View Full Version : Woman
RedWine
05-23-2005, 12:34 PM
Ajibeh...! in hameh Topic darim inja,vali jai barayeh khanoom ha va dokhtar khanoom hayeh irani nadarim.
Az in beh badmtuyeh inja,har khabari az iranian woman beh dastam bereseh,va ageh opinion kasi dareh ya chizeh jadidi bekhad begeh,inja minevisim.
Mamnun az hameh shomaha va zendeh bashan hameh zanhayeh irani.
RedWine
05-23-2005, 12:35 PM
يك جامعه*شناس گفت: بر اساس مطالعات موردى انجام شده در چند كلانشهر كشور، نيمى از زنان دچار "طلاق پنهان" هستند.
اصغر مهاجرى در گفت*وگو با خبرنگار "زنان" خبرگزارى دانشجويان ايران افزود:* زنانى كه دچار طلاق پنهانى هستند به دليل بي*پناهي، نبود امنيت مالى و همچنين به خاطر فرزندان از طلاق رسمى صرفنظر كرده و راه "بسوز و بساز" را در پيش مي*گيرند.
به گفته وى بر اساس مطالعات جامعه*شناختى خانواده، طلاق داراى 13 مرحله بوده و "طلاق حقوقى" مرحله هفتم آن است كه با ثبت در دفترخانه*ها انجام مي*شود، اما پيش از آن و در مرحله ششم، "طلاق اجتماعى" قرار دارد كه از آن به عنوان "طلاق پنهانى" ياد مي*شود.
مهاجرى گفت: طلاق اجتماعي، طلاق واقعى است و در آن ارتباطات ميان ركن*هاى ركين خانواده يعنى همسران قطع شده و روابط سازنده*اى در خانواده وجود ندارد.
وى خاطرنشان كرد: در برخى فرهنگ*ها و جوامع بنا بر مسايل فرهنگي، اجتماعي، طلاق از مرحله اجتماعى به مرحله حقوقى گذر نمي*كند؛ اين در حاليست كه كاركردهاى منفى طلاق اجتماعى بيش از طلاق حقوقى است.
مهاجرى تاكيد كرد: در جامعه ايراني، به دليل اين كه طلاق امرى مذموم است و اينكه اگر زنان طلاق بگيرند، مورد اتهام و برچسب*زنى قرار مي*گيرند و با طلاق حقوقى پايگاه اقتصادى و اجتماعى خود را از دست مي*دهند، لذا با ايثارى كه معمولا زنان از خود نشان مي*دهند، طلاق*ها از مرحله اجتماعى به حقوقى گذر نمي*كند و زنان به خاطر فرزندان و آموزه*هاى فرهنگى خود نتايج و آسيب*هاى ناشى از طلاق اجتماعى را تحمل مي*كنند.
وى همچنين به ايسنا گفت: سهم زنان در نظام تربيتى جامعه بسيار ضعيف است و بايد با ايجاد تغيير در نگرش*ها و قوانين شرايط را براى بهبود و ارتقاى وضعيت زنان در اجتماع فراهم كنيم
RedWine
05-23-2005, 12:36 PM
يلدا معيری از زنان عکاس فعال امکان ورود به حوزه علميه قم را برای عکاسی از تظاهرات ضد آمريکايی پيدا نکرد.
وی با بيان اين خبر به خبرنگار سايت زنان درباره اين ماجرا می گويد : " قرار بود تجمعی در حوزه علميه قم برپاشود تا طلاب نسبت به توهين سربازان آمريکايی به قرآن کريم اعتراض کنند . اين اعتراض به دنبال مجموعه اعتراضاتی است که نسبت به گزارش نيوزويک درباره زندان گوانتانامو در سراسر کشورهای اسلامی برپا می شود . در ايران اين تظاهرات با مدتی تاخير در قم برگزار و پس از نماز جمعه تهران نيز برپاشد. من به دنبال آن بودم که از اين برنامه عکس بگيرم و اين تصور را داشتم که با توجه به عکاس و خبرنگار بودنم، امکان حضور در اين جمع را پيدا می کنم . "
معيری ادامه می دهد : " صبح زود برای عکسبرداری از اين اتفاق راهی قم شدم و درآنجا مشخص شد که مراسم در ساعت 12 برپا می شود . من از اولين عکاسانی بودم که در آن جا حضور داشتم . آنجا گفتند که بايد هماهنگ شود . اما با توجه به اين که من زن بودم اعلام کردند همسرت ( که او هم عکاس است) و او هم برای عکاسی آمده بود ، می تواند برای اين هماهنگی به داخل حوزه علميه برود اما خودت نمی توانی داخل شوی."
او با بيان اين مطلب ادامه می دهد :" اين هماهنگی مدت زيادی طول کشيد و در اين مدت عکاسان مرد زيادی به داخل رفتند و برگشتند تا دوربين های خود را به داخل ببرند . اما تلاش برای ورود من به جايی نرسيد . ما حتی برای انجام اين هماهنگی به دفتر نماينده رهبری در حوزه علميه قم هم مراجعه کرديم . اما حاج آقا در دفتر دومشان هم تشريف نداشتند و موبايل ايشان هم خاموش بود و فقط در مواقع سفر روشن می کردند. "
آنها دو پيشنهاد به اين عکاس زن می دهند : يکی اين که همسرش دوربينش را بگيرد و به جای او عکاسی کند و پيشنهاد دوم اين که با توجه به عدم حضور زنان طلاب يا برگزاری مراسمی برای طلاب زن او به زيارت برود . آنها در مقابل استدلال ها و سماجت های او هيچ همراهی انجام نمی دهند .
