پس از شكست استقلال مقابل سپاهان، شايعه بازگشت امير قلعه نويى به نيمكت آبى مطرح شد و مى گويند فتح الله زاده از نظرى جويبارى خواسته كه با قلعه نويى صحبت كند تا او قبل از دربى هدايت استقلال را بر عهده بگيرد.نظرى جويبارى اين خبر را شايعه مى داند و مى گويد: من با فتح الله زاده ارتباط دارم اما او از من نخواسته با قلعه نويى صحبت كنم تا اين مربى به استقلال بازگردد. من واسطه اين ۲ نبوده ام و اين مسائل در حد شايعه است كه به هيچ عنوان صحت ندارد.سرپرست سابق استقلال در پاسخ به اين سؤال كه چرا اين تيم نتايج خوبى نگرفته، اظهار داشت: در حال حاضر استقلال احتياج به آرامش دارد و بهتر است در اين مورد حرفى نزنم. من كه در شرايط فعلى نمى توانم به اين تيم كمك كنم و به هيچ عنوان نمى خواهم چوب لاى چرخ استقلال بگذارم.وى در پايان تصريح كرد: در آستانه دربى اميدوارم مشكلات استقلال به حداقل برسد و آنها پرسپوليس را شكست بدهند چون براى هواداران، پيروزى در دربى از قهرمانى هم مهم تر است.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
F.C Esteghlal
Collapse
X
-
مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران با ابراز رضايت از عملكرد كادرفني تيم فوتبال اين باشگاه گفت: نتيجه گرفتن يك تيم نياز به وقت دارد وما نيز بايد وقت لازم را در اختيار مربيان تيم استقلال قرار دهيم وبه آنان اعتماد كنيم.
"علي فتح الله*زاده"روزچهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: من اگر بخواهم با يك مربي كار كنم، كمتر از سه سال قرارداد نمي*بندم.
وي كه به همراه ناصرحجازي سرمربي تيم استقلال در اين مصاحبه حضور داشت افزود: من وقتي در استقلال بودم. دو مقام قهرماني و چند مقام نايب قهرماني كسب كردم.
وي افزود: همه اين موفقيت*ها به خاطر اين بود كه مدت ۷سال در استقلال حضور داشتم و وقت كافي براي برنامه*ريزي بود.
فتح*الله زاده بااشاره به نتايج ضعيف تيم استقلال در هفته*هاي اخير گفت:
اتفاق خاصي نيفتاده است و نبايد ما را دار بزنيد.
وي افزود:مطمئنا استقلال درهفته*هاي آتي نتايج بهتري مي*گيرد زيرا كادر فني توانايي بسياري دارد و تنها احتياج به حمايت و فرصت كافي دارند. بايد به انها وقت داده شود تا بتوانند توانايي هايشان را نشان دهند.
مديرعامل باشگاه استقلال گفت:شايد بعداز شهرآورد، سه بازي آسان در پيش داشته باشيم و بتوانيم ۹امتياز كسب كرده و موقعيتمان را در جدول بهتر كنيم. الان براي قضاوت خيلي زود است و چند هفته ديگر بايد بگذرد تا استقلال را ارزيابي كنيم.
فتح*الله زاده راجع به بدهي*هاي باشگاه استقلال گفت: ۹۰۰ميليون از بدهي هاي گذشته را داديم و يك و نيم ميليارد تومان تاكنون خرج باشگاه شده است.
وي اين آمار را خيلي خوب خواند واظهارداشت: كمتر تيمي مي*تواند دراين مدت كوتاه اين كارها را انجام دهد.
به گفته وي، سازمان تربيت بدني از چهارسال قبل هرسال يك و نيم ميليارد تومان به استقلال و ۲ميليارد تومان به پرسپوليس مي*داده است.
فتح*الله*زاده گفت:امسال هم قراراست سازمان تربيت بدني يك ميليارد تومان به ما كمك كند و بقيه هزينه*ها را بايد از طريق هيات مديره و درآمدهاي مختلف تهيه كنيم.
