Announcement

Collapse
No announcement yet.

AFC Asian Cup 2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• تاوان سریپان ، کاپیتان تیم ملی تایلند ، اعلام کرد که در بازی امروز یکشنبه دو تیم که بازی افتتاحیه جام ملت های آسیا 2007 حساب می شود تیم اش به فکر جبران شکست 2 بر صفر از عراق در جام ملت های آسیا 2000 نیست.

سریپان به همراه تردساک چایمن ، نیویت سیری وونگ و سوتی سوکسومکیت در آن بازی که عراق با گل های قحطان دراین و حیدر محمود به پیروزی دست یافت حضور داشتند.

وی می گوید :" ما تنها به صعود از گروه مان می اندیشیم و من باور دارم با حمایت هوادارن مان موفق می شویم. بازیکنان ما کاملا آماده هستند ولی ما به انتقام از عراق فکر نمی کنیم."

پس از آن شکست ، تایلندی ها دو بار دیگر ، در مرحله مقدماتی جام جهانی با عراق بازی کرده اند که یک بار 4 بر 3 پیروز شدند و یک بار هم به تساوی یک بر یک رسیدند.

به هر حال تاوان معتقد است میزبانی می تواند کمک زیادی به تایلند برای صعود بکند هر چند حضور عمان و استرالیا در این گروه کار را سخت خواهد کرد.

کاپیتان 36 ساله تایلندی ها می افزاید :" هر وقت روی تیم ما حسابی نمی شود ما بهتر بازی می کنیم و من یقین دارم ما می توانیم خیلی ها را شگفت زده کنیم. تیم ما ترکیبی است از بازیکنان جوان ، توانا و با تجربه. همه در تیم راحت هستند و ما باور داریم که می توانیم خوش بدرخشیم."
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• آلفرد ریدل ، سرمربی ویتنام ، یقین دارد در بازی روز یک شنبه تیم اش مقابل امارات در گروه B شگفتی می آفریند.

ویتنام در رقابت با ژاپن ، مدافع عنوان قهرمانی جام ملت های آسیا ، قطر ، قهرمان بازی های آسیایی دوحه و امارات ، قهرمان جام خلیج ، کار بسیار سختی برای صعود از گروه دارد ولی ریدل معتقد است با حمایت های هواداران در ورزشگاه "می دینه" ویتنام موفق می شود:" ژاپن بیشترین شانس را بری صدر نشینی دارد ولی آن ها شانس اول قهرمانی جام هم به حساب می آیند. به نظر اهالی فوتبال ، رقابت اصلی برای کسب مقام دوم در گروه ، بین قطر و امارات است اما هیچ کس نمی داند ما مقابل این دو تیم چه می کنیم."

وی در مورد تمرینات آماده سازی و دو پیروزی برابر بحرین وجامائیکا در بازی های تدارکاتی می افزاید :" حدود یک ماه است که تمرین می کنیم و دو بازی دوستانه هم انجام داده ایم. در آغاز ما مشکلاتی داشتیم و 5 بازیکن اصلی مان مصدوم بودند اما اکنون همه آماده هستند. ما بحرین را با خوش شانسی بردیم چون نتیجه عادلانه تساوی بود اما همین نشان می دهد که ما مقابل تیم های بزرگ می توانیم کارهایی بکنیم."

ریدل در مورد تمرینات تیم اش اضافه می کند :" من در گذشته تجربه این را داشتم که بازیکنان در تمرینات تکل های خشن می کنند و نتایج مخرب آن را دیده ام. از این رو در دستور تمرینات ما تکل جایی ندارد. اما در بازی کنترل وجود ندارد و هر اتفاقی ممکن است منجر به مصدومیت بازیکنان شود."

با تمام این حرف ها ، ریدل به توانایی های شاگردان برونو متسو واقف است. تیمی که بازیکنی چون اسماعیل مطر ، آقای گل جام خلیج را در اختیار دارد.

