Announcement

Collapse
No announcement yet.

RedWine jokes (18+)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• كاپشن احمدي نژاد در سفر به آمريكا توسط آنجليا جولي از پشت پاره شد !!!

بيا من بشم يوسف تو هم زليخا ٬ فقط جون مادرت اين دفعه يه كم تندتر بدو نذار فرار كنم !!!

پيره زنه از مكه مياد توي ساكش مشروب بوده!! ميگن: اين چيه؟!!! ميگه: ننه من كه پا نداشتم دور كعبه بچرخم!! يه پيك ميزدم: كعبه دور سرم مي چرخيد!!!

قابل توجه آقايان: با توجه به در نظر گرفتن قيمت جديد سكه ديه از مهريه ارزانتر است.. حالا تصميم با شماست

خشكه مقدس مي ره مسابقه قرآن ، نوبت اون كه مي شه براش سوره بني اسرائيل مي افته اونم از مسابقه انصراف مي ده!!!

از يه دختر مي*پرسن: چرا شما به پسرا ميگين BF؟ ميگه: آخه مخفف كلمات: بدبخت فلك زده است!

بن لادن تهديد كرده كه تا چند روز ديگه سه جا رو قطعا ميزنه: ريش، پشم و زير بغلشو

به يك عدد گردن كلفت جهت آويزان كردن بند كفش گره خورده ي ماليات بر ارزش افزوده نيازمنديم. شوراي ِ هماهنگي ِ اين ور و اون ور

روش دفع انگل: 3 روز فقط چايي و بيسكويت ميخوري،* روز 4 فقط چايي ميخوري در اين موقع كرم مياد بيرون و ميپرسه پس بيسكويت كو؟ ميگيريش

به ببم جان ميگن: با «لوبيا» جمله بساز، ميگه: كوچولوبيا

به يكي ميگن وقتي زنت خونه نيست چي كار ميكني؟استراحت.ميگن :وقتي هست چي ؟ ميگه استقامت

شعار اين هفته نماز جمعه: زليخا حيا كن يوزارسيف و رها كن

يه روز روباه بعد از تغييرات قضايي داشت فرار مي‏كرد و به سرعت مي‏دويد. شغال اونو ديد و گفت: كجا داري به اين سرعت فرار مي‏كني؟
    گفت: تو هم فرار كن، دارن هر حيووني رو كه سه تا تخم داره مي‏گيرن و تخماشو مي‏كشن.
    شغال گفت: مگه تو سه تا تخم داري؟
    گفت: نه، ولي اونا اول تخما رو مي‏كشن، بعداً مي‏شمرن.

يه خانم به راننده تاكسي مي گه:
    آقا، ببخشيد! كريمخان ميريد.
    راننده تاكسي جواب مي ده:
    اه، خوب معلومه ، اگه نميريد كه ميتركيد!!!

طرف ميره پمپ بنزين باكشو پر مي كنه.
    ميگه: آاقا چقدر شد.
    مامورجايگاه ميگه: 450 تومان!
    طرف ميگه آقا ببخشيد شاه اومده!
    يارو ميگه خر گازوئيل زدي!!!

بچه از باباش ميپرسه اصفهان دورتره يا كره ماه؟ باباهه ميگه: آخه پسر تو از اينجا اصفهان رو ميبيني؟

يه آباداني به مغازه ميرود و ميگويد بلوز داري مغازه دارميگه نه ميگه شلوار داري ميگه نه آباداني باتعجب ميگه پس چرا روشيشه نوشته كا لباس داريم

يارو ميره حرم امام رضا دعا ميكنه يا امام رضا يه تويوتا بهم بده... چهار پنج بار اين حرفو تكرار كرد غضنفر هم از اون طرف مي گفت يا امام رضا يه هزارتوماني بهم بده... چندين بار تكرار كرد يارو عصباني ميشه مگه ولك اين هزارتومان بگير بزار حواسش به ما باشه

از يه آباداني مي پرسند جمعيت آبادان چندنفره؟ميگه ولله با دهاتهاي اطرافش ۶۰-۷۰ميليوني ميشه

غضنفر داشت آب جوش ميريخته توي باغچه! بهش ميگن: چرا آب جوش ميريزي تو باغچه؟؟ ميگه: آخه چاي كاشتم

رفيق غضنفر بابا ش مرده بوده هي بي تابي ميكرده .دوستاش بهش ميگن برو دلداريش بده.ميره پيشش ميگه: ناپلون رو كه ميشناسي؟ اينهمه جنگ و فتوحات كرد اخر مرد.انيشتنم كه ميشناسي؟ اينهمه كشف و اختراع كرد آخرش مرد.باباي تو كه هيچ گهي نبود تو اينقدر براش بي تابي ميكني

پسر ميگه: ببخشيد اسم شما چيه ؟
    دختر با ادا ميگه :عطر گل ياس اسمم ثريا س وبعد از پسر اسمش را مي پرسد
    پسر ميگه:گوز تو هوا پخشه اسمم جهان بخشه

به خوش غيرت ميگن نظرت در مورد انرژي هسته اي چيه؟
    ميگه : انرژي هسته اي مثل ناموس مي مونه كه استفاده صلح اميزش حق مسلم همه ي ماست

چوپان دروغگو مي ميره تو قبر ميپرسن اسمت چيه؟ ميگه دهقان فداكار

به غضنفر مي*گن پسرت ركورد شكونده! غضنفر مي*گه: غلط كرده، من كه پولشو نمي*دم!!

غضنفر مشغول شستن ماشينش بود. ازش پرسيدند: چرا از پلاك ماشين شروع كردي؟ جواب داد: آخر دفعه قبل كه ماشين مي*شستم، وقتي به پلاكش رسيدم، ديدم ماشين خودم نيست

اصفهانيه تو خواب مي بينه به يه فقيره 1000 تومان داده. بلند مي شه مي گه: عجب كابوسي بود!

اي كساني كه مخفيانه چت مي كنيد و لامپ آيدي خود را خاموش مي كنيد بدانيد كه روزي رسوا خواهيد شد .آيه ي 165 سوره ياهو

غضنفر تو جاده داشته رانندگي ميكرده، يهو ميبينه يه كاميون داره از روبروش مياد، ميزنه رو ترمز ميبينه ترمزش نميگيره. رفيقشو صدا ميكنه ميگه: اصغر اصغر پاشو تصادفو ببين.

يه روز غضنفر ميره بانك تا چكش رو نقد كنه. بانكيه بهش ميگه چك سيباس؟ غضنفر جواب ميده نه! مال گردوهاي پارساله.

معلم از بچه مي پرسند: مي دوني چرا غواص ها به پشت مي پرن تو آب؟ مي گه: چون اگه به جلو بپرن مي افتن تو قايق

ميگن توي اصفهان همه كانديداها براي اينكه صرفه جويي كنن پوستر تبليغاتي چاپ نكرده بودن هر روز از يه درختي آويزون مي شدن!!!

