Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ehsase Razmandegan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ehsase Razmandegan

اي شلمچه بگو سرخي خورشيد سر زمينت از چيست؟مگر خورشيد را در تو سر بريدند كه آسمانت به رنگ بركه هاي خون شهيدان است؟ مگر سروها را به خاكت كمر شكسته اند كه خاكت آرامگاه نخل هاي نگون گشته است؟

اي اروند بگو از چه اين سان نام وحشي به خود گرفته اي؟آيا وحشيگري تو به خاطر بلعيدن ياس ها و نسترن ها نيست؟ مگر خون آلاله ها چه داشت كه هر چه بيشتر نوشيدي تشنه تر شدي؟

خدايا ،سراسر زندگيم آكنده از درد است و اين گران بهاترين سرمايه زندگي من است.نگاه و احساس من با درد آشناست.درد چنان با وجودم عجين گشته است كه تحمل دوري از آن را ندارد.

خدايا، تو را سپاس مي گويم كه اين نعمت عظيم را بر من ارزاني داشتي و آن را وسيله سعادت من قرار دادي .با آن كه مردم از درد گريزانند ولي آرامش وجود من وابسته با آن استو آن درد عشق ولايت و شهادت است و تنها دردي است كه درمانش را نمي طلبم كه بسياري خواهند گفت ديوانه و راست خواهند گفت كه در عشق ولايت و شهادت ديوانه ترينم.

God made Coke,
    God made Pepsi,
    God made Persian girls so DAMN SEXY!!!

~Zende Bad Iran Va Irani~

امروز اگر حلاوتي نوش شماست

يا جامه اقتدار تن پوش شماست

روزي نرسد که زير پا بگذاريد

خون شهداي ما که بر دوش شماست

خوشا كه رسيديد تا حريم حضور

به نام عشق دل خويش شعله ور كرديد

فرشتگان خدا در شراره رقصيدند

شبي كه با غم و عشق و سپيده سر كرديد

بهاري آمد و لاله اي روييد و من در ميان لاله هاي روييده نگاهم به گل سرخي است كه در بوستان عشق برافراشته است . اينك در حوالي دنيا سرگشته و حيران به دنبال گذشته هاي خويشم كه مرا دور زده اند .گذشته هايي درخشان در كنار مرداني سترگ كه چون نگيني سبز مي درخشند .بهار امسال كه در اربعين 72 يار قد برافراشته آغاز گرديد تا صبر زينب (س) و عفت او با غيرت عباس در آميخته شود و به دنيا پرستان غافل بفهماند كه زندگي بهاري يعني چه؟

ميثم عزيز ،هم سنگر خستگي نا پذيرم :هنوز هم منتظرم كه انتظار به سر آيد . هميشه زير سايه دلتنگي ها به خاطرات با شما بودن پناه آورده و سجده هاي مرسوم در خاك با قنوت هاي نمناك در ذهنم مرور مي شود. ديده ام را بر فراز آسمان گم كرده ام

هستي ام را در غبار كاروان گم كرده ام

روح من در امتداد لاله ها پرواز كرد

پاي خود را در كنار ار غوان گم كرده ام

مانده ام در فصل زرد باغ هاي اضطراب

خاطرات باورم را در خزان گم كرده ام

مرداني كه سبز سبز آمدند و سرخ سرخ رفتند.وه چه آمدني و چه رفتني .گل واژه هاي ايمان و فداكاري راه شرف،شهيداني كه سوختند تا ما بمانيم. آنان رفتند تا درس چگونه زيستن و چگونه مردن را به ما بياموزند.

مرداني از جنس لاله هاي سرخ عاشقي

God made Coke,
    God made Pepsi,

Comment

خوشا به حال پاهايي كه پيش از صاحبانشان به بهشت قدم گذاشتند ياد كمرهايي كه در راه خدا تا به آخر بر صندليهاي چرخدار تكيه زدند، دستهايي كه به عباس (سلام ا... عليه) پيوستند، بدنهايي كه پر از تير و تركش شدند، چشمهايي كه رفتند و بصيرت را به ارمغان آوردند بخير، ياد بدنهايي كه بي سر به خاك سرگذاشتند، سرهايي كه پودر شدند و ذره ذره به ابديت پيوستند وجنازههايي كه هرگز تشييع نشدند و در خلسة‌ سكوت، هم صحبت نيزار شدند

God made Coke,
      God made Pepsi,

Comment

شلمچه

ايستگاه مردان آسماني

اي جايگاه مردان بي ادعا

اي معراج پرستوهاي عاشق

اي کربلاي شهيدان ايران

چه گرم و محکم پيکرهاي دوستانم را در آغوش کشيده اي

و چقدر کامل مفهوم عشق را احساس مي کني.

