Announcement

Collapse
No announcement yet.

Freidoun Zandi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

در خبرها آمده بود که فریدون زندی نتوانست با هیچ باشگاه آلمانی قرارداد ببندد و مجبور شد تا پایان نیم فصل در ژانویه به تنهایی تمرین کند.

اما به واقع این قدرشناسی است که در روزی که نیاز داشتیم تیم ملی را با نیروهای توانمند برای حضور در جام جهانی آماده کنیم، بازیکنی مانند فریدون زندی را از زندگی عادی و طبیعی خودش دور کرده و حالا که برچسب بازیکن تیم ملی ایران بر او خورده با بی منطقی و ارایه هیچ دلیل موجهی او را از حضور در تیم ملی که نه در فوتبال ایران محروم کنیم؟

این کارگزاران رسمی فیفا در فوتبال ایران که هزار ادعا و کلاس می گذارند، نمی توانند باشگاهی یا توقفگاهی حداقل نیم فصلی برای این بازیکن با شعور و حرفه ای پیدا کنند؟!

آیا به اصطلاح مدیران با نفوذ در فوتبال جهان و دلسوزان فوتبال ملی نمی توانستند حداقل از حذف او از تیم ملی جلوگیری کنند؟!

آیا زندی از نیکبخت ناآماده و ضعیف شده بدتر است؟
    آیا زندی از بازیکنان روی نیمکت ایران کمتر است؟
    آیا کریمی، مهدوی کیا، نکونام، هاشمیان و . . . در روز اوج هستند که او در سطح ضعیف است؟

به خوبی واضح و آشکار است که کلاس بازی فریدون و استیل بدنی وی در تیم ملی ایران وجود ندارد و این بازیکن به لحاظ آموزش های علمی در فوتبال آلمان یکی از تاکتیک پذیر ترین چهره های تیم ملی است.

اما بعضی ها برای ژست هم که شده قلم قرمز بر نام این بازیکن کشیدند تا خودشان را ثابت کنند و معلوم نشد، بازیکن ایرانی که به عشق این آب و خاک قید ملیت آلمانی خود در فوتبال را زده و زیر پرچم ایران آمده، چرا باید این گونه رها شود؟!

اگر ساختار فوتبال ما مدعی است که در ایران بازیکن تراز اول بسیار داریم، به قول برانکو حداقل در هر پست 3 نفر را مثال بزنند تا به قول معروف بگوییم، این بازیکن به درد تیم ملی ما نمی خورد و چون تیم ملی ما در جام جهانی نایب قهرمان شده، فریدون مایه ننگ بود!

اگر چنین نیست، پس بر این طبل تو خالی قراردادهای میلیاردی و باشگاه های روی سربرگ ننازیم، که حداقل توانایی حفظ یک بازیکن بین المللی در فوتبال خودمان را نداریم و تا روزی که سلیقه های شخصی می تواند، منافع ملی و مشترک ایرانیان سراسر جهان را زیر سوال ببرد، نمی توان توقع همدلی و یک دلی از مردم داشت.

فریدون و سایر لژیونرهای دو رگه ورزشی که خود را متعلق به این و آب و خاک می دانند، ایرانی بوده و باید برای حضور آنها در باشگاه ها و تیم های ملی فضای مناسب فراهم کرد، چون در غیر این صورت به خاطر روی اوج بودن عده ای که سلیقه های شخصی را بر منافع ملی ترجیح می دهند، برای یک عمر ایرانی های دو رگه را از بازگشت به اصل خودشان پشیمان می کنیم و معلوم نیست عاقبت این بدعت که امروز برای بعضی ها مقدس و ارزشمند شده به کجا ختم می شود.

فریدون این روزها شاید به لحاظ اخلاق حرفه ای و بین المللی که از فوتبال علمی آلمان آموخته، اعتراض و گلایه ای نداشته باشد، اما از شرط انصاف خارج است که رفتار ما در روز گرفتاری با روز بی نیازی با او یکی باشد.