اصفهانيه داشته رو خودش آب يخ مي ريخته!!!
    ميگن: چرا اينجوري ميكني؟
    ميگه: مي خوام سرما بخورم.
    ميگن چرا؟ ميگه آخه يه پنيسلين دارم داره تاريخش ميگذره!!!

يه روز ملانصرالدين و دوستش دوتا خر ميخرن.
    دوست ملا ميگه: چه طوري بفهميم كدوم ماله منه كدوم ماله تو؟
    ملا ميگه خوب من يه گوش خرم رو ميبرم اوني كه يه گوش داره مال من اوني هم كه دو گوش داره مال تو.!
    فرداش ميبينن خر ملا گوش اون يكي خره رو از سر حسادت خورده!!!
    دوست ملا ميگه :حالا چيكار كنيم ملا ميگه: من جفت گوش خرمو ميبرم!!!
    فرداش ميبينن بازم قضيه ديروزيه...
    دوست ملا ميگه :حالا چيكار كنيم ملا ميگه: من دم خرمو ميبرم!
    فرداش بازم قضيه ديروزي ميشه..
    دوست ملا با عصبانيت ميگه: حالا چيكار كنيم ملانصرالدين هم ميگه:عيبي نداره خب حالا خر سفيده مال تو خر سياه مال من

دشمنان و بدخواهان داخلي حالا كارشون به جائي رسيده كه از دانشگاه استعمار پير انگلستان در مورد صحت و سقم مدرك وزير كشور استعلام مي كنند!!

توضيح: براي تاييد مدرك دانشگاه آكسفورد به دانشگاه برره سفلي مراجعه كنيد!

غضنفر كليدش رو تو ماشين جا ميگذاره، تا بره كليد ساز بياره زن و بچش دو ساعت تو ماشين گير ميكنن!

يه نفر داشته توي دريا غرق ميشده، بلند بلند داد ميزده: كمك، من شنا بلد نيستم! بنده خدا ميگه: حالا من تنيس بلد نيستم، بايد داد بزنم؟

معلم: بگو ببينم، اصفهان چند پل بزرگ تاريخي دارد؟ دانش آموز: ۳۵ تا. معلم: عجب! بشمر ببينم. دانش آموز: پل خواجو، پل فلزي و سي وسه پل

به بنده خدا يه ماشين مدل انگليسي ميدن (از اونايي كه فرمونش سمت راسته) بعد از يه مدت ازش مي*پرسن: چطوره؟ بنده خدا ميگه: والا بد نيست فقط نميدونم چرا هر وقت تف مي*كنم، مي*افته روي خانومم!؟

دقت كرديد كه همه چيزهاي خوب خانم هستند: خورشيد خانم، پروانه خانم، مهتاب خانم!
    اما همه چيزهاي بد آقا هستند: آقا دزده، آقا گاوه، آقا گرگه!!!

به غضنفر مي گن بيا اينجا به انگليسي چي مي شه ؟
    ميگه : كام هير.
    ميگن حالا برو اونجا به انگليسي چي ميشه ؟
    ميگه: ميرم اونجا ميگم كام هير. . . !!!!

اصفهانيه ميره سربازي وقتي برميگرده بابا و داداشش رو ميبينه كه با كلي ريش جلوي در واستادن! ميزنه زير گريه وميگه من طاقت دارم بگين چي شده!!! باباش ميگه فلان فلان شده چرا ريش تراشو با خودت برده بودي!!!

نگار من كه به مكتب نرفت و خط ننوشت

چگونه آمد و يكــــهو وزيـــــر كشور شد!

بسيجيه توي جنگ بيسيم چي بوده. بيسيم مي زنه مي گه من 5000 نفر رو اسير كردم. بيابد ببريدشون. بهش مي گن خوب خودت بيارشون. مي گه: آخه اينا نمي ذارن من بيام!

غضنفر با دوستش با لگد مي زدن تو شكم همديگه. يكي از اونجا رد مي شده مي گه شما دو تا دردتون نمي گيره ؟ غضنفر مي گه نه پوتين پامونه!

اگه گفتي احتمال ازدواج در چه حيووني بيشتره؟ در حلزون چون هم خونه داره هم ماشين!!!

تست كنكور هنر:
    اولين هنري كه پس از ديدن چهره آرايش كرده دختران امروزي به ذهن شما متبادر ميشود چيست؟

الف: مينياتور.
    ب: صافكاري، بتونه كاري و نقاشي اتومبيل!!!!
    ج: آسفالت كوچه بغلي!!!!
    د: من به ناموس مردم نگاه نميكنم

صرف فعل نشستن به گويش غضنفري:
    مو بنيشم تونم بنيشي اونم بنيشه ما كه بنيشيم شمام كه بنيشيد ديه جا ني اونا بنيشن!

Comment

• خبر: قرار است يک اتومبیل اسلامي با همکاري مالزي ساخته شود که طبق اوامر امام علی خامنه ای این خودروي اسلامي دارای مشخصات زیر خواهد بود: 1- خودرو هنگام آغاز به حركت، صلوات میفرستد 2- سرعت كه از 80 بالاتر رفت، آيت الكرسي میخواند 3- وقت رد كردن چراغ قرمز بطور خودکار میگوید "استغفرالله" 4- وقت رسيدن به جاده چالوس و موارد مشابه "فاتحه میخواند" 5- وقت سوار كردن دوست دختر و دوست پسرها صيغه محرميت، برای مدت زمان مشخص میخواند 6- وقت پياده شدن بطور دیجیتال اعلام می کند: "صدق*الله العظیم"

ای امام علی خامنه ای، صبح که از خواب پا ميشم نميتونم صبحانه بخورم چون به فکر تو هستم.. ظهر که نوبت ناهار ميشه نميتونم ناهار بخورم چون به فکر تو هستم.. شب که نوبت شام ميشه نميتونم شام بخورم چون به فکر تو هستم.. شب وقتي ميخوام بخوابم خوابم نميبره چون گشنمه

در رژیم جمهوری اسلامی، دخترا با 1000 اميد و آرزو پای منبر حاج آقا میروند... اما حاج آقا با 1 آرزو به 1000 تا دختر پای منبرش..

عاقد از سگه سر سفره عقد ميپرسه: آيا وکيلم؟ سگه ميگه: با اجازه پدر سگم و مادر سگم و برادر هاي توله سگم و خوده تخمه سگم واق واق

درپي آزاد اعلام شدن صیغه های موقت از سوي وزير كشور رژیم اسلامی، نور اميد دربين جوانان پديدار شد.. وبا توجه به استقبال وسيع مردم، صيغه ها سهميه بندي شدند. به اوامر امام علی خامنه ای، بزودي (صفا كارت) بین مردم توزيع مي شود

ضمنآ به توصیه امام احمدی نژاد براي صرفه جويي کشور اسلامی در مصرف سوخت، از خانمهاي عزيز خواهشمنديم با اولين بوق سوار شوند!

