Announcement

Collapse
No announcement yet.

If you Love someone Tell her/him (Story)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• If you Love someone Tell her/him (Story)

وقتي سركلاس درس نشسته بودم تمام حواسم متوجه دختري بود كه كنار دستم نشسته بود و اون منو "داداشي" صدا مي كرد.

به موهاي مواج و زيباي اون خيره شده بودم و آرزو مي كردم كه عشقش متعلق به من باشه. اما اون توجهي به اين مساله نمي كرد.

آخر كلاس پيش من اومد و جزوه جلسه پيش رو خواست. من جزومو بهش دادم.بهم گفت: "متشكرم"

مي خوام بهش بگم، مي خوام كه بدونه ، من نمي خوام فقط "داداشي" باشم. من عاشقشم. اما... من خيلي خجالتي هستم ..... علتش رو نمي دونم.

تلفن زنگ زد. خودش بود. گريه مي كرد. دوست پسرش قلبش رو شكسته بود. از من خواست كه برم پيشش.

نمي خواست تنها باشه. من هم اينكار رو كردم. وقتي كنارش رو كاناپه نشسته بودم.

تمام فكرم متوجه اون چشمهاي معصومش بود. آرزو مي كردم كه عشقش متعلق به من باشه.

بعد از 2 ساعت ديدن فيلم و خوردن 3 بسته چيپس، خواست بره كه بخوابه، به من نگاه كرد و گفت : "متشكرم "

مي خوام بهش بگم، مي خوام كه بدونه، من نمي خوام فقط "داداشي" باشم. من عاشقشم. اما... من خيلي خجالتي هستم ..... علتش رو نمي دونم .

يه روز گذشت، سپس يك هفته، يك سال ... قبل از اينكه بتونم حرف دلم رو بزنمروز فارغ التحصيلي فرا رسيد، من به اون نگاه مي كردم كه درست مثل فرشته هاروي صحنه رفته بود تا مدركش رو بگيره.

مي خواستم كه عشقش متعلق به من باشه. اما اون به من توجهي نمي كرد، و مناينو مي دونستم، قبل از اينكه كسي خونه بره به سمت من اومد، با همون لباسو كلاه فارغ التحصيلي، و آروم گفت تو بهترين داداشي دنيا هستي، متشكرممي خوام بهش بگم ، مي خوام كه بدونه، من نمي خوام فقط "داداشي" باشم. من عاشقشم. اما... من خيلي خجالتي هستم ..... علتش رو نميدونم.

نشستم روي صندلي، صندلي ساقدوش، توي كليسا، اون دختره حالا داره ازدواج ميكنه، من ديدم كه "بله" رو گفت و وارد زندگي جديدي شد.

با مرد ديگه اي ازدواج كرد. من مي خواستم كه عشقش متعلق به من باشه. امااون اينطوري فكر نمي كرد و من اينو ميدونستم، اما قبل از اينكه از كليسابره رو به من كرد و گفت " تو اومدي؟ متشكرم"

ميخوام بهش بگم، ميخوام كه بدونه، من نمي خوام فقط "داداشي" باشم. من عاشقشم. اما... من خيلي خجالتي هستم ..... علتش رو نميدونم.

سالهاي خيلي زيادي گذشت. به تابوتي نگاه ميكنم که دختري كه من رو داداشيخودش مي دونست توي اون خوابيده، فقط دوستان دوران تحصيلش دور تابوت هستند،يه نفر داره دفتر خاطراتش رو مي خونه، دختري كه در دوران تحصيل اون رونوشته. اين چيزي هست كه اون نوشته بود:

"تمام توجهم به اون بود. آرزو مي كردم كه عشقش براي من باشه.

اما اون توجهي به اين موضوع نداشت و من اينو مي دونستم.

من مي خواستم بهش بگم، مي خواستم كه بدونه كه نمي خوام فقط براي من يه داداشي باشه.

من عاشقش هستم. اما .... من خجالتي ام ... نمي دونم ... هميشه آرزو داشتم كه به من بگه دوستم داره."

اي كاش اين كار رو كرده بودم ...

akheyyyyyyyyyy cheghadr sad booood

Comment

inam hekayate mane, manam az bas dast dast kardam pesare hamin jome raft az inja vase hamishe.
      Love like you never got hurt
      work like you don't need the money
      Dance like no one is watching

تا عاقلان راهی برای یکبار خندیدن پیدا کنند دیوانگان هزار بار خندیده اند

Comment

goore babaye har chi eshgh vo asheghi e ke shoohare mardom ro ke paria donbalesh bood az pishesh bord

Comment

oon na...yeki digaro migam..

Comment

loooooool,vaghean ke poruiiii tu dokhtar

Comment

bemiram vase to ke inghadr kam rooyee

Comment

hala bikhiale in story.

off the topic:

arman bia inja vasat zan peyda kardam. oonyeki ro talagh bede bia inja. dar be dar donbale shohare khoshtip migarde. man toro moarefi kardam.

kari nakon in yekiam dame mordanesh benevise " Kash arman shohare man bood"
                born to be successful.

Comment

loooooooooool nima,in dokhtar bandary nane bozorge ma e vo already vasash shoohar peida kardim so she is taken. look for another one baby

Comment

Originally posted by abadani69 View Post
                    looooooooooooo nima,in dokhtar bandari nane bozorge ma e vo already vasash shuhr peida kardim so she is taken. look for another one baby

ooy malkh khor, az keiseh khalifeh mibakhshie???LOL

I've been there done that 3 times already. Ain't nobody looking like my
                    x-4th...yet...lol

And and I am definitely not playing Mrs. Robinson either...

Comment

OMGGG that was soo touchyyyyyy(

Comment

Working...
                      X