nameye mizmamd be rahbar

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mahsaak
    Senior Member
    • Dec 2005
    • 4933

nameye mizmamd be rahbar

[اتمام حجت ميز ممد به رهبرِی

دومين نامه مهم ميز ممد به آقای رهبر معظم انسداد

دوست عزيز آسد علی آقا من ميز ممدم تو رهبر معظم انقلاب! اميدوارم از حرفايی که از سولوقون برا اين سايت نوشتم ناراحت نشده باشی: راستش دوری و دوستی! اما ميخواستم بهت بگم که بی شوخی اگر عربيت خوبه، که می دونی، اگه نه، که بدون، معظم به عربی يعنی زورکی بزرگ شده، اگرم عربيت خوب نيست، دست کم اسم خودت رو بزار زور علی هم بهت می آد هم معنيشو می فهمی، هم دشمن شکنه!

قبل هر چی بايد بهت بگم که خيلی رندی و دونا، ناقلا از کجا فهميدی که من بودم که با اسم مستعار از ورامين برات نامه نوشتم. خودمونيم تا اينجاشو زرنگ بودي! ولی ندونستی که من تو ورامين نمی مونم تا با انصار علی بيای و منو بگيري! بجون عزيز خودت قباحت داره که تو با اون دسِ شکسته و با ده کيلو عبا و عمامه، با اون همه وزنای ديگه دنبال من راه بيفتی بری ورامين. حتما فردا هم ميری سولوقون. مرد حسابی من هر شبی يه جاييم، همين حالا دارم برات از حسن آباد قم می نويسم معلوم نيس نامه کجا تموم بشه، معنيش اين نيست که همين جا وايسَم تا تو و انصارت بياين و منو بگيرين. ولی با پيشينه ای که من از تو دارم مطمئنم که تو برا جن زدايی ميری هر جا من ميرم. آخه داداشِتَم همينو می گفت! ميگفت: آسد علی خيلی خرافاتيه و واسواسی. اون می گفت که وقتی با مرحومه ابوی می رفتين حموم تو خزينه تو صد بار غسل می کردی. همين سيد داداشِت می گفت با اتفاقاتی که يه بار و قتی تو ده سالت بوده تو خزينه افتاده، تو وقتی بزرگ شدی با يه فتوای انقلابی استخرو ممنوع شرعی کردی... بگذريم!
    دوست عزيز يادت نره تو آسد علی آقا، من ميز ممد م، تو رهبر معظم انقلاب که حالا بايد بگيم انسداد! اين دومين باريه که مزاحمت می شم. می دونم که دنبالم می گردی ولی به دوستيمون قسم فعلا وقت ندارم تو سولوقون کار زياده ، ولی به موت قسم به همين زوديا ميام شهر ديدنت. ولی فکر می کنی تا ده پونزده روز ديگه بازم تهرون باشي؟؟ به جون عزيز خودت منکه شک دارم. با اتفاقاتی که تو اين چند شب افتاده عٌقابای تو کوه سنگيَم تو مشهد جف کردن چه برسه به تو، ببخشين شما که آقازاده هم هسـتين. پريشبا از مچد امام رضا تو زورآباد کرج صدای اذون بلند بود وقتی به اشهد ان علی ولی الله رسيد گفتم اينم از بد شانسی آسد علی آقا ست که اسمش علی باشه که وقتيم اشهد عوض ميشه کسی نفهمه که حالا ديگه سيد علی جون خودمونه که بهش و براش شهادت صادر ميکنن. اما به سرت قسم بگم که بد جوری پکر شدم. برا همينم می خواستم برات بنويسم، ولی می دونم که با نوشتن و قلم و اينجور چيزا ميونه خوبی نداری. يه هو که عصبی می شی دس به قمه مبری و بيرحمهِ بيرحم می شي! تازه امروز خودت گفتی که « با نهايت بيرحمي» بيرحم ميشی و همه چيزو پاره و پوره می کنی . حقم داری چون هر نوشته ای غير از کتابای خودمون ضاله ست! کوچکترين نوشته ای ميتونه جد و آباد مارو نابود کنه! از اين بد تر هر چی رو محمد(صاد) تا علی (عين) و امام (عج) گفتن و ميگن و خواهند گفت رو سکه يه پول سياه ميکنه! چنون که داره ميکنه.
    بهر حال می خواستم بگم که رندون بدجوری با رزالت بهت نارو زدن. تو هم که يا اصلا عربی نمی دونی يا خودتو به اون راه می زنی. اصلا شايدم همه امامتت به يه نسيمی بيشتر بند نباشه! ميبيني؟ بازم ميز ممد فکر توهِ! هر کی باشه جا نسيم صد تا باد وبروت ميزاره، اما ميز ممد به همون نسيم اکتفا ميکنه. اما داشتم از دلگيری خودم به حضور حضرت امام ...له افدا می گفتم از اسم و رسمت گله و شکايت! چون امام خمينی ، اگه البته يادت باشه وقتی الوات يا الواط به خدمتشون رسيدن، امام گفتند که: « شما لات و لوت ها از لات و لوت های صدر اسلام هم لات و لوت تريد!! و الواط در پاسخ به امام رهبر فرزانه گفته بودند: ما همه الوات تويم خمينی، چاقو کش لاط توييم خميني: نوکرتيم خمينی چاکرتيم خميني!! مردمو خام کردي! مذهبو دام کردی، و امام فرموده بودند که به من نگوييد امام بگوييد طلبان! که ما البته به پيشگويی های پيامبرگونه امام (...ره...) ايمان داشتيم ولی خب همه چيز در ۱۱ سپتامبر اظهر من الچراغ شد. برگرديم به خود تو، نايب بر حق امام زمان عج چون معظم در عربی يعنی کسی رو که زورکی بزرگش کردن، يا اينکه به قول جامعه شناس دربار خلافت صادق..( سه نقطه) که راسی راسی اين بابا چقدر بهش ظلم شده! که همه چيزش زيباس! اما اين شناسنومه چيا فقط به يه زيباييش چسبيدن: سخنش! خلاصه به قول اين بلبل فصاحت حرم ولايت، معظم يعنی اينکه مصنوعی سر پا کردن يه چيزی يا يه کسي! ببخشينا يعنی در واقع رنگت کردن .
    راستی يادم رفت خودمو معرفی کنم! شما، به من می گفتين ميز ممد. اگه تٌو ياد شريفتون باشه يه بار ديگم مسدع اوقات تلخ
    Attached Files