معيری می گويد : " من با ماشينهای سواری از قم به تهران برگشتم و همسرم و ديگر همکاران مرد کارشان را انجام دهند. آنها هم اعتراضی نکردند انگار برای همه عادی شده بود! "
اين عکاس فعال هم اکنون نمايشگاهی از عکس های تئاتر خود در کافه عکس برپا کرده است که تا شنبه ديگر امکان بازديد آنها برای علاقمندان وجود دارد . اين عکس ها از چند تئاتر گرفته شده و نمايشگاه او آثاری از وی و همسرش مهدی قاسمی را به نمايش گذاشته است.
او پيش از اين، تجربه حضور در حوزه علميه را دنبال کرده است و می گويد : " من اطلاعی از عدم امکان حضور زنان در حوزه علميه قم را نداشتم . اما سال قبل در مشهد هنگامی که به داخل حوزه علميه رفته بودم با واکنش تند مسولان روبرو شدم و سريع مرا به بيرون هدايت کردند . آنجا به من اعلام شد حوزه جای مقدسی است و زنان نبايد با حضورشان آنجا را نجس کنند!"
معيری که با پوشش چادر برای عکاسی به حوزه علميه قم رفته بود ، می گويد : " به نظر می آيد منظور از اين نجس بودن وسوسه انگيز بودن زنان است . در عين حال طبق يک قانون نانوشته حضور زنان در حوزه های علميه مردان امکان پذير نيست . در اينجا نيز به نظر می رسيد زن بودن و يا به قولی مونث بودن من بر حرفه ام برتری داشت "
در آنجا اعلام شده بود اين مراسم به مدت نيم ساعت برپا می شود ، اما در عين حال به اين عکاس زن حتی اجازه ورود 5 دقيقه ای هم داده نشد .
اگر اين تحليلی که از زنان درباره وسوسه انگيز بودن آنها ارائه شده را بپذيريم اين سوال پيش می آيد که جايگاه مردان طلبه در مقابل وسوسه ها کجاست .
قم شهر طلاب و شهر مقدسی است ، اما بسياری به ياد دارند که در آخرين آمار اعلام شده قم از نظر فساد رتبه اول را دارا بوده است
RedWine
05-23-2005, 12:36 PM
يک جامعه شناس گفت :بررسی های انجام شده در مورد دختران فراری نشان می دهد که 70 درصد از اين دختران روزانه يک يا دو بار مورد سو استفاده جنسی قرار می گيرند.
"عباس گلدوست عارفی " جامعه شناس و عضو هيات علمی دانشگاه تهران ،در گفت و گو با خبرنگار سينا افزود : 60 درصد دختران فراری در مقاطع تحصيلی راهنمايی هستند. متاسفانه در مناطق دور از مرکز و در شهر های کوچک ، خانواده ها مرگ را تنها راه علاج دختران فراری پس از بازگشت به خانه می دانند.
وی تاکيد کرد : براساس آمارهای بين الملی سالانه 10 ميليارد دلار از سود تجارت و قاچاق دختران و زنان نصيب باند های مافيايی می شود و 10 ميليون نفر از کودکان خيابان قربانی اين تجارت هستند.
وی با اشاره به روند روبه رشد دختران فراری درکشور ، خاطر نشان کرد : بررسی های انجام شده در کشور نشان می دهد که هر روز 45 دختر و پسر جوان از خانه فرار می کنند و در دام گروههای تبهکار گرفتار می شوند.
اين جامعه شناس اظهار داشت : با افزايش روند اين پديده در جامعه فراهم کردن شرايط مناسب محيط خانواده از اساسی ترين راه حلهای کاهش اين معضل اجتماعی است.
