Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hadi Saei (Golden Man)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

مدال طلای یک اصلاح طلب ، مرهمی برای کاروان ورزشی ایران +پیام تبریک خاتمی

نواندیش: هادی ساعی تکواندو کار ایرانی با غلبه بر حریف ایتالیایی خود ، تنها مدال طلای کاروان ورزشی ایران در المپیک پکن را بدست آورد.

هادی ساعی توانست در یک رقابت نفس گیر بر حریف ایتالیایی خود غلبه کند.

گفتنی است علاوه بر مدال طلای هادی ساعی (عضو اصلاح طلب شورای شهر تهران) ورزشکاران ایرانی تاکنون 2 مدال برنز نیز بدست آورده اند.

Comment

Comment

پرافتخارترين ورزشکار ايران در المپيک و دارنده مدال طلاي مسابقات تکواندو المپيک پکن گفت: قهرماني در المپيک سخت، اما براي هر ورزشکاري دست يافتني است.

"هادي ساعي" عصر يکشنبه در فرودگاه امام خميني (ره) به هنگام بازگشت از پکن در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اينکه المپيک از پرافتخارترين ميادين براي هر ورزشکاري محسوب مي شود، افزود: من تلاش کردم با کسب مدال طلا دل 70 ميليون ايراني را شاد کنم.
        وي ديدار با حريف چيني و ايتاليايي خود را سخت ترين رقابت ها عنوان کرد و افزود: ديدار با حريف چيني برايم بسيار دشوار بود زيرا وي از امتياز ميزباني برخوردار بود و من سعي کردم با احتياط با او مبارزه کنم.
        ساعي اظهار داشت: در مقابل حريف ايتاليايي نيز تلاش کردم تا بازي را کنترل کنم، با آن که چهار امتياز عقب افتادم با توکل به خداوند توانستم او را شکست دهم.
        وي در ارتباط با عدم موفقيت ورزشکاران ايران در المپيک پکن گفت: ورزشکاران ما تمام تلاش خود را کردند؛ بدون شک آنان از نظر روحي آمادگي نداشتند وگرنه هيچ ورزشکاري براي شکست به المپيک نمي رود.
        ساعي درباره تصميمش براي خداحافظي از تيم ملي گفت: در اين مورد هنوز تصميمي نگرفته ام و در آينده در اين خصوص فکر خواهم کرد.
        ساعي از مسئولان خواست از اين پس به المپيک لندن بيانديشند و به گذشته به شکل تجربه نگاه کنند.

Comment

ساعي از دنياي قهرماني تكواندو خداحافظي كرد

پرافتخارترين تكواندوكار ايران با بيان اينكه زمان خداحافظي*اش از دنياي قهرماني فرارسيده است گفت: تكواندو ايران پر از ستاره است و استعدادهاي جوان به زودي جاي خالي مرا پر مي كنند.

هادي ساعي در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بيان اين مطلب افزود: نزديك به 15 سال است كه در خدمت تيم ملي تكواندو ايران اسلامي هستم و همواره چون يك سربازعاشق وطن، هدفم تنها كسب افتخار و خوشحالي مردم عزيز ايران بوده است.

وي ادامه داد: در حال حاضر به اين نتيجه رسيده*ام كه بهترين زمان براي خداحافظي من هم اكنون است چرا كه براي ترميم پاي آسيب ديده خود بايد طبق نظر پزشك عمل جراحي انجام دهم.

ساعي خاطر نشان كرد: هر ورزشكاري كه در سطح قهرماني فعاليت مي كند روزي به اين نتيجه مي رسد كه زمان رفتن فرا رسيده است. رسيدن به اين تصميم هر چند بسيار دشوار است اما روزي بايد رفت و ميدان را در اختيار جوانترها قرار داد.

قهرمان المپيك 2008 پكن با بيان اينكه "حالا نوبت جوانترهاست،" افزود: تكواندو ايران ستاره*هاي فراواني دارد كه مي توان با اتكا به آنان سال*ها در سطح اول جهان خودنمايي كرد.

دارنده مدال طلاي المپيك 2004 آتن در پايان از همه دست اندركاران، ورزشكاران و علاقمندان تكواندو دعوت كرد تا در مراسم خداحافظي او حضور پيدا كند.

مراسم خداحافظي ساعي روز شنبه 18 آبان ماه همزمان با مراسم افتتاحيه رقابت*هاي تكواندو غرب آسيا در سالن خانه تكواندو برگزار مي شود.

Comment

Comment

Working...
            X