Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gelaye az Khanomha

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gelaye az Khanomha

هر کسی تو زندگیش عاشق میشه هر کسی برای خودش کسی رو پیدا می کنه روی حرف من با شما خانمهاست البته همتون نه بعضی اتون که با خوندن این مطلب خودشون متوجه می شن .شمای که هنوز ازدواج نکردید ،اما شما خانمها باید قبول کنید که تا کسی به شما ابراز علاقه می کنه سریع جو می گیردتون و فکر می کنید استغفرالله شدید خدا.فکر می کنید همه چیز تو این دنیا ثابت هست و ماندنی.هم خودم هم دوستانم و هم خیلی از داستانهایی که تو گروه خوندم بی وفایی های شما خانمها رو بیشتر ثابت می کنه.اصلا من خودم رو تعریف می کنم نه اینکه فکر کنید ضربه خوردم خدا رو شکر تعداد شما انقدر زیاد هست که یکی تون ناز کنه مثل آب خوردن می شه رفت طرف یکی دیگه پس فکر نکنید که مثلا از موجوداتی مثل بعضی هاتون ما آقایون ضربه خوردیم و حالا زانوی غم بغل گرفتیم و به خیال شما زارزار گریه می کنیم.خیالتون راحت ما آقایون با افکار هر چند به نظر شما بچه گونه حداقل عرضه داریم که الاف یعضی از شما نشیم چون این رو بدون اغراق می گم تعداد کمی از شما ارزش واقعی عشق رو دارید و بقیه فقط به فکر پول و غیره هستید.فکر می کنید اگر پسری تمام صداقتش رو به دستش گرفت و هدیه داد به شما حالا هر بلایی خواستید می تونید سرش در بیادیرمن از همین نوشته از تمام هم نوع های خودم می خوام که انقدر لی لی به لا لای این بندگان ظریف خدا نگذارند و غرور خودشون رو حفظ کنن باور کنید این موجودات انقدر که ما فکر می کنیم ارزش ندارند البته بعضی هاشون نه اونهایی که خداوند بصورت فرشته به زمین فرستاده.داشتم می گفتم خود من خدا شاهد هست تمام صداقتم رو گذاشتم جلوش همه صداقتم ،چیزی که هیچ وقت برای کسی خرجش نکرده بودم التماسش کردم گفتم تو همه زندگی من هستی من رو رها نکن.نه اینکه فکر کنید من معتادم یا کار ندارم من به آدم لیسانسه به ماشین و خونه و (پاستوریزه) و با یه حقوقی که نمی گم میلیونی هست اما بد هم نیست.فکر می کنید چیکار کرد با من ، بعد از اینکه 2 ماه من رو بازی داد تازه خانم لطف کردن گفتن به خواستگار قبلیشون جواب مثبت دادن.الان هم که 2 ماه می گذره اگر شما خواستگار قبلی رو دیدین ما هم دیدم.بس کنید دیگه چقدر مسخره بازی ، شما ها حتی جرعت حرف زدن رو هم ندارید از این تفکرات بیاید بیرون .وقتی یه پسری تمام صداقتشو برای شما میاره نمی گم در جا جواب مثبت بدید تحقیق کنید بعد ........ اما دیگه خواهشا تو آب نمک نخوابونید تا ببیند چه مورد بهتری پیدا می شه.حال آدم بهم می خوره وقتی می فهمه که کسی رو که برای ازدواج انتخاب کرده داره یکی یکی تو آب نمک می خوابونه تا یه مورد بهتری پیدا شه خواهشا بس کنید دیگه این مسخره بازی ها رو بگذارید کنار.یا سر مهریه واقعا باید ارث باباتونو از ما بگیرید *****به اندازه سال تولدم باید مهریم باشه***** بابا بس کنید تو رو خدا واقعا بنظر خودتون اندازه سال تولدتون می ارزید که انقدر مهریتون باشه.تو رو خدا بس کنید.یکم فکر کردن هم بد نیست از خدا مگه چی می خواید مگه چند درصد از شما پولدارمی شید مگه حتما باید خونه و ماشین و غیره داشته باشید حتما باید .ویلا تو دریاکنار یا دهکده ساحلی داشته باشید.چرا حتما باید سوار رونیز یا زانتیا یا ماکسیما بشید در حالی که هنوز می شه تو خونه بعضی هاتون بغچه لباس پیدا کرد خوب می فهمید چی می گم.چرا نمی خواید با همسرتون دست به دست هم بدید و یه زندگی خوب رو تشکیل بدید اصلا کی گفته که حتما مرد ها باید پول بیارن تو خونه چرا نمی خواید با هم زندگی تون رو بسازید هم شما هم اقایون.فقط یکم فکر کنید ببینید چه تفکرات بچه گانه ای دارید.مطمئن باشید دنیا دار مکافاته با هر دستی بدید با همون دست می گیرید.بس کنید دیگه.

akhe chera hamash bayad gelaye az khanooma bashe chera na aghayoon. shoma fekr mikonid ke ki hastin? chera harchi mishe taghsire ma khanooma mishe. are be ghole khodetoon na hame manam migam na hameye aghayoon. man yenafaro mishansam ke barash faghat yechiz mohem bood. ma hamishe bayad delamoon beshkane ma hamash bayad beshin zar zar gerye konim. bare chi bare ki? kash mishod yekari kard vali heyf hich kari nemishe kard. too in donia hame az khanooma gelaye daran pas key vaghte aghayoon mirese. yani shomaha aslan ghalbe hich dokhtario nashkoondin? nemidoonam vala bare mankhaily jalebe. man hamishe taraf ghalabamo shekoonde vali omidvaram ke ghalbe harki ke ghalbe mano shekoond beshakne be andazeye man. anyway rastesh khialy jaleb bood in neveshte khaily gham azngiz vali dokhtara hame mesle ham nistan bazia bare pool shayd vaghan doost daran ke ye zendegie aramo khoobi dashte bashan va bazia na kolan bare poole.
    vali beharhal good luck
    inam bedon ke hich kasi arzeshe ashk rikhtano azadari kardano nadare. good luck

Comment

ha in harfa male man nista, na fekr koni man ina ro goftam. man felan ghasde ezdevaj nadaram va age ham dashte baasham motmaen baash ba shoma movafegham. ino dar kol inja gozashtam. in matlab ro ye jaa didam goftam ba shoma ham share konam va ella az tarafe man nist

Comment

I know aziz jan manam in mozoo ro jayee didam vase hamin goftam ke faghat gelaye az khanooma chera bashe kholase it was a really sad info. anways thanks

Comment

ay begam khoda chi kaar nakone har chi mard vo namarde ke shoma azashoon gelaye darid

Comment

gele az ki??????????? omran

God made Coke,
            God made Pepsi,
            God made Persian girls so DAMN SEXY!!!

~Zende Bad Iran Va Irani~

Comment

na vala abadani jan hame ke mesle ham nistan be ghole oon kasi ke in matno neveshte hamaro nemigam vali khob mohem nist oona midoonano khodaye khodeshoon. mohem nist

Comment

Working...
              X