Announcement

Collapse
No announcement yet.

He Kidnapped HimSelf!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• He Kidnapped HimSelf!!!

پسر نوجواني که با همکاري يک رهگذر نقشه ربودن خود را کشيده بود تا بتواند از خانواده اش 20 ميليون تومان اخاذي کند ، ناکام ماند.
    روز 25خرداد امسال مردي به کلانتري 19 شهر قم مراجعه کرد و از ربوده شدن پسر 16 ساله اش خبر داد.شاکي در تشريح ماجرا به پليس گفت : پسرم با خودروي پژوپارس من براي خريد از منزل خارج شد و پس از گذشت چند ساعت او به خانه نيامد و به هرکجا فکر مي کرديم ، سر زديم اما کسي از او خبري نداشت تا اين که چند ساعت پيش مرد ناشناسي در تماسي تلفني گفت که پسرم را به گروگان گرفته است و براي آزادي او بايد 20ميليون تومان بپردازيد و پول درخواستي را داخل ساکي گذاشته و به ميدان 72 تن بياوريد ، در غير اين صورت پسرتان زنده نخواهد ماند.با اطلاعاتي که شاکي در اختيار ماموران گذاشت ، جستجوي ماموران قم براي يافتن مخفيگاه آدم ربا و نجات گروگان نوجوان آغاز شد تا اين که 2روز بعد ماموران هنگام گشتزني در يکي از خيابان هاي شهر ، پسر ربوده شده را در حال پرسه زني در خيابان يافتند بنابراين وي را بازداشت و براي ادامه تحقيقات به مرکز پليس منتقل کردند.

اعتراف نوجوان
    پسر نوجوان در اظهاراتش گفت : من عاشق خودرو بودم و پدرم به دليل اين که گواهينامه رانندگي نداشتم ، اجازه نمي داد از آن استفاده کنم تا اين که تصميم گرفتم نقشه ربودن خود را عملي کنم تا پدرم مجبور شود، خودرويش را هميشه در اختيارم قرار دهد. روز حادثه نيز به بهانه خريد با خودرو از منزل خارج شدم و در ميانه راه با فريب مرد رهگذري از او خواستم تا با منزل ما تماس بگيرد و خودش را فرد آدم ربا معرفي کرد.وي افزود: فکر مي کردم خانواده ام به دليل علاقه اي که به من دارند، پول را سرقرار مي آورند که به آنجا رفتم و منتظر بودم که از سوي پليس شناسايي و دستگير شدم. اکنون فهميدم که اشتباه کرده ام و از خانواده ام طلب بخشش دارم. بنا بر اين گزارش ، قرار قانوني براي متهم نوجوان صادر شد و تحقيقات تکميلي همچنان ادامه دارد.
    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور
Working...
X