Announcement

Collapse
No announcement yet.

Syria 0- Iran 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Syria 0- Iran 2

Syria

Vs.

Iran

---

Wednesday (6/9/06) In Damascus/Syria 1930pm (Iran Time)

Syria will entertain Iran in Damascus and Korea is to host Taiwan in Suwon Wednesday.

Last edited by Rasputin; 09-06-2006, 02:14 AM.

dafe ghable ke goftam iran 3-0 kore ro mizan
    doshtam energy midadam be team chon hame migoftan iran mibaze
    valy indafe gol midan iran 2 - 0 soryia
    pERSPOLIS

Comment

Emrouz ta andazei omid var shodam,moshkel injast keh bazikonayeh irani tamrin ziad nakardan ba ham va system kamelan ba bazihayeh jameh jahani fargh mikoneh !

Man fekr mikonam Iran betuneh Syria ro bezaneh ! Syria team nist !

Comment

تيم ملي فوتبال ايران پس از جام جهاني 2006 در ساختار جديدي قرار گرفت تا با اين تحول يا به نوعي «پوست‌اندازي» با قالبي تازه راهش را ادامه هد، مرتضي محصص، مدرس بين‌المللي فوتبال پس از دو ديدار تيم ملي در مرحله مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا برابر سوريه و كره‌ي جنوبي معتقد است تحليل واقعي موقعيت جديد نياز به زمان بيشتري دارد.

مرتضي محصص در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: گروه فني جديد تيم ملي، مدت زماني زيادي نيست كه فعاليتش را آغاز كرده است و پس از جام جهاني نيز شاهد بوديم كه بسياري از تيم‌ها با گروه فني جديد چندان نتايج دلخواهي را به دست نياوردند، از جمله ايتاليا، قهرمان جهان كه با دونادوني برابر كروواسي شكست خورد، در كره‌ي جنوبي نيز با آمدن وربيك وي قول استفاده از جوانان و بازيكنان اميد را داد و در برابر تايوان نيز به اين وعده عمل كرد اما، در ديدار برابر ايران بار ديگر با دعوت از لژيونرها اوضاع تيم را به شرايط زمان حضور ادوكات تغيير داد و اين يك واقعيت است كه تيم‌ها به منظور رسيدن به تركيب ايده‌آل خود نياز به زمان دارند.

محصص در تحليل ديدار تيم‌هاي ايران و كره‌ي جنوبي نيز تصريح كرد: در نيمه‌ي نخست تيم ايران يك بازي تدافعي را پشت سر گذاشت و به غير از هاشميان ساير نفرات در نيمه‌ي زمين خودي بودند، كره‌ي جنوبي نيز با سرعت دادن به جناحين قصد داشت تا با نفوذ به پشت دفاع ايران براي خود ايجاد موقعيت كند كه تراكم دفاعي ايران اين فرصت را از اين تيم گرفت.

وي افزود: كره‌اي‌ها بسيار زود آهنگ بازي خود را تغيير دادند و اين موضوع نشان مي‌دهد كه فوتبال اين كشور صاحب سبك و تفكر جهاني شده است، بازيكنان كره‌ي جنوبي با حفظ توپ و تغيير منطقه بازي به دنبال اشتباه خط دفاعي ايران بودند و اطمينان داشتند كه با فشار حملات در نهايت اين اشتباه رخ مي‌دهد. در نهايت مدافعان ايران در اواخر نيمه‌ي اول با تكرار اشتباه برابر سوريه، با فراموش كردن فضاهاي خالي و ضعف در يارگيري اين فرصت را به حريف دادند تا گل نخست را به ثمر برساند.

مدرس كنفدراسيون فوتبال آسيا يادآور شد: تير اول و دوم و نقطه‌ي پنالتي فضاهاي حياتي در زمان ارسال ضربات ايستگاهي هستند و همواره تيم مدافع بايد بهترين نفرات سر زن را در اين مناطق داشته باشد تا حريف شانس خلق موقعيت را پيدا نكند.