MAHSA

[/CENTER]
  • mahsaak
    Senior Member
    • Dec 2005
    • 4933

شما شدم. ببخشين يادتون هست؟ می خواستم تو يه سايت اينترنتی اونو چاپ کنم ولی يه سايت ديگه اونو چاپ کرد. به جون عزيز خودتون که هيچ قصد افشاگری مفشاگری ندارم. فقط گاهی يادم از قديما و برو بيا و شاهتوتای رسيده و گيوها سفيد و کَن و سولوقون حاج ممد حسن فرشفروش و خودمونی بازی می افتم و بهتون می گم تو! ولی تا يادم از دربار و خلافت و منقل و دود و دم و روضه و دعا و داغ و درفش و زندان و بسيجی و انصار و امام و اسلام ناب و چوب و چماق و چاقو و اوين و شکنجه و دار و شلاق و تعزير و امام و پيامبر و قرآن و مفاتيح و آخوند و عمامه و لباده و نماز و قتل و غارت و ارتداد و شقاوت و اسلام ميٌفته، دستِ خودم نيست از ترس با تو شما شما حرف می زنم. اما از اين دلم می سوزه که شما خودت اهل بخيه بودی و تو شهر ميناب وقتی اون شاه دربدر شده عاقِتون کرده بود، اهل خيلی چيزا بودين هم سه تار، به قول خودتون، وِنگ وِنگ می کردين! و هم به مرحوم حاج آقا ک...(کاف سه نقطه، بخونين) می گفتين که:« امرو يه نوار مرضيه بزار حال کنيم». حالا خب مرضيه از سر نادونی رفته و با امام مسعود ازدواج سياسی کرده. يه مدتيم با کِريم آق منگل ريخته بود روهم بعدم با اون يکی مسعودخان قيصريه سر و سری داشت، آخرش انگاری يه فيلمی سر هم کردن اگه يادت باشه تو سالای ۵۰ اون فيلمو با هم ديديم يادش بخير بازم اون روزا. هرچی می کشيم از دس اين روزگاره! خصوصا اين آقا روح الله و اين شاه اکبر رفسنجونيهِ بد تر از شريح قاضی.
    با اين حال يادم نره بهت بگم که آدم با معرفتی هستی اصلا هر کی جای تو بود ک... رو يادش رفته بود اما تو يادت نرفت و دخترشو به زور کرديش تو سازمان بين المللی... حالا اون دختر داره با عيادی استکبار جهانی معارفه سياسی می کنه از همه بهتر هم تا مدتها موی بينی آقای سفيرِ سراپا تقصير سازمان بين المللی ...حاج آقا ص... بود که سالهای سال رو در جوار ضد انقلاب صرف کرده بود. بعد هم به خدمت شما مشغول شد. می بينيد که دارم پرت ميشم. آره حالا هم موی بينی اين يکی سفير شده مقصودم آقای دکتره، ببخشيد بقول يه دکتر ديگه خودش به خودش ميگه دکتر. کسی چه می دونه! چند روز پيش که يکی از روشنفکرای مقيم اين سازمان که از اروپا اومده بود می گفت که گَند دکتری سفيرتون تو سازمان بين المللی ... در اومده . اينا اصلا انصاف ندارن که اينطوری به ولی نعمت خود ضربه ميزنن. آخه لامسب چرا وقتی حجت الاسلامی، به خودت ميگی دکتر! تازه حالا به خودت می گی، جهنم چرا تو اين دروغ ديگرونو شريک می کني! خلاصه اين آقای دکتر که خودش مشاورالاسبق اين سازمان بوده می گفت که شب نامه پخش شده بوده تو سازمان که اين بابا ديپلم هم نداره !