او می گوید :" من بازی دوستانه امارات در مالزی را دیده ام. از اینترنت هم اطلاعات زیادی از تیم شان به دست آورده ام و اخباری هم از دوستانم گرفته ام. مطر در مالزی عالی بازی کرد ولی ما تنها روی یک بازیکن متمرکز نمی شویم. ما باید روی همه تیم تمرکز کنیم."

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• محمد بن داکان ، دبیر کل اتحادیه فوتبال امارات ، برونو متسو ، سرمربی این تیم را یکی از بهترین مربیان جهان خواند.

متسو سال 2002 سنگال را به جام جهانی برد و با این تیم شگفتی ساز آن رقابت ها لقب گرفت. او یک سال بعد هم العین را قهرمان لیگ قهرمانان آسیا کرد.

داکان گفت :" نیازی نیست بگویم متسو یکی از بهترین مربیان دنیاست. او تیمی قدرتمند متشکل از ستاران لیگ امارات ساخته است."

در این تیم بازیکنی چون اسماعیل مطر که آقای گل جام خلیج شد بازی می کند. او در دوره گذشته جام ملت های آُسیا تنها در دوبازی حضور داشت. در آن دوره امارات با کسب تنها یک امتیاز در گروه خود آخر شد ولی در این دوره از مسابقات انتظار زیادی از مطر می رود.

با این وجود داکان عقیده دارد امارات در این دوره دست به شگفتی می زند:" مطر یک بازیکن با ارزش است ولی امارات متشکل از 23 بازیکن تواناست. همه بازیکنان در بازی های خوب این تیم در زمین تاثیر می گذارند."

داکان هم چنین می داند که تیم ملی کشورش با توجه به هم گروه شدن با ژاپن ، قهرمان آسیا و قطر ، قهرمان بازی های آسیایی دوحه کار سختی برای صعود دارد. وی افزود :" این گروه شامل چهار تیم خوب می شود. یکی از آن ها ژاپن است که برای دفاع از دو دوره قهرمانی پیاپی اش می آید. یکی ما هستیم که قهرمان جام خلیج شده ایم ، قطر ، قهرمان بازی های آسیایی دوحه و البته ویتنام میزبان. ویتنام میزبان است و از حمایت هواداران اش استفاده می کند."

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• هر چند ژوروان ويرا ، سرمربي عراق، از ماه مي گذشته كار خود را با اين تيم آغاز كرده است اما معتقد است آمادگي بازيكنان اش براي شركت در رقابت*هاي جام ملت*هاي آسيا به هيچ عنوان كاهش پيدا نكرده است.

ويرا به دليل حضور بازيكنان در باشگاه*هاي مختلف در سراسر جهان ، نتوانست تمامي نفرات مورد نظرش را در اردوي آمادگي پيش از شروع رقابت*ها در كنار يكديگر جمع كند. اين مربي برزيلي در كنفرانس مطبوعاتي به خبرنگاران گفت: "آمادگي براي اين تورنمنت مشكل بود، زيرا بسياري از بازيكنان در خارج از كشور حضور داشتند و جمع كردن آنها در كنار هم ساده نبود، زيرا باشگاه*ها هميشه با ما همكاري نمي*كنند و برخي مواقع درست زماني كه ما به نفرات تيم نياز داريم، اجازه خروج به آنها نمي*دهند.در هر صورت فوتبال امروزي همين است و ما آماده*ايم. بهترين احساس را داريم چون به اينجا آمده*ايم تا هر تيمي را شكست دهيم."

پس از نمايش نه*چندان خوشايند عراق در جام خليج*فارس ويرا جانشين اكرم سلمان مربي خاورميانه*اي اين تيم شد.

اين مربي 54 ساله پس از سال*ها تجربه مربيگري در كشورهاي عربي مثل قطر، كويت، عمان، عربستان سعودي و نيز باشگاه*هاي مراكش و مصر شناخت خوبي از بازيكنان عرب زبان دارد: "هيچ چيزي درخصوص بازيكنان عراق براي من تازگي ندارد. آنها تمرينات خوبي دارند، مهارتشان در حد قابل قبول است و هر چند در جمع كردن همه آنها در كنار يكديگر مشكلات بسياري داشتيم اما حالا روي نكات تاكتيكي بازي كار مي*كنيم و بازيكنان هم در آمادگي خوبي به سر مي*برند."

