Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ghadafi has double thoughts

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ghadafi has double thoughts


    قذافي: ايران و كره* شمالي از الگوي ليبي پيروي نمي*كنند



    رهبر ليبي گفت: تحقق نيافتن وعده*هاي داده شده از سوي آمريكا و انگليس در خصوص جبران كردن اقدام ليبي در دست كشيدن از برنامه*هاي هسته*اي خود، باعث شده تا ايران و كره شمالي از الگوي اين كشور پيروي نكنند.



    به نقل از خبرگزاري فرانسه،معمر قذافي در مصاحبه*اي كه روز جمعه در پايگاه اينترنتي"بي بي سي" منتشر شد، گفت: ليبي در قبال دست كشيدن از برنامه*هاي هسته*اي خود امتيازات مناسبي دريافت نكرده است و اين مسئله باعث مي*شود تا كشورهاي ديگر مانند ايران و كره شمالي از الگوي اين كشور پيروي نكنند.

    قذافي تصريح كرد، اين الگويي براي پيروي از آن است اما ليبي سرخورده شده است زيرا وعده هايي كه از سوي آمريكا و انگليس داده شده به اجرا در نيامده است و اين امر باعث از بين رفتن چنين الگويي شده و در نتيجه هيچ كشوري از آن پيروي نخواهد كرد.

    وي افزود: با وجود اينكه كشورهاي اروپايي و آمريكايي از زمان دست كشيدن اين كشور از برنامه*هاي هسته*ايش در اين كشور سرمايه گذاري نكرده*اند ولي ليبي هرگز به فعاليت*هاي هسته**اي گذشته خود باز نگشته است.

    وي تاكيد كرد، ليبي هرگز به عقب باز نمي گردد و معتقدم كه دوره دشمني و رويارويي بسر آمده است.

    ليبي در سال 2003 از برنامه*هاي هسته*اي خود دست كشيد.

    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


    صادق هدايت؛ بوف کور

  • #2
    قذافي: حالم خوب است


    "معمر قذافي" رهبر ليبي اعلام كرد حالش خوب است.



    خبرگزاري رويترز به نقل از يك منبع آگاه در دولت ايتاليا گفت: قذافي در گفت*وگوي تلفني شب گذشته خود با "رومانو پرودي" حال خود را "خوب" توصيف كرده است.

    از سوي ديگر خبرگزاري "آنسا"ي ايتاليا نيز گزارش داد: قذافي در تماس با پرودي كه براي ديدار در "پراگ" پايتخت چك به سر مي*برد وي را از سلامت خود مطمئن كرده است.

    خبرگزاري بلغاري "صوفيه" نيز به نقل از راديو بلغارستان به نقل از يك منبع ديپلماتيك در "طرابلس" پايتخت ليبي، خبر وخامت حال قذافي را تكذيب كرد.

    اين در حالي است كه پيش از اين خبرگزاري مسقل فلسطين (معا) و پايگاه اينترنتي روزنامه "جروزالم*پست" و نيز راديو اسرائيل از اغماي رهبر ليبي بر اثر سكته مغري خبر داده بودند.

    خبرگزاري رسمي ليبي (اوج)، ديشب (يكشنبه) گزارش داده بود: قذافي در تماس با پرودي، درباره برخي مسائل مربوط به درياي مديترانه و امور بين*المللي با يكديگر تلفني گفت*وگو كردند.
    خبرگزاري ليبي هنوز هيچ خبر رسمي درباره اين گزارش*هاي ضد و نقيض منتشر نكرده است.
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


    صادق هدايت؛ بوف کور

    Comment

    Working...
    X