Announcement

Collapse
No announcement yet.

Faramarz Aslani

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Faramarz Aslani

Faramarz Aslani

Singer, Songwriter and Producer Faramarz Aslani is admittedly a rare phenomenon in the Iranian modern music. He writes his own lyrics & music, and he sings them accompanied by his stylish guitar playing.

He is a graduate of London University's College of Journalism and has written for several Persian and English publications, since his graduation in the early seventies.

Upon returning to his native country, he worked for one of two English dailies, "Tehran Journal" until he was spotted by the President of CBS, in Tehran.

His first album, "Occupation of The Heart", recorded for CBS in 1977, has remained on the best sellers chart since it's debut.

He also recorded a second album, "Hafez, a Memorandum", for the same company. In this album he wrote music on eight poems of Hafez, Iran's most famous poet and mystic.

After the 1979 revolution in Iran, he took his family back to England, where he worked both as a journalist and a musician. Faramarz has two daughters, Phaedra and Roxana, from his previous marriage. They are both successful artists, as well. Their latest album has been a hit in the United Kingdom.

His first tour of the United States began in 1992, when he opened at the Shrine Auditorium and was received by an eager and excited audience.

About his latest album he says: "these songs are the addition of all the sweet and bitter memories of my life."

"Days of Songs and Sorrow" is a magnificent album. The lyrics are deep and captivating yet simple to absorb. The vocals are warm and sincere. At times, the artist's guitar becomes an inseparable element of this intricate work of art. A fan wrote: "He sings with a passion that makes you fall in love and makes your heart ache!"

The songs are quite diverse, both in style and content. This is what makes Faramarz Aslani distinct.

THE MAN HAS STYLE....

Faramarz is currently busy working on his next two albums, an instrumental and a vocal, which he hopes to record in 2001.

Faramarz Aslani -Album Releases .

From the Album
    Ageh Ye Rooz

1. Ageh Ye Rooz
    2. Divar
    3. Del Asireh Del Asireh
    4. Oboor
    5. Yaram Koo
    6. Ahooye Vahshi
    7. Darigh
    8. Parastoohaye Khasteh
    9. Yade Gozashteh
    10. Shab

From the Album
    Be Yad-e-Hafez

1. Yari Andarkas
    2. Moasheran
    3. Zolf-e-Aashofteh
    4. Sineh Malamal
    5. Sahar Ba Baad
    6. Ei Ahooyeh Vahshi
    7. Nagooiid
    8. Man Arzan

From the Album
    Days of Song & Sorrow

1. Days Of Song & Sorrow
    2. Seven Cities Of Love
    3. Hold My Hand
    4. Castle Of Loneliness
    5. No One
    6. Listen To The Tale
    7. Afresh
    8. Golandam
    9. Palapal

Comment

فرامرز اصلانی سکوت را شکست

بعد از پنج سال، سکوت فرامرز اصلانی در آمريکا و در ايران شکسته شد. دوستان از ايران به ما خبر دادن که ترانه "الا ای آهوی وحشی " فرامرز اصلانی از راديو پخش می شه
      گويا ممنوعيت روی صدای آقای اصلانی نيست و در عين حال با خبر هم شديم که ضبط آلبوم "خط سوم" او تمام شده و فقط کار جلد اون باقی مونده که بزودی توسط شرکت ترانه وارد بازار می شه.

اين خبر بسيار خوبی برای طرفداران فرامرز اصلانی است که پنج سال منتظر آلبوم جديدش بودن

برای همه ما جالب بود که خبردار شديم بعضی از آهنگ های شما در ايران پخش ميشه. به خصوص آهنگ "آهوی وحشی". اگر يادتون باشه چند وقت پيش صحبتی داشتيم که پوسترهای شما رو در ايران پخش می کنند و آهنگ های شما شنيده ميشه، ولی نمی دونستيم جوازی برای اين کار وجود داره. دوست دارم بدونم احساس شما درباره اين موضوع چيه؟

همين طور که در چند سايت اينترنتی که يکی دو تا از اونها در ايران هم هستند هم گفتم من از اين موضوع خوشحالم. "آهوی وحشی" شعری از حافظ است و آهنگ و صدای اون کار خودمه. هميشه وقتی کسی مثل من که کار هنری می کنه، باعث خوشحاليشه که موسيقيش شنيده بشه. من هيچ اشکالی در اين کار نمی بينم و اگر بچه ها دوست دارند، چرا نبايد پخش بشه؟
      البته دوباره پخش بشه! چون آهنگ های شما هميشه پخش می شد و بعد از انقلاب، مسئله عوض شد!

