Announcement

Collapse
No announcement yet.

Be dostane khod dar iran komak konid!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Be dostane khod dar iran komak konid!!!!!!!!!!

]بازديد كنندگان عزيز سايت !

جمهورى اسلامى، اين رژيم سركوب، اعدام و سانسور در تلاش بى وقفه براى جو خفقان و ايجاد محدوديت و آشنايى نسل جوان و تمامى مردم ايران با افكار مدرن و انسانى و برای ممانعت از دسترسی مردم به اطلاعات

مستقيم و بدون سانسور، سايتهاى ضد فيلتر روزنه و سايتهاى وابسته به ارگانهاى حزب كمونيست كارگرى ايران را، مجددأ به فيلتر كشيده است.
    اين تلاش مذبوحانه اى بيش نيست، اين تلاش رژيمى در حال سقوط و غرق شدن است كه به هر خس خاشاكى چنگ مياندازد!
    اين ستيز عقب مانده هاى تاريخى و فسيلهاى تاريك انديشى است كه ميخواهند روزنه روشنايى و نور را بر مشتاقان روز افزونش مسدود كنند!

زهى خيال باطل! اين نسل و اين مردم را نمى شود به تاريكخانه هاى فكرى قرون وسطايى فرستاد!

اين تلاش در هر لحظه اش محكوم به شكست است.
    و اين هم سايتهاى ضد فيلتر جديد، و با تشكر از همکاری رفيق عزيزم عباس گويا در شکستن سد اختناق رژيم منحوس و منفور جمهوری اسلامی!

بازديد كنندگان عزيز سايت روزنه، رفقا و دوستان! با پخش و توزيع، تبليغ و ارسال هر چه سريع و گسترده لينکهای جديد سايتهای ضد فيلتر، تلاش کنيم اين اقدام مذبوحانه جمهوری اسلامی را در همين روزهای اول به شکست بکشانيم. و بيهوده بودن آنرا نشان دهيم.

شاد و پيروز باشيد!

حسن پناهى سر دبير و مسئول سايت روزنه

Last edited by koh; 10-18-2005, 01:24 PM.

filter shekan

بازديد کنندگان محترم سايت

برای دستیابی به لیست فیلترشکن ها، در " Google " عبارت " Free Web Proxy" را جستجو کنید، لیستی از این " FWP " ها بدست آورید و با

وارد کردن اینها در Internet Explorer " " از فيلتر عبور کنيد!چش'

برای اطلاعات و دانش بيشتر در مورد فيلتر و راههای عبور از آنها از اين لينکها نيز ميتوانيد استفاده کنيد!

موفق باشيد و ما را در اشاعه و بخش روشهای مقابله با سانسور جمهوری اسلامی ياری نمائيد و در معرفی سايت http://www.rowzane.gotdns.com/ بکوشيد!

حسن پناهی مدير سايت روزنه

Last edited by koh; 10-18-2005, 01:26 PM.

Comment

يکی از راههای اساسی برای عبور از فيلتر

ابتدا آموزش گام به گام زير را بخوانيد و سپس براى ليست پروكسى هاى مجانى اينجا را كليك كنيد

http://www.rowzane.selfip.com000_gon...z%20filter.htm
      Last edited by koh; 10-18-2005, 01:29 PM.

Comment

[

Comment

eshkali nadare bezar sitehaye commonisttttttt o filter konan

Comment

Damn Comunist !

Comment

ajab irani haaee ke man mishnasam 1 raahi peydaa mikonand. aslan nemishe be melat kandid

Comment

keshvaraye digeh communists daran ma ham cow mutated COWmmunists darim keh camrunistan. heyfe noono aab.

Comment

Originally posted by BadJens
                  keshvaraye digeh communists daran ma ham cow mutated COWmmunists darim keh camrunistan. heyfe noono aab.

Hahahaha. kheili ghashang gofti. hahahaha. eyvala

Comment

" چرا حالا کمونیست شدی"؟

گفتگویي کوتاه با "دکتر عمومي" در لندن

طبق روال معمول هر فرد ميتواند در انگليس از کمک هاي پزشکي رايگان برخوردار باشد. البته در کنار اين اگر فرد به اندازه کافي پول داشته باشد مي تواند از امکانات خصوصي پزشکي نيز بهرمند شود. اينکه دکتر رايگان چقدر به فرد مراجعه کننده کمک مي کند و يا چه اندازه جدي اش مي گيرد موضوع اين مطلب نيست.

