من يکی، از ساز و آواز برخی از خوانندگان نه سر در میآورم و نه لذت میبرم. انگار ترانه سرايان، يک مشت کلمهها را پشت سرهم قرار داده و تحويل خواننده میدهند. خواننده هم که نه درس آنچنانی خوانده و نه از نوشتههای ادبی سررشته دارند، آنها را بصورت آواز تحويل مردم میدهندد جالب تر اينکه گروهی هم به ساز و آواز آنها میرقصندد برای مثال، يکی از خوانندگان لولس انجلسی میخواند
آمدم سر کوچهتان، در کوچهتان، خانه نبودی، راستش را بگو، با کی، کجا رفته بودی؟
تو عشق را ، به من يادی دادی و حالا خانه نيستی. و خيلی حرف و حکايت ديگر
کسی هم در لوس انجلس نيست به اين آوازه خوان بگويد: بابا، حالا تو کوتاه بيا. چکار دختر مردم داری؟ شايد دختره، برای خريد، بيرون رفته، شايد مادر بيمارش را به درمانگاه برده، همه که مثل تو بيکار نيستند، شايد هم دلش نمیخواهد ترا ببيند. تازه بفرض اينکه عشق را به تو ياد داده، قبول، صدها نفر ديگر هم مثل تو، در آن درو و بر هستند که بايد به آنها هم درس عشق ياد بدهدد شايد هم ديد که لياقتاش را نداری، ولات کرده. مگر نمیدانی که اين دور و زمانه، برخیها، مار خوردهاند و اژدها شدهاندد
: نتيجه اخلاقی
برخیها، دوست دارند، به هر سازی، برقصند. نوع ترانه و آواز هم برايشان فرقی نمیکند.
برخیها برای رقصيدن و بقيه برای رقصاندن خلق شدهاندد
از ماست که بر ماست
آمدم سر کوچهتان، در کوچهتان، خانه نبودی، راستش را بگو، با کی، کجا رفته بودی؟
تو عشق را ، به من يادی دادی و حالا خانه نيستی. و خيلی حرف و حکايت ديگر
کسی هم در لوس انجلس نيست به اين آوازه خوان بگويد: بابا، حالا تو کوتاه بيا. چکار دختر مردم داری؟ شايد دختره، برای خريد، بيرون رفته، شايد مادر بيمارش را به درمانگاه برده، همه که مثل تو بيکار نيستند، شايد هم دلش نمیخواهد ترا ببيند. تازه بفرض اينکه عشق را به تو ياد داده، قبول، صدها نفر ديگر هم مثل تو، در آن درو و بر هستند که بايد به آنها هم درس عشق ياد بدهدد شايد هم ديد که لياقتاش را نداری، ولات کرده. مگر نمیدانی که اين دور و زمانه، برخیها، مار خوردهاند و اژدها شدهاندد
: نتيجه اخلاقی
برخیها، دوست دارند، به هر سازی، برقصند. نوع ترانه و آواز هم برايشان فرقی نمیکند.
برخیها برای رقصيدن و بقيه برای رقصاندن خلق شدهاندد
از ماست که بر ماست

Comment