Announcement

Collapse
No announcement yet.

M Mayeli Kohan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• M Mayeli Kohan

don't you think it's embarrising that Iraq went to the olympics and Iran didn't I didn't even know Iraq had a soccer team! where do they practise wit the war and stuff? why wouldn't Iran go, their so good! It's so dumb, we have to wait like 2 years for them to play in the olympics . By the way Iraq dosen't play that bad

because of MR. Mayeli Kohan! the stupid coach! we couldn't go through! we had the best team!

Comment

Iraq soccer team dare

Comment

are, ba in toopaye pelastiki ke mibaran beach bazi mikonan

Comment

Comment

Hey, I know, Iran is the best team, with Karimi and Daei there, we would kicked their asses. Honestly I don't get where they play, Probably in bomb shelters or somethin, it's so weird!!
            shirazi girrl

Comment

شفيع زاده شكايتش را از مايلي كهن پس گرفت

خبرگزاري فارس: شهرام شفيع زاده با درخواست رئيس اتحاديه باشگاه*ها، شكايت خود را از محمد مايلي كهن پس گرفت.

صادق درودگر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از شهرام شفيع زاده خواهش كرديم شكايت خود را از محمد مايلي كهن پس بگيرد تا اختلافي كه در جامعه فوتبال به وجود آمده، درون خانواده حل شود.
              وي افزود: به حرمت اتحاديه فوتبال و مصطفي آجورلو، قبول كرد شكايت خود را از مايلي كهن پس بگيرد. در روزهاي آينده نشستي براي برطرف كدورت بين شفيع زاده و مايلي كهن از سوي اتحاديه برگزار خواهد شد.
              رئيس سابق كميته فوتسال عنوان كرد: شفيع زاده نيز خدمات زيادي در فوتبال داشته است. در چنين شرايط اقتصادي، ايشان براي فوتبال از جيب خود خرج كنند، قابل احترامند. محمد مايلي كهن يكي از مربيان ارزشمند فوتبال است و بايد اين كدورت ها برگزار شود.

Comment

Iran former coach Mohammad Mayeli-Kohan has been arrested on Sunday following the complaint filed by Esteghlal Ahvaz manager.

Former Saipa football coach made an interview last season in favor of Esteghlal Ahvaz’s coach Majid Jalali who was under pressure from team officials to not get good results.

He had told the media in his interview, “when Shafizadeh (Esteghlal Ahvaz manager) was a toddler, Jalali was teaching in schools.”

Mayeli-Kohan has also headed Khuzestan’s Fulad Ahvaz last year

Comment

Comment

محمد مايلي*كهن به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از نشست هاي مختلف در فدراسيون فوتبال با حضور مسوولان و كارشناسان اين رشته، سرانجام محمد مايلي*كهن مربي اسبق تيم ملي فوتبال به عنوان سرمربي جديد تيم ملي انتخاب شد.

محمد مايلي*كهن، امير قلعه نويي، افشين قطبي و محمود ياوري گزينه*هاي مدنظر فدراسيون فوتبال براي هدايت تيم ملي بودند كه در نهايت محمد مايلي*كهن سكان هدايت تيم ملي فوتبال ايران را برعهده گرفت.

9 روز پيش و پس از شكست ايران به عربستان در تهران، علي دايي از سمت سرمربيگري تيم ملي ايران بركنار شده بود.

مايلي كهن هدايت تيم ملي فوتبال در سه ديدار حساس ايران برابر كره*شمالي،* امارات و كره*ي جنوبي در چارچوب رقابت*هاي مقدماتي جام جهاني 2010 را برعهده دارد.

Comment

Comment

فريدون زندي: تا مایلی‏کهن سرمربي تيم ملي است، به ايران برنمي*گردم

هر وقت كه به تيم ملي دعوت مي*شدم مي*گفت زندي بلد نيست به توپ ضربه بزند. زندي شوت كردن هم بلد نيست و اصلا نمي*تواند فوتبال بازي كند! خبرها را به من مي*دادند و مصاحبه*هايي كه مايلي*كهن عليه من انجام مي*داد را برايم مي*خواندند. يادم است قبل از بازي با امارات هم مايلي*كهن از من انتقاد كرده بود. در آن بازي گل نجات ايران را من زدم و از همه بازيكنان هم بهتر بودم. در ايران هيچ كس هواي من را نداشت. من براي آنها غريبه اي بودم كه از آلمان آمده بود