    اما رهبر معظم! می بينی که اينا، اين غربيا گاهی از ما هم وقيح ترند! به جون رهبری يه ذره خشونت و داغ درفش و سلول انفرادی گاهی ارزشش از هزار کيلو دموکراسی هم بيشتره! تو فکرشو بکن اگه ما ميتونسيم هر کدوم از اين رهبرای غربو بياريم يه مدتی تو ايران شما بهشون رهبر بازی ياد بدی چی ميشد! فوقش اگه خود تو کاری ازت نميومد اونا رو چند روزی ميفرستادی پيش رفسنجانی و فلاحيان و نقدی و ذوالقدر و رحيم صفوی يا اصلا پيش رفقای خودت تو گروه شهيد سعيد امامی. باور کن همشونو آدم می کرديم. ولی افسوس که يه خورده مذبذبي! ببخش منو اين تذبذب ژنتيکيه تو خون همه ولايتی هاست. اما دم رهبری گرم که می خام بگم با حرفای اون روزت تو بهشت زهرا و حرفای ديروزت تو ورامين و حرفای امروزت که خواهی گفت، هيتلر غلومته! بايد همه رو ترسوند. اصلا شما بايد به چندتا نويسنده که دور و برتون هست سفارش کنين که در باره فوايد ترس و ترساندن و ترسيدن بنويسن. شما بايد همون کاری که با کلمه دشمن کردين با ترس و بيرحمی هم بکنين. شما امروز شٌروعِتون خيلی خوب بود بايد ادامه بدين، يعنی چه رحم و مروت!؟ اينارو از ريشه بکنين! ما به اين چيزا احتياج نداريم. ما بايد کشورمون مزرعه پرورش شهيد باشه. برا اينکه ما هی شهيد والامقام داشته باشيم، بايد آخه يکی هم باشه که شهيد کنه يا نه؟ همينکه هی بنويسيم:« به کشور شهيد پرور ايران... به شهر شهيدپرور اصفهان و مشهد و رشت و کاشان ويزد و کرمان و مازندران و ورامين و تبريز و... خوش آمديد...» که دردی دوا نميشه، بايد ما هم بکش داشته باشيم هم کشته شو! به جان شما اين طوری تنور شهادت گرمه گرمه. شما بايد تو دهن اين مردم بزنين، شما راس می گين که دمکراسی مساوی قرمساقيه. اگر قرمساقی رو اشتباه نوشتم منو ببخشيد. چون من هيچ وقت اين يه قلم جنسو نبودم املای درستشو بلد نيستم. شما فکرشو بکنين مثلا اگه هيچکيم با شما نباشه، نباشه! همه رو می کشيم خودمون دوباره زاد و ولد ميکنيم! ولی بجون رهبری اگه اين دفعه اين کارو کرديم بايد از اول مواظب باشيم که بيراه نريم . يعنی تو زاد و ولد بعدی اولين کسی که بيراه رفت همون جا نفسشو می گيريم. يعنی چی که هر کی هر غلطی خواس بکنه؟! آره داشتم قصه نماينده تو تٌو سازمان بين المللی ... ميگفتم . به قول حاج اقا دکتر که چنديه از فرنگ اومده سفيرتون بيچاره کارش خيلی زياده. تقصير خودشم نيست از بسکی دشمن برات تبليغات مضره کرده اين بيچاره کارش شده دروغ و تقيه!
    دکتر...(بخوانيد دکتر سه نقطه) پريروز می گفت که اين بيچاره اصلا مسخ شده از بس تو سازمان برا شما دروغ گفته. می دونم که شما اجرشو می دی. از ديپلمش بگير که جای دکترا جا زده تا هزارو يک طرفند ديگه. به هر حال به قول آقای مشاور تا حالا نماينده شما تو سازمان از ترس استکبار جهانی جرات نکرده بگه که آدمِ شماست. و هی دروغکی خودشو جسبونده به خاتمی. حالا که خاتمی هم خودشو خراب کرده و تو زرد در اومده، حالا اصلا خودش ادعای ولايت کرده. آقای مشاور می گفت که اسمش را هم داره عوض ميکنه. اون می گفت که اسم خودشو گذاشته احمدالله جلال الدين! بعدشم گفته که احمد رو اهمد بنويسن و جلال الدين را ژرالدين! بعد هم گفته که بابا من اصلا دکتر مکتور نيستم، اينا تبليغات دشمنه و اصلا دکتری به گفته رهبری حرامه! آقای مشاور می گفت که مثل شير از ولايت دفاع کرده و گفته: اصلا هر چی رهبری بگه! گفته: يه وقتی رهبری فتوای دکتری منو داده بود خوب منم می گفتم دکترم ! بعد گفته برای مبارزه با آمريکای جنايت کار دکتری حرومه، من هم می گم دکتر نيستم ، حالا اگر رهبری دوباره اراده کنه من دوباره دکتر می شم.
    Attached Files