محصص در ادامه‌ي گفت‌وگو با ايسنا تصريح كرد: مشكل در سمت چپ ايران در اين ديدار نيز به چشم خورد. نيكبخت واحدي و معدنچي در زمان حمله فاصله‌ي مناسبي نداشته و بازنمي‌شدند، اين فشردگي سبب شد تا علي كريمي شانس چنداني در به دست آوردن موقعيت نداشته باشد.

محصص ادامه داد: در سمت راست مهدوي‌كيا بيشتر تمايل به حمله داشت و كم‌تر در دفاع شركت مي‌كرد اما، پاس مهدوي‌كيا به هاشميان در دقايق پاياني كه منجر به گل تساوي شد، هوش سرشار و دقت اين بازيكن را نشان داد، مهدوي‌كيا با ديد مناسب از بازيكنان كره‌اي در كم‌ترين زمان تصميم گرفت تا پاس را به پشت مدافعان كره‌اي ارسال كند كه همين موضوع سبب دستپاچگي دفاع كره‌ي جنوبي شد، تيزهوشي و سماجت هاشميان در تعقيب مدافع كره‌اي اين فرصت را تكميل كرد و در نهايت هاشميان نيز با مشاهده‌ي سريع موقعيت دروازه‌بان حريف، توپ را به گل تبديل كرد تا همكاري و ديد عالي اين دو بازيكن ايران را به نتيجه دلخواه برساند.

وي خاطر نشان كرد: سه مورد نگران كننده در اين ديدار وجود داشت، وضعيت جناح چپ و ديگري دفاع سه نفره كه در لحظاتي به دفاع چهار نفره تبديل شد، اما سوال اينجا است كه آيا اين دفاع قابليت شركت در حمله را نيز دارد يا خير؟

در اين ديدار نصرتي و نيكبخت چندان در حملات شركت نداشتند،‌در حالي كه وقتي يك تيم با تك مهاجم بازي مي‌كند، اين مهاجم نياز به حمايت دارد، در حالي كه چنين حمايتي از هاشميان ديده نشد و در واقع تيم ايران تنها پس از حضور مجيدي و اكبرپور توانست خط دفاع كره‌ي جنوبي را تحت فشار قرار دهد و در واقع اين عدم حمايت از تك مهاجم سومين عامل نگران كننده است.

محصص تاكيد كرد: در ديدار برابر سوريه تيم ملي به آساني مي‌تواند برنده‌ي ميدان باشد، بهتر است در اين ديدار بازي را با دو يا سه مهاجم آغاز كنيم چرا كه در ديدار رفت نيز ما با كمي دقت مي‌توانستيم به گل‌هاي بسياري دست يابيم كه با اتخاذ شيوه‌اي تهاجمي‌تر در ديدار برگشت اين اتفاق دور از دسترس نخواهد بود.

Comment

گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا )، اعضاي تيم ملي فوتبال ايران پس از تساوي برابر تيم ملي كره ‌ي جنوبي ساعت 16:35 دقيقه از پكن وارد تهران شدند.

در مراسم استقبال از تيم ملي فوتبال ايران كيومرث‌ هاشمي،‌ سرپرست فدراسيون و همچنين داريوش مصطفوي دبير و شهابي، مدير روابط عمومي فدراسيون فوتبال حضور داشتند.

ملي پوشان تهراني براي ساعاتي از بقيه‌ي ملي پوشان جدا مي‌شوند و زمان اعزام تيم ملي به سوريه (12 شب) در فرودگاه مهر‌آباد به ساير ملي پوشان ملحق خواهند شد.

Comment

Moteasefam baraye team meli IRAN choon JER khorde hastan. yeki bere charkh khayati biyare in team ro vasle bezane

in bazi ham ham 2-2 mosavi mishe be nafe teame Kore.