وي راجع به اعتراض مديرعامل باشگاه پرسپوليس مبني بر اينكه استقلال بيشتر از پرسپوليس از سازمان تربيت بدني پول مي*گيرد، گفت: ما تا الان از سازمان فقط ۵۰۰ميليون تومان گرفتيم اما پرسپوليسي*ها يك ميليارد گرفته*اند و به من ربطي ندارد كه سازمان چقدر پول به پرسپوليس مي*دهد من وظيفه دارم از سازمان پول بگيرم و بقيه را هم خودم جور كنم. پرسپوليسي*ها هم وظيفه دارند از سازمان پول بگيرند، بقيه*اش به من ربطي ندارد.
مدير عامل باشگاه استقلال راجع به داوري مسابقات ليگ گفت : هواداران استقلال آنقدر معرفت دارند كه وقتي در بازي با صبا باتري باآن شرايط حساس، گل صحيح مارا قبول نكردند، بي*احترامي نكردند. ولي مقابل سپاهان كه ۴دقيقه آخر من از جايگاه ويژه به كنار زمين آمدم، ديدم نه سرمربي دارم و نه مربي و سرپرست.به خاطر اينكه همه آنها درگير بودند.
وي گفت : من به داور احترام مي*گذارم ولي او هم بايد حواس*اش جمع باشد كه وقتي كنار زمين همه مربيان ما با ناظر بازي درگير هستند بازي را متوقف كند نه اينكه بازي را ادامه دهد.
فتح الله زاده گفت وقتي گل خورديم كه نه سرمربي داشتيم و نه سرپرست و همه ديدند روي اميرآبادي توسط بازيكن حريف خطا شد.
وي راجع به ترانسفر بازيكنان استقلال گفت: قبل از شروع فصل يك پيشنهاد ازانگليس و يك پيشنهاد از كشورهاي عربي داشتيم اما چون با كمبود بازيكن روبرو بوديم و نتايج خوبي هم نگرفتيم فعلا بازيكني از ما جدا نمي*شود اگر شرايط مهيا باشد اخر فصل ممكن است يكي دوتا از بازيكنان را به باشگاههاي خارجي بفرستيم اما در طول سال هيچكس از ما جدا نمي*شود.
وي در ادامه گفت: من همين جا حمايت هيات مديره را از حجازي رسما اعلام مي كنم و مستندات هيات مديره را بعداز پايان ليگ منتشر مي*كنيم.
فتح الله زاده افزود: من به هيات مديره گفتم اگر بخواهيم حجازي را عوض كنيم جايگزين آن كيست كه آنان گفتند ما نمي*خواهيم كسي را بياوريم و همچنان از حجازي حمايت مي*كنيم. من هم خيالم راحت شد كه هيات مديره با من هم عقيده است و از حجازي حمايت مي*كند.
وي گفت: جلوي حجازي اين حرف را مي*زنم كه نتايج تيم براي من مهم است و اگر برعهده من باشد حجازي تا ۳سال سرمربي استقلال است اما اگر نتايج خوبي در جام حذفي و ليگ كسب نكنيم،نمي*توانم چشمم را روي عملكرد ضعيف تيم ببندم و دراين صورت خود حجازي هم در استقلال نمي*ماند.
فتح الله زاده ادامه داد: ما حمايت كور كورانه از هيچكس نداريم و من به حجازي ايمان دارم اما نتايج تيم هم دراين مورد خيلي تاثير دارد.
وي بااشاره به مراسم افطاري شب گذشته كه با حضور قلعه نويي بود،گفت :
ما با قلعه نويي مشكلي نداشته و قهر نيستيم و از او دعوت مي*كنيم يك روز براي صرف ناهار با من و حجازي به باشگاه بيايد.