نگذاریم، کلاس فوتبال ما و مدیریت اخلاقی در آن به سطح کشورهای کلاس Z جهانی برسد، این فوتبال ملی است و هر شهروند ایرانی حق حضور و افتخارآفرینی در آن را دارد.

Comment

زندي: به فكر انتقام از كايزرس لاترن هستم

در بازي امروز تيم هاي كايزرس لاترن و كوبلنس از ديدار هاي هفته پنجم رقابت هاي فوتبال دسته دوم بوندس ليگاي آلمان، فريدون زندي بازيكن ايراني تيم كوبلنس به گرفتن انتقام از ياران سابقش مي‌انديشد.

به نقل از كيكر، زندي كه در اواخر فصل گذشته از حضور در تيم كايزرس لاترن كنار گذاشته شد و حتي تا مدتها به عضويت تيمي در نيامده بود، عنوان كرد درصدد است با توجه به انجام بازي خوب از كايزرس لاترن بخاطربي مهري هاي كه عليه او رواداشته، انتقام بگيرد.
      اين بازيكن 27 ساله كه براي حضور در تركيب بازي امروز عصر با كايزرس لاترن مورد نظر ميلان ساسيچ، سرمربي تيم كوبلنس است، همچنين اعلام كرد: قبل از هر چيزي براي من مهم اين است كه بتوانم خودم را خيلي سريع با شرايط و بازي تيم كوبلنس هماهنگ سازم . بديهي است براي بازي با كايزرس لاترن درصورت امكان به گرفتن انتقام نيز فكر مي كنم."

در نخستين بازي امروز تيم اينتراخت برانشويگ ميزبان كارلسروهه است.
      اينتراختي‌ها كه مي‌خواهند بعد از سال‌ها به رقابتهاي دسته اول باشگاه‌هاي آلمان بازگردند، از سه امتياز اين بازي بي‌تفاوت نخواهند گذشت.
      در ديداري ديگر تيم كايزرس لاترن كه امسال به رغم امكانات زياد به دسته دوم سقوط كرده، با تيم تازه به دسته دوم صعود كرده كوبلنس ديدار مي كند.
      در آخرين بازي امروز فرايبورگ نيز با گرويتر فورت روبرو مي‌شود.
      نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

در هفته ششم دسته دوم بوندس ليگا

زندي مقابل كيكرزاوفن باخ به ميدان مي‌رود

تيم فوتبال كوبلنس در آغاز هفته ششم دسته دوم بوندس ليگاي آلمان از وجود فريدون زندي در تركيب ثابت خود استفاده مي‌كند.

هفته نامه كيكر اعلام كرد: ساسيچ، سرمربي تيم كوبلنس قصد دارد در بازي امشب (جمعه) مقابل كيكرزاوفن باخ از زندي در تركيب خود بهره گيرد.
        اين نشريه تركيب تيم را در بازي با كيكرزاوفن باخ را اين چنين اعلام كرد:
        گورسكي
        فوكل
        گرنير
        تيوكو
        ويلبيس هاوزر
        زيت
        زندي
        نسوس
        دزكا
        كيتا
        ساهين
        * برنامه ساير مسابقات امشب:
        اونتر هاخينگ- كايزرس لاترن
        پادرن بورن- اف.ث كلن

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

رضايت از حضور در تيم دسته دومي

زندي: شرايط خوبي در كوبلنس دارم

هافبك ايراني درباره حضورش در تيم دسته دومي بوندس ليگا گفت: از بازي در تيم فوتبال كوبلنس خوشحالم.