درسته همينطوره. البته يکی از آهنگ های من به اسم "کارگر و برزگر"، سالها آرم جهاد سازندگی بوده! اينه که فکر نمی کنم من از لحاظ صدايی مشکلی داشته باشم.

در زمانی با شما که صحبت می کردم گفتيد در يک سخنرانی در گذشته ثابت کرديد که ساختن موسيقی برای شما يکی از ساده ترين کارهاست و خيلی سريع می تونيد يک شعر و آهنگ اون رو بسازيد. سوالی که برای همه پيش مياد، اينه که چرا آلبوم جديدتون اينقدر طول کشيده؟

آهنگ سازی برای من کار آسونيه. اما آهنگی که بتونم گردنم رو براش راست بگيرم و اون آهنگ سی سال مورد توجه باشه، کاريه که زمان ميبره. آهنگ ساختن، مثل جدول حل کردنه. اگر فرمول اون رو بدونيد، انجام دادنش براتون راحت تر ميشه.

من چندين سال پيش در دانشگاه UCAL کاليفرنيا کنسرتی داشتم و بالای هزار نفر اونجا بودن. برای اينکه اين حرفم رو ثابت کنم، از هر رديفی يک نفر رو صدا کردم و از هر کردوم يک کلمه خواستم و در مدت تنفس که ۱۰ تا ۱۵ دقيقه بود، با اون کلمات يک شعر درست کردم و با آهنگی اون رو خوندم!

سادگی به اين معنی نيست که بخوام کارم رو کوچک بکنم. اينکه بتونم کار خودم رو به عنوان کارنامه کاريم بيرون بدم، زمان می بره. چون خودم همه کارهايش رو انجام ميدم. به قول معروف اگر خودم، آلبوم خودم رو هم می خريدم، ديگه خيلی خود کفا بودم! ( شوخی
      اسم آلبوم جديد شما چيه و آيا شعر آهنگ های اون از خودتونه؟

آلبوم جديدم، ضبط شده و الان در حال آماده سازيه و اسم اون "خط سوم" است.

تمام شعرهايی که توی آلبوم های من مياد (اگه اسم شاعر ذکر نشده باشه) مال خودمه و اگه شعری از کسانی مثل مولانا يا زنده ياد سپهری استفاده کنم حتما اون رو می نويسم.

در آلبوم "خط سوم" که قراره به زودی بيرون بياد، مثل اينکه يک آهنگ هم از سهراب سپهری داريد، درسته؟

شعر يکی از آهنگ ها به نام "واحه ای در لحظه" از آقای سهراب سپهری هست که اين رو من به خودش، روح پاکش و نازنين بودنش تقديم کردم.

ميشه لطفاً اسم چند تا از آهنگ های آلبوم جديد رو برامون بگيد؟

اولين آهنگ، "خط سوم" هست و بعد از اون آهنگ "صدايم کن" ، آهنگ "غريبه در شهر" و بعد دو تا آهنگ موسيقی بدون کلام هست.

بعد آهنگ "پرستوهای خسته" رو به تنهايی اجرا کردم و يک آهنگ به اسم "تا کی" که شعرش از شيخ بهائيه و من اون رو با گيتار و سه تار زدم.

اسم يکی ديگه از آهنگ ها "قديم" هست که از شاعرها و موسيقی دانانی که من باحاشون حال کردم، مثل پرويز ياحقی، اسدالله ملک، فروغ فرخزاد، شاملو و نادرپور صحبت می کنه.

باقی آهنگ ها يادم نيست چون من يک مقدار از نظر حافظه در صدر پايين جدول قرار دارم! ( شوخی
      خبر خوشيه که آلبوم جديد شما، با اينکه يک مقداری طول کشيده به زودی وارد بازار ميشه.

البته گرفتاری های ديگه ای هم بوده که باعث تاخير اين آلبوم شده. يکی از اونها قضيه جايزه ای هست که در ۲۹ اکتبر و در Persian Academy Awards
      به من دادند

Comment

eyval karesh dorose

Comment

Albume Jadide Faramarz Aslani Bad Az 5 Saal Be Bazar Miyaad .
          in Album Taghriban Takmil Shode Va Daran Rooye Covere Album Kaar Mikonan .
          in Album Az Tarafe Sherkate Taraneh Pakhsh Mishe Va Esmesh Ham Hast :
          Khate Sevom
          Tebghe Mamool Ahangha Kaare Khode Faramarz Hast Va Ashaar Az Haafez , Molana
          Sohrab Sepehri ... Va Bazi Az Sherha Ro Ham Khodesh Gofte ...
          Tedaade Ahanghaye in Album Bishtar Az 10 Ahang Khahad Bood :

Ghadim
          Sedayam Kon
          Khate Sevom
          Taa Key ?
          Gharibeh Dar Shahr
          Parastoohaye Khasteh (BaazSaazi)
          Vaahe'ee Dar Lahzeh (Taghdim Be Sohrab Sepehri)
          Chand Instrumental ...
          Va ...