وي افزود: همه جاي دنيا از فوتبال لذت مي*برند اما در مدت دو ماهي كه به استقلال برگشتم به اندازه ۳۰سال به من سخت گذشته چون حرف و حديث*هاي بسياري برايم درست كردند.

Comment
-
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت : كسب ۹امتياز از ۸بازي توسط تيم استقلال خوب نبوده و خيلي بد است و اين تيم بايد يكي از سه تيم برتر جدول باشد.
ناصر حجازي روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود : تيم استقلال تاكنون خيلي زيبابازي كرده*است اما زيبا بازي كردن امتيازي ندارد و مابايد دركنار ان ، نتايج خوبي هم كسب كنيم.
وي گفت: من همين جا قول مي*دهم كه استقلال در پايان فصل يكي از رتبه*هاي اول تا سوم را به خود اختصاص دهد.
حجازي افزود: ما احتياج به زمان داريم ، همانطور كه هميشه گفتم در هر بازي نسبت به بازي قبل بهتر مي*شويم و تيم ما روند رو به رشد خوبي دارد.
حجازي در خصوص ديدار با تيم پرسپوليس گفت: ما در اين ديدار چند مصدوم داريم ،اما تمام تلاش خود را مي*كنيم تا بازي خوبي ارائه دهيم.
وي افزود: حساب ويژه*اي روي اين بازي باز كرده*ايم و اميدوارم با شكست اين تيم وضعيت بهتري در جدول پيدا كنيم.
حجازي راجع به صحبت*هايي كه درمورد تغيير كادر فني شده است ، گفت :
مي*خواستم اول فصل نامجو مطلق را بياورم اما اعضاي هيات مديره دلايلي مطرح كردند كه براي من قابل قبول بود و از آوردن او منصرف شدم.
وي با حمايت از صمد مرفاوي گفت : او به خاطر دانش فني زيادي كه دارد قابل حمايت است، در فصل پيش هم صمد بايد استقلال را قهرمان مي*كرد ولي همه مي*دانند كه چه كسي مانع قهرماني استقلال شد.
حجازي افزود:آن كسي كه جلوي قهرماني تيم را گرفت، صمد مرفاوي را خراب كرد، ولي من از صمد تنها به خاطر دانش فني*اش حمايت مي*كنم.
وي در خصوص نتايج ضعيف تيم استقلال در هفته*هاي اخير گفت: با ۸هفته به كسي جام نمي*دهند. در حال حاضر طوري از استقلال انتقاد مي*شود كه انگار ليگ تمام شده ومانهم جدول هستيم،بايد كمي صبر وحوصله داشته باشيم*من به استقلال ايمان دارم و مطمئن هستم كه تيم ما در آينده بازيهاي خيلي بهتري از خود نشان مي*دهد.
حجازي گفت : من ۱۸سال در استقلال بازيكن بودم ، كاپيتان تيم بودم بعد مربي شدم و مقام*هاي زيادي را هم به دست آوردم . براي استقلال كيسه ندوخته ام . هيچ منافعي هم در اين تيم ندارم اگر امروز به من بگويند برو بلافاصله مي*روم و صدايم هم درنمي*آيد. مثل بعضي*ها نيستم كه براي استقلال كيسه دوخته باشم.
وي با اشاره به حقوقي كه به عنوان مربي از تيم استقلال دريافت مي*كرده است، گفت: سالي كه مربي ذوب آهن بودم ، ده برابر پولي كه از استقلال گرفتم را به من مي*دادند، اگر بخواهم پول در بياورم مي*روم يك تيم ديگري ، نه استقلال ، استقلال جاي پول درآوردن نيست بلكه محل خدمت است.
وي افزود: مثل بعضي*ها منافع كلان در اين تيم ندارم و هدفم كمك كردن به استقلال است.
سرمربي تيم*استقلال درمورد تغييرات زياد درتركيب تيم گفت:من هم نمي*خواهم درهربازي تركيب تيم عوض شود، ۱۱نفر ثابت تيم را مي*شناسم اما وقتي بازيكني مصدوم مي*شود مجبور هستم تركيب را عوض كنم.
