Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rastesho Begin Okay

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rastesho Begin Okay

پسرها:

اگر gf شمادر اولين قرار از bf هاي قبلي خود براي شما حرف بزند عكس العمل شما چيست ؟

اگر بخواهيد به كسي شماره دهيد و در آن لحظه هيچ كاغذي بجز برگه تبليغ آن هم از نوع تخليه چاه در دست شما نباشد چه مي كنيد ؟

اگر روزي gf شما از شما بخواهد بين او و صميمي ترين دوستتان يكي را انتخواب كنيد انتخاب شما چيست ؟

اگر gf شما چند صفت بد دارد كه شما را مي رنجاند چه مي كنيد ؟

(به او مي گوييد يا خودتان را با آن ها تطبيق مي دهيد ؟)

اگر با كسي دوست شويد و به طور اتفاقي همان روز . روز تولد او باشد در صورتيكه او اين روز را به شما ياد آوري كند عكس العمل شما چيست ؟

اگر بر حسب اتفاق دفترچه خاطرات او به دست شما بيافتد بيشتر به دنبال چه مطلبي مي گرديد ؟

دخترها :

اگر واقعا از كسي خوشتان بيايد آيا در دوستي پيش قدم مي شويد ؟ چگونه ؟

اگر دفترچه تلفن bf شما در دست شما باشد و شماره فرد ديگري را در آن ببينيد حدس شما چيست ؟

اگر صميمي ترين دوستتان به شما بگويد كه برادرش از شما خوشش آمده عكس العمل شما چيست ؟ (فرض آنكه برادر او شخص دلخواه شما نباشد )

آيا تا به حال فرد مورد علاقه خود را ترسيم كرده ايد ؟

(براي اين كار مي توانيد از بخار روي شيشه ماشين در هواي باراني استفاده كنيد . )

اگر روزي در خيابان كيف پولي پيدا كنيد بر حسب كنجكاوي عكس خود را در آن ببينيد چه مي كنيد ؟

فرض كنيد مي خواهيد پدرتان را متقاعد كنيد براي آنكه دوست پسر شما شخص مورد علاقه شماست . ولي پدر شما قانع نشود . آنوقت چه می کنید؟
    هركجا هستم باشم
    آسمان مال من است
    پنجره فكر هوا عشق زمين مال من است
    چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچهاي غربت!!!

زندگي دو نيمه است : نيمه اول در انتظار نيمه دوم ، نيمه دوم در حسرت نيمه اول .

اگه یه پروانه روی سرت نشست تعجب نکن چون ............ . من آدرس قشنگترین گله دنیا رو بهش دادم.

narges joon en soalat ye khoorde rikhte be ham jigar

God made Coke,
    God made Pepsi,
    God made Persian girls so DAMN SEXY!!!

~Zende Bad Iran Va Irani~

Comment

Working...
    X