Announcement

Collapse
No announcement yet.

AIDS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

همسرم مدت زيادي بيمار بود و هيچ پزشكي تشخيص درستي از بيماري او نداده بود. در نهايت تشخيص دادند همسرم مبتلا به ايدز است و من و يكي از فرزندانم نيز مبتلا شده ايم.
    براي مراسم چهلم همسرم به مدرسه بچه ها رفتم و اولياء مدرسه را دعوت كردم. وقتي فهميدند فرزندم هم HIV مثبت است او را از مدرسه اخراج كردند و او هم قرباني پدر و مادر خود شد.
    مدير مدرسه از من خواست كه او را به خانه برده، به او آموزش بدهم و فقط براي امتحان او را به مدرسه بياورم. وقتي شرح ماجرا را به عمويش گفتم با عكس العمل نه چندان شايسته او و گفته هايش مبني بر اينكه من خودم مي توانم به او درس بدهم و اين كار به نفع خود اوست روبرو شدم.
    آدمهايي كه اطلاعاتي در اين زمينه دارند و راههاي انتقال را مي شناسند با نگاهي ترحم آميز به من نگاه مي كنند و كساني هم كه اطلاعات ندارند و اين بيماري را نمي شناسند از من دوري مي كنند.

من اگر مي دانستم كه اين بيماري را دارم هرگز بچه دار نمي شدم. تمام نگرانيم فرزندم و آينده او بعد از مرگم است. حدود 5 سال پيش تشخيص داده شد من مبتلا شده ام، مشاوره من توسط يك روان پزشك انجام نشد بلكه اين كار به وسيله پزشك معالجم صورت گرفت. او در آن زمان اطلاعات خوبي به من داد كه در جاي ديگر امكان به دست آوردن آن وجود نداشت. حالا كه من با اين بيماري كنار آمده ام از طرف جامعه و خانواده ها به بهانه هاي مختلف سنگ جلوي پايم مي اندازند.

تا آنجا كه من اطلاع دارم هيچ NGO و تشكلي براي زنان مبتلا نيست زيرا بسياري از آنان نمي خواهند شناخته شوند. و به دليل آنكه جامعه به گوشه اي از خانه پناه مي برند. ما در نظر داريم كه با كمك تعدادي از پزشكان، تشكل زنان HIv مثبت را براي اطلاع رساني و حمايت از اين گروه تشكيل دهيم

خاطرات يک زن که شوهرش مبتلا به ايدز بود

منبع : سايت زنان و ايدز
    همسر من بعلت مشكلات جسماني شديد بتوصيه دوستانش به مواد مخدر روي آورد و متأسفانه نه تنها مشكلات جسماني او برطرف نشد بلكه اعتياد مشكل بزرگتري براي او شد و ديري نگذشت كه مشخص شد كه مبتلا به ويروس HIV است و بعلت مشكلات جسماني قبلي بسرعت وارد مرحله ايدز شد. ميل ندارم با ذكر جزئيات و طرح مشكلات خودمان وقت عزيز شما را بگيرم، فقط مي خواهم بدانيد كه همسر من انساني خوب، همسري وفادار و پدر مهرباني بوده و هميشه براي همه ما عزيز و محترم بوده و خواهد بود. با راهنمائي هايي كه پزشك همسرم به ما نموده بود، راههاي انتقال را بخوبي مي دانستيم. و واهمه اي از مراقبت ايشان نداشتيم و حالا هم كه در بين ما نيست همواره ياد خاطره هاي خوش ايشان هستيم.

اما متأسفانه بعلت برخورد ديگران كه حتماً بعلت عدم آگاهي آنان است، نتوانستيم حقيقت را در مورد بيماري ايشان بازگو كنيم.