به نقل از سايت گل، تيم فوتبال كوبلنس در بوندس ليگاي دو در رده پنجم قرار دارد و مسئولان اين تيم اميد زيادي به صعود به دسته اول در فصل آينده دارند.
          زندي راجع به حضورش در كوبلنس تاكيد كرد: مقام پنجمي جايگاه واقعي تيم ما نيست و در ادامه مي*توانيم با كسب پيروزي*هاي متعدد، به رتبه*هاي بالاي جدول صعود كنيم.
          وي افزود: باوجود آنكه تاكنون هيچ مقامي مطلوبي را كسب نكرده ايم؛ اما بايد از موقعيتمان خوشحال باشيم.
          بازيكن سابق تيم كايزرس*لاترن اطلاع داشت: بازيكنان اتحاد و انسجام خوبي با همديگر دارند. اين ويژگي* مي*تواند براي صعودمان به رتبه*هاي بالاي جدول كمك كند.
          زندي ادامه داد: بازي در دسته دوم تجربه جديدي است و اين مي*تواند بازيكنان جديدي را به دنياي فوتبال معرفي كند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

در آخرين بازى از هفته چهاردهم ليگ دسته دوم فوتبال آلمان تيم توس كوبلنز مقابل مونيخ ۱۸۶۰ با نتيجه ۲ـ ۱ شكست خورد. در اين بازى فريدون زندى بازيكن تيم كوبلنز مثل ديدارهاى گذشته تيمش از دقيقه ۵۸ و البته بعد از ثبت نتيجه صفر ـ ۲ به نفع حريف وارد ميدان شد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

baba zandi ham bazi kone
              pERSPOLIS

Comment

soosul che khabar

Comment

لغو قرارداد فريدون زندی در آلمان
                  قرارداد فريدون زندی بازيکن ايرانی تيم دسته دومی توس کپلنس آلمان لغو شد.

نشريه کيکر چاپ آلمان علت لغو قرارداد زندی را عدم حضور جدی وی در تمرينات تيم به دليل ابتلا به بيماری ويروسی از فصل پاييز اعلام کرد.

مدير تيم فوتبال توس کپلنس در اين مورد گفته است: "زندی انتظارات تيم را برآورده نکرد. بنابراين هر دو طرف توافق کردند که اين قرارداد لغو شود."

فريدون زندی از اوايل ماه سپتامبر ۲۰۰۶ و بعد از اينکه باشگاه قبلی وی، کايزرسلاترن، اعلام کرد که قرارداد وی را تمديد نخواهد کرد، به تيم دسته دومی توس کپلنس ملحق شده بود.

تيم توس کپلنس در حال حاضر از ۱۷ بازی خود با ۱۹ امتياز در رده دوازدهم ليگ فوتبال دسته دوم باشگاههای آلمان قراردارد و خطر سقوط به ليگ دسته سوم اين تيم را تهديد می کند.

Comment

salam siamak jan! age momkene akhbare zandi ro inja bezar jigar

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

زندی در تيم آپولون قبرس

فريدون زندی پس از پشت سر گذاشتن يک نيم فصل نا اميد کننده در کوبلنز به تيم آپولون ليماسول قبرس پيوست.

اين هافبک ايرانی متولد آلمان در زمان مربيگری برانکو ايوانکوويچ به تيم ملی ايران دعوت شد و در رقابت های جام جهانی ۲۰۰۶ به ميدان رفت اما از زمانی که امير قلعه نويی هدايت تيم ملی ايران را بر عهده گرفته ، به تيم ملی دعوت نشده است.

البته قلعه نويی هنوز درهای تيم ملی را بر روی زندی نبسته و گفته چنانچه او بتواند عملکرد خوبی در تيم آپولون داشته باشد می تواند به تيم ملی ايران راه پيدا کند.

زندی درتيم آپولون که يکی از تيمهای قدرتمند قبس است، با ۵ بازيکن عراقی تحت مربيگری برنت اشتانگه سرمربی پيشين تيم های عراق و عمان همبازی است.

