Announcement

Collapse
No announcement yet.

♫ News (Music) ♫

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• بازار راکد موسيقی

بازار موسيقی در سال ۸۴ بسيار راکد بوده است و جز برخی شرکتهای دولتی همانند سروش و نيز مرکز موسيقی حوزه هنری و يکی دو موسسه موسيقی خصوصی اغلب توليد کنندگان و سرمايه گزاران از فعاليت جدی در اين بخش تن می زدند.

در واقع به جز کارهای شجريان و نيز ناظری، افتخاری و تاحدودی همايون شجريان، توليد آثار ديگر هنرمندان با بازگشت سود همراه نيست و همين امر به همراه کپی غير مجاز آثار از سوی دلالان و سود جويان، خطر سرمايه گذاری در اين بخش را بسيار بالا برده است.

Comment

• درگذشتگان سال ۸۴

سال گذشته جمعی از چهره های نامی موسيقی ايران درگذشتند که شاخص ترين آنها استاد علی تجويدی بوده است.

فريدون ناصری (رهبر ارکستر سمقونيک تهران و مديرعامل پيشين خانه موسيقی)‌، کامران داروغه، منصوره قصری، کريستين داويد، اسماعيل نواب صفا، منصور ياحقی، نيکرويان، حسين عمومی، نعمت الله آغاسی، مجتبی ميرزاده نيز دراين سال به ديار باقی شتافتند.

علی تجويدی
      فريدون ناصری
      اسماعيل نواب صفا

نعمت الله آغاسی
      موذن زاده اردبيلی
      مجتبی ميرزاده و حسين عمومی

Comment

• Aerosmith singer faces surgery, band scraps tour

LOS ANGELES - Aerosmith singer Steven Tyler will undergo throat surgery this week, forcing the veteran rock band to scrap the remaining 12 dates on its North American tour, a spokeswoman said on Tuesday.

Tyler, who turns 58 on Sunday, will be unable to sing for two to three months following the operation. The spokeswoman declined to elaborate on his condition.

The band had already canceled eight shows since March 4.

The Rock and Roll Hall of Fame inductees have been on the road since last October, when they released the live CD/DVD "Rockin' The Joint." According to a statement, the band now has no set plans for recording or touring.

Comment

• Streisand may tour for first time in 6 years

NASHVILLE (Billboard)Barbra Streisand is in talks to launch a concert tour in the fall, her first since a brief "farewell" trek in 2000, her manager said Tuesday.

The possibility was first raised in a gossip column in Tuesday's issue of the New York Post, but its assertion that ticket prices would top out at $1,500 was incorrect, a source close to her camp told Billboard.com.

"A tour is being explored, but nothing has been finalized, including important aspects not entertained in the media speculation today," Streisand's manager Marty Erlichman told Billboard.com. "As soon as this is resolved one way or the other -- she may not go out -- the facts will be announced."

Sources say Rolling Stones promoter Michael Cohl is in talks to produce the Streisand tour. History shows that Streisand, who turns 64 next month, has not balked at exorbitant ticket prices, and that consumers have not balked at paying them.

Comment

• Lennon friend attacks TV seance to reach ex-Beatle

LOS ANGELES Yoko Ono's longtime friend and spokesman on Tuesday said an upcoming TV seance to contact her late husband, ex-Beatle John Lennon, was tacky, exploitative and far removed from the icon's way of life.

"John Lennon was an amazing communicator of heart, mind and spirit. He still speaks to those who choose to listen to his recordings. That was the medium he chose to speak with us. A 'pay per view' seance was never his style," said Elliot Mintz, Ono's spokesman.

Ono has declined to comment on the upcoming pay-per-view seance, to air on iN DEMAND on April 24.

But Mintz, a close friend of the former Beatle, said he felt a need to say something and issued a statement to Reuters outlining his own feelings about the program and other recent media events aimed at capitalizing on the 25th anniversary of Lennon's death.

"In the end, such a show only benefits the producers. It's another example of the misuse of John's affirmation of life as opposed to the preoccupation of his death," Mintz wrote.

