Announcement
Collapse
No announcement yet.
Christian Amanpour
Collapse
X
-
Christiane Amanpour
Awarded CBE by Queen Elizabeth II
CNN: CNN's chief international correspondent Christiane Amanpour was honored today by Queen Elizabeth II with a CBE, or Commander in the Most Excellent Order of the British Empire, "for services to journalism." A CBE is only one rank below knighthood, and CNN reports that Amanpour wore a white s***t suit with a brown hat when she met with the Queen, although I don't really see how that's even relevant. Congrats Christiane!
Comment
-
كريستين امان پور: بي عدالتي در فرهنگ ايران مرا به سمت خبرنگاري كشاند
"كريستين امان پور" خبرنگار مشهور شبكه خبري سي ان ان آمريكا در مصاحبه با باشگاه ملي مطبوعات - يكي از معتبرترين محافل بحث و گفتگو در واشنگتن - به تشريح خطرات كاري خود در خارج از آمريكا و اهميت خبرنگاري در يك جامعه دموكراتيك پرداخت.
"امان پور" در گفتگو با "ماروين كالب" تحليلگر و روزنامه نگار اظهار داشت: ما خبرنگاران انتخاب مي كنيم. انتخاب كردم كه آسوده خاطر نباشم. انتخاب كردم كه خطرات را قبول كنم. كاري فيزيكي و رواني را برگزيدم و فكر مي كنم همه كساني كه به اين حرفه اشتغال دارند، متوجه منظور من مي شوند.
25 سال حرفه خبرنگاري "امان پور" را به چهره اي سرشناس در سراسر دنيا تبديل كرده است. وي به گفته خودش بارها به خاورميانه و ديگر مناطق جنگ زده سفر كرده و در معرض آتش تيرباران و بمباران قرار گرفته است.
وي در پاسخ به پرسش "كالب" كه چرا اين حرفه را برگزيده است؟ گفت: تجربه زندگي در ايران و مشاهده رسوخ بي عدالتي در فرهنگ كشورم به شكل گيري تمايل من براي انتخاب حرفه خبرنگاري كمك كرد. مي خواستم يك ناظر و يك بازيگر و نه يك قرباني باشم. شاهد آنچه در وطنم رخ مي داد بودم و در روزنامه ها نيز در مورد آن مطالبي مي خواندم. در آن زمان بود كه با خود انديشيدم خبرنگار بودن شيوه فوق العاده فاش گويي و طريقه شگرف زندگي كردن است.
"امان پور" افزود: زماني كه از جنگ بوسني در دهه 90 گزارش تهيه مي كرديم، به عنوان اشخاص غيرنظامي شاهد و ناظر كشتار افراد براي آنچه هستند بوديم. اين مسئله باعث شدم بفهمم كه وظيفه ما گفتن حقايق است.
وي گفت كه از قرار گرفتن در شرايط سخت بيمي ندارد و مايل است با استفاده از آموخته هاي خود به عنوان فردي حرفه اي، جوانان را در مورد انتخاب حرفه خبرنگاري متقاعد سازد.
"امان پور" در پاسخ به سوال يكي از حضار مبني بر اينكه آيا تجاربش او را به نوميدي از مقوله انسانيت سوق نمي دهد، گفت: واضح است كه تحمل ترس و انزجار در اين زمينه كار دشواري است، اما من فردي خوشبين هستم و معتقدم تا اين زمان به اندازه كافي نشانه هايي به دست آورده ام دال بر اينكه افراد در لحظه دست دادن فرصت، از توان پيروزي برخوردارند.
Comment
-
Simply titled: Amanpour, Christiane Amanpour’s journalistic journey expands as she launches her own show on the network that she’s been reporting for, for over 25 years: CNN. The interview show is set to air Monday to Thursday at 2100 CET, with a round-up of the best of the week on Fridays on CNN International and […]
Comment

Comment