Comment

تيم فوتبال آپولون قبرس كه به تازگى فريدون زندى بازيكن سابق تيم ملى فوتبال كشورمان را به خدمت گرفته در چارچوب رقابت هاى هفته شانزدهم ليگ سراسرى اين كشور به تساوى دست يافت. ياران زندى در شانزدهمين بازى خود در مسابقات ليگ سراسرى باشگاه هاى قبرس مقابل تيم فوتبال اى ايى ال ليماسول قرار گرفتند كه اين بازى در پايان با نتيجه مساوى يك ـ يك به پايان رسيد.فريدون زندى بازيكن ايرانى جديد آپولون ۹۰ دقيقه براى اين تيم بازى كرد. اين براى دومين بار است كه زندى در تركيب اصلى آپولون قرار مى گيرد.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Originally posted by Sepideh_UK View Post
                          soosul che khabar
                          salamati

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

-Freydun Zandi: I will never play in Germany again

Freydun Zandi who is out of one year contract with Cyprus-based Appolon,is looking for a new club for next season. Zandi is interviewed regarding his future club, Mexico Friendly and Asian Cup, as follows:

"The game against Mexico can be very benefitial for Iran team prior to Asian Cup gamrs. Mexico is one of Copa America's best teams. I believe this Friendly game will be a strong tune-up for Iran team."

Talking about his future club, he says: "It is not clear which team I will join for next season. I still have time to choose my future club. Maybe I stay at Cyprus, and maybe I go somewhere else. German football does not have any attraction for me anymore.Football there is too physical, I cannot play in that environment. I woul prefer a more technical football league."

Asking about his interest in Spain or Italy league teams, Zandi responds: "I do not think about Italy or Spain, because I do not have any offer from there. It is hard for me to play in that high level of football."
                            Asking about his comment regarding playing in Iran, he clarified: "I just said I like to play in Iran league, but at the moment I dont think about playing in Iran. Maybe I come to Iran, but I have never thought about it."

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

زندي: ايران بخت نخست قهرماني در آسيا است

بازيكن تيم ملي فوتبال ايران گفت: بيشترين احتمال را براي قهرماني در جام ملت*هاي آسيا داريم.

فريدون زندي امروز پس از تمرين صبح تيم ملي، در مورد شرايط جسماني*اش گفت: از اينكه در اردوي تيم ملي حاضرم، احساس خوبي دارم و خيلي خوشحالم.

وي ادامه داد: همه بازيكنان با انگيزه هستند و مي*خواهند قهرماني در جام ملت*هاس آسيا را به دست آورند.

زندي درباره حريفان اصلي ايران در جام ملت*ها، گفت: بيشترين بخت را براي قهرماني داريم. البته استراليايي*ها براي كسب قهرماني تدارك ديده*اند. آنها تيم بسيار قدرتمندي هستند و تنها رقيب براي ايران به حساب مي*آيند.

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

*چرا اینقدر مضطربی فریدون؟

(با لهجه ی شیرین فارسی)باور کن ۲۴ ساعته نخوابیدم!

*چطور؟

آخه همه اش تو هواپیما بودم.از قبرس با پرواز امارات به دبی رفتم و از اونجا به ایران

بلافاصله هم که دیدید برای دادن تست به آکادمی رفتم و همین موضوع باعث

خستگیم شد...

*پس سعی میکنیم خیلی سریع و شلاقی مصاحبه کنیم!

(با خنده)شلاقی یعنی چی؟

*یعنی اینکه سریع و تند مصاحبه میکنیم!

(با خنده ای بلندتر)خیلی خوب.عالی٫لطف میکنید!

*فریدون این تی شرت آرژانتینی رو چرا پوشیدی؟

(دستی به تی شرتش میزنه)خب چون دوست دارم!

*تیم ملی آرژانتین رو؟

هم تیم ملی آرژانتین هم مارک لباسی که پوشیدم!

*(با دقت نگاه میکنیم و مارم نایک پیش چشمانمان خودنمایی میکند)

پس سوای مارادونا و آرژانتین٫نایک باز هم هستی؟!

(باز هم میخنده)نمیدونم یعنی چی؟!همون نایک بازم!

*فریدون٫بازی تیم ملی مقابل مکزیکو چه جوری دیدی؟

(اوف میکشه!)خیلی سخت بود.مکزیکی ها فوق العاده آماده بودندو بازی مقابل این

تیم دونده حسابی عرق بچه ها رو در آورد!