عراق در 3 دوره گذشته رقابت*هاي جام ملت*هاي آسيا، به مرحله يك*چهارم نهايي راه پيدا كرده و پيروزي در اولين بازي مقابل تايلند در چارچوب اين رقابت*ها، مي*تواند آغاز خوبي براي آنها باشد.

رقابت تايلندي*هاي كوتاه قد و سرعتي در برابر عراقي*هايي كه بيشتر بر قدرت فيزيكي*شان تكيه مي*كنند، بايد مسابقه جالبي باشد و از طرفي ديگر ويرا به خوبي مي*داند ورزشگاه راجا مانگالا پر از طرفداران تايلندي خواهد شد كه براي تشويق تيم كشورشان آماده*اند. وي در اين باره افزود: "بلند يا كوتاه، براي من فرقي نمي*كند و مشكلي نيست. اما اگر از جنبه فيزيكي صحبت مي*كنيد چيزي كه اهميت دارد سلامتي است نه بزرگي جثه بازيكن. بسياري از هواداران براي حمايت تايلند مي*آيند اما بازيكنان من تجربه اين موقعيت*ها را دارند. اين معضل بزرگي نيست. اگر ما براي قرار گرفتن در چنين وضعيتي آمادگي نداريم، بهتر است در خانه بمانيم."

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• کره جنوبی در آخرین بازی تدارکاتی اش برای جام ملت های آسیا ، با نتیجه 2 بر یک ازبکستان را در سئول شکست داد.

هر دو گل کره را در این دیدار چو جائه جین در 20 دقیقه آغازین بازی به ثمر رساند تا خیال اش از حضور در ترکیب ثابت تیم ملی کره در اولین بازی این تیم مقابل عربستان در گروه D که چهارشنبه برگزار می شود راحت باشد.

ازبکستان در نیمه دوم کمی توانست بر بازی مسلط شود تا این که سرور ژپاروف از روی نقطه پنالتی یکی از دو گل خورده تیم اش را جبران کرد.

کره ای ها که در بازی قبلی شان عراق را 3 بر صفر برده بودند در دقیقه 5 این بازی با پاس بیرون پای زیبای چوی سونگ گوک به چو جائه جین و شوت تماشایی این بازیکن از پشت محوطه جریمه به گل اول خود رسیدند.

چو که دوشنبه 26 ساله می شود 14 دقیقه بعد نیز گل دوم تیم اش را به ثمر رساند که دهمین گل او در عرصه ملی به حساب می آید.

در دقیقه 34 هم کیم یونگ وو فرصت مناسبی برای گلزنی پیدا کرد ولی ایگناتی نسترف موفق شد ضربه سر او را مهار کند. در دقیقه 41 نیز نستروف با عکس العمل اش مانع از گلزنی یئوم شد.

ازبکستان نیمه دوم را متفاوت آغاز کرد. سون دائه هو در مقابل حرکت زیبای الکساندر گنریخ چاره ای جز خطای پنالتی نداشت تا کاپیتان ژپاروف اختلاف را به حداقل برساند.

ازبکستان اولین بازی اش در جام ملت های آسیا 2007 را در بوکیت جلیل کوالالامپور مقابل ایران برگزار می کند.

پیم فربیک ، مربی کره پس از این بازی گفت :" ما نیمه اول خوب بازی کردیم. گل های خوبی زدیم و خیلی منسجم بودیم. من خیلی راضی بودم. اما در نیمه دوم کمی کنترل بازی را از دست دادیم."

وی در پاسخ به سوالی در مورد ترکیب نهایی کره مقابل عربستان گفت :" هنوز زود است که بخواهم راجع به بازیکنان ثابت تیم برای بازی چهارشنبه مقابل عربستان صحبت کنم. من 23 بازیکن عالی دارم. اما یازده بازیکن در زمین خواهند بود که عربستان را شکست دهند. عربستان تیمی قوی با بازیکنانی توانا دارد و من در حال حاضر تنها به آن بازی فکر می کنم."