بعد از گذشت نزديک به دو سال که دکتر ک مرا مي بيند و از همه زير و بالاي وضعيت جسمي من شنيده است، در آخرين جلسه اي که با ايشان قرار ملاقات داشتم بعد از شنيدن حرف هايم سئوال کرد کجايي هستم و چرا از کشورم خارج شدم.

- ايراني هستم و به دليل اينکه فعال سياسي بودم مجبور شدم ايران را ترک کنم.

- چه نوع فعاليتي داشتي؟

- فعاليت کمونيستي داشتم و به همين خاطر دستگير شدم و سالها در زندان ماندم.

- کمونيست؟ مگر در ايران کمونيست وجود دارد؟

- بله زياد هم وجود دارد.

- خب چرا حالا کمونيست شدي؟

- خب چي مي شدم بهتر بود؟

- آخر کمونيست بودن خوب نيست. شوروي را نگاه کن چقدر بد بود. در ضمن در حکومت کمونيستي آدمها دوست ندارند کار کنند.

در فرصت کمي که داشتم تصميم گرفتم به همين دو سئوالي که مطرح کرده مختصرا جواب بدهم. هر چند که مي دانستم نمي شود در اين مدت کوتاه جوابي همه جانبه به اين سئوالها داد.

اشاره کردم که از اولين روزي که فعاليت سياسي ام را شروع کردم طرفدار شوروي نبودم. کوتاه گفتم که از نظر من شوروي هرگز سوسياليستي نبوده است و به وجود کار مزدي اشاره کردم و گفتم نقد کمونيستها به جامعه سرمايه داري اين است که وسايل توليد در اختيار همگان نيست و طبقه سرمايه دار مالک وسايل توليد است. اگر با همين استدال مارکسيستي به شورروي نگاه کنيم مي بينيم که شوروي کشوري کاپيتاليستي بود. سرمايه داري اي که دولت مالک وسايل توليد بود و به کارگران در ازاء فروش نيروي کارشان مزد مي داد.

نمي خواستم و فرصت هم نداشتم بحث بر سر شوروي را تخصصي کنم. به اين دليل به بخش دوم سئوالش رسيدم.

گفتم دوست دارم از همين انگليس شروع کنم. و اشاره کردم چند نفر را مي شناسي که در صف پيدا کردن کارند يا از اين اداره به آن اداره نامه مي نويسند، دنبال آشنايي در جايي مي گردند که معرفشان بشود؟ از آمار بيکاران در انگليس گفتم و اينکه پيدا کردن کار خود شغلي براي بيکاران شده و براي بسياري رويايي دست نيافتني.

از نيروهاي متخصص با تحصيلات بالا در انگليس گفتم که بيکارند چون سرمايه داران مي توانند با پرداخت روزي يک پوند همين متخصصين را در کشورهاي ديگر استخدام کنند تا مجبور نباشند ساعتي بيست پوند به متخصصي که در همين انگليس زندگي مي کند مزد بدهد. ادامه دادم چند نفر را مي شناسي که به صرف اينکه در خانواده مرفه به دنيا آمده تا چند نسل بعدش هم از امکانات مادي بالاي رفاهي برخوردار اند؟

بيست دقيقه اي از شروع گفتگو بين ما گذشته بود. دکتر ک هرگز بيش از پنج دقيقه ويزيتم نکرده بود. اصولا هر مراجعه کننده فقط مي تواند دو مشکل يا مريضي اش را به اطلاع دکتر برساند. سومي را بايد مجددا وقت بگيرد. يادم نمي آيد هرگز در چشمم نگاه کرده باشد و همينکه بعد از دو سال بيادش آمده است که من از کجا و به چه دليل به انگليس آمدم خود نشان مي دهد که کمترين علاقه اي به سرنوشت من ندارد. شايد براي مراجعه کنندگاني که در سالن انتظار نشسته بودند جاي تعجب بود که چرا بر خلاف معمول يک مريض بيش از بيست دقيقه در اتاق دکتر است.