Comment

• Here's Deep Dish's competition: Departure, departuremusic.com. Their names are Boris Borazjani, Farhad Kazemi, Reza Jahangiri, and Zubin Mowlavi.
              Attached Files

Comment

• شجریان: تجویدی، گوهری دردانه بود
                قدر زر، زرگر شناسد
                قدر گوهر گوهری!

محمدرضا شجریان، به مناسبت درگذشت "علی تجویدی" پیامی را ارسال کرد.

با اندوه بسیار خبر شدم که استاد علی تجویدی آهنگساز برجسته از میان ما رفت. نسلی که به پشتکار و عشق بنای فرهنگ و هنر ایران زمین را رفعت و شکوه بخشیدند، یکایک از دست می‌روند. اما به استواری فرهنگی که چونان حافظ و مولانا و فردوسی را در خود پرورانده باور عمیق دارم . موسیقی این خطه از فراز و فرود روزگارانی پر بلا گذشته و هیچ‌گاه از تپش و شور و زایندگی باز نمانده تا اکنون که ما را رسیده است. شادروان استاد علی تجویدی این گوهر دردانه را ارج نهاد و در ماندگاری و کمال آن کوششی ارجمند و سترگ داشت. ذوق آهنگسازی او اصالت را با نیاز و زبان مردم درآمیخت چنان که نغمه‌هایش بر سر زبان‌ها افتاد و در پی سال‌ها که از آفرینش آنها می‌گذرد، هنوز نیز در خلوت و تنهایی خویش زمزمه می‌کنند. دریغا که هنرمندی اینگونه عاشق سالیانی را منزوی شد. جز دریغ و حسرت و اندوه در از دست رفتن او چه می‌توانم گفت . کاش اکنون برای وداع آخرین او در جمع مردم بودم . من نیز به عنوان عضوی از جامعه فرهنگی ایران درگذشت این هنرمند ارجمند را به جامعه فرهنگی و مردم ایران تسلیت می‌گویم.

Comment

• Country star Keith tries new approach with "Trash"

NASHVILLE Toby Keith likes to shock people.

So says his longtime friend -- and now co-producer -- Lari White.

She thinks shock value may be part of the reason Keith tapped her for his latest project. In fact, White teases that Keith hired her just so he could get on "The Oprah Winfrey Show" to plug his story of the roughneck country star with the chick producer.

Shock value was almost certainly a factor in Keith's writing and recording "Runnin' Block" for the new CD. The album-closing ditty is about a guy who sleeps with an overweight woman (delicately referred to as a "jelly roll" in the song) solely so his friend can have a shot with her sister.

But when it came time to name the album, "White Trash With Money," the first person Keith shocked was his wife.

It seems Keith's teenage daughter, Krystal, got into a toe-to-toe shouting match with a local "debutante," as Keith tells the story, in their hometown of Norman, Okla. As the deb's mother was pulling them apart, she indignantly pronounced Keith's family "white trash with money."

Keith's wife was horrified. Keith was amused.

"I make a living being white trash," he admits.

Comment

• منوچهر همايون پور، خواننده و رديف دان درگذشت

منوچهر همايون پور، آوازخوان رديف دان سال‌‏های دور بر اثر عارضه قلبی، صبح روز دوشنبه ۷ فروردين در بيمارستان مهراد در تهران درگذشت.
                    او در سال ۱۳۰۳ شمسی در بروجرد متولد شد و در سنين نوجوانی به تهران آمد و ضمن اشتغال در ادارات دولتی، خوانندگی را به عنوان کاری ذوقی و هنری انتخاب کرد و ادامه داد.

همايون پور ضمن بهره‌‏گيری از شيوه آوازی چهره های نامی موسيقی آوازی ايران چون اديب خوانساری و تاج اصفهانی، نزد کسانی چون ابوالحسن صبا و حسين ياحقی نيز آموزش ديد؛ اين همنشينی‌‏ها تا به جايی پيش رفت که حسين ياحقی، يکی از مشهورترين آثار خود را که "جوانی" نام داشت و در مايه افشاری ساخته شده بود، به همايون پور جوان داد تا آن را اجرا کند.

