Announcement

Collapse
No announcement yet.

Iranian Killer In Germany

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iranian Killer In Germany

محكوميت مرد ايراني به جرم همسركشي در آلمان

خانواده مقتول خواستار استرداد دامادشان به ايران شدند

خانواده يك زن ايراني كه در آلمان به دست شوهرش كشته شده است خواستار استرداد قاتل به ايران و صدور حكم قصاص براي وي شدند.

به گزارش خبرنگار ما اين جنايت روز 13 دي ماه سال 83 در شهر دويسبورگ آلمان به وقوع پيوست و اخيراً متهم از سوي دادگاه اين كشور به 11 سال حبس محكوم شده است.

پس از كشف جسد زني در خانه اش كارآگاهان جنايي دويسبورگ به تحقيق درباره اين قتل پرداختند. آنها متوجه شدند مقتول يك زن ايراني به نام آزيتا است كه يك سال پيش به همراه شوهرش رضا به آلمان مهاجرت كرده بود. از آنجا كه تمام شواهد و مدارك از يك جنايت خانوادگي خبر مي داد پليس رضا را بازداشت كرد و اين مرد ضمن اعتراف به كشتن همسرش گفت قتل در جريان يك درگيري و كشمكش خانوادگي به وقوع پيوست.

پس از آن خانواده آزيتا در تهران متوجه واقعه شدند و با مراجعه به دادسراي امور جنايي درخواست كردند رضا به ايران بازگردانده و در اينجا محاكمه شود ولي چنين اتفاقي رخ نداد و دادگاه جنايي آلمان با اين استدلال كه جرم در آن كشور رخ داده است خود را براي رسيدگي به پرونده صالح دانست. در اين مدت رضا و وكيل مدافعش سعي داشتند دفاعيات خود را به گونه يي تنظيم كنند كه حداقل مجازات براي مرد همسركش در نظر گرفته شود تا اينكه اخيراً دادگاه متهم را به 11 سال حبس محكوم و اعلام كرد رضا بايد تا ماه جولاي سال 2016 در زندان بماند. در پي صدور اين حكم والدين مقتول ديروز به شعبه 7 دادسراي جنايي مراجعه و درخواست خود را براي استرداد متهم بار ديگر اعلام كردند و گفتند دامادشان بايد قصاص شود. مادر آزيتا به بازپرس محمدحسين شهرياري گفت؛ دخترم پنج سال پيش با رضا ازدواج كرد.

ما همه فكر مي كرديم دامادمان مرد خوبي است و مي تواند آزيتا را خوشبخت كند. آن دو خيلي زود كارهاي مهاجرت شان را انجام دادند و راهي آلمان شدند. زندگي در غربت براي دخترم بسيار سخت و زجر آور بود. او اوايل حرفي به من نمي زد تا اينكه بعد از گذشت مدتي از لابه لاي صحبت هايش متوجه شدم از زندگي اش ناراضي است. وقتي از آزيتا خواستم مشكلاتش را با من در ميان بگذارد، گفت شوهرش به او خيانت مي كند.

مادر مقتول ادامه داد؛ آزيتا به من گفت رضا با يك زن آلماني آشنا شده و با او رابطه برقرار كرده و اين زن را به خانه مي آورد. دخترم نمي توانست اين موضوع را تحمل كند اما من براي اينكه مشكل حادتر نشود و به اميد اصلاح رفتار دامادم از آزيتا مي خواستم با گفت وگو مشكل را حل كند. در تمام آن مدت به شدت نگران حال و روز فرزندم بودم و فكر اينكه او در كشوري غريب با شوهري خيانتكار چه مي كند، آزارم مي داد. تشويش ها و دلهره هايم ادامه داشت و كاري از دستم برنمي آمد تا اينكه يك روز همسايه آزيتا با من تماس گرفت و گفت شب قبل دخترم و رضا با هم درگير شده اند و دامادم آزيتا را كشته است.

اين خبر برايم شوكه كننده بود و هرگز نمي توانم رضا را به خاطر اين جنايت ببخشم. اكنون دادگاه قاتل را فقط به 11 سال حبس محكوم كرده حال آنكه اين مرد بايد قصاص شود، براي همين مي خواهيم او به تهران مسترد شود و طبق قوانين ايران پاي ميز محاكمه برود.

پس از اظهارات والدين زن ايراني بازپرس شهرياري دستورهاي قضايي لازم را صادر كرد. رئيس شعبه 7 بازپرسي دادسراي جنايي درباره اين پرونده گفت؛ تحقيقات از رضا بعد از اتمام دوران محكوميت او در آلمان و بازگشت وي به ايران آغاز خواهد شد و به احتمال زياد وي به قصاص محكوم مي شود.

Working...
X