به آخونده ميگن ممکنه لطفآ معني صيغه عقد رو واضح تر بگویید!!!! آخونده ميگه: بله که میشه.. اولائك الذين دمرو و چسبانك الكمرو و لنگانك في السماء و يدانك في الارض و انا تف تف و انت اخ اخ و انا سعي الفشار و انت سعي الفرار!

از جوون ایرونی میپرسن: براي چي درس مي خوني؟ مي گه مي خونم تا دکتر بشم، بعد مطب بزنم و پول در بيارم.. با پولش يه نيسان بخرم و باهاش کار کنم..

نيروي انتظامي مي ريزه خونه امام علی خامنه ای.. خامنه ای با منقل مي پره تو استخر، ميگه: از اينجا به بعدش به شما ربطي نداره، به نيروي دريايي ربط داره

میگن چنگیز خان مغول هر کسی رو که ازش بلندتر بوده میکشته.. امام احمدی نژاد هم هرکسی که ازش خوشکلتر باشه می کشه ..

از امام احمدی نژاد میپرسن چرا گوشات درازه؟.. و لاله دست راستیش دو تا سوراخ داره!!! ميگه هر خوشكلي يه نقصي داره

تو جنگ ایران و عراق يه بسیجی بیچاره ميره زير تانک، امام احمدی نژاد ( اون موقع هنوز امام نشده بوده ) ميره خبر مرگش رو به خانوادش بده. ميره در خونشون به پسر بسیجی بیچاره ميگه: بابات چه جوري بود؟ پسزش ميگه: دراز وباريك. امام احمدی نژاد ميگه: حالا ديگه صاف وپهنه..

امام علی خامنه ای مادر زنش را ميبرد دکتر ميگه: آقا سم خورده مسموم شده. دکتره ميگه: خب چرا بدنش کبوده؟ امام خامنه ای ميگه: آخه به زبون خوش که نميخورد.

امام علی خامنه ای بمناسبت هفته نيروي انتظامي در مورد وضعیت جاده های ایران در رژیم اسلامی ،در سخنرانی خود فرمودند: در سال 85 ده درصد کاهش تلفات جاده اي داشته ايم.. تا سال 87 تلفات جاده اي به صفر خواهد رسيد.. و ان شااله تا سال 89 در جاده ها به جای تلفات، زاد و ولد هم خواهيم داشت

Comment

• به دخترای توی ایران: اگه تو تظاهرات يه موقع مورد حمله احمدی نژاد قرار گرفتین.. شلوار اونو بکشین پايين، دامن خودتونو بدین بالا !.... فکر بد نکنین!!!! آخه اينجوري شما ميتونین بدوید و فرار کنید.. ولي اون نميتونه

شعار دخترها امسال در رژیم اسلامی نه روسري نه تو سري، حكومت دوست پسري )..و جواب پسرها ( نه سربازي نه جان بازي بزن بريم دختر بازي )

جوون 28 ساله تو ایران: وقتي تو جمهوری اسلامی به دنيا آمدم آنقدر جا خوردم که تا دو سال قدرت حرف زدن نداشتم

درجات ديوانگي: 1. گيج 2. خنگ 3. پپه 4. يول 5. اسکل 6. شاسکول 7. گاگول 8. امام احمدی نژاد 9. امام علی خامنه ای 10. هوا داران رژیم خامنه ای..!!!؟؟؟

به امام احمدی نژاد گفتند: بابات به رحمت ایزدی پیوست! گفت: رحمت ایزدی دیگه کیه؟!...... گفتند. منظورمون اینه که به دیار باقی شتافت...... گفت: منظورتون را نمی فهمم!!!..... گفتند: یعنی اینکه دار فانی را وداع گفت...... گفت:بازم نفهمیدم!....... گفتند:ای بابا...پدرت رخت از این دنیا بربست....... بازم نفهمید!...... آخر سر عصبانی شدند و گفتند : ابله... بابای خرت! مرد....... گفت: .... خر ما که بابا نداشت

پرفسور حسابي:جهان سوم جايي است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند،خانه اش خراب مي شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد بايد در تخريب مملکتش بکوشد.

امام علی خامنه ای: وقتي دعوامون ميشه چرا عصباني نميشي؟ زن امام خامنه ای: خودمو کنترل مي کنم. امام علی خامنه ای: چه جوري؟ زن: توالتو ميشورم... امام علی خامنه ای:: چه ربطي داره؟ زن: آخه با مسواک تو ميشورم..

براي پخته شدن در رژیم جمهوری اسلامی: كافيست كه هنگام عصبانيت از كوره در نرويد!!!

درپى اسلامى شدن اسامى شهرها طبق اوامر امام علی خامنه ای نام شهر سوسنگرد به فاطمه توپول تغير يافت!

جايزه نوبل شيمي به امام علی خامنه ای تعلق گرفت. زيرا ايشان توانستند ريال را به پهن تبديل كنند

يک زرافه و یک مورچه باهم ازدواج مي کنند، شب عروسي مورچه هه گم مي شه.. بعد از يک هفته پيداش مي شه.. زرافه ازش می پرسه اين همه مدت کجا بودي؟؟ مورچه هه مي گه : تو راه بودم که.. بيام بوست کنم

Comment

• یک شب امام احمدی نژاد به زنش مي گه پاشو يه قرص واياگرا بيار مي خواهيم امشب حال كنيم زنه ميگه: اووو همه اش ۲ تا مونده آنهم مال مهمانهاست!! به هر ترتیب زنش حامله میشه..

امام احمدی نژاد مي خواسته چشماي بچش عسلي شه؛ تخ..ش روهفت دقيقه ميندازه توآبجوش!

دکتر به زن امام احمدی نژاد میگه که دو قلو حامله هستی، و دو قلو میزایی. زن امام احمدی نژاد هی ميبينه ۹ ماه گذشته و بچه*هاش (۲ قلو هاش) دنيا نميان. ميره آزمایش. دکتر می بینه که ۲ قلو ها یکیش پسره یکیش دختر . تو شکم مادره، پسره بند نافشو انداخته دور گردن دختره و ميگه: خفه ات می کنم آبجی، اما لخت نمیذارم ازینجا بری بيرون !

بالاخره مجبور میشن با عمل سزارین درشون بیارن. روز بعد از امام احمدی نژاد می پرسن عمل سزارين چيه ؟ جواب ميده : يعني بچه به شرط چاقو !!!

امام احمدی نژاد زنش زايمان ميکنه با دسته گل ميره بيمارستان ميگه تبريک ميگم ... مادر شدی ... زنش ميگه مرسی اميدوارم تو هم يه روزی پدر بشی

تا اینکه شب میشه و امام احمدی نژاد به آسمان نگاه می کرده می بينه ستاره ها بهش چشمک می زنن. سرشو می اندازه پايين می گه استغفرالله..