اين تصنيف در سال ۱۳۲۷ توسط همايون پور خوانده و به طور مستقيم از راديو پخش شد.

همکاری او با حسين ياحقی و خواهرزاده شهير او پرويز ياحقی تا اواخر دهه ۳۰ شمسی نيز ادامه يافت که منجر به خلق آثاری به ياد ماندنی در موسيقی ايران شد؛ "نوای چوپان"، "در کنج دلم" و چند تصنيف ديگر حاصل اين همکاری مشترک بود. بعدها اين تصانيف از سوی برخی از خوانندگان بازخوانی شد.

عمده آثار همايونپور در سالهای قبل از ۱۳۳۲ خوانده شد که به دليل نبود امکانات ضبط اثری از آنها باقی نمانده است. يکی دو اثر باقی مانده وی نيز چند سال قبل از سوی انتشارات ماهور در مجموعه ای منتشر شد که اعتزاض همايون پور را نيز به دنبال داشت. از قرار مجموعه ای از خاطرات اين چهره موسيقی آوازی نيز تدوين شده است که هنوز از انتشار آن خبری نيست

Comment

• Sharareh Farnezhad is a guitarist in the Aryan Band who also sings along with the singers. They are so popular that their albums even sell amongst Iranians in Los Angeles. The other members includes: Ali Pahlevan and Payam Salehi (singers), Siyamak Khahani (violin), Ninef Amirkhas (keyboard), Sahar and Sanaz Kashmari (the chorus), Bourzouyeh Badihi (percussion), Ali Reza Tabatabaie (drum).

Comment

• روی صحنه

کمرون با دو رقصنده زن روی صحنه خوند و مردم البته اکثرا جوونترها با آهنگهاش همصدا می شدن بخصوص سه تا آهنگ "ايرونی ام" ، " حنا" و " نای نی نای". بعد از اينکه صحنه رو ترک کرد دوباره مردم دست زدن و برگشت و آهنگ "حنا" رو دوباره اجرا کرد البته جای " خالد" خواننده الجزايری درکنار کمرون خالی بود

پايين صحنه

کمرون بچه آروميه و خيلی لبخند مشخصی داره، اول لب پايينش می خنده و بعد چشمهاش.
                        معلومه که زندگی پر فشاری داره چون هم روی بازوش برچسب نيکوتين (برای ترک سيگار) زده بود و هم چند پکی هم به سيگار می زد

ويديوهای حرفه ای کمرون و توليد حرفه ای آهنگهاش بين ايرانی ها خوب جا باز کرده، البته ناگفته نماند که کلام آهنگهاش برای ايرانی ها ضعيف جلوه می کنه. ولی هدف کمرون بازار خارجيه و بنظر مياد که نگران موفقيتش دراين بازاره

اينو می شه از تاخير در بيرون اومدن آلبومش و بازسازی بعضی از ويديوهاش (مثل "حنا") تشخيص داد. دليلش اينه که کمرون با شرکت سونی قرار داد بسته که خيلی ها آرزو به دلش هستن و بايد سنگ تموم بذاره وگرنه! اوخ اوخ

پشت صحنه

پشت صحنه عده ای اتاق کمرون رو غرق دود سيگار کرده بودن! جوری که ديگه نمی شد نفس کشيد. ما هم با دوربين و با ميکروفن رفتيم به جنگ کمرون و داستان پشت آهنگهاش. بعد از دو تا سرفه

آره من هم خيلی از اجرا برای ايرانی ها لذت می برم. از اينکه آهنگهام بين اين بچه ها گرفته خيلی خوشحالم. و می ديدم که آهنگهامو با من زمزمه می کنن

کمرون اين اولين کنسرتت برای ايرانی ها بود؟

نه بابا، اولين کنسرت من يکسال پيش بود در سوئد

وقتی که کارتو شروع کردی، حتی يک زبون فرضی هم بوجود آورده بودی؟

آره، يه بار اين کارو کردم و همون يه بار بس بود. الان ولی فقط فارسی می خونم

ولی چرا فارسی؟ الان عربی مده، هم زبونش هم ريتمش

الان تو موسيقی روز خارجی مهم نيست که کلام چيه و مردم بيشتر به ريتم و صدا توجه می کنن

