمليتي كه داريم ، در يك دهكده جهاني و مرتبط باهم زندگي مي*كنيم و هرجنگ و درگيري دريك كشور يا بروز يك بيماري در يك كشور، در ديگر كشورها آثارش را پديدار مي*كند.
** پس بنابر اين جوانان ايراني ، غرب را بعنوان يك دشمن تصور نمي*كنند ؟ - نه تنها جوانان ، بلكه بزرگسالان و حتي دولتمردان ما غرب را به عنوان دشمن تلقي نمي*كنند و خصومتي با آن ندارند . البته اختلاف نظرهايي بين دولتمردان وجود دارد و دولت هر كشوري براساس سنن و قوانين كشورخود سعي در پيشرفت كشور خود دارد و اختلاف سليقه دولتمردان كشورهاي مختلف به همين موضوع باز مي*گردد، هركشوري بايد بطور مستقل درباره آينده خود تصميم بگيرد و دخالتهاي نابجا مي*تواند دنيا را دچار مشكل كند.
** ما سالگرد ۱۱سپتامبر و مساله برخورد تمدنها را داشتيم. نظر شما در رابطه با اين دو موضوع چيست ؟
- واقعه ۱۱سپتامبر توسط افرادي ضد بشر و ضد نوع دوستي صورت پذيرفت.
مردم آمريكا از اين اتفاق رنج زيادي را متحمل شدند و همه ما درايران نيز همانند مردم آمريكا بنا به حس انساندوستي بسيار متاثر شديم. به عقيده من اين اتحاد و يكدلي همه انسانهاست كه مي*تواند جلوي تكرار چنين اتفاقي را در آينده بگيرد. اين اتفاق بعد ازآمريكا ، ممكن است در كشور من يا كشور شما و براي بستگان ما اتفاق بيفتد و وظيفه همه ماست كه جلوي چنين اتفاقاتي را بگيريم .
گفت وگوي تمدنها درواقع شيوه اين اتحاد و همدلي و همينطور همكاري بين كشورهاست كه بيان مي*كند كه چطور سران كشورها مي*توانند با گفت وگو و بدون جنگ مشكلات خود را حل كنند و تاكنون كشور من در اين زمينه يعني گفت وگوي تمدنها هميشه پيشگام بوده است .
** درمورد مشكلات برخورد تمدنها مثل مسلمانان ويهوديان يا مسيحيان چطور؟ - من نمي*دانم در مورد يازده سپتامبر نقش يهوديان چه بوده است و شايد هم تروريستها از اعضاي طالبان بوده اند. درميان پيروان ساير اديان نيز تروريستهاي زيادي وجود دارند و نمي*توانيم بگوييم تمام تروريستهاي جهان مسلمان هستند و يا كسي چون مسلمان است، تروريست است. به عقيده من حساسيتي كه در مورد مسلمانان به وجود آمده حساسيت بسيار بي*جايي است . همين تبليغ بيش از حد جدايي دينها و عقايد و تقسيم بندي*هاي موجود ميان مسلمانان و مسيحيان و غيره، اين اختلافات را تشديد مي*كند. در حالي كه تمام اديان از ريشه واحد نشات گرفته*اند و پيامبران الهي ما مشكلي باهم نداشته اند. مثلا حضرت محمد (ص) هرگز سخنان حضرت مسيح يا حضرت موسي يا زرتشت را رد نكرده - اند و اختلافي ميان آنها نبوده است . فلسفه وجودي پيامبران، آن بوده كه مي*خواسته*اند به تمام افراد روش صحيح زندگي كردن را بياموزند . شايد يكي از دلايل زياد شدن جنگها و اختلافات اين باشد كه ما درحال دورشدن از دين و اصالت خودمان و بازگشت به وضعيت زندگي انسانهاي اوليه هستيم .