khode zanha va dokhtar irooniha be khodeshon shakan fekr konam :)
RoadRunner
05-23-2005, 10:06 PM
khode zanha va dokhtar irooniha be khodeshon shakan fekr konam :)
lool
hamashon ke na.. vali shak daresh ham darim lol
hamme ke na vali mostly :P
RoadRunner
05-24-2005, 04:19 AM
ye moshti ham ke na... ye alameh lol
RedWine
05-26-2005, 07:09 AM
بعد از ظهر امروز گروهى در مقابل ورزشگاه شيرودى گرد آمدند تا به نبودن امكانات ورزشى براى زنان در ورزشگاه ها و بكار بردن خشونت از سوى ماموران پليس در اماكن ورزشى اعتراض كنند. عده اين گروه اندك بود اما به گفته آنها هدف از اين حركت نيز نه براه انداختن تظاهرات ، بلكه يك اقدام مسالمت آميز براى رساندن صداى اعتراض شهروندان به گوش بقيه مردم و مسئولان بوده است. يكى از شركت كنندگان ميگويد مهم اين است كه ما حرفمان را بزنيم و بگوييم چه ميخواهيم و ما براى آگاه كردن جامعه از خواستهايمان اين روش را انتخاب كرديم. زنان و مردانى كه امروز در مقابل ورزشگاه شيرودى گرد آمده بودند بروشور هايى در ميان عابرين پياده و همچنين رانندگان اتوموبيلها پخش كردند. آنها در اين بروشورها انتقادات و خواستهايشان را طرح نموده و موفق شدند عده زيادى را در جريان اين حركت بگزارند. تا هنگام تماس ما با افرادى كه در تجمع شركت داشتند همه چيز با آرامش برگزار شده بود. براى كسانى كه ايده و سازماندهى اين حركت را برعده داشتند مهم اين است كه چنين حركتهايى ادامه پيدا كنند
RedWine
05-26-2005, 10:56 AM
در آماری که اخيرا" يکي از دانشگاههای آفريقای جنوبي ارائه داده است رقم وحشتناکي به چشم ميخورد و آنکه در آفريقای جنوبي هر شش ساعت يک زن توسط شريک زندگيش کشته ميشود، فقط سال نود و نه ميلادی، 1349 زن کشته شده است دد
Nazanin
05-26-2005, 10:59 AM
Omg
man ke hal nadashtam bekhoonam
vali zannnn gole alamehhh kharo gol bahamehhh
khar ro dorost bekhoonin haaa
oon nist ke 4 ta pa darehaa
hamoone ke gol dareh
Nazanin
05-26-2005, 11:23 AM
:lol:
Fekr nakonam kare kheili sakhti bood ke 2 ta A bezari
RedWine
05-26-2005, 12:08 PM
1) خصوصيات افراد دنباله رورا بشناسيد
2)خود را از دنباله روي آزاد كنيد
3)موقعيت زندگي خود را ارزيابي كنيد
4)نگذاريد ديگران شمارا اسير خواسته هاي خود كنند
5)با افراد ممتاز معاشرت كنيد
6)مواظب شغل خود باشيد
7)خودتان ،خود را قرباني نكنيد
8 )قوي باشيد
9)باترس مقابله كنيد
10)هيچ كس را بالاتر از خودقرار ندهيد
11)احترم ديگران را براي خود جلب كنيد
12 ) از گذشته درس بگيريد
13) نگذاريد افرادي شمارا به خاطر گذشته تان به بازي بگيرند
14)به آينده اميدوار باشيد
15 )همرنگ جماعت نشويد بپذيريد كه تنها هستيد
16)موفقيتهايتان را به رخ ديگران نكشيد
17)سفره دل خود را براي همه باز نكنيد
18 )به گفتار واعمال خود بينديشيد
19)انتظار نداشته باشيد ديگران شما را درك كنند
20) ديگران را همانطور كه هستند بپذيريد
21) توقع خود را از ديگران محدود كنيد
22) از افراد منفي باف فاصله بگيريد
23) از گزافه گويي بپرهيزيد
24)ديگران را مقصر ندانيد
25 ) رفتار درست را به ديگران بياموزيد
26) در هر موقعيتي خود را زنده وخلاق نگه داريد
27) قدر وارزش خود رابدانيد
28 ) سازنده وثمر بخش بايد
29)به آرامش دروني وشادماني دست يابيد
30) بدانيد براي آنكه شاهد موفقيت باشيد هيچ گاه دير نيست
RedWine
05-26-2005, 12:14 PM
Ravanshenasi.com wrote ...
دختران خوب به بهشت مي روند، دختران بد به همه جا
«من بي نهايت از اين لبخند لعنتي سيرم» ليلا (سي و چهار ساله) با خشم به تصويرش فرياد مي زند
او در يك سمينار كه درباره ي زبان حركت تن براي زنان تشكيل شده، شركت مي كند. با عصبانيت روي مونيتور، چهره لبخندگونه خود را مورد دقت قرار مي دهد. «اين پوزخند احمقانه، از سي سال پيش تا به حال، من به هر انساني مهربانانه لبخند مي زنم. حتي زماني كه طرف مقابل از سر راه من كنار مي رود يا در مقابل من رفتاري زشت انجام مي دهد. ليلا مي خواهد از اين حالت بيرون بيايد
او ادامه مي دهد
اين يك مرض است، هرچقدر هم كه نفس عمل مهربانانه تلقي شود و از ديگران جانب داري كند، باز هم وقتي كه به طور چندش آوري با احساسات من بازي مي شود به نظرم يك بيماري مي آيد». «تاكنون او اين حركت رفتاري خود را به عنوان نقطه ضعف مي دانست تا جايي كه در عمل ثابت كرد كه تا چه حد يك فرد روح او را آزرده ساخته است». در اين حالت دندانهاي خود را به هم مي فشارد و لبخندي ساختگي مي زند و ادامه مي دهد
«من هرگز نفهميدم كه چرا در اين گونه موقعيتها آشوبي در دلم به پا مي شد». من مي توانستم آن را پيش بيني كنم. شبها هنگام خواب با مشكل مواجه مي شدم ولي نمي دانستم چه عاملي مرا به كلي از پاي انداخته است. حالا ديگر فهميده بود كه دليلش چيست؟ اين چهره