اتفاقا هم تو و هم آرش جزو اون نهضت "ما ايرانی هستيم و فقط فارسی می خونيم" هستين! و جالبه که به زبون سوئدی و انگليسی هم نمی خونين و حسابی سمج بازی در آوردين
                        دمتون گرم

آهنگ "ايرونی ام" رو هم برای همين تو آلبومم ضبط کردم. می خواستم بقيه متوجه بشن که يک پسر ايرانی تونسته بين خارجی ها گل کنه. بنابراين اين الگوئی می شه برای خيلی های ديگه که اگه من به اينجا رسيدم اونها هم توانائی شو دارن. خيلی حساسيت داشتم که اين آهنگ تو آلبومم باشه چون ممکنه اين آلبوم اول و آخرم باشه

تو آهنگهات هلهله و ولوله هم می کنی ولی خوب به سبک خارجی پسند، مثل نا نا نای يا تو آهنگ "بارون" می گی : يائی يائی يه

آره اين کلمه ها در ذهن شنونده خارجی بيشتز ثبت می شه و خوششون می ياد و در ضمن می تونه آنا احساس رو نشون بده و آدم رو شاد کنه. ولی ديگه همه چيزو استفاده نمی کنم. دقت می کنم چی بگم

بارون

ويديوی بارون با اينکه خيلی ساده است ولی خيلی سريع حس رو انتقال می ده و تا حدی آدم رو نگران می کنه يا می بره تو فکر. اينه که حدس زدم يک کاسه ای زير نيم کاسه اين آهنگه

اين بارون درباره زندگی خودمه و سختی هايی که کشيدم. منظورم از اين آهنگ اينه که زندگی هميشه تابستون نيست و پاييز هم داره

وقتی که کمرون گفت "بارون" درباره زندگی خصوصيشه منهم فوری فرصت طلبی کردم و شيرجه رفتم تو سوالات تکراری و لازم، که مال کجائی؟

من در تهران بدنيا آمدم و وقتی که ۸ سالم بود با خانواده ام آمدم سوئد. اينجا درس خوندم و بزرگ شدم. برادر بزرگم (الک کارتيو که الان ويديوی پاپ می سازه) اهل موسيقی بود و دائما جلو دست و پام ارگ و گيتار و ساز بود. من هم خيلی جلب موسيقی شدم و از طريق برادرم رفتم تو کار موسيقی. اصلا خانواده ام اهل موسيقی و هنر نيستن و فقط ما دو تا برادر، افتاديم تو اين راه

اينجا ما داشتيم فيلمبرداری هم می کرديم که انشالله تا اين مقاله تموم بشه ويديوش هم حاضر می شه، ولی يکدفعه برق اتاق قطع شد! چند ثانيه تاريکی مطلق بود تا کاشف به عمل اومد که يکی از خانمهايی که تو اتاق بود به کليد برق تکيه داده و چراغها رو خاموش کرده. شايد اين زياد مهم جلوه نکنه ولی اين اتفاق باعث شد که من سوال بعديم يادم بره! بنابراين از معروفترين آهنگهاش حرف زديم

آهنگ "حنا" درباره دختريه که عاشق و دلباخته خالد بوده (خواننده عرب مقيم فرانسه) و من و مدير برنامه هام سينا، اين آهنگ رو برای خالد ساختيم و چيز خيلی خوبی هم شد

الان هم از سفر کوبا ميام، اونجا ويديوی "حنا" رو دوباره ضبط کرديم. سه برابر ويديوی قبلی خرجش کرديم و اميدواريم که امسال تابستون اروپا رو بترکونه

اين آهنگ "نی نا نای" هم خيلی باحاله، اين اسم کسيه يا چيزيه؟ توجيب جا می گيره؟
                        خوردنيه ؟