** از شركت شما در اين برنامه بسيار متشكرم.
golgol85
09-27-2006, 06:22 PM
she is awesome...s she done nose job?
dont know if she had a nose job or not, does it make a difference if she has? I think the important thing is the quality of what she does and that she is one of the only persian women doing something like this and being as good as she is makes her a pride to iranian women all over the world. not only is she talented, but she is brainy too:D
RedWine
10-04-2006, 04:13 AM
She was the speed queen of the racetrack who became a feminist icon after triumphing over an all-male field to become Iran's national car rally champion. But now the high-octane driving career of Laleh Seddigh has juddered to a halt, with a ban from participating at a race by the country's motor racing authorities.
Seddigh, 29, was walking towards her 1600cc Peugeot 206 at Tehran's Azadi stadium when stewards blocked her way, citing "security problems".
The snub followed days of wrangling with Iran's racing federation over her right to take part in an event she won two years ago on her way to becoming national champion. In the lead-up to the race, she was told her participation was not guaranteed but was advised to register her name. Her registration was passed after technicians gave her car the all-clear.
"I thought I had been given the go-ahead," she said. "I was walking towards the grid thinking, thank God this has been resolved, when they shut the door on me. They said they didn't know why, but the head of the federation said I wasn't allowed to participate."
It was the first time Seddigh, whose exploits earned her the soubriquet "the little Schumacher", had been excluded from a contest. Senior federation officials said they had been unable to obtain permission for her participation.
However, Seddigh believes she was banned to prevent her earning enough points to repeat her championship success, which won her international fame but upset Iran's male-dominated religious ruling establishment.
"Most of the federation members were not happy to have a female champion and would have preferred a man," she said. "Since I won, they have even eliminated the winner's podium. They were afraid that I would win again and they would be obliged to show me on the podium."
Seddigh says a Muslim cleric has already issued a fatwa - a legally binding religious ruling - stating that there is no religious bar to women racing against men provided Islamic dress code is observed. She plans to use the fatwa if she fails to persuade federation officials to grant her permission to take part in future races.
The federation's vice-president, Hossein Shahryari, said Seddigh had been barred because of a government circular restricting women to female-only events. That decree has now been lifted, he said.
But he added: "Women are speaking highly of themselves and that causes men who sacrifice their lives in this sport disappointment. Women are not champions in this sport, they are only participants. If they observed Islamic regulations more they would not have such problems."
RedWine
12-24-2006, 04:23 AM
ششمين دوره رقابتهای اتومبيلرانی سرعت قهرمانی ايران روز جمعه در محل پيست اتومبيلرانی مجموعه ورزشی آزادی تهران در ۸ کلاس برگزار شد و لاله صديق راننده زن ايرانی بار ديگر موفق شد در کلاس پرايد B -۶ اختصاصی قهرمان شود.
نتايج کامل اين رقابتها به اين شرح است:
کلاس ۱۶۰۰) ۲۰۶استاندارد)
- ۱پژمان پاکزاد - ۲بهنام تشکری - ۳عليرضا رضايی
کلاس پرايد B -۶ اختصاصی ( پرايد با موتور پايه ۱۶۰۰ تقويت شده)
۱- لاله صديق، ۲- اشکان مسگرها، ۳- علی مرتاضی
کلاس پرايد استاندارد
۱- سيدرضا موسوی، ۲- علی سليمی، ۳- سعيد صابری
کلاس پروتون استاندارد
۱- اشکان مسگرها، ۳- فرهاد حسينيان، ۳-مجيد آثاری
کلاس پژو ۴۰۵
۱- علی ملاجعفر، ۲- اميرکلالی، ۳- محمد رضا زارعی
کلاس ۱۴۰۰جی تی
۱- هومن بيرجندی، ۲- شهرام ميرزايی
کلاس آزاد
۱- مهدی بختياری، ۲- هرمزکلهر، ۳- اشکان مسگرها
mahsaak
12-31-2006, 05:51 AM
گاز می دهم پس هستم !!