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• یاسر القهطانی ، مهاجم تیم ملی عربستان پس از رهایی از کمند مصدومیت ، کاپیتان این تیم در جام ملت های آسیا خواهد بود.

او که به دلیل مصدومیت دوبازی تدارکاتی تیم اش مقابل امارات و عمان را از دست داد ، با توجه به بهبودی کامل ، 10 دقیقه برابر کره شمالی بازی کرد.

هلیو دوس آنژوس ، سرمربی برزیلی عربستان در گفتگو با خبرنگار PA می گوید :" ما از قبل تصمیم گرفته بودیم که بازوبند را به یاسر القهطانی بدهیم. او بازی های قبلی عربستان را به دلیل ناراحتی زانو و عضله ساق پا از دست داده بود اما اکنون کاملا خوب شده و باید در تورنمنت به تیم کمک کند."

وی در مورد 10 دقیقه بازی القهطانی مقابل کره شمالی می افزاید :" می خواستم از او 60 دقیقه استفاده کنم ولی دیدم که حالش خوب به نظر می رسد. لذا تصمیم گرفتم فرصت بیشتری در اختیار محمد الشلهوب بگذارم تا سریع تر به مرز آمادگی برسد."

به رغم توقف عربستان مقابل تیم 10 نفره کره شمالی ، آنژوس باز هم از عملکرد شاگردانش راضی به نظر می رسد و می گوید :" بازی خیلی خوبی بود. مخصوصا چون من توانستم از همه بازیکنان اصلی ام استفاده کنم. کره شمالی خیلی خوب بازی کرد. نتیجه بازی اصلا مهم نیست چون این بازی تنها برای آمادگی تیم است."

" در این بازی همه چیز خوب بود و من از عملکرد بازیکنانم راضی ام چرا که آن ها هر چه من خواستم اجرا کردند."

عربستان در اولین بازی اش در گروه D جام ملت های آسیا در جاکارتا به مصاف کره جنوبی می رود.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• به خاطر فوت نا به هنگام دکتر سونی توبینگ از اندونزی ، به کمیته پزشکی برگزاری مسابقات جام ملت ها در اندونزی تسلیت گفت.

روز دوشنبه هفته گذشته که دکتر توبینگ از ورزشگاه گلورا بونگ کارنو بر می گشت دچار حمله قلبی شد و دو روز بعد در گذشت.

وی که در سال 1945 متولد شده بود سال ها در خدمت کمیته پزشکی اتحادیه فوتبال اندونزی فعالیت کرد. وی از سال 1986 که به عنوان پزشک تیم ملی زیر 16 سال اندونزی شروع به کار کرد به جامعه پزشکی فوتبال وارد شد.

دکتر توبینگ در تاروتونگ واقع در سوماترای جنوبی متولد شد. او با همسر ، پسرش دکتر روی و دو دخترش ساری و سینتا زندگی می کرد.

AFC تسلیت و غم خود را به خانواده ودوستان دکتر توبینگ و اتحادیه فوتبال مالزی اعلام می کند.

در حال حاضر ، دکتر روی پسر ، دکتر توبینگ مسئول هماهنگی کمیته پزشکی برگزاری مسابقات است.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• علي الحبسي ، دروازه بان عمان ، معتقداست اين تيم بايد در بهترين شرايط بدني باشد تا از گروه مرموز خود در جام ملت هاي آسيا به دور بعد صعود كند.

تيم گابريل كالدرون ، مربي آر*ژانتيني ، روز يكشنبه در نخستين ديدار خود در جام ملت هاي آسيا به مصاف استراليا ، تيم تازه وارد اين رقابت ها ، مي رود و پس از آن با تايلند ميزبان مشترك جام و عراق ديدارمي كند.

