Announcement

Collapse
No announcement yet.

Joke Rooz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Joke Rooz

يه یارویی ميره مكه باخودش ارپي جي ميبره. ميگه : ميخوام بزنم يك باره شيطون و داغون كنم.بااين سنگريزه هاازرو نميره

یادت باشه دنباله ۳ چیز ندویی

۱ـاتوبوس
    ۲ـمترو
    ۳ـپسر
    حالا چرا؟
    چون هر کدومشون برن ۱۰ دقیقه بعد یکی دیگه میاد

ميتوني تصور كني با هم لب دريا نشستيم؟ ميتوني تصورش رو بكني كه با هم به يه سفر طولاني ميريم از جنگل تا دريا.؟ ميتوني تصور كني كه تو يه شب باروني شونه به شونه هم قدم بزنيم؟ همه اينا رو هم كه بتوني تصور كني نميتوني تصور كني كه آشپزي با تك ماكارون چقدر راحت

چشمهاي درشت و زيبايت را که به من ميدوزي وبا لبهاي زيبا آواز ميخواني، احساس ميکنم که بيش از هميشه عاشقت هستم ، تو زيباترين قورباغه ي اين برکه اي

نگاهت چون عقاب دلت چون دریا
    دستانت چون اتش گرم
    قدت هم چو سرو
    صدایت چو اواز پرنده ها
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ای بابا هیچ چیزت مثل ادما نیست

یه ضرب المثل نمیدونم کجایی میگه که : به هیچ کس به جز خودت و خرت اعتماد نکن
    منم به جز خودم و خودت به هیچ کس اعتماد ندارمااااااااا

يه لري ميره دستشويي يكي مياد بهش ميگه اقا اب داره قطع ميشه لره هم اول سيفون رو ميكشه بعد كارشو ميكنه

مي دوني چرا رنگ غروب سرخه؟ چون خورشيد وقتي مي بينه من وتو با هم دوستيم آتيش مي گيره

اي همه وجود من . اي كسي كه پا گذاشتي رو قلب من . اي كسي كه درو بستي به روي من. درو باز كن دستم مونده لاي در

بچه اصفهانیه میگه : بابا امتحان ۲۰ شدم ... باباش میزنه تو سرش میگه خاک به سرت با ۱۰ هم میشد قبول شی ؛ حتما باید این همه خودکار حروم میکردی...!!!؟؟؟

قانون 20 نيوتون ميگه : اگه تو خيابون راه ميرين يه دفعه يه چيز گرم و نرم رو سرتون احساس کردين مطمئن باشين که از اون بالا کفتر مي آيد

خیلی معروف شدی دیگه حالی از ما نمی پرسی ما رو تحویل نمی گیری ..شهرت ما رو از یادت برده ؟؟ باز خوبه فقط یه میدون تو برره به اسمت شده ها

هفت به هشت می*گه دومیلیون بهت می*دم جات و با من عوض کن،هشت جواب می*ده: من واسه مال دنیا لنگم و هوا نمی*کنم

يه بار يه ديوونه دنباله رئيس تيمارستان ميدوه بعد به يه بن بست ميرسه ته بن بست به رئيس تيمارستان دست ميزنه بهش ميگه حالا تو گرگي

يه پسر مثبت مثل هميشه تيپ كرده بود داشت تو پياده رو با قر كمر راه مي رفت يه دفته يه دخره كه خيلي كرمكي بوده به پسره مي گه بخورمت پسره هم بهش بر مي خوره مي گه از اين گوه خوريا به تو نيومده
    Last edited by abadani69; 03-09-2009, 04:59 PM.
Working...
X