- چهره به چهره با لاله صديق؛ راننده*ترين زن ايران:
او در مسابقات سرعت در پيست آزادي تنها زني بود كه در كلاس 1600 شركت كرد و اول شد
پیچ اول
از بچگي دوست داشتم كارهاي بزرگ*ترها را انجام بدهم. از 13 سالگي رانندگي را ياد گرفتم. پدرم رانندگي را يادم داد، حالا از دستم عذاب مي*كشد. سر نترسي داشتم. خيلي زود ياد گرفتم. خيلي هيجان داشتم. همه چيز را هم امتحان مي*كردم. دور زدن در سرعت، دستي كشيدن و... تا اين كه پايم به رالي باز شد. در دانشگاه يكي از بچه*ها از رالي گفت. من اصلا نمي*دانستم رالي چي هست و چه*طوري برگزار مي*شود. پي*گير شدم و ثبت نام كردم. رالي سه روزه تهران- همدان- اصفهان بود.
http://img440.imageshack.us/img440/1166/sedig300em8.jpg
با يك خانم نقشه*خوان در مسابقه شركت كردم. تجربه خيلي خوبي بود. تا آن زمان كوير را نديده بودم. چه برسد به اين كه در كوير رانندگي كنم. در آن مسابقه مقامي نياورديم، ولي به خاطر اين كه تنها راننده خانم اين مسابقات بودم، از من تقدير كردند و يك كاپ يادگاري هم جايزه دادند.
پیچ دوم
از تصادف جاده**اي خيلي مي*ترسم. من كه از خودم مطمئن هستم، ولي نمي*دانم طرف مقابل در چه سطحي است. ممكن است در يك پيچي من با سرعت بپيچم، ولي او نتواند ماشين را جمع كند و فاجعه*اي به وجود آيد. در رانندگي هميشه وجدانم حاضر است. دلم نمي*خواهد به خاطر تفريح و سرگرمي من، كسي تصادف كند و آسيب ببيند. خوشبختانه تا حالا كه وجدانم ناراحت نيست، از اين به بعد هم نمي*شود.
پيش آمده كه كسي مرابشناسد و براي رو كم*كني، جلوي ماشينم بپيچد، ولي من هميشه كوتاه مي*آيم. در يك تصادف خياباني، فقط دو تا ماشين كه به هم برخورد مي*كنند، آسيب نمي**بينند. ممكن است چند تصادف ديگر هم بشود، به همين دليل هميشه كوتاه مي*آيم. سرعتم را كم مي*كنم تا فكر كند ترسيده*ام. اين جوري خيلي بهتر است.
پیچ سوم
من عاشق سرعتم. رالي*هاي ايران ديگر ارضي*ام نمي*كند. عاشق پيست*هاي فرمول هستم، اين كه گاز بدهم و جلو بروم. وقتي باخبر شدم بحرين مسابقه فرمول برگزار مي*كند، هر كاري كردم تا به آرزويم برسم. البته اولين بار فقط براي آشنايي با شرايط، پيست و برآورد هزينه*ها رفتم. خيلي هم مرا جدي نمي*گرفتند. مثل روزهاي اولي كه در رالي شركت مي*كردم. بيشتر مردها مي*گفتند تو را چه به رالي، آن هم رالي بيابان و كوير. وقتي ديدند از همه آن*ها زودتر به خط پايان رسيدم، زبان شان بند آمد و ديگر هيچ حرفي نزدند. در بحرين هم همين مشكل را داشتم، ولي وقتي در تمرينات از همه جلو زدم، تشويقم كردند كه در مسابقات شركت كنم.