بنابراين الحبسي با اذعان به سختي اين گروه اصرار دارد كه بازيكنان تيم عمان با اطمينان به صعود مي انديشند:" تيم ما براي اين بازي آماده است ما به اين ديدار نگاه مثبتي داريم استراليا تيم بزرگي است اما مي تواند تجربه بزرگي براي ما باشد.اين نخستين بازي استراليا در جام ملت هاي آسياست و شايد در آن با مشكل روبرو شوند. ما همه مطمئن و آرام هستيم."

وي افزود:" فكر مي كنم تايلند تيم خوبي است به ويژه هنگامي كه در خانه بازي مي كند ما در دوره قبلي جام ملتها اين تيم را با سه گل شكست داديم اما اين بار آنها ميزبان هستند. درباره عراق هم مطمئن نيستم . ما با اين تيم بازي هاي زيادي انجام داديم عراق بازيكنان خيلي خوبي دارد اما ما هرگاه كه با اين تيم بازي كرديم نتايج خوبي گرفته ايم."

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• وينس گرلا ، هافبك تيم ملي استراليا ، معتقد است اين تيم در بازي يك شنبه با عمان كه نخستين ديدار اين تيم در جام ملتهاي آسيا محسوب مي شود در شرايط ايده آل جسماني نخواهد بود.

با توجه به اين كه بيشتر " كانگرو ها" در ليگ هاي معتبر اروپا بازي مي كنند، به عنوان يكي از بخت هاي مسلم قهرماني در اين دوره از جام ملتهاي آسيا گام به اين رقابت ها مي گذارند. از طرفي بازيكنان اين تيم با شرايط نامساعد آب وهوايي جنوب شرق آسيا به ويژه رطوبت بيش از حد و باران هاي َسيل آسا عادت ندارند و به همين دليل اكثر بازيكنان استراليا چند هفته اي را براي انطباق با شرايط آب و هوايي تايلند در سنگاپور تمرين كرده اند. از سوي ديگر ليگ هاي اروپايي به تازگي تمام شده و بازيكنان استراليا در حال بازيافتن قواي جسماني هستند و تركيب خستگي بازيكنان با شرايط آب و هوايي مي تواند تاثير زيادي روي بازيكنان استراليا داشته باشد.

گرلا مي گويد:" قطع تعطيلات بازيكناني كه مي خواهند پس از يك فصل طولاني استراحت كنند كار سختي است.اما من فكر مي كنم بازيكنان تابه حال هم خيلي فداكاري كرده اند، تمرين در شرايط سخت آب و هوايي، ساعت ها پرواز و انجام تمرين هاي مضاعف در شرايط خاص از آن نمونه است. ما در بازي اول فقط كمي با آمادگي صددرصد فاصله خواهيم داشت. به گمان من، تيم حريف با توجه به اين كه با اين آب وهوا آشناست نسبت به ما كمي برتر باشد بنابراين سعي مي كنيم شيوه بازي خود را اصلاح كرده و در طول بازي تا آنجا كه بتوانيم انرژي خود را ذخيره مي كنيم."

ديدار فرداي استراليا با عمان نخستين بازي اين دو تيم است و اين در حالي است كه عمان تا كنون يك بار در جام ملت هاي آسيا حاضر شده كه به دوره قبل باز مي گردد. عمان در آن دوره در مرحله گروهي از دور رقابتها حذف شد اما اين تيم با كسب نتيجه تساوي يك بر يك برابر تيم قدرتمند عربستان جواز حضور در اين رقابت ها را به دست آورد.

گرلا اصرار دارد كه استراليا در اين تورنمنت حريفان خود را دست كم نمي گيرد:" البته ما تلاش مي كنيم در مرحله گروهي به حداكثر امتياز ممكن دست پيدا كنيم. داشتن شروعي خوب در جام ملت هاي آسيا بسيار حائر اهميت است و من فكر مي كنم تيم ما براي بازي با عمان برنامه خاصي داشته و اين تيم را هرگز دست كم نمي گيرد.ما بازي اين تيم را به دقت بررسي كرده ايم."

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

• ghahremani-e Iran 50%-50% ... hameh team ha amadeh hastan !

Comment

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Working...
                                X