Comment

سرپرست فدراسيون فوتبال كه براي استقبال از تيم ملي، پس از بازگشت از كره به فرودگاه مهرآباد آمده بود گفت: تماشاي فوتبال ايراني با مربي ايراني دلپذيرتر است و ما از عملكرد كادر فني راضي هستيم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا )، كيومرث ‌هاشمي‌، در جمع خبرنگاران گفت: فدراسيون فوتبال از كادر فني و شخص امير قلعه‌نويي تا آخر حمايت خواهد كرد؛ ما اعتقاد داريم كه توان مربيان داخلي بسيار بيشتر است.

وي درباره‌ي ديدار تيم ملي برابر تيم كره‌ي جنوبي گفت: بازيكنان ايران در جهنم سئول نمايش خوبي را ارايه كردند، هر چند كه توان بازيكنان ايران بسياري بيشتر از اين‌ها است. ترديد ندارم كه اگر فرصت بيشتري در اختيار كادر فني و بازيكنان قرار دهيم و تيم به هماهنگي كاملي برسد, مي‌تواند مقابل بهترين تيم‌ها به نتيجه‌ي خوبي دست يابد. بازيكنان و كادر فني فعلي توان دفاع از موجوديت فوتبال ايران را دارند.

هاشمي ‌ادامه داد: اگر بتوانيم بازيكنان را به هماهنگي لازم رسانده و فضاي آرامي‌را براي فوتبال كشور به وجود آوريم، قطعا نتايج بهتري حاصل مي‌شود.

Comment

بازيكن مياني تيم ملي فوتبال كسب يك امتياز از ميدان سئول را عادلانه مي‌داند.

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: نتيجه‌ي مساوي برابر كره عادلانه‌ترين نتيجه بود. شرايط ورزشگاه كاملا به نفع تيم ميزبان بود و تيم ايران نيز دفاع منطقي‌ را انجام داد. ما روي يك اشتباه، گل دريافت كرديم و بر روي اشتباه حريف نيز به گل رسيديم. اين شرايط برابر نشان مي‌دهد كه نتيجه‌ي بازي براي هر دو تيم مناسب بود.

وي در مورد نظر كارشناسان كه جناح چپ ايران را ضعيف مي‌دانند گفت: من وظيفه‌اي كه مربيان خواسته بودند را انجام دادم. اكنون كادر فني بايد تشخيص دهد كه تا چه اندازه موفق بودم. در سمت راست تيم ملي كره، بازيكن تيم فولام انگلستان بازي مي‌كند. طبيعي است وي بازيكن فوق‌العاده‌اي است كه توانسته به ليگ برتر راه پيدا كند. بنابراين اگر گاهي اوقات او از من رد مي‌شد، چندان مقصر نيستم؛ اما، وظيفه‌ي من بود كه اين بازيكن را مهار كنم و تمام تلاشم را در اين زمينه انجام دادم.

نيكبخت واحدي در مورد بازي با سوريه نيز به ايسنا گفت: بايد با دست پر از سوريه بازگرديم. اكنون مردم بار ديگر به تيم ملي اميدوار شده‌اند. به همين دليل با وجود تمام دشواري‌هاي ديدار برابر سوريه, به اين كشور مي‌رويم تا با كسب هر سه امتياز, صعودمان را به جام ملت‌هاي آسيا قطعي كنيم.

Comment

مدافع تيم ملي فوتبال در دو ديدار ايران برابر سوريه و كره‌ي جنوبي روي نيمكت ذخيره‌ها قرار گرفت و در نيمه‌ي دوم مقابل كره به عنوان بازيكن جانشين به ميدان رفت؛ او در اين رابطه مي‌گويد:« در اين مورد سرمربي تيم ملي را درك مي‌كنم و تصميم وي منطقي است.»

حسين كعبي پيش از سفر تيم ملي كشورمان به سوريه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازي چندان دشواري مقابل كره نبود. تيم ما توانست در زمين حريف نتيجه‌ي خوبي به دست آورد، چرا كه بايد از نزديك در جو و فضاي ورزشگاه جام‌جهاني كره قرار گرفت تا درك كرد تا چه اندازه گرفتن حتي يك امتياز در اين ورزشگاه از كره‌ي جنوبي دشوار است.