*به ویژه اینکه در زمین حریف بازی میکردید؟

دقیقا٫شما تماشاگران مکزیکی رو از جام جهانی میشناسید.اونها تمام ورزشگاه رو

اشغال کرده و با تشویق های کرکننده ی خودشون جو بسیار سنگینی راه انداخته

بودند و این کار ما رو سخت کرد.

*تماشاگران مکزیک خیلی مشهور هستند این موضوع رو میدونیم.

شاید مشهورترین تماشاگران دنیا هستند.اونا قبل از بازی تو خیابونهای مشرف به

ورزشگاه خوابیده بودند٫خلاصه نمیدونید ولوله ای بود که...

*و یک مربی به نام هوگوسانچس هم روی نیمکت حریف قرار داشت.اونو از قبل

میشناختیش؟

(اوه)بله!او قهرمان کودکی ام بود!چپ پا و گلزن٫هنوز پشتک واروهای هوگوسانچس

رو بعد از گلهاش برای رئال مادرید به خاطر دارم٫حتی به خاطر او رئالی شدم!!

*مگر تو چند سالته؟!

متولد ۱۳۵۸ باور کن یادمه!

*قبول کردیم.پس میخواستی خودت رو جلوی قهرمان کودکیت نشون بدی؟

(با مکث)هم این موضوع بود هم موضوع بسیار مهمتر.

*چی؟؟

سوال بعدی!

*چرا طفره میری٫خوب بگو چی بود دیگه!

وقتی گذشته خب گذشته است دیگه چی بگم؟!

*همونی که تو دلته!

(با اکراه)خب میخواستم ثابت کنم بازی جلوی مکزیک تو جام جهانی حقم بود و...

*اما تو که مصدوم بودی؟

مصدومیتم برطرف شده بود.من کاملا آماده بودم و میتونستم جلوی مکزیک تو جام

جهانی بدرخشم اما با بازی نکردن در اولین بازی ایران روحیه ام داغون شد...بگذریم٫

نمیخوام خیلی صحبت کنم!

*ولی این دفعه تلافی کردی بهترین بازیکن ابران جلوی مکزیک بودی!

(خیلی بی شیله و پیله)بله٫خیلی خوب بودم مربیان هم راضی بودن!

*و یه ضربه ام به تیردروازه زدی و آه از نهاد خیلی ها بلند شد!

حیف٫یه لحظه دیدم گلر حریف بیرون اومده و خواستم با یه ضربه ی چیپ دروازه ی

مکزیکو باز کنم که از بدشانسی توپم به تیر دروازه خورد و گل نشد!

*سرعت فوتبال مکزیکی ها هم خیلی بالا بود!

بله٫امروز دیگه فوتبال دنیا یه نفره نیست٫کار گروهی حرف اولو میزنه!

*یعنی دوران فوتبال فانتزی به سر اومده؟

(بلافاصله)نه!نه!من عاشق فانتزی بازها هستم!خیلی حیف که فوتبال امروز دنیا از

فانتزی و تکنیکی فاصله گرفته ولی این یه واقعیته!

*خب توایران عاشق کدوم فانتزی بازها هستی؟

(کمی فکر میکنه)خداداد عزیزی و علی کریمی.

*بازی عزیزی رو کی دیدی؟

جام جهانی ۱۹۹۸ کولاک کرد.همین طور شنیدم چه طوری دروازه ی استرالیا رو تو

مقدماتی ۱۹۹۸ باز کرد و محبوب یه ملت شد!

*او را بیشتر قبول داری یا علی کریمی را؟

(بلافاصه)هر دو رو دوست دارم ولی به نظر من علی کریمی تکنیکی تر از خداداد

عزیزیه!من هیچ فوتبالیست تکنیکی آسیایی رو به اندازه ی کریمی قبول ندارم!

*به نظرت در آلمان موفق بود یا نا موفق؟

علی به نظرم در آلمان موفق بود.دوستان آلمانیم همه صحبت می کنند و میگن علی

استعداد بی نظیری بود و میتونست به درجات بالاتری تو فوتبال اروپا برسه.

*حتی مرد سال اروپا بشه؟!

