Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rasoul Khatibi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rasoul Khatibi

خطيبي: همين روزها از شارجه مي*روم / ساز جدايي

براي اين*كه رسول خطيبي بفهمد شارجه همان تيمي نيست كه او انتظارش را داشت، يك نيم فصل كافي بود. يك شروع
    عالي اما ادامه*اي بد

خطيبي در پي شايعات چند روز اخير در مورد پيوستنش به تيم*هاي پرسپوليس و استقلال گفت: تنها در صورت پيشنهاد تيم*هاي اروپايي, قراردادم با الشارجه را فسخ مي*كنم.

رسول خطيبي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در دبي، اظهاركرد: در قراردادم با الشارجه يك بند وجود دارد كه در صورت وجود پيشنهاد از تيم*هاي اروپايي مي*توانم قراردادم با الشارجه را فسخ كنم و تنها در اين صورت خواهد بود كه مي*توانم به همكاري*ام با اين تيم اماراتي پايان دهم.

خطيبي درباره*ي حضور در تيم استقلال تهران و همراهي اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا نيز خاطرنشان كرد: امير قلعه*نويي در اين مورد صحبت*هايي با من داشته است ولي, من با بيان نحوه*ي قراردادم به او گفتم كه هدف اول من حضور در اروپاست و در صورت فسخ قرارداد با الشارجه حتي اگر يك درصد امكان آمدن به ايران را داشته باشم, حتما استقلال را در ليگ قهرمانان آسيا همراهي مي*كنم كه خود قلعه*نويي نيز همين پيشنهاد را به من داد كه در درجه*ي اول به فكر بازي كردن در اروپا باشم.

وي در پايان گفت: فعلا درصدد فسخ قرارداد با الشارجه نيستم و اگر از اروپا پيشنهادي باشد آن وقت به اين موضوع فكر مي*كنم.

Comment

Comment

خطيبي: بهترين بازي*ها را براي تيم ملي انجام مي*دهم

بازيكن تيم ملي فوتبال ايران گفت: سعي مي*كنم بهترين بازي*ها را براي كشورم در جام ملت*ها انجام دهم.

رسول خطيبي امروز در تمرين تيم ملي حضور يافت.

وي به دليل مصدوميت نتوانست كنار ساير ملي*پوشان تمرين كند و جداگانه، زير نظر كماسي به تمرين مشغول شد.

وي درباره شرايط جسماني*اش، در گفت و گو با فارس اظهار داشت: پس از مصدوميت، پزشكان تيم ملي زحمات زيادي را براي بهبودي من كشيدند. اميدوارم هر چه زودتر كنار ساير ملي*پوشان تمرين كنم.

خطيبي عنوان كرد: بنا به گفته پزشكان، تا 10 روز ديگر مي*توانم پا به توپ شده و خود را براي جام ملت*هاي آسيا آماده كنم.

وي افزود: انگيزه زيادي براي بازي در جام ملت*ها دارم. سعي مي*كنم بهترين بازي*ها را براي كشورم انجام دهم.
        خطيبي پس از گذشت يك ساعت از زمان تمرين، براي آب درماني زمين را ترك كرد.
        نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Comment

Working...
          X