وي افزود: جباري ، بياتي نيا و شفيعي كه سه بازيكن اصلي هستند، مصدوم شدند ، صادقي تا آمد در تركيب تيم جا بيافتد، ۴جلسه از همراهي تيم محروم شد همه اينها باعث شد كه تا حالا ۱۱بازيكن اصلي را كنار هم نداشته باشيم و مرتبا مجبور به تغيير تركيب شويم.
وي از كميته پزشكي باشگاه استقلال به عنوان شبه بيمارستان نام برد كه همه بازيكنان مصدوم استقلال در آن هستند.
حجازي افزود : اول فصل خيلي انتقاد مي*كردند كه چرا اينقدر هافبك و مهاجم خريده*ايم ولي الان خيلي از انان مصدوم هستند و ما در اين دو تا پست مشكل كمبود بازيكن هم داريم.
وي ادامه داد : اگر كوشكي شرايط بدني*اش مناسب باشد و به بازيهاي تيم برسد ازاو درپست دفاع استفاده كرده و منتظري را با خيال راحت به خط هافبك مي*بريم تا مشكلي نداشته باشيم.
حجازي گفت: از سان جان مقدونيه*اي و پژمان منتظري راضي هستم اين دو تا اگر كنار هم باشند در خط هافبك زوج خوبي را تشكيل مي*دهند.
سرمربي استقلال راجع به ديدار با پرسپوليس گفت : اين بازي هميشه حساس بوده و تيمي برنده مي*شود كه از نظرمسائل روحي و رواني اماده تر باشد.
وي افزود: برنامه*كاملي براي اين بازي داريم از دو روزپيش همه بازيكنان با مديرعامل صحبت كردند و از نظر روحي به امادگي كامل رسيده*اند،خوشبختانه امسال بر خلاف سالهاي گذشته ما اصلا در تيم درگيري و تنش نداريم تنها مشكل مااسترسي است كه به خاطر عدم نتيجه*گيري تيم در هفته*هاي گذشته*وجود دارد.
وي ادامه داد: با صحبت*هايي كه با بازيكنان داشتيم اين مشكل را برطرف كرديم و با روحيه خيلي خوب مقابل پرسپوليس قرار مي*گيريم.
وي درخصوص*اينكه*صحبت*هاي قبلي*اش در زمان قلعه*نويي كه گفته بود، "استقلال را چشم بسته قهرمان مي*كند" گفت: تيم آن زمان استقلال را گفتم نه تيم كنوني را.
حجازي افزود : تيم امروز با تيم آن زمان فرق مي*كند هرچند شايد با همين تيم هم قهرمان شديم.
وي افزود: پرسپوليس سال گذشته ۱۲امتياز ازاستقلال عقب بود ولي درنهايت بالاتر از آن قرار گرفت و در چند هفته پاياني ليگ ، پرسپوليسي*ها چندين رده خود را در جدول بالا كشيدند. ما هم مطمئنا مي*توانيم اين كار را انجام دهيم بااين تفاوت كه ما هنوز اول فصل هستيم.
حجازي گفت: پرسپوليس تيم خوبي است و شناخت خوبي از ان داريم واميد به پيروزي در مقابل انها داريم تا جايگاه مان در جدول بهتر شود.
وي اظهار اميدواري كرد كه از بازي با پرسيوليس روند نتيجه*گيري خوب تيم استقلال اغاز شود و بتواند بازيهاي بعدي را با پيروزي پشت سربگذارد.