در اين حالت من متوجه شدم که رفته بودم تو عالم هپروت، و کمرون منو بهوش آورد

اين نی نا نای يکجور شادمانيه و مربوط به دوره ای از زندگی من می شه که خيلی خوش بودم

بعدش چی شد؟

شاد تر شدم

پس دوست دختر داری؟

نه

راست می گی اين هم يکجور خوشبختيه! پس ليلی کيه (اسم يکی از آهنگهاش)؟

همينجوری اين اسمو انتخاب کردم

Comment

• Shak i r a plans Live (Latin) Aid

Colombian pop singer Shak i r a says she has teamed with a group of Latin artists to organize a Live Aid-style event that will help the poor people of her continent.

"We want this to be an event that brings world attention to poverty in Latin America," says, "which is virtually invisible to the rest of the world."

Formal word of the event, which is tentatively slated for 2007, is not expected for several months. Sources say the artists involved include Juanes, Alejandro Sanz and Miguel Bosa, who all have track records of working for worthy causes.

For example, Juanes will play an acoustic show at the Gibson Amphitheatre in Los Angeles on May 24 to raise money for young Colombian land mine victims. Guests will include Sanz and Carlos Vives.

Comment

• مايکل جکسون خواننده آمريکايی موسيقی پاپ تازه ترين آلبومش را برای يک شرکت ضبط و پخش موسيقی که در بحرين قرار دارد، می سازد.
                            اين آلبوم نخستين کار جکسون از سال 2001 به اين سو خواهد بود. او که پس از تبرئه شدنش از اتهام سوء استفاده جنسی از کودکان در سال گذشته، در بحرين زندگی می کند، اعلام کرده اين آلبوم اواخر سال آينده به منتشر خواهد شد.

اين خواننده 47 ساله گفته که پروژه تازه اش او را "حسابی هيجان زده" کرده است.

بنا به بيانيه ای که کمپانی موسيقی Two Seas record (بحرين رکوردز) منتشر کرده شيخ عبدالله بن حمد آل خليفه، فرزند سلطان بحرين که مالک اين کمپانی است، توافق کرده که آلبوم جديد مايکل جکسون را تهيه کند.

اين کمپانی سال گذشته آلبومی را از گزيده آثار مايکل جکسون که عوايدش صرف آسيب ديدگان توفان کاترينا شد، تهيه کرده بود.

گای هولمز، رئيس شرکت بريتانيايی موسيقی " گات رکوردز" که مديريت اجرايی کمپانی بحرين رکوردز را نيز بر عهده گرفته؛ قرار است اين آلبوم را تهيه و توليد کند.

مايکل جکسون درباره آلبوم جديدش گفته است: "من خوشحالم که دوباره برای ضبط موسيقی به استوديو می روم." آلبوم پيشين جکسون با عنوان "شکست ناپذير" در سال 2001 منتشر شد.

بازداشت مايکل جکسون به اتهام سوء استفاده جنسی او از کودکان و برگزاری دادگاه بررسی اتهامات او در اين خصوص که نزديک به 1.5 سال طول کشيد که تبعات ناشی از اين دعوای حقوقی او را برای مدتی از دنيای موسيقی دور نگه داشته بود

Comment

• فرهاد دريا، آوازخوان مشهور افغانستان در يک اقدام بی سابقه در برابر حدود چهار صد کودک خيابانی افغان در کابل برنامه ای موسيقی و تفريحی اجرا کرد.
                              حضور اين کودکان در برنامه فرهاد دريا موسوم به کوچه، ظاهرا تغيير بزرگی در زندگی روزمره اين کودکان بود که هر روز از بام تا شام در خيابانهای کابل مصروف دست فروشی و گدايی هستند.

در آغاز برنامه تلويزيونی کوچه، فرهاد دريا سوار بر يک سرويس (اتوبوس) گروه های کودکان خيابانی را از نقاط مختلف شهر کابل با خود همراه کرد.