اميدوارم روزي برسد كه مردم اين عينك بدبيني را نسبت به اين بيماران از چشم خودشان بردارند و اجازه بدهند اين بيماران نيز همانند هر فرد آسيب ديده ديگر جامعه از نگاه گرم و پرمحبت آنان نيرو بگيرند

Comment

مقامات بهداشت ايران روز شنبه اعلام کردند ايران با درمان رايگان مبتلايان به بيماري ايدز با گسترش ويروس ‏HIV‏ مقابله مي کند، اما ممنوعيت هايي که در جمهوري اسلامي در ارتباط با اين بيماري وجود دارد مانع از ‏تلاش براي بالا بردن سطح آگاهي مردم شده است.‏
      ‏ ‏
      به گفته مقامات ايران، در ايران معتادان تزريقي گروه اصلي هستند که در معرض ابتلا به اين ويروس قرار دارند. ‏از سوي ديگر برخي از مقامات بهداشت ايران نسبت به تعداد روزافزون موارد ابتلا به ايدز از طريق تماس جنسي ‏ابراز نگراني کرده اند. ‏
      ‏ ‏
      مويد علويان معاون وزير بهداشت در همايشي که به مناسبت روز جهاني ايدز در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: ‏از ميان جمعيت تقريبي 70 ميليون نفري ايران، بيش از 16 هزار نفر مبتلا به ويروس ‏HIV‏ هستند.‏

او در عين حال گفت: طبق برخي ديگر از ارزيابي هاي انجام شده اين رقم 70 هزار نفر عنوان شده است. ‏
      علويان خاطر نشان کرد:‏‎ ‎‏"از اين رقم (16 هزار نفر)، 7/66 درصد معتادان تزريقي هستند. بعلاوه وزارت ‏بهداشت بخاطر ممنوعيت هاي اجتماعي مربوط به اين بيماري براي مقابله با آن با چالش هايي روبروست." وي ‏افزود:‏‎ ‎‏"براي آموزش چگونگي جلوگيري از اين بيماري و اطلاع رساني به مردم، محدوديت هاي فرهنگي و ‏اجتماعي وجود دارد." ‏
      ‏ ‏
      به گفته کارشناسان، ميزان شيوع ويروس ايدز در کشوري مانند ايران با داشتن 16/0 درصد جمعيت بزرگسال ‏نسبت به آمريکاي شمالي با 8/0 درصد جمعيت بزرگسال پايين است. اما در دفترچه اي که در اين همايش پخش ‏شد به نقل از کامران لنکراني وزير بهداشت ايران آمده است که وي از شيوع روزافزون اين بيماري از طريق ‏تماس جنسي ابراز نگراني کرده است. لنکراني خاطر نشان کرده: "نگراني ها در مورد گسترش اين بيماري از ‏طريق رفتارهاي جنسي افزايش يافته است."‏
      ‏ ‏
      وزير بهداشت در سخنراني اين همايش گفت: "يکي از بزرگترين نکات مثبت کشورمان اين است که همه خدمات ‏مربوط به ايدز کاملا ً رايگان ارائه مي شود و شامل دارو، آزمايش و همه انواع درمان هاست."‏

وي افزود، بخاطر وجود "درمان هاي رايگان و کافي و طرح هاي خوب" ايران شاهد کاهش تعداد زنان و کودکان ‏زير 15 سال مبتلا به ايدز بوده است. ‏
      ‏ ‏
      اين در حالي است که يک مقام سازمان ملل در ماه ژوئن اعلام کرد، به خاطر سرازير شدن هروئين ارزان از ‏افغانستان به ايران و همچنين افزايش موارد ابتلا به ايدز از طريق تماس جنسي، تعداد مبتلايان به اين بيماري در ‏ايران رو به افزايش است. اين مقام در عين حال از تلاش هاي "عملي و پيشرو" براي مبارزه با ويروس ايدز در ‏ايران سخن گفت. ‏
      ‏ ‏
      در همايش برگزار شده در دانشگاه تهران به منظور تبليغ روش هاي جلوگيري از شيوع اين بيماري، يک کليپ ‏ويدئويي با عنوان "خويشتن داري، وفاداري و استفاده از کاندوم" پخش شد.‏

Comment

ناکامی در تهیه واکسن ایدز پس از 25 سال

ویروس اچ آی وی، تکامل یافته و اکنون می تواند در برابر سیستم مصونیت بدن از خود حفاظت کند
        پرفسور دیوید بالتیمور، یک زیست شناس برنده جایزه نوبل، می گوید دانشمندان در طی 25 سال گذشته، در زمینه تهیه واکسنی برای مقابله با بیماری ایدز، پیشرفتی نکرده اند.
        پرفسور بالتیمور که برای تحقیقاتش در زمینه کشف ویروس اچ آی وی، جایزه نوبل در رشته پزشکی را دریافت کرده است، معتقد است که ویروس اچ آی وی، که آلودگی به آن موجب بیماری ایدز می شود، آنقدر پیچیده است که ممکن است دانشمندان هرگز نتوانند واکسن مقابله با آن را پیدا کنند.