وي افزود: در نيمه‌ي دوم با تصميم مربي به ميدان رفتم. در آن لحظه تنها به جبران نتيجه و موفقيت تيم ملي فكر مي‌كردم و به همين دليل تمام تلاشم را انجام دادم و بسيار خوشحالم كه توانستيم بازي را به تساوي بكشانيم.

كعبي در مورد علت نيمكت نشيني خود نيز گفت: در مورد ديدار برابر سوريه من مصدوم بودم. به مدت دو هفته با تيم تمرين نكردم و به همين دليل روي نيمكت ذخيره‌ها نشستم. در ديدار برابر كره‌ي جنوبي نيز من در سيستم 2-5-3 تيم جايگاهي نداشتم. البته من نيز اين تصميم را قبول دارم، واقعيت اين است، من در اين سيستم چندان كارايي ندارم. در هر صورت تصميم نهايي در مورد تركيب را قلعه‌نويي مي‌گيرد و من نيز در بازي با كره سعي كردم توانايي‌هاي خود را نشان دهم و هر زمان كه به ميدان بروم، تمام تلاشم را براي تيم ملي انجام مي‌دهم.

كعبي در ادامه تصريح كرد: در ديدار برابر سوريه نيز كار دشواري پيش رو داريم، چرا كه اكنون بازيكنان خسته هستند و ما بايد پس از يك سفر طولاني بلافاصله به مصاف سوريه برويم. تصور نمي‌كنم فشار رواني از روي تيم ايران برداشته شده است، چرا كه بي‌ترديد سوريه نيز به اين بازي و سه امتياز آن اميد دارد.

Comment

دروازه‌بان تيم ملي فوتبال ايران در ديدار برابر كره‌ي جنوبي از عملكرد خود راضي است.

ابراهيم ميرزاپور پيش از سفر تيم ملي كشورمان به سوريه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: ديدار برابر كره‌ي جنوبي حساسيت بالايي داشت و كسب حداقل امتياز از اين ديدار براي ما بسيار تاثيرگذار است، چرا كه اكنون روحيه‌ي بازيكنان بسيار افزايش يافته است.

وي افزود: در تمام مدت بازي ما تحت فشار حملات تيم كره‌ي جنوبي بوديم؛ اما، در نهايت با توجه به تصميمات تاكتيكي‌ كه گرفته شد، توانستيم در دقايق پاياني، بازي را به تساوي بكشانيم.

ميرزاپور در مورد شرايط خود در اين ديدار نيز گفت: مانند هميشه انگيزه‌ي بالايي داشتم و تمام تلاشم را انجام دادم. تصور مي‌كنم كه توانستم تا اندازه‌ي زيادي از عهده‌ي وظيفه‌اي كه بايد انجام مي‌دادم, بر بيايم.

دروازه‌بان تيم ايران در مورد گلي كه دريافت كرد نيز يادآور شد: من مقصر صد در صد نبودم؛ قصد ندارم تقصير اين گل را نيز به گردن كسي بياندازم؛ اما, همواره زماني كه تيم گل دريافت مي‌كند, عده‌اي دوست دارند تا دروازه‌بان را مقصر بدانند. در حالي كه من روي اين گل مقصر نبودم.

وي در مورد مصدوميت خود نيز گفت: تا سه روز مانده به بازي، شرايط من به گونه‌اي بود كه قرار نبود به ميدان بروم؛ اما، در نهايت با تلاش پزشكان به اين بازي رسيدم. سعي مي‌كنم تا پس از بازي برابر سوريه به طور كامل مشكل مصدوميتم را برطرف كنم.