يه روز امام احمدی نژاد عينک افتابی می*زنه، ميره خيابون بچه *شو تو کوچه می*بينه، يکی می زنه تو گوشش ميگه صد بار گفتم تانصفه شب تو کوچه نمون!

امام احمدی نژاد بعد از يه سال که از مردن باباش ميگذره همينطور مدام ناراحت بوده گريه ميکرده
          دوستاش ميگن ديگه بسه يه سال گريه کردی
          ميگه اخه هر وقت يادم مياد بابام موقعی که ميخواستم خاکش کنم چه دست و پايی ميزد جيگرم آتيش ميگيره

امام احمدی نژاد مادر پدرشو ميكشه، ازش مي*پرسن: چرا اين بدبختا رو كشتي؟ ميگه: بعد از چهل سال به رابطه كثيفشون پي بردم!

به امام احمدی نژاد مي گن دخترتو به كي دادي؟ مي گه غريبه نيست دامادمونه!!!!

بچه از امام احمدی نژاد مي پرسه: بابا الاغ ها هم ازدواج مي كنن؟ امام احمدی نژاد ميگه آره عزيزم تا صیغه وجود داره، فقط الاغ ها ازدواج مي كنن!

يه روز امام سید علی خامنه ای وسط سخنرانی تلنگش در ميره از شرم و خجالت همونجا دعا ميکنه که خدا خوابش کنه. خدا دعاشو میپذیره و ۳۰۰۰ سال ميخوابه، وقتی بيدار ميشه گشنش بوده ميره نونوايی يه سکه ميده نون بخره، نونوا يه نگا به سکه ميندازه ميگه بابا اينکه مال دوره ی ؛ سد علی گوزووه؛

یه روز امام احمدی نژاد با امام خامنه ای دعواش میشه ، يه چک می خوابونه زير گوشش!
          امام خامنه ای هم غيرتی میشه میگه : يا پنج تن ، امام احمدی نژاد رو بلند می کنه و می کوبه زمين!
          امام احمدی نژاد پا میشه میگه : اين خيلی نا مرديه ! ۶ نفر به يه نفر !!!

امام احمدی نژاد میره دستشوئی زنانه میگیرنش میگن مگه نمیبینی زنونست؟ میگه من چکار کنم رو اون یکی اونجا نوشته مردا نه

امام احمدی نژاد می ره کارواش . می گن ماشينت کو ؟ می گه: نزديک بود، پياده اومدم .

به امام خامنه ای ميگن ميدونی چرا زنبورها گل ميخورن ؟ ميگه خوب معلومه ، لابد دروازه بانشون خوب نيست.

ميخواستن بن لادن رو شكنجه بدن امام خامنه ای از امام احمدی نژاد نظر خواهي مي کنه كه چيكارش كنن. ميگه: سر يه ميله رو داغ بکنند خوب كه سرخ شد، از طرف سردش بكنيد توي...!! امام خامنه ای كف مي کنه ميپرسه : حالا چرا از طرف سردش؟ امام احمدی نژاد ميگه : تا هر كي خواست درش بياره دستش بسوزه!!

يه روز امام خامنه ای ميره غواصي تو عمق 20 متري، بعد يه كوسه مياد ازش ميپرسه: آقا تو امام خامنه ای هستی ؟ ميگه از كجا فهميدي؟ ميگه چون كپسول آتش نشاني پشتته!

يه روز که امام خامنه ای زیادی تریاک زده بوده، ميره بالای منبر ، ميگه دوستت داريم _ بيت المقدس..... دس _ دس _ دست

امام احمدی نژاد مي ره بانك وام بگيره، ضامن نداشت، منفجر مي شه!!!

يه منافق ميره جهنم ، فرداش بمب ميزاره ، همه شهيد ميشن ميرن بهشت

Comment

• دو تا بسيجي داشتن تو يه ماشين بمب کار ميذاشتن يکيشون به اون يکي ميگه: اگه
            اين بمب الان منفجر بشه چي کار کنيم؟ اون يکي ميگه: نگران نباش من يکي ديگه دارم

يه دختره داشته توي حمام دوش ميگرفته ناگهان برق ميره دختره ميترسه ميگه يا
            امام حجت ابن الحسن العسگري, ناگهان امام ظهور ميکنه، ميگه عزيزم اينجور
            موقع ها ميتوني من رو مهدي جون صدا کني..

به يه يارو ميگن تو ميتوني يه آيه مثل قرآن بياري؟! ميگه آره مشتي! "هل
            تفکرون نحن خلقناکم بيضه بيضا" ازش ميبپرسند يعني چي؟ ميگه "آيا فکر
            ميکنيد ما شما را تخمي تخمي آفريديم؟"

به يارو ميگن اصول دين رو نام ببر ميگه: توحيد ، نبوت ، امامت ، رسالت ، ونک.

ا يک آقايي ميپرسند "ميتوني يک پيامبر زن نام ببري؟"، طرف يکمي فکر ميکنه، ميگه، بله، پيامبر اکرم!

يه آقايي رو ميگيرن ميگن پدر سوخته چرا پشت ماشينت نوشتي " امام با سالاد " ! ميگه مگه چيه؟از شما بهتره که مينويسين " خدا با ماست"

به يه آقايي ميگن سه تا اسم بگو آخرش الله باشه، ميگه روح الله، عين الله، سيندرالله

در خونه ملا نصر الدين رو دزد ميبره، ملا ميره در مسجد رو ميدزده، مردم
            ميگويند احمق چرا در مسجد رو دزديدي؟ جواب ميده! فقط خدا ميدونه در خونه
            من رو کي دزديده، بياد دزد رو تحويل بده در خونش رو تحويل بگيره!

Comment

• تحقيقات نشان داده كه فقط 20% مردها عقل دارند.. 80% بقيه زن دارند !

-مردها بر اثر كمبود عاطفه ازدواج مي كنند بر اثر كمبود حوصله طلاق مي دن.

ولي نكته جالب اينه كه بر اثر كمبود حافظه دوباره ازدواج مي كنند !

مردها سه تا آرزو دارن :

- اونقدر كه مامانشون مي گن خوش تيپ باشن !

- اونقدر كه بچه شون مي گن پولدار باشن !

و مهمتر از همه اينكه :

- اونقدر كه زنشون شك داره دوست دختر داشته باشن !

- بيشتر مردان موفقيت شون رو مديون زن اولشون هستند و زن دومشون رو مديون موفقيت شون !

-مرد اولي : امان از دست اين زنها !؟ زنم تمام دارائيمو برداشت و رفت !

دومي : خوش به حالت ! زن من تمام دارائي مو برداشت و نرفت !

- زن به شوهر : من احمق بودم كه باهات ازدواج كردم !