زندي در گفتگو با جام*جم حرف*هايي زد كه به نظر خيلي وقت بود در سينه نگه داشته بود. او دليل اين*كه از تيم ملي هم انصراف داده را گفت، ولي هنوز هم كه هنوز است، ايران را دوست دارد و ... . ياد نخستين عكسي كه او با پرچم ايران گرفته بود، ياد نخستين گلي كه براي تيم ملي زد و ياد تمام حرف*هايي كه با تلفظ نادرست و به زبان فارسي مي*زد، آيا او ديگر براي تيم ملي ايران بازي نمي*كندچه اتفاقي افتاده؟ زندي بدون اين كه حرفي در مورد خداحافظي بزند از حضور در تيم ملي ايران انصراف داده است؟ بله. تصميم به اين كار گرفته*ام و آن را در گفتگو با يكي از شبكه*ها اعلام كردم. ديگر نمي*خواهم براي تيم ملي ايران بازي كنم. ديگر خسته شده*ام و مي*خواهم مدتي استراحت كنم.اما اين دليل قانع*كننده*اي نيست. زندي عاشق فوتبال ايران بود و تلاش زيادي كرد تا توانست پيراهن تيم ملي را تن كند.نمي*شود همه حرف*ها را زد. به همين دليل هم نمي*خواهم در مورد آن حرفي بزنم. فقط تصميم گرفتم كه ديگر براي تيم ملي ايران بازي نكنم؟

آيا دلخوري زندي به دليل دعوت نشدن به تيم ملي است يا اين*كه فريدون با كسي مشكل دارد؟

نه چه مشكلي. به هر حال من هم براي خودم فاكتور*هايي دارم و وقتي خارج از آن چارچوب*ها با من برخورد مي*شود بايد چه كاري بكنم؟ در ايران رفتارها با من خيلي بد بود. خيلي*ها اصلا من را ايراني نمي*دانستند.انگار كه از كره مريخ آمده بودم و با آنها فرق داشتم. هر بار كه براي تيم ملي خوب بازي مي*كردم در اردوي بعد از من دعوت نمي*كردند. نمي*دانم اسمش را چه مي*گذارند، اما اين طرز برخورد*ها اصلا منصفانه نيست. اينها باعث مي*شود آدم ديگر قيد بازي كردن براي تيم ملي را بزند. آن زمان خيلي عصباني مي*شدم، اما حالا سعي كرده*ام با شرايط كنار بيايم. صادقانه بگويم هميشه مجبور بودم براي جايگاهم در تيم ملي بجنگم. من از اين ناراحتم؛ *البته اين مبارزه*اي* است كه با افتخار انجام دادم، اما تا به حال در مجموع براي تيم ملي بد كار نكرده*ام. در واقع در تمام بازي*هايي كه براي تيم ملي فيكس بازي كرده*ام فقط 2 بار باخته*ايم

منظورت علي دايي است؟ چون او سرمربي تيم ملي بود و اگر هم به تيم ملي دعوت نمي*شدي نظر شخصي او بوده

من اسمي *از كسي نبردم، اما نمي*دانم چقدر اين حرف را باور مي*كنيد كه من از دايي بدي نديدم،* ولي دليلي براي دعوت نشدنم پيدا نكردم. حرف زدن در اين مورد عصباني*ام مي*كند.تا به حال روي اين موضوع فكر نكرده*اي؟ به نظرت به دليل مسائل فني نيست كه فريدون را به تيم ملي دعوت نمي*كنند؟
                        نه. بعيد است، چون به نظر خودم در حال حاضر آماده*ترين بازيكن ايران هستم. از روزي كه به ايران آمدم مشكلات زيادي داشتم، اما دايي با من مشكلي نداشت.پس چه اتفاقي مي*تواند فريدون را از تيم ملي دور كند؟ فدراسيون، طرز تفكرات و ... خيلي*ها حتي به اين گير مي*دهند كه چون در ليگ قبرس بازي مي*كنم به تيم ملي دعوت نمي*شوم. اما مشكل جاي ديگري است!تو از مشكلي حرف مي*زني كه مي*داني چه چيز يا چه كسي است؛ اما تلاش مي*كني آن را محفوظ نگه*داري.ر بار كه براي تيم ملي خوب بازي *كردم در اردوي بعد از من دعوت نكردند. نمي*دانم اسمش را چه مي*گذارند، اما اين طرز برخورد* منصفانه نيست.مي*خواهم مشكل خودم را به ديگران بروز بدهم. دوست ندارم كسي فكر كند به خاطر او قيد همه چيز را مي*زنم. مي*خواهم بگويم من به خاطر سرمربي جديد ايران از بازي كردن انصراف دادم تا وقتي ايشان سرمربي باشد. فريدون به تيم ملي فكر نمي*كند