پرفسور بالتیمور که رئیس"انجمن آمریکایی پیشرفت علوم" است گفت با وجود این که دانشمندان امید چندانی ندارند، همچنان به تلاش های خود جهت یافتن واکسنی برای بیماری ایدز ادامه می دهند.

وی گفت عدم پیشرفت دانشمندان در این زمینه قابل درک است ولی قابل قبول نیست.

دیوید بالتیمور در توضیح علت عدم پیشرفت گفت ویروس اچ آی وی در تلاش ها برای از بین بردنش مقاومت کرده و در برابر سیستم مصونیت بدن انسان، قادر به دفاع از خود شده است.

پرفسور بالتیمور افزود جامعه علمی از عدم موفقیت در این زمینه سرخورده شده است.

تلاش ها برای کنترل ویروس اچ آی وی از طریق پادتن ها یا تقویت سیستم مصونیت بدن انسان، تا کنون موفقیت آمیز نبوده است.

از جمله متدهای جدید که دانشمندان در حال آزمایش آن هستند، ژن درمانی و سلول پایه درمانی است اگرچه این آزمایش ها هنوز در مراحل اولیه هستند.

نزدیک به سه میلیون نفر هرساله در اثر ابتلا به بیماری ایدز، در سراسر جهان جان خود را از دست می دهند.

Comment

صدور تکنولوژي داروي ايراني ايدز به چين
          جام جم آنلاين: مدير ارتباطات و بين الملل پارک فناوري پرديس از امضاي اولين تفاهم نامه انتقال تکنولوژي از ايران به ساير کشورهاي دنيا خبر داد و گفت : تفاهم نامه انتقال تکنولوژي براي صادرات داروي کنترل ايدز (IMOD) با مرکز تکنولوژي شانگهاي چين به زودي امضا مي شود.
          امين رضا خالقيان در گفتگو با مهر به اهميت انتقال تکنولوژي اشاره کرد و افزود: بسياري از محصولات توليد شده در کشور هم از لحاظ قيمتي و هم از لحاظ کيفيت، پتانسيل و قدرت رقابت در بازارهاي بين المللي را دارند. از اين رو اين پارک در ماههاي اخير نسبت به همکاريهاي بين المللي اقدام کرد.

خالقيان ادامه داد: بر اين اساس در گام اول به منظور برقراري همکاريهاي تکنولوژي 4 دفتر همکاريهاي علمي و فناوري در کشورهاي روسيه، اوکراين، چين و هند ايجاد شد.

وي به نقش اين دفاتر اشاره کرد و اظهار داشت: اين دفاتر توانستند شرکتهاي داخلي را در بازارهاي آن کشورها معرفي و بازارهاي بالقوه موجود را به نفع شرکتهاي ايراني جذب کنند. با اين شيوه قادر شديم محصولات خود را به کشورهاي مورد هدف صادر کنيم. ضمن آنکه از طريق امضاي تفاهم نامه هايي با کشورهاي ديگر توانستيم تکنولوژي کشور را به ساير کشورها منتقل کنيم.

امضاي اولين تفاهم نامه انتقال تکنولوژي از ايران با کشور چين

خالقيان با بيان اينکه اولين تفاهم نامه با مرکز انتقال تکنولوژي شانگهاي چين به امضا خواهد رسيد به مهر گفت : چين اولين کشور متقاضي براي دريافت داروي کنترل ايدز (IMOD) است. اين تفاهم نامه به زودي با مرکز انتقال تکنولوژي شانگهاي چين به امضا مي رسد.