مرد : عزيزم چرا عصباني مي شي ! خب من هم عاشقت بودم اينو نفهميدم !

- اگه مي بيني اينقدر دوستت دارم

اگه مي بيني اينقدر منتظرت مي شم

اگه مي بيني تو دنيا با هيچ كس عوضت نمي كنم باور كن اكس زدم و تو توهّمم !

- يه ضرب المثل آموزنده هست كه مي گه :

مردن براي زني كه عاشقشي از زندگي باهاش آسون تره !

-مرد به زن : عزيزم ممنونم ازت ! تو اعتقاد به دين رو به زندگيم آوردي! چون من قبل از ازدواج معتقد بودم جهنم اصلا" وجود نداره !

Comment

• به پشه ميگن چرا زمستونا پيداتون نيست؟!؟؟؟! ميگه:نه اينکه تابستونا خيلي برخوردتون خوبه

فحش ترکها: 1_از جلو چشمام خفه شو

2_فکر کردی فقط خودت خری

3_کسی با تو زر نزد

4_صداتو واسه من داد نزن

یه روز یه ترکه میره بالای درخت چنار.بهش میگن داری چه کار می کنی.میگه دارم توت می خورم.میگن اینکه درخت چناره میگه توت تو جیبمه

تركه يه پليس رو ميكشه زنگ ميزنه 110 ميگه:ميبينم كه 109 نفر شدين

ترکه به دیواره اتاقش عکس یه گور خر زده بوده یه روز دوستش بهش میگه این عکس کیه زدی به دیواره اتاقت میگه عکس داداشمه موقعی که تو یوونتوس بازی میکرد

ترکه يه ماشين مي خره که فرمونش سمت راست بوده بهش ميگن ماشينت چطوره ؟ ميگه خوبه فقط نمي دونم چرا هر وقت تف ميندازم مي افته روي زنم

به تركه مي گن بچه كجائي ؟ ميگه : بچه تهرون . . . مي گن : كجاي تهرون . . . مي گه : كيلومتر 700 ، جاده تهران - اردبيل

ترکه راديو گوش مي داد راديو مي گه خيابون انقلاب به امام حسين بسته است. ترکه مي گه خوب بابا چرا قسم مي خوري حالا؟

يه صندلي بوده که هرکس روش ميشسته و دروغ ميگفته بادکنک بالاي سرش ميترکيده اصفهانيه ميشينه ميگه مافکر ميکنيم آدماي ولخرجي هستيم بادکنک ميترکه رشتيه ميشينه ميگه ما فکر ميکنيم که آدماي با غيرتي هستيم بادکنک ميترکه ترکه ميشينه ميگه ما فکر ميکنيم... بادکنک ميترکه.

ترکه ميره نماز جمعه هي شعار برعليه امريکا ميدن جو ميگيرتش ميره ميکروفن رو ميگيره ميگه : خواهرا بيزحمت هفته ديگه نياين ميخوايم فحش ناموس بديم

تركا زنگ مي زنن قم مي گن: يه امام جمعه برامون بفرستيد. قمي ها مي گن: امام جمعه قبلي چي شد؟ تركا مي گن: اونو كشتيم امام زاده درست كرديم

تركه ميره جوراب فروشي ميگه اقا جوراب ميخوام فروشنده ميگه:مردونه ؟تركه دست ميده ميگه: مردونه

به تركه ميگن اگر حالت تهوع بهت دست بده چيكار ميكني ؟ ميگه : من بهش دست نميدم

ترکه تو جزيره آدمخوارها گير مي افته. ميگه خدايا! حالا چه طور ثابت كنم آدم نيستم؟

ترکه ميره خواستگاری. ازش می پرسن چه كاره ای؟ روش نميشه بگه قصاب، ميگه لوازم يدكي گوسفند دارم!

به ترکه میگن: چرا همش داری دور میدوون با ماشینت میچرخی؟می گه: راهنمام گیر کرده!!

به تركه ميگن از چه گلي خوشت مياد...ميگه اقاقيا...ميگن هميني روكه گفتي بنويس....ميگه غلط كردم رز

یارو میره خارج. میگن : اسمت چیه ؟

میگه : SUN OF GOD BETWEEN TWO WATERS ORIGINAL

میگن : یعنی چی ؟ میگه : شمس الله میاندوآبی اصل

Comment

• اس ام اس همسر امام راحل از سر پل صراط

دقایقی پیش همسر امام راحل از سر پل صراط اس ام اس زد:

من حالم خوب است. در مرحله کنترل گذرنامه در سر پل صراط هستم. چمدانهایم را هم تحویل گرقتم. ولی روح الله را هنوز ندیده ام. لطفا پخش سریالهای شب عید را به خاطر من متوقف نکنید.

خدیجه ثقفی ، سر پل صراط

Comment

• اس ام اس جدید همسر امام از بهشت:

حالم خوب است اینجا به خاطر همسری با رهبر حوری شدم و سرم آنقدر شلوغ است که فرصت ندارم شورتم را بالا بکشم

Comment

• ترکه ماشینش پنچر میشه
                      ، میره از لوله اگزوز فوت می
                      کنه
                      لره رد میشده میگه : خره ، تا صبحم
                      که فوت کنی لاستیک باد نمیشه ،
                      چون شیشه های ماشینت
                      پائینه

ترکه میره جبهه و از کمر به
                      پایینش قطع میشه، بهش میگن: چه
                      احساسی داری؟ میگه: احساس می*کنم
                      تا کمر رفتم تو بهشت

دوست غضنفر بهش میگه سی دی
                      که بهم دادی خش داره؟
                      میگه: آخه آهنگای قشنگش رو علامت
                      زدم

غضنفر از ژاپن برمیگرده.
                      بهش میگن اونجا مشكل زبان نداشتی؟
                      میگه: من نه، ولی ژاپنی ها
                      چرا

قطعه
                      ای از شاهكار ادبی غضنفر : شب بود و
                      خورشید به روشنی می درخشید
                      پیرمردی جوان یكه و تنها با
                      خانواده اش در سكوت گوش خراش
                      خیابان قدم زنان ایستاده
                      بود.

از ترکه می پرسن چه جوری
                      بستنی کیم می خوری؟ می گه می ذارمش
                      لای نون، سیخشو می کشم
                      بیرون

می
                      خواستن ترکه رو
                      اعدام کنن، ازش می پرسن: آخرین
                      حرفت رو بزن.
                      می گه: لعنت بر پدر و مادر اون کسی
                      که بزنه زیر چهار پایه!

حیف
                      نون می ره تماشای رقص باله از اول
                      تا آخرش خواب بوده. بعد ازش می پرسن
                      چه طور بود؟ میگه آدمای خیلی خوبی
                      بودن. دیدن من خوابم، رو نوک انگشت
                      راه می رفتن!