ميرزاپور در مورد ديدار برابر سوريه نيز خاطرنشان كرد: ديدار برابر سوريه بسيار حساس است، چراكه تنها راه صعود تيم حريف شكست دادن ما است. بنابراين تيم سوريه با تمام قدرت به مصاف ما مي‌آيد؛ اما، سوريه حريفي نيست كه نتوانيم شكستش دهيم. به همين دليل براي پيروزي به مصاف اين تيم مي‌رويم.

Comment

ملي فوتبال كشورمان پس از حضوري كوتاه مدت در ايران عازم كشور سوريه شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم ملي فوتبال پس از كسب نتيجه‌ي تساوي برابر تيم كره‌ي جنوبي ساعت 16:30 روز يكشنبه وارد تهران شد و مورد استقبال جمعي از مردم كشورمان قرار گرفت.

با توجه به فاصله‌ي زماني اندك براي برگزاري چهارمين ديدار تيم ملي مقابل تيم سوريه، بازيكنان پس از حضور در تهران براي مدت كوتاهي فرصت يافتند تا به استراحت بپردازند و پس از آن ساعت 22 يكشنبه بار ديگر در فرودگاه مهرآباد دور هم جمع شدند.

تيم ملي كشورمان ساعت 24 فرودگاه مهرآباد را به مقصد دمشق ترك كرد.

تيم ايران روز چهارشنبه در چهارمين ديدار خود در مرحله‌ي مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا به مصاف تيم ملي سوريه مي‌رود

Comment

آرام، آرام نيمكت تيم ملي فوتبال به بودن امير قلعه‌نويي و دستيارانش عادت كرده است. دو تساوي و يك پيروزي، نتيجه‌ي عملكرد كادر فني جديد تيم ملي است و همه اميدوارند كه قلعه‌نويي بتواند در چهارمين بازي كه پيراهن تيم ملي را در سمت سرمربي بر تن دارد تعداد پيروزي‌هايش را با مساوي‌ها برابر كند.

امير قلعه‌نويي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: نبايد با اين تفكر به مصاف سوريه برويم كه مي‌توانيم اين تيم را به راحتي شكست ‌دهيم، بلكه بر عكس، همانطور كه در تهران ديديد، تيم سوريه تيم خطرناكي است و بايد مراقب اين تيم باشيم.

وي افزود: درباره‌ي اين مسايل بازيكنان را توجيه كرده و خواهيم كرد. آنها بايد ديدار مقابل سوريه را همچون بازي برابر كره‌ي جنوبي جدي بگيرند. ما براي اين كه صعود به مرحله‌ي بعد را قطعي كنيم، نياز به سه امتياز كامل بازي برابر سوريه داريم و نمي‌خواهيم كه با كسب نتيجه‌اي غير از پيروزي، كار را به روز ديدار با كره‌ي جنوبي و چين تايپه بكشانيم.

قلعه‌نويي درباره‌ي شناخت كادر فني از تيم ملي، گفت: در فرصت دو روزه‌اي كه تا ديدار با سوريه داريم بازي رفت‌مان را تماشا خواهيم كرد و با شناسايي دوباره‌ي نقاط ضعف و قوت حريف، آنها را به بازيكنان منتقل خواهيم كرد. ضمن آن كه آقاجانيان هم اطلاعات خوبي از تيم سوريه در اختيارمان قرار دارد و قطعا تماشاي بازي سوريه و عمان مي‌تواند اطلاعات كامل‌تر و جديدتري را در اختيارمان قرار ‌دهد.

قلعه‌نويي بار ديگر بر كسب امتياز كامل اين بازي تاكيد كرد و گفت: ما در تهران، تنها يك امتياز كسب كرديم. بنابراين بايد سه امتياز اين بازي را به طور كامل به دست آوريم. هر چند كه براي ما هم اكنون اولويت ارايه‌ي بازي تماشاگرپسند است.