Comment
-
مجتبى جبارى، هافبك استقلال بعد از تساوى با پرسپوليس، گفت: حيف شد كه برنده اين دربى نشديم. حق استقلال بود كه ۳ امتياز دربى ۶۳ را مال خود كند. پرسپوليس با خوش شانسى از چنگ ما گريخت. وى با اشاره به وضع جسمانى خود، افزود: تازه از بند مصدوميت رهايى يافته ام و بدنم آن چنان كه بايد از آمادگى خوبى سود نمى برد. خودم فكر نمى كردم كادر فنى ۹۰ دقيقه به من اعتماد كند. از اين بابت واقعاً خوشحالم و به هواداران آبى هم اين قول را مى دهم كه در كمتر از ۳ هفته به آمادگى آرمانى برسم و بيشتر و بهتر در خدمت استقلال باشم.

Comment
-
عليرضا منصوريان، كاپيتان نيمكت نشين استقلال تهران بدون اينكه به كيفيت يا نتيجه دربى ۶۳ اشاره اى داشته باشد با ناراحتى تمام گفت: اولين بار بود كه بازيكن استقلال بودم اما مقابل پرسپوليس به ميدان نرفتم. انتظار نداشتم فيكس تيم باشم اما باور كنيد خيلى آماده بودم و آماده ورود به زمين. بازى نكردن مقابل پرسپوليس از نظر روحى برايم گران تمام شد.وى افزود: حداقل بايد ۵ دقيقه به بازى گرفته مى شدم. نمى دانم چرا به بازى گرفته نشدم؟ واقعاً از اين بابت ناراحت هستم. البته اين به معناى اعتراض من به تصميمات كادر فنى نيست چون آنان هر تصميمى بگيرند من مطيع هستم. با اين حال حق دارم كه از نيمكت نشينى خود ناراحت بشوم.

Comment
-
آرش برهانى اگر بيشتر دقت مى كرد مى توانست يكى از گلزنان دربى باشد. او كه بازى تقريباً متوسطى را در دربى به نمايش گذاشت ، در خصوص اين ديدار گفت: بازى چندان قشنگى نبود. هم ما و هم پرسپوليس مى توانستيم بهتر از اين بازى كنيم. نتيجه پايانى نيز تقريباً عادلانه بود اما اگر قرار باشد تيمى را لايق پيروزى بدانيم آن تيم بدون شك استقلال است. برهانى اضافه كرد: موقعيت هاى گلزنى ما بيشتر و بهتر از پرسپوليس بود. خود من اگر بدشانسى نمى آوردم و بهتر به توپ ضربه مى زدم، الان شايد استقلال برنده دربى بود. در هر صورت نتيجه به دست آمده بيشتر به نفع و دلخواه حريف بود. مهاجم استقلال در خصوص عملكردش در دربى خاطرنشان ساخت: در مورد عملكردم مربيان بايد نظر دهند نه خودم اما فكر كنم وظايفى را كه به من سپرده شده بود را به خوبى انجام دادم. ناگفته نماند در كل مسابقه چندان از سوى هافبك هاى تيم خوب تغذيه نشدم و فقط در يكى دو مورد توپ خوب به من رسيد.
Comment
-
مدافع تيم فوتبال استقلال تهران بدشانسى را عامل اصلى توقف اين تيم مقابل پرسپوليس در دربى ۶۳ عنوان كرد. اميرحسين صادقى كه پس از ديدار با پرسپوليس درجمع خبرنگاران سخن مى گفت، ضمن بيان مطلب فوق افزود: دراين ديدارشانس نداشتيم زيرا همه ديدند پرسپوليس حتى مستحق كسب يك امتياز هم نبود.وى ادامه داد: تا دقايق پايانى مسابقه تيم برترميدان بوديم و مى توانستيم برنده بازى باشيم اما همانند ۸ بازى گذشته اتفاقات باعث ناكامى ما دركسب ۳ امتيازمسابقه شد.