چرا مايلي*كهن؟چه مشكلي با او داشتي؟

او مدام از من انتقاد مي*كرد. هر وقت كه به تيم ملي دعوت مي*شدم مي*گفت زندي بلد نيست به توپ ضربه بزند. زندي شوت كردن هم بلد نيست و اصلا نمي*تواند فوتبال بازي كند! خبرها را به من مي*دادند و مصاحبه*هايي كه مايلي*كهن عليه من انجام مي*داد را برايم مي*خواندند. يادم است قبل از بازي با امارات هم مايلي*كهن از من انتقاد كرده بود. در آن بازي گل نجات ايران را من زدم و از همه بازيكنان هم بهتر بودم. در ايران هيچ كس هواي من را نداشت. من براي آنها غريبه اي بودم كه از آلمان آمده بود.يعني به خاطر مايلي*كهن و...تا زماني كه او سرمربي تيم ملي است ديگر به ايران بر نمي*گردم.حالا شناختي از مايلي*كهن داري؟
                        زياد نه؛ اما مي*دانم كه در ايران خيلي*ها دوستش دارند.به نظرت ايران با او به جام جهاني صعود مي*كند؟ نمي*دانم. اما دوست دارم ايران به جام جهاني برود.من هم ايراني هستم و دوست دارم مثل بقيه ايراني*ها تيمم را در جام جهاني ببينم

از ليگ قبرس چه خبر؟ فريدون گل*هاي زيادي را براي آلكي زده است؟ خوشبختانه اينجا همه چيز خوب است. پس از رفع مصدوميتم تقريبا در تمام بازي*ها بازي كرده*ام. در بيشتر آنها هم يا گل زده*ام يا پاس گل داده*ام تا اينجا 9 گل براي آلكي زده*ام.با اين حال تيم شما در خطر سقوط قرار دارد.خب باشگاه ما هم مثل بقيه باشگاه*هاي جهان با مشكل مالي روبه*رو شده است. همين باعث شده تا بازيكنان روحيه خود را از دست بدهند. آنها چند ماهي است كه پول نگرفته*اند. با اين حال تمام تلاشمان اين است كه آلكي در ليگ دسته برتر بماند.در خبر*ها آمده بود كه اين آخرين فصل حضور زندي در قبرس است.تصميم گرفته*ام با انجام بازي*هاي خوب به دوران خوب گذشته باز گردم. در حال حاضر از 2 تيم آلماني و يك تيم اتريشي پيشنهاد دارم. بايد با دقت آنها را بررسي كنم و بهترين گزينه را انتخاب كنم. دوست ندارم تصميمي* بگيرم كه در آينده پشيمان شوم

Comment

Comment

فيروز كريمي گفت از شكايت خود بر عليه مايلي*كهن صرف نظر نمي*كنم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فيروز كريمي ـ سرمربي تيم فوتبال صباي قم ـ عصر سه*شنبه پس از خروج از كميته*ي انظباطي در جمع خبرنگاران اظهار كرد:* شكواييه*اي را با سه موضوع تهمت و افتراء، تخريب شخصيت و تشويش اذهان عمومي تهيه كرده و آن را به دادستاني داده*ايم.

وي افزود: نمي*دانم مايلي*كهن چرا اين صحبت*ها را مي*كند. درگيري او با دايي، قلعه*نويي و باشگاه صبا نشان مي*دهد كه دچار شرايط خاص شده و ديگر برايش تفاوتي ندارد كه به دوستانش چه مي*گويد.

كريمي ادامه داد: پزشك تيم صبا گفته ادعاهاي مايلي*كهن قابل پيگيري بوده و من در دوران گذشته هيچ*گاه بازيكن دوپينگي نداشتم كه مي*توانيد از شاگردانم سوال كنيد.

او ادامه داد: مايلي*كهن فرق ب.*كمپلكس با مواد نيروزا را نمي*داند، چگونه چنين ادعايي را مطرح مي*كند.

كريمي درباره برخي اظهارات مايلي*كهن پيرامون يكي از بازي*هاي راه*آهن در ليگ دسته اول نيز گفت: چنين ادعاهايي مطرح مي*شود؛ شايد بگويند بازي سايپا و صبا كه با نتيجه 4 بر 2 پايان يافت هم تباني بوده است؛ در هر صورت من از شكايت خود كوتاه نمي*آيم و هيچ وساطتي هم نمي*پذيرم.

سرمربي تيم صباي قم ادامه داد: مطمئنا مايلي*كهن به دنبال فرافكني است.

وي درباره انتخاب افشين قطبي به عنوان سرمربي تيم ملي نيز گفت: رييس و نايب رييس فدراسيون و رييس سازمان ليگ توجه*اي به حرف*هاي ما ندارند؛ آن*ها چهار گزينه مطرح مي*كنند بعد مي*روند كلمنته را مي*آورند؛ وقتي او از پله برقي مي*افتد به سراغ كسي مي*روند كه در ميان آن چهار گزينه نبوده و ارزشي براي نظرات ما قائل نيستند.

كريمي ادامه داد: در اين مدت تنها با صداوسيما صحبت كردم چرا كه آن*ها جملاتم را عين واقعيت منعكس مي*كنند، اما روزنامه*ها به جاي حرف*هاي اصلي گاف*هاي من را منتشر مي*كنند.

او در پايان گفت: در ليگ قهرمانان *آسيا شانسي نداريم اما در جام حذفي براي قهرماني و رسيدن به آسيا تلاش مي*كنيم.

Comment

Working...
                            X