قلعه‌نويي درباره‌ي تركيب تيم ملي در ديدار برابر سوريه به ايسنا گفت: با سيستمي تهاجمي برابر سوريه خواهيم رفت و به احتمال فراوان از ابتدا با دو مهاجم بازي خواهيم كرد هر چند كه در مواقع حمله با سه مهاجم به مصاف سوريه مي‌رويم. اما، به طور كامل با كمترين تغيير بازيكنان اصلي را براي ديدار با سوريه انتخاب خواهيم كرد.

وي در پايان به ايسنا، گفت: در آستانه عيد نيمه‌ي شعبان، با كسب سه امتياز و قطعي شدن صعودمان، به ملت ايران، عيدي خواهيم داد.

Comment

مهاجم تيم ملي فوتبال ايران، گفت: بايد سه امتياز كامل ميدان دمشق را به دست بياوريم.

وحيد هاشميان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازي برابر سوريه آسان نخواهد بود. در واقع اگر تيمي را دست كم بگيريم، آن بازي سخت مي‌شود ولي اگر به فكر ارايه‌ي توانمندي‌هاي خود باشيم، آن بازي آسان خواهد شد. قطعا نبايد سوريه را دست كم گرفت چرا كه اين مساله مي‌تواند براي ما گران تمام شود.

وي درباره‌ي بازي برابر كره‌ي جنوبي گفت: بازي بسيار سختي بود اما، نتيجه‌اي كه كسب شد، رضايت بخش بود.

هاشميان درباره‌ي عملكرد خود در اين بازي، گفت: با توجه به اين كه با تك مهاجم بازي مي‌كرديم و با فشار مهاجمان كره‌اي، شرايط براي من سخت بود و نتوانستم آن بازي هميشگي‌ام را ارايه كنم اما، به هر حال وظيفه‌ي مهاجم گلزني است كه من هم از عهده‌ي اين وظيفه‌ام برآمده‌ام.

وي افزود: با توجه به شرايطي كه در آن بازي وجود داشت، نمي‌توانستيم بيشتر از يك گل بزنيم. من در تمام بازي‌هايي كه انجام مي‌دهم، تلاشم را براي ارايه‌ي بهترين نمايش انجام مي‌دهم و اميدوارم كه بتوانم در ديدارهاي آينده، گل‌هاي بيشتري را براي تيم ملي به ثمر برسانم.

هاشميان درباره‌ي سيستم بازي تيم ملي در ديدار برابر كره، كه با يك مهاجم بازي مي‌كرد، به ايسنا گفت: به دليل استفاده از يك مهاجم، فاصله‌ي زياد بين خط هافبك و حمله وجود داشت و زماني كه من صاحب توپ مي‌شدم، حمايت كمي به عمل مي‌آمد و نمي‌توانستم كاري جز حفظ توپ داشته باشم و شما مي‌دانيد در شرايط دو بر يك و سه بر يك، هميشه طرفي پيروز مي‌شود كه ياران بيشتري در اختيار داشته باشد. بنابراين طبيعي بود كه در نيمه‌ي اول كره‌اي‌ها هميشه در اين نبردها پيروز شوند اما، با تغيير سيستم تيم ملي و استفاده از دو مهاجم شرايط تغيير كرد.

وي درباره‌ي سماجتش در صحنه‌ي تك گل ايران به كره، گفت: فوتبال همين است. مهاجم بايد در انتظار فرصت‌ها باشد و در آن صحنه، آخرين شانسي بود كه داشتيم و احساس كردم كه در صورت رفتن پشت مدافعان، آنها دچار اشتباه مي‌شوند كه خدا را شكر اين چنين شد و دفاع كره اشتباه كرد و ما توانستيم اين گل را به ثمر برسانيم.

Comment

بازيكن مياني تيم ملي فوتبال كسب يك امتياز از ميدان سئول را عادلانه مي‌داند.

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: نتيجه‌ي مساوي برابر كره عادلانه‌ترين نتيجه بود. شرايط ورزشگاه كاملا به نفع تيم ميزبان بود و تيم ايران نيز دفاع منطقي‌ را انجام داد. ما روي يك اشتباه، گل دريافت كرديم و بر روي اشتباه حريف نيز به گل رسيديم. اين شرايط برابر نشان مي‌دهد كه نتيجه‌ي بازي براي هر دو تيم مناسب بود.

