Announcement

Collapse
No announcement yet.

Azar Dadan Beh Hamsaran

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azar Dadan Beh Hamsaran

از اونجایی که خانومها به سالروز تولد حساس هستند در روز تولد همسرتان سعی کنید برخلاف میل او شمع به تعداد سالهای تولدش یا حتی چندتا بیشتر تهیه کنید

قبل از رفتن به ماموریت سیمهای تلفن را دستکاری کنید تا ارتباط تلفن قطع شود تا علاوه بر آزار، چند صد هزار تومونی صرفه جويي اقتصادی به دنبال داشته باشد

عکسهای قبل از ازدواج خودتان را با حسرت نگاه کرده و با صدای بلند بگویید چه اشتباهی کردم ، چی بودم و چی شدم

در هنگام سرو شام در حالی که زیر لب با خود زمزمه میکنید، گاهی هم از رستوران نزدیک منزل تعریف و تمجید کرده و با حسرت به غذای همسرتان خیره شوید

در مناسبتهای مختلف که لباس هدیه میدهید سعی کنید رنگی را انتخاب کنید که همسرتان از آن رنگ متنفر است و در زمان اهدا بگویید دیوانه هم این رنگ را میپسندد

هشدار: تمام توصیه های بالا خطرناک است حتما" قبل از انجام از میزان ظرفیت همسرتان مطلع شوید در غیر اینصورت امکان شکستگی سر و دست یا محرومیت از امکانات رفاهی وجود دارد

looooooooooooooooooooooooooooool so funnyyyyyyyy redi joooooooooooon looooooooooooool

Comment

Originally posted by moonlight79
      looooooooooooooooooooooooooooool so funnyyyyyyyy redi joooooooooooon looooooooooooool
      hal kardia .

Comment

vayyyyyy areeeeeeee koliiiiiiiiiiiiiiiiiii akhe kheili rahkarhaye bahali bod khanoma ham mitonan baraye aghayoun estefade konan looooooooooooooooooooooooooooooooooool

Comment

hahaha

Comment

jaleb bod. bara ayandeh bedard man mikhoreh.

Comment

Bubbxabxhxahxhaahxxbuaxbuxabxaxahgxhgghxagxhggaxhg xGHAXHGhhxahxhaxhxh Bubbxabxhxahxhaahxxbuaxbuxabxaxahgxhgghxagxhggaxhg xGHAXHGhhxahxhaxhxh

Comment

Working...
              X