Reza, what's up w/ the site today man? It's SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO slow! Mordim bekhoda.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
What's up w/ the site???
Collapse
X
-
bacheha siteh maa mesleh inkeh doshman ziyad dareh emrooz sob dobareh SYN Flood shodim .... SYN flood yeh nou attacki hast ke site ro ya down mikoneh ya slow for the time that its being flooded.....
so at 5 in the morning I went to check my emails and noticed I can't connect so I checked the server and yup there was the syn flood coming
in raghibayeh ma sareshoon mijombeh o az hesadat hamintori maro har az gahi attack mikonan....
bacheha dameton garm vali poshtibaniyeh shoma joloyeh inaro migireh, ina mikhan kari konan ke shoma ha khasteh beshid o az inja beridReza G -={DJ TAPESH )=-
Founder / Admin
Comment
-
ghalat kardan man tou dahane in hassouda mizanam (loool beghole 1 nafar).
Agha, ma az in semejaye DARAJE 1 hastim, in chiza halimoon nist.
Man, Cop & Mahroz ke becheha jonoobim, ToX ham ke az in bache por roohas, Iman ham mese MAGASE emshi khorde michasbe invar ounvar, banabarin hata age 3 saat ham tool bekeshe ke safe avaz beshe ma vaimistim ka
Ta zamani ke Tapesh vajood dare ma ham hastim NO MATTER WHAT
Comment
-
Originally posted by Farnazghalat kardan man tou dahane in hassouda mizanam (loool beghole 1 nafar).
Agha, ma az in semejaye DARAJE 1 hastim, in chiza halimoon nist.
Man, Cop & Mahroz ke becheha jonoobim, ToX ham ke az in bache por roohas, Iman ham mese MAGASE esmshi khorde michasbe invar ounvar, banabarin hata age 3 ssat ham tool bekeshe ke safe avaz beshe ma vaimistim ka
Ta zamani ke Tapesh vajood dare ma ham hastim NO MATTER WHAT
btw LOOOOOOOOOOOOOOL @ tox ham ke az in bache poorast !
Comment
Comment