فضای اين برنامه که در تالار راديو و تلويزيون افغانستان در کابل برگزار شد، دوستانه و عاری از تکلف هايی معمول بود
                              فرهاد دريا اين کودکان را فرزندان خود خواند و گفت: "من پسری به نام هجران دارم که ده سال دارد. آرزو می کنم هجران من خواهران و برادرانی چون شما می داشت."

او پس از آن، آهنگی را به لهجه محلی هزاره ای اجرا کرد که به گفته خودش برای کودکی پسرش ساخته بود: "يک دانه باچه (پسر) دارم – باچه گک طلايی – چشمکايشی (چشم هايش) وا (باز) ميشه – لا لا لا لا يی..."

در اين برنامه به شکلی هم تلاش شد هنرهای پنهانی کودکان خيابانی که شايد در لابلايی کار روزانه آنها گم شده است، دوباره زنده شده و به مردم نمايان شود.

فرهاد دريا در بخش های جداگانه از پسربچه های خوردسال که به هنرهای نقاشی، موسيقی و آوازخوانی دسترسی داشتند خواست تا نمايش هايی را روی صحنه اجرا کنند.

دريا به يک پسر بچه ده - دوازده ساله که در يک بايسکل (دوچرخه) سازی کار می کرد و آهنگی را با همراهی هارمونيه اجرا کرد، يک هارمونيه هديه داد.

اين برنامه با اجرای مسابقه هايی ميان کودکان و اجرای چند آهنگ دسته جمعی دوام کرد.

Comment

• راجر واترز ستاره سابق گروه پينک فلويد، محل برگزاری کنسرت تک نفره خود در اسرائيل را در پی فشار هنرمندان فلسطينی تغيير داده است.
                                اين نوازنده گيتار قرار بود برنامه اش را ماه ژوئن در تل آويو برگزار کند اما اينک محل برگزاری آن را به شهر نيمه عرب، نيمه يهودی نوه شالوم تغيير داده است.

هنرمندان فلسطينی طی نامه ای سرگشاده از اين هنرمند خواسته بودند برنامه اش را تغيير دهد. آنها در اين نامه گفته بودند اسرائيل بر فلسطينيان "ستم" روا می کند.

ترانه "خشتی ديگر در ديوار" از آثار معروف گروه پينک فلويد به منزله اعتراض عليه ديوار حايل اسرائيل در ساحل غربی رود اردن مورد استفاده مخالفان احداث اين حصار قرار گرفته است.

هرچند متن ترانه بر اساس خواسته آنها تغيير يافته بود: "ما به اشغال نياز نداريم. ما به ديوار نژادپرستی نياز نداريم."

زمانی که نخستين بار برنامه اين کنسرت اعلام شد، هنرمندان فلسطينی در نامه سرگشاده خود به راجر واترز نوشته بودند "در حالی که اسرائيل به سياست استعماری و نژادپرستانه خود برای بيرون راندن و محو کامل فلسطينيان از خانه و کاشانه شان ادامه می دهد" از اين کار دست بکشد.

'تشويق به همزيستی'

نوه شالوم منطقه کوچکی در حاشيه کرانه غربی است که به عنوان نماد صلح شناخته می شود.

برگزارکننده اين کنسرت می گويد تغيير محل، موجب تشويق به همزيستی مسالمت آميز بين فلسطينيان و اسرائيلی ها خواهد شد.

راجر واترز به رغم آنکه بسياری از گروه های موسيقی از ترس مسايل امنيتی از رفتن به اسرائيل پرهيز می کنند از اجرای کنسرت در اين کشور پشيمان نيست.

ماه گذشته وی به روزنامه بريتانيايی گاردين گفته بود: "همانطور که مخالفت من با سياست های خارجی تونی بلر مانع اجرای برنامه هايم در بريتانيا نمی شود، مخالفتم با سياست خارجی اسرائيل نيز مانع رفتنم به اين کشور نمی شود".

واترز در سال ۱۹۸۵ از گروه پينک فلويد جدا شد و فعاليت هنری خود را به تنهايی آغاز کرد. با اين حال وی تابستان گذشته برای اجرای کنسرت لايو ۸ به همقطاران قبليش پيوست

Comment

Working...
                                X