Kasani Ke Az Albume Roozhaye Taraneh o Andooh Be Moddate 5 Saal Entezar
          Keshidan Mitoonan Omidvaar Bashan Ke Ta Avakhere November in Album
          Be Dasteshoon Berese

KHOOB BIDD ?

Comment

in yeki kheili baahaale i like his songs.

Comment

محل اجرا یه کلوپ در منطقه ایرانی نشین valley در لس آنجلس بود.

خوشحال بودم که حتما آهنگهای جدید فرامرز اصلانی رو اونشب بطور زنده میشنوم و بابک امینی رو از نزدیک می بینم و از روزهای بعد از کنسرتهای گوگوش و کارهای فردیش ازش میپرسم.

حدودای ۱۰ شب بود و دیگه محل پر شده بود، (اتفاقا جوونا هم آمده بودن در حالیکه تصور میکردم که طرفداران این نوع موزیک سنهای بالاتر باشن) که فرامرز با کت شلوار سیاه شیک وارد شد، در عین حال بابک امینی هم با گروهش از راه رسیدن.

صدای موسیقی و همهمه مردم بلند شده بود و اصلانی به زور سلام علیک منو شنید و بعد از رد و بدل لبخند ، به دنبالش رفتم بیرون زیر آسمان صاف و ملایم لس آنجلس باهاش حرف زدم و از کنسرت پرسیدم:

فرامرز اصلانی: امشب با بابک امینی که موسیقی دان و گیتاریست بسیار خوبیه، اولین شبیه که با هم روی صحنه میریم.

چی شد که تصمیم گرفتین کار مشترک بکنین؟

چون من عاشق کسانی هستم که گیتار می زنن. در وحله اول باید آدم ها همدیگر رو جذب بکنن. بعد دیگه صحبت هست و تعیین کردن شب و محل اجرا.

فکر می کنین سبک هاتون با هم جور باشه؟

آره. اگر توی موسیقی دو نظر همدیگر رو حس بکنن، بقیه اش دیگه فقط تکنیکه که با چهار تا تمرین درست میشه.

یعنی امشب یک افتتاحه برای کارهای مشترک بیشتر شما با هم؟

حتماً اینطور خواهد بود. چون تا به حال به دل هم نشستیم و این خیلی مهمه.

ما چند سالی منتظر آلبوم جدید شما هستیم! چی شد پس؟

(با خنده) اصلاً نپرس و نگو که چی شد. اما امیدوارم تا عید بیرون بیاد.

علت این همه تاخیر چی بوده؟

گرفتاری های خودم! حقیقتش این آلبوم رو خودم تهیه کردم و میخواستم با سرمایه گذاری خودم هم پخش بکنم. توی یکی دو سال گذشته یک سری کارهای جنبی داشتم که مجبور بودم اونها رو انجام بدم. الان دیگه آزاد شدم اما دارم روی جلد آلبوم کار می کنم. به هر حال بیرون اومدن این آلبوم دیر و زود داره، اما سوخت و سوز نداره!

امشب هم از این آلبوم جدید چیزی اجرا می کنین؟

آره. "صدایم کن"، "غریبه در شهر" و "قدیم" رو اجرا می کنم. "قدیم" یکی از اون آهنگهاست که خودم خیلی دوست دارم. چون توی این آهنگ از شاعران معاصر و موسیقی دانان ما مثل سهراب سپهری و پرویز یاحقی نام میبره و حال و هوای عجیبی برای من درست می کنه.

شعر این آهنگ از خود شماست؟

تمام شعرها همیشه مال خود منه، غیر از شعرهایی که از حافظ یا مولوی هستن و احتیاجی به معرفیشون نیست!

من یادمه که شما وسط شهر لوس آنجلس یک استودیو داشتین که محیط خیلی شاعرانه ای داشت. هنوز هم اونجا کار می کنین؟

آره. هنوز اونجا کار می کنم. پر از شمع هم هست و حقیقتش خرج "شمعی" من خیلی زیاده!

چند ساله لوس آنجلس هستین؟

تقریباً نه سال میشه.

