PDA

View Full Version : MP3 va Na shenavaei


jjbb
08-28-2006, 07:48 PM
:تحقيقات موسسه تحقيقاتي انگليسي ‪ DEAFANESS RESEARCH‬نشان مي*دهد ، نوجواناني كه از طريق دستگاه*هاي ‪ MP3‬پلير به موسيقي گوش مي*دهند در معرض خطر كر شدن قرار دارند.
به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایرنا، در زمان*هاي گذشته كري در بين افراد بين ‪ ۶۰‬تا ‪ ۷۰‬سال بيشتر متداول بود اما امروزه براي نسل جديد از سن ‪ ۴۰‬سالگي عارضه كري آغاز مي*شود

تحقيقات اين موسسه انگليسي نشان مي*دهد كه گوش كردن به موسيقي از طريق هدفون و با صداي بلند صدمات جبران ناپذيري را به شنوايي افراد به خصوص نوجوانان وارد مي*كند.

گوش كردن به موسيقي با فرمت ‪ MP3‬و با صداي بلند با بلند شدن يك جت از باند برابري مي*كند.

تحقيقات نشان مي*دهد كه گوش كردن به موسيقي با صداي بلند سبب مرگ سلول*هاي گوش مي*شود.

سلول*هاي گوش وظيفه فيلتر كردن صداهايي را كه مي*شنويم دارند و اين سلول*ها به طور طبيعي با بالا رفتن سن ضعيف مي*شوند.

محققان اعلام كردند كه اگر نوجوانان و جوانان تنها به مدت ‪ ۶۰‬دقيقه در طول روز با ولوم ‪ ۶۰‬درصدي دستگاه ‪ MP3‬پلير به موسيقي گوش دهند به شنوايي آنان آسيبي نخواهد رسيد.

اما اگر جوانان اين موضوع را به فراموشي بسپارند و دچار احساسات شوند و موسيقي را با صداي بلند از طريق هدفون گوش دهند دچار عارضه كري زودرس مي شوند.