«حالا او دليل آن را مي دانست». اين «لبخند لعنتي» كه به همه مي گفت: «من از تو عصباني نيستم و خواهش مي كنم روي خود را از من برنگردان». «من مي توانستم لعنت بفرستم، فرياد بزنم، عصباني شوم، بشقاب كنار دست را بشكنم يا روي پاشنه پا بچرخم و براي هميشه گم شوم»
بسياري از زنان مسؤوليت را يكسان درك مي كنند. آنها آگاهانه با لبخند محبت آميز، خود را لو مي دهند و سرانجام خويش را قرباني مي كنند. چرا كه معتقدند تنها از اين طريق به هدف مي رسند و بدون آن كه انرژي زيادي در تغيير صورت خود صرف كنند، يك موقعيت بسيار حساس را پشت سر مي گذارند. آنها در واقع از خود دفاع نمي كنند، حتي موقعي كه با آنها بسيار زشت، بازي مي شود و اغلب، زماني اين امكان ايجاد مي شود كه نسبت به اطرافيانمان نظر مساعدي داشته باشند، غم درون آنان ديگران را مجبور مي كند كه آنها را نفي و از خود دور كنند. لبخندي در چهره، در اين حالت لبخند نشانه اي از يك شادي حقيقي نيست، بلكه براي وانمود كردن به داشتن تمايل ظاهري نسبت به محيط، به كار مي رود: «دوستم داشته باش، مرا اذيت نكن، تركم مكن»
اين حالتها از طريق لبخند انجام مي گيرد
آيا مي توانيد تصور كنيد كه بگوييد: «مرا آرام ولي با عصبانيت نگاه كن. اين زياد ناگوار نيست، هنگامي كه كسي نسبت به من عصباني شود». در هر حال جا دارد در تفكر خود تجديد نظر كنيد
به چه علت زنان در اين دامها مي افتند؟
به آساني نمي توان توضيح داد كه چه عواملي باعث مي شوند، زنان علي رغم ميل باطني خود مبادرت به لبخند زدن كنند و آن هم درست هنگامي كه احساسات مخالف، فضاي دروني آنها را معين مي كند. البته قبل از آن كه به علل لبخند زنان كه در خدمت فرهنگ مطيع هستند بپردازم، مايلم كه نظر كلي خود را درباره ي لبخند زنان، به طور آشكار و واضح اعلام كنم. شايد تعدادي از خوانندگان گمان كنند كه من يك زن بدبين هستم كه زندگي را تحقير مي كنم و لبخند را به عنوان يك بيماري مي پندارم. كاملأ برعكس، من لبخند را به عنوان نمادي از بيان احساس با ارزش مي دانم. هنگامي كه لبخند، قدرت شخص را به نمايش مي گذارد و نيروي مثبت نهفته در او را مشخص مي كند به تنهايي نشان مي دهد: «من به تو توجه دارم، من به تو تمايل دارم!» در اين حالت لبخند به عنوان علامتي براي شادي و تصميمي آگاهانه بسيار قابل اهميت و زيبا توصيف مي شود
متأسفانه ما اغلب با اين انگيزه لبخند نمي زنيم، بلكه به يك لبخند موناليزايي بسنده مي كنيم. درواقع به تله ي لبخند موناليزايي سقوط مي كنيم. زنان همواره لبخندي بر لب دارند، هرچند كه اوضاع روحي آشفته اي داشته باشند. در اين حالت به دام لبخند موناليزا مي افتند
Nazanin
05-26-2005, 12:15 PM
Merci Red joon
Kheili jaleb bood, makhsoosan 4, 8, 11, 13, 17, 22
RedWine
05-27-2005, 07:22 AM
در اینجا ده سئوال آمده اند که هر کدام به موقعیتهای مختلفی بر می گردند که در آنها احساس خوشایندی داشته اید. این سئوالات کمکی هستند برای اینکه در مواقع فشار امکان فکر کردن به چیزهای دیگری را به خود بدهید. هر سئوال را بدقت بخوانید و برای هر کدام حداقل سه جواب پیدا کنید. با اینکار درخواهیدیافت که احساسات ناخوشایندتان اگر چه از بین نرفته اند ولی بسرعت کم رنگتر می شوند و از فشار آنها در این لحظه کاسته می گردد. طبیعی است که اینکار یک نوع خودیاری اولیه و ساده است
- - - - - - - -
در این لحظه چه چیزهای خوشایندی برایم وجود دارند؟ اگر می خواستم و امکانش هم برایم وجود می داشت چه چیزهایی می توانستند مرا در این لحظه شاد بسازند؟
به چه چیزبخصوصی در خودم و در زندگیم افتخار می کنم؟ اگر می خواستم و امکانش هم برایم وجود داشت به چه چیزبخصوصی می توانستم افتخار کنم؟
نسبت به چه چیزی در حال حاضر قدردان هستم؟ اگر می خواستم و امکانش هم برایم وجود داشت نسبت به چه چیزی قدردان بودم؟
چه کسانی را دوست دارم و چه کسانی مرا دوست دارند؟ اگر می خواستم و امکانش هم برایم وجود داشت چه کسی را دوست می داشتم و چه کسی مرا دوست می داشت؟
چه چیزی مرا به وجد می آورد؟ اگر می خواستم و امکانش هم برایم وجود داشت چه چیزی می توانست مرا به وجد بیاورد؟
دوست داشتم در حال حاضر پیش چه کسی باشم؟
چه کارهایی را با اشتیاق کامل انجام می دهم؟
آخرین باری که شهامت خودم را تجربه کردم کی و در کجا بود
در چه محیطهایی احساس آرامش و راحتی خاصی می کنم؟
RedWine
05-28-2005, 03:42 PM
Movie sex symbol Angelina Jolie poured cold water on the rumors of a romance with leading man Brad Pitt, telling Marie Claire magazine in an upcoming issue that the two are not intimate.