پیچ چهارم
در هفت دوره مسابقات فرمول سه شركت كرده*ام و در شش دوره آن روي سكو بوده*ام، يا دوم مي*شدم يا سوم. البته اگر تمريناتم بيشتر بود و با پيست آشنا بودم، مي*توانستم روي سكوي اولي هم بايستم. پيست اتومبيل*راني بحرين، پيچيده*ترين پيست است. بايد از روي تپه مارپيچ رد شوي. قلق پيست دستم نيامده بود. من پيست آزادي را مثل كف دستم مي*شناسم. مي*دانم كجا بايد ترمز كنم، كجا بپيچم و كجا با چه سرعتي بروم، با اين وجود خيلي راضي*ام. مسوولان مسابقه*ها هم خيلي راضي بودند، به عنوان تنها خانمي كه در اين مسابقات شركت كرده، از من تقدير كردند. يك كاپ كريستال هم جداي كاپ*هاي مقام*هايم، به من اهدا كردند.
پیچ پنجم
تا حالاچند بار دنده*ام شكسته، ولي بدترين تصادف، سه ماهي خانه*نشين*ام كرد. گردنم به بدترين شكل ممكن شكست، تا يك ماه مشكوك به قطع نخاع بودم و انگشتان دست و پايم را نمي*توانستم تكان بدهم. سه ماه تمام روي تخت بودم، فقط چشمانم تكان مي*خورد. كمرم هم، به خاطر اين كه روي آسفالت پيست كشيده شده بود، زخم شد. وضعيت خيلي بدي داشتم، به خاطر همين هم هست كه مادرم هميشه با كارهاي من مخالف است. ولي من خيلي پوست كلفت هستم. گفتم كه من سر نترس دارم.
پیچ ششم
فعلا هم خيال خداحافظي ندارم. مسابقه در ايران كه اصلا راضي*ام نمي*كند. تازگي*ها يك دعوت*نامه از فرانسه به دستم رسيده، كه براي شركت در رالي فرانسه، به مراكش دعوت شده*ام. اين رالي 10 روز تا دو هفته طول مي*كشد. آن*جا ديگر رالي واقعي است، حالا مرد مي*خواهم كه در اين مسابقات شركت كند و مقام بياورد. مسابقه بزرگي است. از اوايل فروردين ماه برگزار مي*شود. همه هزينه*ها هم با خودشان است؛ ماشين و تيم فني. نقشه*خوان فرانسوي هم دارم. خانمي است كه تا حالا دو دوره در اين رالي شركت كرده و با تجربه است. مسابقه محشري است. همه چيز حرفه*اي و سطح اول جهان است. 70 شبكه تلويزيوني اين مسابقات را به صورت زنده، پخش مي*كنند. آرزويم شركت در اين رالي است.
RedWine
01-05-2007, 07:46 AM
She's a great dirver !
RedWine
03-12-2007, 07:40 AM
ملکه سرعت ایران" عنوانی است که هفته*نامه بریتانیائی آبزرور به لاله صدیق، قهرمان اتومبیل*رانی ایران، داده است. آبزرور در ضمیمه ورزشی خود ضمن اشاره به مشکلات کلی ورزش زنان در ایران، داستان پرماجرای موفقیت لاله در رسیدن به مقام قهرمانی اتومبیلرانی ایران، با وجود مخالفت*های فراوان و کارشکنی*های رقبای مرد او را در مطلب مفصلی به*چاپ رسانده است.
لاله صدیق، قهرمان اتومبیل*رانی ایران
لاله تاکنون در ۸ مسابقه از ۱۱ مسابقه سرعتی که در آن شرکت داشته به مقام اول رسیده و موفق به کسب جواز شرکت در مسابقات فرمول ۳ اروپا شده است. او که دانشجوی مقطع دکترا در رشته تولیدات صنعتی است تصمیم دارد رشته تحصیلی خود را به مدیریت تربیت بدنی تغییر دهد.
gg666
03-12-2007, 10:45 AM
damesh garm.Tehran har dafe neshoonesh midad ghahreman mishod. ...inghadr hal mikonam ke hata pesara ham be pash nemiresan...khoda hefzesh koneh...boos boos laleh joon
lolita37
03-12-2007, 02:38 PM
hala mage eyn teflak shohar giresh miyad!?!?! :)))
gg666
03-12-2007, 03:18 PM
bah...koli khater khashan..har vaght to TV neshoonesh midan hamash pesara ba hasrat behesh negah mikonan..har pesariam didam koli azash khoshesh oomadeh..be joz bazia ke hasoodan
lolita37
03-12-2007, 03:27 PM
hala eynha ke hame harfe, vali faghti jedi beshe 1 doone az oon pesara shoharesh nemishan...purely cuz they couldnt handle the fact that she could drive better than them, plus she has a PhD! any man who is really ok with that, deserves her!