وي کنفدراسيون صنايع هند و مرکز انتقال تکنولوژي کره را از ديگر مراکزي دانست که تفاهم نامه انتقال تکنولوژي با آنها به امضاء رسيده است و افزود: به اين ترتيب سعي داريم با کشورهايي که مي توانيم به دور از بحثهاي سياسي با آنها همکاريهاي علمي داشته باشيم، فعاليت هاي خود را گسترش دهيم به گونه اي که شرکتهايي که در پارک مستقر هستند بتوانند حداکثر استفاده را از اين ارتباطات ببرند.

مدير ارتباطات و بين الملل پارک فناوري پرديس، ايجاد واحدهاي توليدي در کشورهاي متقاضي، انتقال تکنولوژي و صادرات محصولات را از روشهاي انتقال تکنولوژي دانست و تاکيد کرد: ارزشگذاري و نحوه انتقال تکنولوژي، کار بسيار پيچيده اي است چرا که هر يک از محصولات توليدي در زمينه هاي نانو، بيو و ICT داراي ارزش افزوده متفاوتي هستند و اگر بخواهيم وارد جزئيات شويم ممکن است طرح لو رفته و ارزش آن به صفر برسد.

وي به پيوستن ايران به سازمان جهاني مالکيت فکري اشاره کرد و افزود: با توجه به سابقه کم ايران در سازمان مالکيت فکري نيازمند کسب تجربه هستيم. از اين رو در حال مذاکره در اين زمينه با کشورهاي مورد نظر هستيم . اين اقدام در مراحل اوليه قرار دارد.

خالقيان خاطرنشان کرد : مرکز خدمات فناوري "راه نو" يکي از مراکزي است که در زمينه ثبت پتنت و ارزشگذاري تکنولوژي فعاليت مي کند.

خبرهاي خوش انتقال فناوري از ايران به خارج کشور

مدير ارتباطات و بين الملل پارک فناوري پرديس، اساس انتقال تکنولوژي را شناسايي و توانمندي تکنولوژي دو طرف ذکر کرد و گفت: از اوايل سال جاري اين ارتباطات را در زمينه نانو، بيو و ICT آغاز کرديم و اميدواريم در سال آينده خبرهايي خوشي در اين زمينه ارائه دهيم.

وي در خصوص اولويتهاي اين واحد گفت: اولويتهاي ما بر اساس سند چشم انداز 20 ساله و نقشه جامع علمي کشور در 3 حوزه ذکر شده با توجه به پتانسيل هاي خوبي که در آنها وجود دارد تعريف شده و در راستاي سياستهاي دولت در عرصه توسعه همه جانبه علم و فناوري حرکت مي کنيم.

Comment

HIV among Iranian prisoners

Initial support for providing education on the benefits of harm reduction practices

Harm reduction is a health-centred approach that seeks to reduce the health and social harms associated with high-risk behaviors, such as illicit drug use. The objective of this study is to determine the association between the beliefs of a group of adult, male prisoners in Iran about the transmission of HIV and their high-risk practices while in prison.

Methods: A cross-sectional study was conducted in 2004.

The study population was a random selection of 100 men incarcerated at Rajaei-Shahr prison. The data were collected through a self-administered questionnaire.

Focus group discussions were held at the prison to guide the design of the questionnaire. The relationship between components of the Health Belief Model (HBM) and prisoners' risky HIV-related behaviors was examined.

Results: Calculating Pearson's correlation coefficient, a significant, positive association was found between the benefit component of the HBM and prisoners not engaging in HIV high-risk behaviors.

Conclusion: Educational harm reduction initiatives that promote the effectiveness of strategies designed to reduce the risk of HIV transmission may decrease prisoners' high-risk behaviors. This finding provides initial support for the Iran prison system's current offering of HIV/AIDS harm reduction programming and suggests the need to offer increased education about the effectiveness of HIV prevention practices.

Comment

تعصب، موضوع كنفرانس ايدز امسال

بيست هزار نماينده براي شركت در هفدهمين كنفرانس بين المللي ايدز در شهر مكزيكو سيتي گرد آمده اند. اين كنفرانس از روز دوشنبه (4 اوت) رسما آغاز مي شود و تا روز جمعه، هشت اوت، ادامه دارد.
              بيل كلينتون، رئيس جمهور سابق آمريكا، و بان كي مون، دبيركل سازمان ملل متحد، از جمله شركت كنندگان در اين كنفرانس خواهند بود.