Absolutely not," the star of the upcoming action flick "Mr. & Mrs. Smith," in which Pitt co-stars, told Marie Claire when asked if she had sex with Pitt.
"To be intimate with a married man, when my own father cheated on my mother, is not something I could forgive. I could not, could not, look at myself in the morning if I did that," Jolie said in an issue that hits newsstands on June 7.
For months, speculation has swirled around the world that Pitt, 41, the star of movies like "Ocean's Twelve" and "Troy," and Jolie, 30, were having a romantic affair since filming "Mr. & Mrs. Smith" last year.
RedWine
05-28-2005, 03:52 PM
آزیتا خسروی 12 سالشه و از سه سالگی رقص باله انجام میده و نزدیک به دو ساله که پاتیناژ رو هم شروع کرده و در طی این مدت کوتاه تونسته درمسابقات مختلف درانگلستان موفقیتهای خوبی رو کسب کنه و احتمال اینکه به تیم ملی انگلستان راه پیدا کنه زیاده.
آزیتا در مسابقاتش ترجیح داده که با موزیک ایرانی و رقص ایرانی برنامه هاش رو اجرا کنه و در آخرین مسابقه اش با آهنگ بیژن مرتضوی و با لباسهای اصیل ایرونی که شبیه به لباس های قاجاره !(خودش می گه از اول خیابان ویلا در تهران خریده ) پاتیناژ کرد.
این ابتکار آزیتا مورد توجه خیلی از خارجی ها قرار گرفت و به گفته پدرش یکی از حرکاتی که بیشتر توجه داوران رو جلب کرده و بخاطرش امتیاز گرفته همین حرکت رقص گردن بابا کرم بوده.
این رقص انقدر مورد توجه قرار گرفت که حتی عده ای از رقیبان آزیتا در صدد یادگیری این رقص برآمدن و با موزیک عربی این حرکات رو اجرا کردن ولی به نظر می یاد که زیاد موفق نبودن.
آزیتا علاقه زیادی به پاتیناژ داره و همین علاقه باعث شده که هفته ای چهار روز، ساعت 5.30 صبح از خواب بیدار بشه و به اتفاق مادرش به پیست پاتیناژ بره و تا ساعت 7.30 تمرین کنه و بعدش بره مدرسه
RedWine
05-28-2005, 03:55 PM
Azita Patinaj GHAJAR model In U.K .
RedWine
05-30-2005, 12:32 PM
كارشناسان به زنان خانه*دار هشدار دادند: كارهاي زياد خانه به ويژه پخت و پز طولاني در آشپزخانه بر زيبايي و شفافيت پوست آنها تاثير منفي مي*گذارد
اين كارشناسان همچنين مي*گويند: پوست زنان به سبب گرماي آشپزخانه، خستگي و تلاش زياد عرق مي*كند كه با عرق كردن آب بدن از بين مي*رود و چنانچه اين آب از دست رفته جبران نشود پوست دچار خشكي شده و به مرور اين خشكي منجر به بروز چين و چروك در پوست خواهد شد
خواب خوب،* آرامش رواني، غذاي مناسب، نوشيدن آب زياد و مصرف ميوه و سبزي از راههاي تغذيه پوست است
RedWine
05-30-2005, 03:09 PM
Persian clasic dance from Sharon Mansour in Washington D.C .2005
RedWine
06-02-2005, 09:18 AM
يكي* از اعضاي* خانواده* سلطنتي* قطر به* نام* حامد ثاني* روز دوشنبه* در يكي* از دادگاه*هاي* جمهوري* چك* به* جرم* برقراري* رابطه* جنسي* با دختران* كم* سن* و سال* به* 38 ماه* حبس* محكوم* شد
مقام*هاي* قطري* تلاش* كرده* بودند جلسه* دادگاه* محاكمه* حامد ثاني* در كشورش* برگزار شود و وزير دادگستري* جمهوري* چك* هم* اعلام* كرده* بود اين* محاكمه* مي*تواند در قطر برگزار شود ولي* دادستان* جمهوري* چك* با اين* پيشنهاد مخالفت* كرده* و روند محاكمه* ثاني* در پراگ* پيگيري* شد.
ثاني* كه* از زمان* دستگيري*اش* در ماه* سپتامبر گذشته* در حبس* بسر مي*برد، متهم* به* برقراري* رابطه* جنسي* و زيرپاگذاشتن* مباني* اخلاقي* ناشي* از برقراري* رابطه* جنسي* با چهار دختر زير پانزده* سال* است*.اين* گزارش* مي*افزايد، دختراني* كه* مورد سوءاستفاده* قرار گرفتند توسط* سه* زن* از اتباع* جمهوري* چك* و در قبال* 86 دلار امريكا به* آپارتمان* حامد ثاني* برده* شدند.