اي قدمگاه مردان عاشق

مرا بخوان به سوي خود بخوان

اي شهر خون شهيدان، آنقدر تو را دوست دارم که براي ديدن دوباره ات لحظه شماري مي کنم.

God made Coke,
        God made Pepsi,

Comment

God made Coke,
          God made Pepsi,

Comment

دعا کنيد که خداوند شهادت را نصيب شما کند. در غير اين صورت زماني فرا مي رسد که جنگ

تمام مي شود و رزمندگان امروز سه دسته مي شوند:

دسته اي به مخالفت با گذشته خود بر مي خيزند و از گذشته خود پشيمان مي شوند.

دسته اي راه بي تفاوتي بر مي گزينند و در زندگي مادي خود غرق مي شوند و همه چيز را فراموش مي کنند.

دسته سوم به گذشته خود وفادار مي مانند و احساس مسئوليت مي کنند که از شدت مصائب و غصه ها دق خواهند کرد.

پس از خدا بخواهيد که با وصال شهادت از عواقب زندگي بعد از جنگ در امان بمانيد، چون عاقبت دو دسته اول ختم به خير نخواهد شد و جزو دسته سوم ماندن بسيار سخت ودشوار خواهد بود

God made Coke,
            God made Pepsi,

Comment

God made Coke,
              God made Pepsi,

Comment

اي شلمچه من آمدم تا به وعده ي خود عمل کنم آمدم تا ياد آن روزهايي که در کنار دوستانم نواي عشق را مي سرودم زنده کنم. آنهايي که اکنون همچون ستارگاني در آسمان ايران مي درخشند .محسن عزيز که در آتش دشمن سوخت. ميثم عزيزم که تن زخميش در زير شني هاي تانک دشمن در آن صحراي تفتيده له شد .مهدي با وفا که چون ابوالفضل دستش جدا شد.

شلمچه تو قطعه اي از بهشت هستي .تو امانتدار مرداني بزرگ هستي که از جان خود به خاطر رضاي معشوق گذشتند. آفرين بر تو و دوستانت .

مهران قهرمان من آمدم .آمدم تا در نقطه ي ايثارت شاهد جان فشاني دوستانم باشم. کبو تر ان خونين بالي که مظلومانه در آن تپه هاي شني زير خروارها خاک مدفون شدند و اينک گمناماني هستند که در جاي جاي وطن مي درخشند .

اروند خروشان من آمدم تا شاهد بي رحمي تو باشم .آنگاه که در آن شب ظلماني پذيراي غواصان صف شکن بودي .آنان که از جان خود گذشتد تادر ساحل معشوق لنگر اندازند. اما تو چقدر بي رحمي . چقدر بي وفايي. گلهاي شقايق را جگونه پر پر کردي .چه بي رحمانه مرغان عاشق را از يارانشان جدا ساختي .

از بي رحمي تو بنالم يا از کينه ي دشمن . از زخم زبان دوستاني بنالم که افسوس آن روزها را مي خورند.از چه بنالم از فساد از بي فرهنگي بنالم که چون خوره بر جان اين انقلاب افتاده .از بي حرمتي ها بنالم و يا از پايمال شدن خون عزيزانم.

خدايا : تو شاهدي که امروز چگونه به ارزشهاي ديني بي حرمتي مي شود .حتي از شهدا هم خجالت نمي کشند..شهداي عزيز شرمنده ايم ...به خدا از شما خجالت مي کشم ... کمکم کنيد ..نگذاريد در منجلاب دنيوي غرق شوم .

God made Coke,
                God made Pepsi,

Comment

ما ساکنان شهر وفاييم و کوي عشق

ما راست افتخار بنام نکوي عشق

ما تشنه ايم و در طلب آب زندگي

بر دوش مي کشيم هميشه سبوي عشق

گر پشت ما خميده عجب نيست چون زديم

پيوسته بوسه بر قدم ماه روي عشق

گويند اهل شهر که ديوانه ايم چون