اين كنفرانس در حالي آغاز مي شود كه آمار جديد جهاني حاكي از كاهش محدود شمار مبتلايان به ويروس اچ آي وي/ايدز بوده است.

در سال 2006 سي سي ميليون و دويست هزار نفر در سراسر جهان به و يروس اچ آي وي/ايدز مبتلا بوده اند در حالي كه اين آمار در سال 2007 به 33 ميليون تقليل يافته است.

اما آمار در برخي كشورها مانند بريتانيا و آلمان موارد آلودگي به اين ويروس در حال افزايش بوده است.

يكي از موضوعات اصلي اين كنفرانس نگرش تعصب آميز نسبت به بيماري ايدز در جهان است.

بسياري از مبتلايان به اين بيماري مي گويند كه به خاطر ابتلا به اين بيماري از طرف خانواده و نزديكانشان ترد شده اند.

"آني لنوكس"، خواننده معروف بريتانيايي، از جمله چهره هاي شناخته شده حاضر در كنفرانس خواهد بود. او از نحوه برخورد با بيماري ايدز ابراز نگراني كرده است.

خانم لنوكس، كه نماينده سازمان خيريه آكسفام است، مي گويد كه اهمال دولت ها به اين گونه تعصبات دامن زده است.

براي شش روز آينده نمايندگان از 150 كشور جهان موضوع ايدز را به بحث و بررسي مي گذارند.

دانكن كندي، گزارشگر بي بي سي مي گويد اهدافي كه هفت سال پيش براي مبارزه با گسترش ايدز تعيين شد، در كل انجام شده است اما هنوز هم درماني براي اين بيماري مهلك كشف نشده و هنوز هم اين بيماري به همان ميزان كه يك مشكل پزشكي قلمداد مي شود يك معضل حقوق بشري نيز هست.

Comment

good friend

Bump! thx !
                Last edited by Rasputin; 11-22-2008, 03:44 AM.

Comment

'ویروس ایدز بیش از یک قرن پیش به انسان منتقل شد'

ایدز جان حداقل 25 میلیون نفر را در سراسر جهان گرفته و میلیون ها نفر نیز به آن مبتلا هستند.
                  تحقیقات تازه حاکی از آن است که ویروس عامل بیماری ایدز، اچ آی وی، ممکن است برای بیش از یک قرن در میان انسان ها در گردش بوده باشد.
                  تحلیل ها به روی یک نمونه اولیه از این ویروس در آفریقای مرکزی نشان می دهد که شیوع این ویروس در میان انسان ها ممکن است از دهه 1880 شروع شده باشد.

دانشمندان قبلا تصور می کردند که جهش ویروس اچ آی وی از نوعی که خانواده میمون ها را مبتلا می کرد به نوعی که انسان را مبتلا می کند در دهه 1930 اتفاق افتاده باشد.

مطالعه تازه حاکیست که اچ آی وی برای چندین دهه آرام آرام شیوع پیدا می کرد و در دهه 1980 ناگهان رشد انفجاری یافت.

ایدز جان حداقل 25 میلیون نفر را در سراسر جهان گرفته و میلیون ها نفر نیز به آن مبتلا هستند.

کارشناسان آمریکایی یکی از اولین نمونه های این ویروس که در سال 1959 در جمهوری دموکراتیک کنگو پیدا شد را تحلیل کردند.

نتیجه این مطالعه در نشریه "نیچر" چاپ شده است که می گوید ویروس احتمالا در فاصله 1884 تا 1924 از حیوان به انسان منتقل شد.

به اعتقاد آنها شهرهای تازه تاسیس احتمالا به رشد و نمو ویروس کمک کرده است.

بیماری ایدز که اچ آی وی عامل آن است اولین بار در سال 1981 توسط پزشکان شناسایی شد.

دکتر مایکل وروبی که این تحقیقات را هدایت کرده است می گوید که اچ آی وی ویروسی است که چه در گذشته و چه امروز به سختی منتقل می شود، بنابراین کلید موفقیت ویروس احتمالا توسعه شهرهای تازه در اوایل دهه 1900 بوده است.

تراکم جمعیت در این شهرها امکان انتقال ویروس به سایر افراد را فراهم می کرده است.

Comment

Comment

Working...
                    X