قاضي* دادگاه* اين* سه* زن* را به* دليل* شرايط* سخت* خانوادگي*شان* مقصر و در عين* حال* قرباني* شناخت* و به* دو سال* حبس* تعليقي* محكومشان* كرد. حامد ثاني* كه* قرار است* درباره* حكم* صادره* درخواست* تجديد نظر كند، بيش* از ده* سال* است* كه* به*عنوان* بازرگان* در جمهوري* چك* زندگي* مي*كند و از مصونيت* سياسي* برخوردار نيست*. اين* شاهزاده* قطري* در پي* افشاي* راز يكي* از دختران* قرباني* به* مادرش* تحت* تعقيب* قرار گرفت*.
RedWine
06-02-2005, 10:07 AM
10 Situations That Make Women Want Sex (18+)
1- After an argument
2- Happy occasion
3- Amid stress
4- Jealousy
5- Day 14... or so
6- Party on
7- Sexy movie
8- Long-distance love
9- Abstinence
10- Creative pitch
***let's get it on***
As you can see, women want it more often than you may think. You just have to know how to recognize the moment, and seize it. So the next time she comes home stressed out from her day at work, instead of sulking that you won't be getting any that night, have a glass of wine while waiting for her, play some smooth jazzy tunes on the stereo, and offer to ease her mind. The ball's in your court.
Nazanin
06-02-2005, 10:14 AM
Damn, taraf che vared boode
RedWine
06-04-2005, 06:52 AM
www.roshangari.com wrote :
الو، فريبا خانم... مى خواستم بگم يه فيلم از شما دارم كه مى خواهم اونو به شوهرتون بدم... چى؟ فيلم چيه؟ خب معلومه فيلم شما تو مهمونيه پريشب! يادتون هست؟ بگم چى كار مى كردين... چى؟ اگه بخواين فيلم رو به شوهرتون ندم...، آره مى شه ولى بايد ببينم شما مشترى هستين يا شوهرتون...
بد نيست يه قرارى بذاريم ببينم چطور مى شه، حالا يا نقدى مى گيريم يا جور ديگه حساب مى كنيم.
از نخستين بار كه بحث تكثير و توزيع فيلمهاى خانوادگى پيش آمد۳ سال مى گذرد. زمستان ۱۳۸۱ وقتى روابط عمومى نيروى انتظامى نسبت به سوء استفاده از فيلمهاى خانوادگى هشدار داد دست كم ۱۳ دختر و زن جوان در پى انتشار فيلم مهمانى خصوصى آنان دست به خودكشى زدند.
مرگ اين عده سبب شد تا پليس به شدت در اين باره هشدار دهد. از اين واقعه دست كم ۲۷ ماه گذشته است. بازى با فيلمهاى خانوادگى و سوء استفاده از تصاوير زنان و دختران رنگ هاى مختلف به خود گرفته و حتى شكلهاى متعددى يافته است. از توزيع و تكثير يك مهمانى ساده كه عده اى در آن مى رقصند گرفته تا تصوير بردارى با موبايلهاى دوربين دارد از استخرهاى زنانه. از ماجراى پارتى ها تا كار گذاشتن دوربين در اتاقهاى پرو، همه و همه شكلهاى گوناگونى است كه اين ,نيرنگ كهنه, اخاذى به خود گرفته گاه به يك سوء استفاده، اخاذى يا قربانى شدن طعمه ختم شده است.
نكته آنجاست كه فرصت سوءاستفاده از چند جهت به وسيله خود قربانى براى سوء استفاده كننده فراهم مى شود.
نخست ,ترس, و بعد ,عدم توسل جستن به نيروهاى پليس, عمده دلايلى است كه مى توان در باره چنين سوءاستفاده اى برشمرد.
حتى در اين مدتى كه يك دوره ۲۷ ماهه را شكل داده گاه به سبب عدم رضايت براى ازدواج و يا ... دختر يا پسر ديگرى را به اجبار به انجام كارى مى كشانند.
شايد بارزترين نوع سوء استفاده از اين روش قاچاق زنان و دختران به دبى يا كشورهاى جاذب توريست بود.
به هر حال بايد ديد اين واقعه از كجا شروع شده كه اينك به بازارى براى دستفروشان مبدل شده است. بازارى كه كنار خيابان يا گوشه اى از يك چهار راه به فروش فيلمهاى خانوادگى مردم و شهروندان، مشغول است.
خب، البته اين يك رفتار نفرت انگيز و غير انسانى است آن كه بتوان با بهره بردارى از يك تصوير يا يك فيلم، كسى را مجبور به كارى كرد كه اصلاً دوست ندارد.
RedWine
06-12-2005, 11:27 AM
Zanan dar Tehran Univ.
RedWine
06-14-2005, 10:25 AM
TEHRAN, Iran - Iranian women campaigning for a constitutional amendment to give them the right to run in presidential elections said Monday the change was essential if women were to enjoy equal opportunity.