gg666
03-12-2007, 03:34 PM
nah..ina dalil nist...kheili ha vaghean mikhanesh!!!!!!!!man vagheiato migam
lolita37
03-12-2007, 03:55 PM
akheh aziz im not doubting your sources x
RedWine
11-20-2007, 10:36 AM
محروميت يك ساله لاله صديق از اتومبيلراني به علت تقلب در مسابقه
داستان برمي گردد به پنجمين مسابقه سرعت قهرماني كشور در پيست استاديوم آزادي؛ جايي كه لاله صديق در كلاس GT1600 با رانندگان مرد رقابت مي كرد، اما هر قدر كه به پدال گازش فشار آورد، دست آخر نتوانست بين سه راننده برتر كلاس از خط پايان بگذرد. پس از پايان مسابقه كه كارشناسان فدراسيون اتومبيلراني يك به يك موتور اتومبيل ها را چك مي كردند، فهميدند كه لاله صديق در پيست نمانده و رفته. همه آن را به حساب ناراحتي صديق از شكست گذاشتند اما محمدرضا پازند يكي از رانندگان كلاس GT1600 كه در مسابقه صداي عجيبي از موتور اتومبيل صديق شنيده بود، اعتراض مي كند كه صديق تقلب كرده و اصلاً براي همين از تست كارشناسي آخر مسابقه فرار كرده. اعتراض پازند به جايي كشيد تا كارشناسان فدراسيون اتومبيلراني قانع شوند به پاركينگ اختصاصي صديق بروند؛ پاركينگي در چند كيلومتري مجموعه ورزشي آزادي. وقتي كارشناسان فدراسيون به آن پاركينگ مي رسند، مي بينند كه دو اتومبيل يك شكل در آنجا پارك شده. اتومبيلي كه پيش از مسابقه GT1600 تست شده و موتور آن را پلمب كردند و اتومبيلي كه موتور آن تقويت شده است. نمايندگان فدراسيون از سر و وضع اتومبيل ها مي فهمند كه صديق با اتومبيل تقويت شده آن روز مسابقه داده و اصلاً اتومبيل GT1600 آن ساعت در پاركينگ بوده.
محمدرضا پازند رقيب صديق در آن مسابقه مي گويد؛ «به خاطر اينكه مسابقات از شبكه سوم مستقيم پخش مي شود، پيش از آغاز مسابقه كارشناسان فدراسيون وقت نمي كنند موتورها را چك كنند. براي همين روز پيش از مسابقه كارشناسان فدراسيون تمام اتومبيل ها را بازرسي مي كنند و پس از بازرسي موتور تمام اتومبيل ها پلمب مي شود تا روز مسابقه پس از گذشتن از خط پايان باز هم كارشناسان مي روند و پلمب اتومبيل ها را چك مي كنند تا تقلبي اتفاق نيفتاده باشد.» اما روز يازدهم آبان ماه نه تنها صديق پس از پايان مسابقه اجازه نداد موتورش را چك كنند كه حتي در مجموعه ورزشي آزادي هم نماند و پس از آن بازرسان فدراسيون فهميدند كه او اتومبيلش را عوض كرده. در دنياي اتومبيلراني وقتي كسي دست به اين كار زده باشد، يك جور «دوپينگ» به حساب مي آيد و براي همين پس از گذشت بيست وپنج روز از آن مسابقه بالاخره كميته انضباطي فدراسيون اتومبيلراني او را براي يك سال از حضور در مسابقات اتومبيلراني محروم كرد. و