Announcement

Collapse
No announcement yet.

Iranian Secretary in Dancing Drama!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Iranian Secretary in Dancing Drama!


    به دليل حضور رحيم مشايي در مراسم رقصي در تركيه

    ابوطالب: نمايندگان به رئيس جمهوري تذكر مي*دهند


    عضو كميسيون فرهنگي مجلس درباره عكس*العمل نمايندگان به حضور رحيم مشايي در جلسه رقص و آواز زنان ترك گفت: جمعي از نمايندگان در جلسه روز سه شنبه مجلس در صحن علني به رئيس جمهوري تذكر مي*دهند.


    سعيد ابوطالب افزود: كميسيون فرهنگي مجلس مشغول تهيه گزارشي از تخلفات و سوء مديريتهاي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري است كه روز سه شنبه دراين كميسيون قرائت مي*شود.

    عضو كميسيون فرهنگي مجلس گفت: در اين گزارش به مباحث مختلفي از تخلفات در سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، سوء مديريتها و مسائل مختلفي از جمله فيلم حضور رئيس اين سازمان در مراسم رقصي در تركيه اشاره شده است.

    وي در ادامه گفت: در اين جلسه* كه به نام اجلاس گردشگري كشورهاي اسلامي در كشور تركيه تشكيل شده و رحيم مشايي نيز تا پايان مراسم رقص و آواز حضور داشته است، هيچ شخصيت ديگري در حد معاون رئيس جمهوري و وزير از كشورهاي ديگر حضور نداشته است و وي مي*توانسته جلسه اي را كه رسميتي نداشته است ترك كند.
    عضو كميسيون فرهنگي مجلس ادامه داد: ممكن است رحيم مشايي بگويد، مطلع نبوده است كه چنين مراسمي برپا مي*شود اما بعد از دقايقي از حضورش در مجلس كه متوجه فضاي حاكم بر آنجا شده است، مي توانسته جلسه را ترك كند.
    ابوطالب اظهار داشت: وي به عنوان شخصيت رسمي در اين اجلاس شركت كرده و در جايي از اين فيلم نشان داده مي*شود كه روباني توسط وي پاره مي*شود. پس مشخص است كه به عنوان مقام رسمي از سوي آنها دعوت شده است.
    وي درباره دستگيري دو نفر از خبرنگاراني كه اين فيلم را منتشر كرده*اند، گفت: اين دو نفر آزاد شده*اند.اما منطقي نيست بعد از شكايت از فردي، به سرعت آن فرد دستگير شود، شكايت هم روالي دارد و معمولا ابتدا فرد را احضار مي*كنند و در صورت عدم عكس*العمل آنها را دستگير مي*كنند.
    وي تاكيد كرد: درباره عملكرد معاون رئيس جمهوري بايد رئيس جمهوري پاسخ دهد، ما آماده*ايم پاسخ را بشنويم، تا به حال هم درباره رحيم مشايي تذكراتي را به رئيس جمهوري داده*ايم اما پاسخي نگرفتيم.
    عضو كميسيون فرهنگي مجلس گفت: فيلم اين اجلاس با همكاري شركت تركيه*‏اي تورسب و موسسه*‏ CNR كه برگزاركننده نمايشگاه*‏ها در تركيه است تهيه شده و براي بخش*‏هاي خصوصي و تمام اشخاص شركت*‏كننده در مراسم ارسال شده است.
    اخيرا يك حلقه سي دي توزيع شده كه در آن اسفنديار رحيم مشايي معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان گردشگري با حضور در مراسم رقص و آواز زنان ترك به تشويق آنها پرداخته است. اين سي*دي مربوط به حضور رحيم مشايي در اجلاس گردشگران كشورهاي اسلامي است كه در آذر *ماه سال 84 در تركيه برگزار شد.
    در اين جلسه اسفنديار مشايي به عنوان معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان گردشگري در رديف جلو و روبروي محل رقص نشسته است.
    فيلم اين مراسم در دفتر خبرگزاري موجود است.
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


    صادق هدايت؛ بوف کور

  • #2
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


    صادق هدايت؛ بوف کور

    Comment

    Working...
    X