چرا که نه!اما به هر حال شرایط حرفه ای فوتبال آلمان این اجازه رو نداد.به نظرم

بوندس لیگا لیگ مناسبی برای کریمی نبود.آلمان فوتبال ماشینی رو بیش از فانتزی

می پسنده!

*آلمانی هنوز هم سراغ تورو میگیرن؟

هنوز هم یکی دو خبر نگار آلمانی به من زنگ میزنن و احوالمو تو قبرس میپرسن!

*بهترین دوست آلمانیت کیه؟

علی آلتینتوپ٫که یه آلمانی ترک تباره!

*با همیت آلتینتوپ ٫هافبک سرشناس تیم ترکیه و بازیکن جدید بایرن مونیخ که

ارتباطی نداره؟

(با تعجب)از کجا شناختید؟!او برادر همیت آلتینتوپ که برای فصل جدید جانشین علی

کریمی شده و پیراهن شماره ی ۸ رو خواهد پوشید.

*مهدی مهدوی کیا هم که تو آلمان موندگار شد!

برای مهدی خیلی خوشحالم.او یه فوتبالیست محبوب تو آلمانه و خیلی خوب شد که

او و خانواده اش تو آلمان موندند!به نظرم این طوری برای مهدی بهتر شد!

*تو لحظه ی خداحافظی مهدی از باشگاه هامبورگ و سنگ تموم گذاشتن

تماشاگرای این تیم رو دیدی؟

مستقیم نه!اما بعدا از تلویزیون اون صحنه ها رو دیدم.

*نظرت چیه؟

ببینید آلمانی ها برای هر کسی این کارهارو نمی کنن.قدر و منزلت مهدی تو

هامبورگ به اندازه یکوین کیگان بود که براش این همه دست زدند و روی دوش بازیکنا

تو ورزشگاه AOL دور افتخار زد.این ها چیز کمی نیست.او خیلی محبوبه!

*محبوبیت تو تو ایران هم دست کمی از محبوبیت مهدی تو آلمان نداره٫این طور

نیست؟

(می خندد)چی بگم؟فقط مردم تو فرودگاه٫تاکسی و خیابونها به من اظهارلطف می

کنند و برام دست تکون میدن.امیدوارم بتونم تو جام ملتها لطف اونارو جبران کنم!

*یعنی ستاره ی ایران تو جام ملت ها میشی؟

تمام سعیمو میکنم.قهرمانی تو جام ملتها میتونه دل مردمو شاد کنه و همه ی ما

ملی پوشها به دنبال این مهم هستیم.

*پیراهن ایران رو خیلی دوست داری.به خاطر دارم زمانی که تو یه بازی دوستانه از

روی یه ضربه ی کاشته دروازه ی آذربایجانو باز کردی پیراهنتو بوسیدی.بازم این کارو

میکنی؟

صد در صد.میخوام بارها به پیراهن تیم ملی ایران بوسه بزنم.این باعث افتخار من٫چون

به این پیراهن تعهد دارم.

*این چند وقت تو ایرانو کجا میگذرونی؟

تو هتل المپیک!

*تو که هم بستگان مهربونی داری هم خونه ی پدریت تو منطقه ی خوش آبو هوای

جمال آباد نیاوران هنوز خالیه تو هتل زندگی میکنی؟

این جوری راحت ترم.یه فوتبالیست حرفه ای باید حرفه ایم فکرکنه.من دوس دارم ابنجا

تو هتل المپیک که از شهردور ه هم از حاشیه ها دورباشم هم به محل تمرین و کمپ

تیم ملی نزدیک باشم.

*فریدون٫دست اخر میخواستیم از تو تشکر کنیم که با وجود این همه خستگی حاضر

شدی برای مصاحبه به نود بیای...

(با خنده ای خودمونی)خواهش میکنم.خیلی خوشحال شدم.فقط از آقای علی کاوه

قول بگیرید که سی دی عکسام تو جام جهانی رو برام بیاره(همونجا استاد کاوه قول

آلبوم عکسشو به فریدون میده)

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Working...
                                X