Comment
-
بازيكن تعويضى استقلال پس از تساوى مقابل پرسپوليس گفت: دراين بازى مستحق پيروزى بوديم. سعيد لطفى اظهاركرد: هر چند بازى بسيار زيبايى انجام داديم اما گل تساوى را دريافت كرديم و بايد بگويم ما از اين نتيجه مساوى راضى نيستيم. وى با اشاره به اين كه اين مساوى براى ما حكم باخت را دارد، گفت: حاضر بودم داخل زمين نيز نمى رفتم اما برنده بازى بوديم. زيرا به راحتى بازى برده را از دست داديم. وى در پاسخ سوالى مبنى بر مقصر بودنش در دريافت گل تساوى گفت: به هيچ عنون خط دفاعى در اين گل مقصر نيست زيرا زمانى كه يك تيم گل مى خورد، همه تيم در آن سهيم هستند. وى درمورد عقب كشيدن استقلال پس از گل برترى گفت: انجام كارهاى دفاعى پس از برترى آن هم در نيمه دوم يك امر طبعيى است و نمى توان به ما خرده گرفت زيرا درضد حملات برنامه داشتيم.

Comment
-
فرهاد مجيدى ، هافبك هجومى استقلال بعد از تساوى تيمش مقابلپرسپوليس، اظهار داشت: همگان ديدند كه ما بهتر از سرخپوشان بازى كرديم و مستحق ۳ امتياز بوديم. پرسپوليس در مصاف با استقلال، حرف زيادى براى گفتن نداشت و بخت با ما اگر ناسازگارى نمى كرد مطمئن باشيد پيروز از زمين خارج مى شديم. وى افزود: اصلاً دوست نداشتم تعويض شوم اما مصدوميت پيش آمده امانم را بريد و نتوانستم ادامه دهم. به هر حال اميدوارم با اين نمايش خوبى كه داشتيم هواداران از ما راضى شده باشند و در آينده هم حمايت هاى خود را از آبى پوشان دريغ نكنند.

Comment
-
هاشم ساعدي سخنگوي باشگاه استقلال گفت: استقلال مي*توانست با پيروزشدن در شهرآورد، راه شكست پرسپوليس را به ساير تيم*ها بياموزد. استقلال نسبت به هفته*هاي گذشته خيلي بهتر بازي كرد كه يكي از دلايل اصلي ان اضافه شدن چند بازيكن مصدوم و محروم نسبت به هفته*هاي قبل بود.
وي افزود:بدون شك بااضافه شدن بيژن كوشكي و بازگشت حميد شفيعي، شرايط تيمي ما بهتر مي*شود و در آينده شاهد ارايه بازيهاي قوي تري از آبي پوشان خواهيم بود.
سخنگوي باشگاه استقلال اظهار داشت : تيم ما خيلي راحت مي*توانست برنده شهرآورد باشد تا دقايق پاياني تيم برتر ميدان بوديم اما فوتبال همين است و بازيكنان بايد تا لحظه پاياني ، بازي را ادامه دهند.
ساعدي گفت: تيم*هايي كه با پرسپوليس بازي دارند، مي*توانند از عدم به ثمررساندن ضربات آخراستقلال درس بگيرند زيرا دراين صورت شكست دادن صدرنشين كار دشواري نيست.
وي افزود: يكي از نكات مثبت شهرآورد ، ۶۳احترام بازيكنان دو تيم و هواداران آنها به تصميمات داور بود كه اين موضوع واقعا ارزشمند است و ما ازتمامي حاضران در ورزشگاه به همين دليل متشكريم.
سخنگوي باشگاه استقلال تاكيد كرد : استقلال تابه حال با تيم*هايي بازي كرده كه در نيمه بالايي جدول حضور دارند اما در ادامه شرايط بازيهاي ما راحت تر مي*شود كه با توجه به رفع مصدوميت بازيكنانمان، اميدوار به صعود به رتبه*هاي بالاتر جدول هستيم.
ساعدي گفت: از حبيب كاشاني مديرعامل باشگاه پرسپوليس به خاطر حضور در رختكن استقلال و صحبت با مربيان و بازيكنان تيم سپاسگزارم.

Comment

Comment