وي در مورد نظر كارشناسان كه جناح چپ ايران را ضعيف مي‌دانند گفت: من وظيفه‌اي كه مربيان خواسته بودند را انجام دادم. اكنون كادر فني بايد تشخيص دهد كه تا چه اندازه موفق بودم. در سمت راست تيم ملي كره، بازيكن تيم فولام انگلستان بازي مي‌كند. طبيعي است وي بازيكن فوق‌العاده‌اي است كه توانسته به ليگ برتر راه پيدا كند. بنابراين اگر گاهي اوقات او از من رد مي‌شد، چندان مقصر نيستم؛ اما، وظيفه‌ي من بود كه اين بازيكن را مهار كنم و تمام تلاشم را در اين زمينه انجام دادم.

نيكبخت واحدي در مورد بازي با سوريه نيز به ايسنا گفت: بايد با دست پر از سوريه بازگرديم. اكنون مردم بار ديگر به تيم ملي اميدوار شده‌اند. به همين دليل با وجود تمام دشواري‌هاي ديدار برابر سوريه, به اين كشور مي‌رويم تا با كسب هر سه امتياز, صعودمان را به جام ملت‌هاي آسيا قطعي كنيم.

Comment

مدافع تيم ملي فوتبال در دو ديدار ايران برابر سوريه و كره‌ي جنوبي روي نيمكت ذخيره‌ها قرار گرفت و در نيمه‌ي دوم مقابل كره به عنوان بازيكن جانشين به ميدان رفت؛ او در اين رابطه مي‌گويد:« در اين مورد سرمربي تيم ملي را درك مي‌كنم و تصميم وي منطقي است.»

حسين كعبي پيش از سفر تيم ملي كشورمان به سوريه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازي چندان دشواري مقابل كره نبود. تيم ما توانست در زمين حريف نتيجه‌ي خوبي به دست آورد، چرا كه بايد از نزديك در جو و فضاي ورزشگاه جام‌جهاني كره قرار گرفت تا درك كرد تا چه اندازه گرفتن حتي يك امتياز در اين ورزشگاه از كره‌ي جنوبي دشوار است.

وي افزود: در نيمه‌ي دوم با تصميم مربي به ميدان رفتم. در آن لحظه تنها به جبران نتيجه و موفقيت تيم ملي فكر مي‌كردم و به همين دليل تمام تلاشم را انجام دادم و بسيار خوشحالم كه توانستيم بازي را به تساوي بكشانيم.

كعبي در مورد علت نيمكت نشيني خود نيز گفت: در مورد ديدار برابر سوريه من مصدوم بودم. به مدت دو هفته با تيم تمرين نكردم و به همين دليل روي نيمكت ذخيره‌ها نشستم. در ديدار برابر كره‌ي جنوبي نيز من در سيستم 2-5-3 تيم جايگاهي نداشتم. البته من نيز اين تصميم را قبول دارم، واقعيت اين است، من در اين سيستم چندان كارايي ندارم. در هر صورت تصميم نهايي در مورد تركيب را قلعه‌نويي مي‌گيرد و من نيز در بازي با كره سعي كردم توانايي‌هاي خود را نشان دهم و هر زمان كه به ميدان بروم، تمام تلاشم را براي تيم ملي انجام مي‌دهم.

كعبي در ادامه تصريح كرد: در ديدار برابر سوريه نيز كار دشواري پيش رو داريم، چرا كه اكنون بازيكنان خسته هستند و ما بايد پس از يك سفر طولاني بلافاصله به مصاف سوريه برويم. تصور نمي‌كنم فشار رواني از روي تيم ايران برداشته شده است، چرا كه بي‌ترديد سوريه نيز به اين بازي و سه امتياز آن اميد دارد.

Comment

Working...
                              X