زن:
                      عزیزم! یادته روز خواستگاری وقتی
                      ازت پرسیدم چرا می خوای با من
                      ازدواج کنی، چی گفتی؟
                      شوهر: آره، خوب یادمه، گفتم: می
                      خواهم یک نفر را در زندگی خوشبخت
                      کنم.
                      زن: خوب، پس چی شد؟
                      شوهر: خوب، خوشبخت کردم دیگه.
                      زن: کیو خوشبخت کردی؟
                      شوهر: همون بیچاره ای رو که ممکن
                      بود با تو ازدواج کنه

اولی:
                      امان از دست این زنها! زنم تمام
                      دارائی ام را برداشت و رفت.
                      دومی: خوش به حالت! زن من تمام
                      دارائی ام رو برداشت و نرفت!

روباهی به زاغی گفت: چه دمی، چه
                      سری، عجب پایی! زاغ عصبانی شد و
                      گفت: بی*تربیت! خجالت بکش.. اون
                      موقع من کلاس اول بودم

Comment

• * به پشه میگن چطور زمستونها نیستی پشه میگن نه این که تابستونها خیلی تحویلم میگیرین!

*و اینگونه بود که پس از دیدار یوسف و زنان مصر ، پرتقال خونی به بازار آمد!

* تست فيزيك كنكور : سرعت نور چه قدر است؟ 1- بد نيست 2- خوب است 3- الحمدالله 4- تو خوبي؟

* آيا ميدانستيد که بزبزه قندي اولين بز ديابتي تاريخ است !

* به نظر شما کمک فنر ماشین بیگلی بیگلی که گوریل انگوری روش مینشست چی بود؟

* يارو لنگ بوده با کشتي ميره سفر...وقتي برميگرده رفيقش ميگه خب سفر خوش گذشت؟؟ ميگه نه بابا همش استرس داشتم هي مي گفتن لنگرو بندازين تو آب.

* به یکی میگن خیلی آقایی ، میگه ما بیشتر!

* حیف نون به دوستش میگه کجا به دنیا اومدی؟ میگه: بیمارستان. حیف نون میگه آخی مریض بودی؟

* دوتا نوشابه با هم دعوا می كنند نوشابه زرد به سیاه می گه : هنوز نزدمت سیاه شدی ؟؟؟

*مامانه به بچه هه می گه : می دونم شیطون گولت زد موهای خواهرتو کشیدی !
                        بچه هه می گه : آره ولی لگدی که زدم تو شیکمش ابتکار خودم بود.

* از يکي ميپرسن گشنگي سخت تره يا عاشقي ؟ ميگه از قديم گفتن گشنگي نکشيدي که عاشقي يادت بره ولي شما تا حالا تو خيابون دستشوئيت نگرفته که جفتش يادت بره؟؟

* موسسه آموزشی بانو دانشجو می پذیرد: آموزش گیتار توسط بانو زلیخا ، با تخفیف ویژه آدرس :مصر، پشت معبد عامون ،نرسیده به سیلوهای گندم ۵۰% تخفیف برای کسانی که نامشان یوسف است.

*یه خانواده شهرستانی واسه زندگی میان تهران به بچه خانواده میگن ، خونه هر کی در زدی نگو ( مویوم ) بگو منم ۰ طرف میگه اگه بوگوم‎ ( منم ) اونا از کجا بفهمن که ( مویوم ؟ ).

* یارو زنش رو می بره سونوگرافی ، بهش می گن : بچت پسره
                        یارو می گه : جدی ؟ ... تورو خدا بگو اسمش چیه ؟

* یارو میره طوطی سخنگو بخره ، فروشنده بهش یه جغد میندازه
                        بعد از یه مدت دوستای یارو بهش می گن : یاد گرفته حرف بزنه یا نه ؟
                        یارو می گه : هنوز نه ، ولی خیلی توجه می كنه !

* طرف داشته با خره فوتبال بازي ميكرده.بهش ميگن چرا با خر بازي ميكني؟ ميگه همچينم خر نيست. 3 به 1 جلوئه!

* یه روز یه دیوونه داشته با خودش میخندیده بهش میگن چرا داری میخندی میگه یه جک به خودم گفتم خیلی باحال بود تا حالا نشنیده بودم.

* حیف نون ميره جوراب فروشي به يارو ميگه يه جوراب ميخوام . فروشنده ميگه مردونه ؟ حیف نون دست ميده ميگه : مردونه.

* حیف نون رو براي اولين بار مي برند توي هلي کوپتر ، توي آسمان از سمت چپي اش مي پرسه : شما گرمتونه ؟
                        طرف مي گه : نه
                        از سمت راستي اش مي پرسه شما گرمتونه ؟
                        اون يکي هم مي گه نه
                        بعد حیف نون بلند مي گه : آقاي خلبان هيچ کس گرمش نيست. اون پنکه سقفي رو خاموشش کن !

Comment

• نگاه من به روز سالگرد ازدواجمان همانند نگاه يك گوسفند است به روز عيد قربان

--------------------------------------------------------------------------------

مرد داشت در خيابان حركت مي كرد كه ناگهان صدايي از پشت گفت:

- اگر يك قدم ديگه جلو بري كشته مي شي .

مرد ايستاد و در همان لجظه اجري از بالا افتاد جلوي پاش.مرد نفس راحتي كشيد و با تعجب دوروبرشو نگاه كرد اما كسي رو نديد .بهر حال نجات پيدا كرده بود . به راهش ادامه داد .به محض اينكه مي خواست از خيابان رد بشه باز همان صدا گفت :

- ايست

مرد ايستاد و در همان لحظه ماشيني با سرعت عجيبي از جلويش رد شد .بازم نجات پيدا كرد .مرد پرسيد تو كي هستي و صدا جواب داد من فرشته نگهبان تو هستم . مرد فكري كرد و گفت :

-پس اون موقعي كه من داشتم ازدواج مي كردم تو كدوم گوري بودي ؟

--------------------------------------------------------------------------------

بسيجيه ميره لاس وگاس ، زنگ ميزنه به خانمش ميگه : فكر كنم شهيد شدم ؟! خانمش ميگه چرا؟ ميگه : آخه اينجا بهشته

به پشه ميگن چطور زمستونها نيستي پشه ميگن نه اين كه تابستونها خيلي تحويلم ميگيرين!

حتماً روي ديوار بهشت نوشته : لعنت بر پدر و مادر كسي كه در اين مكان سيب بخورد

و اينگونه بود كه پس از ديدار يوسف و زنان مصر ، پرتقال خوني به بازار آمد!

آبادانيه ميره تهرون سوار اتوبوس ميشه ، به راننده بليط ميده. راننده ميگه آقا اين بليط ماله آبادانه ! آبادانيه ميگه : كوكا چيشتو خوب باز كن ! روش نوشته آبادان و حومه!..