دکتر ک بعد از مکثي کوتاه گفت اگر کمونيسم اين باشد که تو مي گويي من با آن موافقم. اما شرطش اين است که همه کار کنند. همه غير از آنهايي که مريض هستند. گفتم انسان محصول کار است در غير اين صورت هنوز ميمون بالاي درخت بود و انسان با کار خلاقه اش به انسانيت خود معنا مي بخشد. از آمار بالاي ناراحتي روحي در ميان بيکاران و پناه بردن به الکل و مواد مخدر گفتم و به اين اشاره کردم که چند نفر را شخصا مي شناسي که از کاري که مي کند ناراضي اند چون هيچ خلاقيتي در آن نمي بيند؟

همينجا چندين بار اشاره کردم که دکتر ک هرگز بيش از پنج دقيقه ويزيتم نکرده بود و بعد از گذشت زماني طولاني نمي دانست از کجا و چرا آمده ام. دليل اين برخورد نيز بسيار ساده است چون از طريق رسانه ها هر روز به دکتر ک گفته اند که اکثر بيماراني که به تو مراجعه مي کنند دروغ مي گويند. دروغ مي گويند چون مي خواهند از امکانات اجتماعي ويژه بيماران استفاده کنند. دروغ مي گويند چون تنبل اند و دوست ندارند کار کند. دروغ مي گويند چون مي خواهند کرايه خانه شان را دولت بپردازد. و همه اين دلايل باعث مي شود که دکتر ک به مراجعه کننده فقير خود به چشم يک دغلکار و حقه باز نگاه کند.

اگر فرصت داشتم به دکتر ک مي گفتم بيا با هم سري به بيکاره ها بزنيم . ملکه اليزابت ها (مادر بزرگ و مادر) و پرانس چارلز و فرزندانش و صف طويل ديگر از خاندان سلطنتي که به خرج کارگران زندگي افسانه اي مي کنند. از کشيشها برايش مثال مي زدم که در انگليس از سر و کول جامعه بالا مي روند و براي تحمل فقر به فقرا پند و اندرز مي دهند و البته خود به منابع عظيم مالي که دولت در اختيارشان مي گذارد تکيه زده اند. از ارتش انگليس مي گفتم که يک نمونه از مفيد بودنش براي دولت سرمايه داران اين است که زمان اعتصاب کارگران آتش نشاني وارد ميدان شدند و بجاي کارگران آتش نشاني کار کردند تا اعتصاب اين کارگران را به شکست بکشانند.

مي شد به فقر مردم در آفريقا اشاره کرد و دليل آورد مرگ و مير ميليوني مردم در آفريقا و ديگر کشورهاي موسوم به "جهان سوم" ربطي به "خشکسالي" يا "بمب جمعيت" ندارد. که ريشه در جهان سرمايه داري دارد. نظامي که ميليونها تن گندم را به دريا مي ريزد تا قيمت گندم پايين نيايد. مي شد از ايران گفت که چگونه بيش از بيست و هفت سال يک رژيم ضد انساني مردم را اسير خود کرده و براي حفظ بقاي خود بيش از صد هزار نفر را کشته است. اما اين نمونه ها نمي توانست دلايلي قانع کننده براي دکتر ک باشد بايد قوي ترين و موفق ترين مرکز سرمايه داري به نقد کشيده مي شد تا جايي براي دفاع از آن باقي نماند.

يک نکته قابل تاکيد در همين گفتگو اين است که بقول منصور حکمت اگر زيپ پوست هر انساني را پايين بکشي يک کمونيست و بلشويک پيدا مي شود. بايد به انسانها، هر که باشد و با هر زباني که حرف مي زنند اين واقعييات ساده و انساني را گفت. مي شود و بايد هر روز در هر مکان و هر زمان موضوع کار کمونيستي را پيدا کرد. مي شود گوشها را بيشتر شنوا کرد و انسانهاي بيشتري را از اسارت فکري و فرهنگي و سياسي رها ساخت. مهمتر از همه بايد به امکانات پيشرفته تبليغي دسترسي پيدا کرد و به جنگ آرا حاکم رفت.

سئوال اين است هر کدام از ما که واقعييات جهان امروز را مي دانيم روازنه با چند نفر در مورد اين واقعييات حرف مي زنيم و جهان را برايشان توضيح مي دهيم؟ آيا هرگز فکر کرده ايم که ميتوان با بيست دقيقه صحبت با يک فرد اتوپي بودن و بد بودن کمونيسم را از ذهنش پاک کرد؟ اگر اينطور که من مي بينم به موضوع کار کمونيستي نگاه کنيم هر روز و هر کجا موضوع کارمان را پيدا خواهيم کرد.

Comment

dar zemn in maghale az keivan Javid hast ke motaasefane copy nashode bood

Comment

Working...
                      X