تجربه زندگی اینجا بهتر از انگلستان بوده؟

من قبلاً انگلستان زندگی می کردم. من هر جای دنیا که بودم، همیشه مردم به من محبت داشتن. خودت اگر آدم ها رو دوست داشته باشی، اونها هم با تو کنار میان. کسانی که میگن ما فقط یک جا رو برای زندگی کردن دوست داریم، اشکال از خودشونه.

روحیه شما به نسبت دو سه سال پیش بهتر شده. جریان چیه؟

باید اینجوری باشه. چون به سنی رسیدم که اگه روحیه نداشته باشم، دیگه هیچی ندارم.

و اون چه سنیه، یعنی از تعداد انگشت های دست بیشتره؟

(با خنده) بستگی داره چند تا انگشت داری.

شما پس از اونهایی هستین که موقع تولد فقط یک شمع میزارن!

مجبورم یک شمع بزارم، وگرنه خونه آتش میگیره!

بعد از صحبت با آقای اصلانی، رفتم پیش بابک امینی. بابک امینی رو با آلبوم زرتشت گوگوش ، اولین آلبوم گوگوش بعد از انقلاب شناختیم و توی کنسرتهای دور دنیا با چهره اش آشنا شدیم. بابک چند سال قبل به کانادا مهاجرت کرد و با موزیسینهای محلی تورنتو کارهای مشترک ضبط و اجرا کرد.

بابک آلبوم بیرون داد و یک بار چند سال پیش یکی از دوستان در جشنواره جاز تورنتو از نزدیک دیدش، به سبک فلامینکو با یک گروه کانادائی کار میکرد. اینکه سر از لس آنجلس در آورده برام خیلی جالب بود چون شاید به این معنی بود که دوباره به دنیای پاپ داره بر میگرده.

بعد از اجرای روی صحنه اش (با یک گروه و خواننده آمریکائی) و قبل از اینکه با اصلانی روی صحنه بره باهاش حرف زدم و پرسیدم که چرا اومده آمریکا؟

بابک امینی: چون هوای کانادا خیلی سرد بود! من دوستای زیادی توی لوس آنجلس دارم. اینجا محیطش برای کارهای ایرانی هم مناسب تره. من میخواستم هم توی محیط ایرانی و غیر ایرانی فعال باشم بنابراین تصمیم گرفتم بیام اینجا.

توی لس آنجلس این فعالیت ها رو داری؟

بله. الان دارم گروه موسیقی خودم رو درست می کنم و تا یک ماهه دیگه کنسرت خواهم داشت. البته بیشتر کارها به صورت موسیقی بدون کلامه.

چطور شد با فرامرز اصلانی جور شدین و تصمیم گرفتین با هم یک برنامه اجرا کنین؟

شش سال پیش وقتی من برای کنسرت خانم گوگوش اینجا اومده بودم، یک شب با آقای اصلانی هم چند قطعه اجرا کردم و از همون جا با هم آشنا شدیم. وقتی به لوس آنجلس اومدم ایشون پیشنهاد دادن که با هم کار کنیم و منم خیلی خوشحال شدم و قبول کردم.

الان که اومدی لوس آنجلس، چه افق های جدیدی برات باز شده؟

فعلاً با آقای اصلانی کار می کنم. یک سری کار آهنگ سازی و تنظیم با خواننده های دیگه ایرانی دارم. همچنین دو تا آلبوم مختلف هست که دارم روشون کار می کنم.

کار با خانم گوگوش رو ادامه نمیدی؟

فعلاً نه، چون ایشون گروه موسیقی خودشون رو دارن و منم همین طور.

فکر می کنی رویای آمریکا واقعیت داره؟ یعنی آدم اینجا موفق تره؟

بستگی به هنرمندش داره.

زندگی توی لوس آنجلس برای خودت چطور بوده؟

برای من تا الان خوب نبوده، چون فقط چند ماهه اومدم اینجا!

Comment

Faramarz Aslani and Farzin Farhadi on the stage for the first time.
                After their success of
                Beloved is Here album, they are celebrating the Mystic Saint's
                birthday in San Francisco.

Rana Farhan with her innovative music from New York, visiting San
                Francisco for the first time.

Comment

Age ye rooz-Faramarz Aslani!!!!!!!!!!

YouTube - Faramarz Aslani - Age ye rooz

Comment

[ame="http://es.youtube.com/watch?v=KDoYldYDeEA"]YouTube - Faramarz Aslani[/ame]

Comment

Live performances by Faramarz Aslani with Kiosk's Arash Sobhani* and composer/pianist Sahba Aminikia. In addition, another star performer at this event will be announced April 13.

A fun, wonderful evening with Faramarz Aslani, Arash Sobhani and a surprise!

Comment

Comment

Working...
                        X