The law needs an update after a quarter century of legislation. Without the amendment women will not have equal opportunity in other fields," said women's rights activist Fariba Davoodi.
Women in Iran can drive, vote and stand for parliamentary elections and public posts, but not for president.
Iran's Guardian Council, a hard-line constitutional watchdog, bars women from running on the basis of a controversial interpretation. The constitution says the president must be elected from among political "rijal" — an Arabic word that literally means "men" but can be interpreted simply as political personalities regardless of their gender.
RedWine
06-15-2005, 12:19 PM
I am a woman. I have rights.
Women demand equal rights at Tehran University gathering.
I am a woman. I have rights.
Women demand equal rights at Tehran University gathering.
oh shi$ all this time i thought you were a man. :D
elly khoshkele
06-15-2005, 10:23 PM
ok wait.......... redwine u are are WOMAN???????/ as in u r FEMALE????? oh nooooooo till now i toto u were a guyyyy!1 opppppppppssssss
ProudPersian
06-15-2005, 10:30 PM
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT? ???
RedWine
06-16-2005, 11:46 AM
Hameh zanhayeh persian,khoob hastan va dorost kar,3 mah tul keshid ta tunestam in list keh alan baratun post mikonam ro dorost konam.ageh kasi digeh hast keh is famous persian woman hast va man naneveshtamesh,sorry,mano bebakhshid va benevisinesh.
Famous Iranian women and female entities.
Nassim Sahar, vegan activist.
Shermine Shahrivar, Miss Europe 2005.[1] (http://www****anian.com/PhotoDay/2005/March/miss.html)
Shirin Ebadi, 2003 Nobel Laureate.
Shahrazad of 1001 Nights
Parvin E'tesami, poetess.
Lily Afshar, world class guitarist.
Forough Farrokhzad, poetess.
Shahr-banu, princess.
Farah Pahlavi, empress.
Anahita, Goddess.
Parisa Khosravi
Nazanin Afshin-Jam, Miss Canada 2004.
Shohreh Aghdashloo, Actress.
Goli Ameri, Republican politician.
Anousheh Ansari: X Prize named after her.
Ladan and Laleh Bijani, conjoined twins.
Zahra Kazemi, slain photographer.
Simin Behbahani
Azar Nafisi
Marjane Satrapi
Mansoureh Hosseini
Aidin Aghdashloo
Samira Makhmalbaf, director.
Christiane Amanpour, CNN news anchor.
Rudi Bakhtiar, CNN news anchor.
Shadi Sadr
Masoumeh Ebtekar, Iranian Vice President.
Nafiseh Fayyazbakhsh
Fatemeh Haghighatjou, former Member of Parliament.
Faezeh Hashemi Rafsanjani, daugther of Hashemi Rafsanjani.
Elaheh Koulai, former Member of Parliament.
Maryam Rajavi, opposition leader.
Azam Taleghani
Leila Arab
Delkash
Googoosh, singer.
Leila Forouhar, singer.
Sima Bina
Marzieh, singer.
Foozieh of Egypt, former Queen.
Soraya Esfandiary Bakhtiari, former Queen.
Leila Pahlavi, princess.
Zahra Eshraghi
Mehrangiz Kar, lawyer.
Farrokh Karimi, Iranian female Dutch Member of Parliament.[2] (http://www.sharghnewspaper.com/830327/life.htm)
Mandana Naderian, German TV hostess.[3] (http://www.mandana-naderian.de/)
Mina Borati, wife of Joschka Fischer, the German Foreign Minister.[4] (http://www2.onunterhaltung.t-online.de/dyn/c/16/29/07/1629076.html)
Mina Bissel, Director of UC Berkeley Life Sciences Division. [5] (http://www.asip.org/mtgs/EB03/Bissell.htm)
Fariba Adelkhah, Director of Research at Centre for International Studies and Research, France. [6] (http://www.ceri-sciencespo.com/cherlist/adelkhah.htm)
Simin Nikbin Meydani, Senior Scientist and Director at Tufts University. [7] (http://hnrc.tufts.edu/scientists/people/smeydani.php)
Nahid Shahmehri, Director of the Laboratory for Intelligent Information, Linköpings Universitet, Sweden. [8] (http://www.ida.liu.se/labs/iislab/people/nahsh/)
Tamara Stronach, star of the blockbuster movie The Neverending Story.
Mariam Kamkar, Head of the Department of Computer and Information Science, Linköpings Universitet, Sweden. [9] (http://www.ida.liu.se/~marka/)
Azadeh Tabazadeh, Stanford University scientist from NASA. [10] (http://www.agu.org/inside/awards/tabazadeh.html) Article about her in TIME magazine (http://www****andokht.com/editorial/index4.php?area=wor&sectionID=53&editorial ID=848)
Manijeh Razeghi, Director, Center for Quantum Devices, Northwestern University. [11] (http://www.ece.northwestern.edu/~razeghi/)
Patricia L. Mokhtarian, Associate Director, Institute of Transportation Studies, UC Davis. [12] (http://cee.engr.ucdavis.edu/faculty/mokhtarian/Default.htm)
RedWine
06-21-2005, 01:04 PM
ب – زن در وزیری
بدبختانه دو تازش بزرگ و خردکننده: نخست اسکندر و سپس تازیان به ویژه٬ همه دستمایه و نشانه ها و ماندمانهای کشور ما را به نابودی کشاندند و در آتش سوزاندند و به آب دادند. از این رو کمتر یادمانهایی از گذشته به ویژه از زمان ماد و اشکانیان به جای مانده است که بتوان بر آنها تکیه نمود. ولی از آنچه که از گوشه و کنار بازمانده و به گونه پراکنده به دست رسیده است٬ نشان میدهد که زن ایرانی به والاترین پایه های گردانندگی کشور دست یافته و با پشتکار ستودنی و کاردانی به انجام کارها پرداخته است.