تست فيزيك كنكور : سرعت نور چه قدر است؟ 1- بد نيست 2- خوب است 3- الحمدالله 4- تو خوبي؟

روزي عقابي خسته داشت پرواز ميكرد كه ناگهان گنجشك آباداني ميره طرفش ميگه كاكا وسعت پر و حال ميكني عقابه ميگه بروحوصلت و ندارم گنجشكه بازم پيله ميكنه ميگه كاكا وسعت باله رو حال ميكني عقابه بازم ميگه بروحوصلت و ندارم وگرنه ميام يه كاري ميكنم پرات بريزه گنجشكه ميگه مردي بيا عقابه ميره طرف گنجشكه ميزنه پراشو ميروزنه گنجشكه در حال افتادان ميگه ميگه كاكاهيكل و حال ميكني

آيا ميدانستيد كه بزبزه قندي اولين بز ديابتي تاريخ است !

دو تا آباداني به هم مي رسن. اولي مي گه: جات خالي ديروز رفتم شكار هفت تا خرگوش چهار تا آهو سه تا شير شكار كردم.
                          دومي ميگه: همش همين؟
                          اولي مي گه: بابا، آخه با يك تير مگه بيشتر از اينم مي شه؟
                          دومي ميگه : تازه تفنگم داشتي؟

به نظر شما كمك فنر ماشين بيگلي بيگلي كه گوريل انگوري روش مينشست چي بود؟

از يه بسيجي مي پرسن دو خط موازي چه خطي هستند؟ ميگه دو خط موازي خطي هستند كه هيچ وقت به هم نميرسند مگر به دستور مقام معظم رهبري

يارو لنگ بوده با كشتي ميره سفر...وقتي برميگرده رفيقش ميگه خب سفر خوش گذشت؟؟ ميگه نه بابا همش استرس داشتم هي مي گفتن لنگرو بندازين تو آب.

آبادانيه ميره تو يه كتابفروشي .... ميگه : وولك پوستر مو رو داري ؟ ........... كتابفروش ميگه : نه ........ آبادانيه مي گه : وي ي ي تو هم تموم كردي ؟!!!

يك تهراني داشت براي يك آباداني لاف ميزد و ميگفت : من يك سگ دارم وقتي ميخواد بياد تو خونه در ميزنه!آبادانيه گفت : ولك , مگه كليد نداره ؟

به يكي ميگن خيلي آقايي ، ميگه ما بيشتر!

حيف نون به دوستش ميگه كجا به دنيا اومدي؟ ميگه: بيمارستان. حيف نون ميگه آخي مريض بودي؟

دوتا نوشابه با هم دعوا مي كنند نوشابه زرد به سياه مي گه : هنوز نزدمت سياه شدي ؟؟؟

يك روز دو تا آباداني واسه هم خالي مي بستند . اولي ميگه : ما يه كوه كنار خونه مون داريم كه هر وقت مي گيم حميد . دو سه بار ميگه حميد.... حميد.... حميد....دومي ميگه : اين كه چيزي نيست . ما يه كوه داريم كنار خونه مون كه هر وقت مي گيم حميد . ميگه : كدوم حميد؟

مامانه به بچه هه مي گه : مي دونم شيطون گولت زد موهاي خواهرتو كشيدي !
                          بچه هه مي گه : آره ولي لگدي كه زدم تو شيكمش ابتكار خودم بود.

خبرنگار از يه آباداني ميپرسه ، جمعيت آبادان چقدر هست؟ آباداني در جواب ميپرسه با حومه يا بدون حومه؟ خبرنگار ميگه با حومه آباداني ميگه با حومه ميشه هفتاد ميليون

از يكي ميپرسن گشنگي سخت تره يا عاشقي ؟ ميگه از قديم گفتن گشنگي نكشيدي كه عاشقي يادت بره ولي شما تا حالا تو خيابون دستشوئيت نگرفته كه جفتش يادت بره؟؟

موسسه آموزشي بانو دانشجو مي پذيرد: آموزش گيتار توسط بانو زليخا ، با تخفيف ويژه آدرس :مصر، پشت معبد عامون ،نرسيده به سيلوهاي گندم ۵۰% تخفيف براي كساني كه نامشان يوسف است.

Comment

• --------------------------------------------------------------------------------

به غضنفر ميگن : واجبي چيست ؟

ميگه :پودريست باستاني كه در حداكثر 5دقيقه ميرزاكوچك خان جنگلي را به دكتر الهي قمشه اي تبديل مي كند

يه خانواده شهرستاني واسه زندگي ميان تهران به بچه خانواده ميگن ، خونه هر كي در زدي نگو ( مويوم ) بگو منم ۰ طرف ميگه اگه بوگوم‎ ( منم ) اونا از كجا بفهمن كه ( مويوم ؟ ).

يكي تو استاديوم بوده داشته فوتبال نگاه مي كرده هي مي گفته عجيبه واقعا عجيبه.مي گن چي عجيبه؟ مي گه: 100 هزار تماشاچي 22 تا بازيكن 3 تا داور .مي گن خوب چيش عجيبه؟ مي گه گنجشكه همه رو ول كرده ريده رو سر من!!!

از يك معتاد ميپرسن چطور شد كه معتاد شدي؟ ميگه با بچه ها قرار گزاشتيم روزهاي تعطيل تفريحي بكشيم يه هويي خورديم به عيدنوروز

يارو زنش رو مي بره سونوگرافي ، بهش مي گن : بچت پسره
                            يارو مي گه : جدي ؟ ... تورو خدا بگو اسمش چيه ؟

يارو پول نداشته دماغشو عمل كنه، با دست دماغشو ميگيره بالا بهش تافت ميزنه!!...

يارو ميره طوطي سخنگو بخره ، فروشنده بهش يه جغد ميندازه
                            بعد از يه مدت دوستاي يارو بهش مي گن : ياد گرفته حرف بزنه يا نه ؟
                            يارو مي گه : هنوز نه ، ولي خيلي توجه مي كنه !

غضنفر داشته از تو جزيره آدم*خورا رد ميشده،* يهو ميبينه آدم خورا محاصرش كردن. بيچاره جفت مي*كنه با حال زار ميگه: اي خدا بدبخت شدم!* يهو يك صدايي از آسمون مياد: نترس بندة من، بدبخت نشدي! اون سنگ رو از جلوي پات بردار بكوب به سر رئيس قبيله. غضنفر خوشحال ميشه،* سنگ رو ميكوبه تو كلة *رئيس قبيله. رئيسِ قبيله جابه*جا ميميره، باقي افراد قبيله شاكي ميشن، نيزه به دست، شروع مي*كنن دويدن طرف غضنفر! يهو يك صدايي از آسمون مياد: خوب بنده من، حالا ديگه بدبخت شدي

طرف داشته با خره فوتبال بازي ميكرده.بهش ميگن چرا با خر بازي ميكني؟ ميگه همچينم خر نيست. 3 به 1 جلوئه!