« آرتادخت» از زنانی است که وزیر دارایی « اردوان چهارم اشکانی» میشود و بی آنکه فشاری بر مردم بیاورد و باج و خراج را افزون نماید٬ کشور را به توانگری میرساند. چنانچه برآمده است٬ از کارهای بزرگ او در گردآوری دارایی کشور٬ یکی جلوگیری از هزینه های بیهوده به ویژه درباریان و دیگری گرفتن باج و خراج از درآمد توانگران بوده است.
پ – زن در سرداری و فرماندهی
زنان در هنر تیراندازی٬ اسب سورای٬ جنگاوری٬ نبرد .... فراوان آموزش میدیدند٬ به گونه ای که گاه کارکشتگی و بیباکیشان بدانجا میرسید که پوشاک فرماندهی و سرداری بر تن میکردند و به سپهسالاری و رهبری برگزیده میشدند. زنانی که در این راه بسیار درخشیده و شکوهمندانه نامی از خود بر جای نهاده اند٬ کم نیستند. اینان نه تنها به شکار و تیراندازی میرفتند و گوی پیش بودن را از بسیاری از مردان می ربودند که همراه مردان در میدانهای جنگ٬ شاهکارهایی می آفریدند که مایه شگفتی و انگشت به دندان گرفتن مردان میشد. از این رو با شایستگی نشان دادن٬ خود به فرماندهی میرسیدند و همچون سرداران بی پروا٬ در رده جلوی سپاه٬ پرچم به دست میگرفتند و جنگها را رهبری میکردند.
« آرتمیس» یا آرتمیز در چم راست گفتار بزرگ٬ فرمانده بزرگ نیروی دریایی خشایارشا در جنگ یونانیان بود که با خردمندی و کارآمدی بی همتایی٬ *کشتیهای جنگی دیو پیکر را رهبری کرد و با فرماندهی درست بایسته خویش٬ *سپاه یونان را در هم شکست. این زن فرمانده از رایزنان جنگی خشایارشا نیز بود.
از سرداران سرشناس و بی پروا و کارآمد و برازنده دیگر٬ « گردیه» خواهر بهرام چوبین است که در دلاوری و جنگاوری بلندآوازه مبیاشد. او پس از برادرش٬ فرماندهی را به دست میگیرد و در میدانهای نبرد٬ *آنچنان بیباکی و شایستگی از خود نشان میدهد که همگان را به ستایش وامیدارد. او در رده سپهسالاری سپاه برادر در جنگ تن به تن با « تور» فرمانده نیروی خاغان چین٬ او را شکست میدهد و سپاهش را تار و مار میکند.
RedWine
06-21-2005, 01:04 PM
« بانو گشنسب» دختر رستم و همسر « گیو» نیز از زنان بیباک و رزمجویی بود که در شاهنامه فردوسی فراوان از او یاد شده است. چنین آمده است که او به اندازه ای زورمند و دلیر بود که کمتر مردی توانایی رویارویی با او را داشته است.
« زربانو» دختر دیگر رستم میباشد که از سواران تیرانداز و جنگجو به شمار می آمده و با رزم دلاورانه خود زال٬ آذربرزین و تخواره را از زندان آزاد کرده است.
نام سرداران و جنگاوران زنی که از زمان مادها٬ هخامنشیان٬ *اشکانیان و ساسانیان به جا مانده اند ولی شوربختانه از کارهایشان هنوز آگاهی چندانی در دست نیست٬ چنینند ( امید آن است که با بررسیهای گسترده پیرامون آنها٬ *بتوان به چگونگی فرماندهیشان بیشتر آشنا شد):
- « آپاما » دختر « سپیتمن » که خود از سرداران زمان هخامنشیان بود. چم این واژه گیرا٬* خوش آب و رنگ و زیبا میباشد.
- « آذرنوش» در چم پرفروغ آتشین هم از شاهدختهای هخامنشی و هم سردار سپاه.
- « آرتونیس» در چم راست و درست٬ دختر «ارته باز» که او خود نیز سردار بزرگ داریوش بزرگ بود.
- « آریاتس» در چم آریایی پاک و درست از سرداران هخامنشی.
- « آسپاسیا» در چم گرد٬ یل٬ دلیر و نیرومند٬ همسر کورش دوم که از سرداران او نیز بود.
- « آمسترس » در چم هم اندیش و پشتیبان و یار٬ دختر داریوش دوم که پا به پای پدر در نبردها میجنگید.
- « ابردخت» در