يه روز يه ديوونه داشته با خودش ميخنديده بهش ميگن چرا داري ميخندي ميگه يه جك به خودم گفتم خيلي باحال بود تا حالا نشنيده بودم.

يه روز 4 تا حيف نون سوار آسانسور ميشن هر كاري ميكنن آسانسور حركت نميكنه .... يه مرده با كت شلوار و سامسونت مياد دكمه آسانسورو ميزنه .... راه ميفته ... يكي از حيف نونها ميگه : به افتخار آقاي راننده صلوات

غضنفر رفت تعليم رانندگي رفيقش پرسيد چطور بود ؟ گفت : گفت خوب بود ولي مربيه خيلي مذهبي بود . هر طرف من مي پيچيدم مي گفت يا امام رضا يا ابوالفضل

حيف نون ميره جوراب فروشي به يارو ميگه يه جوراب ميخوام . فروشنده ميگه مردونه ؟ حيف نون دست ميده ميگه : مردونه.

خداوند هيچ موقع از تو سوال نمي كنه چه نوع ماشيني روندي؟ اما حتما از تو خواهد پرسيد چند نفر پياده را به مقصد رساندي....... قابل توجه دخترها كه هر چي بوق ميزني ناز ميكنن...... نميدونن هدف پسرها الهيه

غضنفر راننده تاكسي ميشه و يه روز به مسافرش كه شبيه ژاپني ها بوده ميگه آقا ببخشيد شما ژاپني هستيد اون ميگه نه ، براي بار دوم ازش مپرسه آقا شما ژاپني نيستيد؟ بازم طرف ميگه نه ، بارسوم بازم ميپرسه ياروه از كوره در ميره ميگه آره هستم غضنفر ميگه ولي به قيافت نمياد.

نيروي انتظامي ميريزه خونه مش قاسم , مش قاسم هم با منقل مي*پره تو استخر و داد ميزنه: از اينجا به بعدش به شما ربطي نداره، به نيروي دريايي ربط داره

پسره ميره خواستگاري، پدر عروس ميگه مهريه دخترم صد بشكه بنزِينه! پدر داماد ميگه پسرم! پاشو پاشو بريم يك دختر گازِسوز پيدا كنيم!

حيف نون رو براي اولين بار مي برند توي هلي كوپتر ، توي آسمان از سمت چپي اش مي پرسه : شما گرمتونه ؟
                            طرف مي گه : نه
                            از سمت راستي اش مي پرسه شما گرمتونه ؟
                            اون يكي هم مي گه نه
                            بعد حيف نون بلند مي گه : آقاي خلبان هيچ كس گرمش نيست. اون پنكه سقفي رو خاموشش كن !

غضنفر عينك دودي مي زنه ميره خيابون يهو دخترش رو ميبينه مي زنه تو گوشش و ميگه اين موقع شب بيرون چي كار ميكني؟ دختره ميگه اشكال از عينكته. غضنفر عينكشو بر ميداره دوباره مي زنه تو گوش دخترش و ميگه خوب شد فهميدم از ديشب تا حالا كجا بودي؟

ارمنيه و تركه و رشتيه و اصفهانيه يك عمر رفيق بودن . باري ، از بخت بد ، ارمنيه مرحوم مي شه ، باقي رفقا هم ميرن تشييع جنازش . رسم اين ملت هم گويا اين بوده كه هر كدوم از نزديكان بايد دم آخري يك پولي مي انداختن تو قبر ، خلاصه اول تركه ميره بالاسر قبر و كلي گريه زاري مي كنه و آخر هم دست مي كنه ، ده تا هزاري مي اندازه تو قبر ، بعد رشتيه مياد باز كلي آه و ناله مي كنه و بعد هم دست مي كنه ده تا هزاري ميندازه تو قبر ، آخري نوبت اصفهانيه مي شه ، مياد جلوي قبر كلي گريه زاري مي كنه ، آخرش هم با بغض ميگه : شرمنده ، من صبح وقت نشد برم بانك پول بگيرم . بعد يك چك سي*هزارتومني مي*نويسه مي اندازه تو قبر ، بيست*هزارتومن بقيشو برميدار .

Comment

• ترکه ماشینش پنچر میشه ، میره از لوله اگزوز فوت می کنه
                              لره رد میشده میگه : خره ، تا صبحم که فوت کنی لاستیک باد نمیشه ،
                              چون شیشه های ماشینت پائینه !

هدف از آفرینش لرها:
                              ۱- ایجاد رعب و وحشت در بین حیوانات
                              ۲- ایجاد شادی بین انسانها
                              ۳- روحیه دادن به ترکها

از ترکه می پرسن چه جوری بستنی کیم می خوری؟ می گه می ذارمش لای نون، سیخشو می کشم بیرون

می خواستن ترکه رو اعدام کنن، ازش می پرسن: آخرین حرفت رو بزن.
                              می گه: لعنت بر پدر و مادر اون کسی که بزنه زیر چهار پایه!

زن: عزیزم! یادته روز خواستگاری وقتی ازت پرسیدم چرا می خوای با من ازدواج کنی، چی گفتی؟
                              شوهر: آره، خوب یادمه، گفتم: می خواهم یک نفر را در زندگی خوشبخت کنم.
                              زن: خوب، پس چی شد؟
                              شوهر: خوب، خوشبخت کردم دیگه.
                              زن: کیو خوشبخت کردی؟
                              شوهر: همون بیچاره ای رو که ممکن بود با تو ازدواج کنه

Comment

• يه يارو واسه خودش جك ميگفته ميخنديده، يه دفعه غش ميكنه از خنده، ميگن چي شد؟ ميگه تا حالا اينو نشنيده بودم.

-----

به طرف می گن بابات مرده لباس مشکی بپوش بریم قبرستون, می گه شما دروغ می گید یه اتفاقی افتاده می خواهید به من نگید.

-----

يه روز به غضنفر مي گن اگه يه روز وسط دريا گيربيفتي يه

كوسه ام بخواد بخوردت چي كار مي كني ؟

مي گه ميرم رو درخت . مي گن وسط دريا كه درخت نيست ؟

مي گه مجبورم مي فهمي!

-----

پليس به تركه: اينجا ماهي*گيري قدغنه!!! تركه: ولي اينجا تابلو نزدين!! پليس: نزديم كه نزديم، زود باش از بالاي اون آكواريوم بيا پايين -

-----

يه روز از يه تركه مي پرسن امام رضا رو چه جوري كشتن ؟

مي گه: نامردا تو حرمش بمب گذاشتن

-----

تركه تو خيابون دعواش ميشه بعد يارو بهش ميگه "مرتيكه خر"

تركه ميگه:بينم با كي بودي؟ يارو ميگه با تو بودم

تركه ميگه: شانس آوردي با تو بودي اگه با من بودي پدرتو در مي آوردم

Comment

Working...
                                X