MAHSA

[/CENTER]

Comment

• mahsaak
      Senior Member
      • Dec 2005
      • 4933

او گفته که رهبری گفته: « کٌن و َيکون » بنا براين همه چی تو اينه و بس! آسد علی آقا، می بينی که دکتر ژلاردين هر جا کميتش لنگ ميشه اسم تو رو ، ببخشيد شما رو مياره. بعدشم بنا به مقتضيات، اسم بّرهِ مليح ولايت خاتمی رو ذکر ميکنه! ولی در حالت عادی، بگفته آقای مشاور، خودش حالا ديگه قطبی شده آقا رو ميزاره تو جيبش! گفتم کدوم آقا، گفت حاج آقا دکتر ص..، همون سفير سابق رو...ولی آسد علی آقا خدا عمرت بده که از رفقای سابق هيشکی رو فراموش نکردی ديدم حتی سيد مارگير محله گنج نامه تو هَمِدون رو هم کرديش رئيس پاسدارای محله. به باباشم که سابقِ برين مرده شوری می کرد ، کلی قرب و مقام دادی. اين بيچاره ها رو خوب آباد کردی. پير مرد تو دوره پيری کارش به بساز و بفروشی و برج سازی کشيده بود. بعدشم مرغ ذبح اسلامی از يکی از کشور های همسايه لبنان و سوريه وارد می کرد . ولی بجون رهبری من اصلا فکر افشاگری مفشاگری نيستم. و معتقدم که الحق که حق به حق دار رسيد اين مملکت امام زمون بدست اين آدمای نازنين افتاد. بقول نسيم شمال گهی پشت به زين و گهی پشت به زين. البته يه کسی به من می گفت که شما اين شعرو غلطکی به من ياد دادين ولی من بهش گفتم اگه غلطه يا نه اين آسد علی بوده که به من ياد داده و من همين جوری خوبَمِه...خدا رفسنجانی اين مظهر پاکی و عدلت و صفا رو برای ملت ما و منطقه و حتا جهان حفظ کنه. اما بد جوری به شما بد کرده برا اينکارش فقط خدا سزای اعمالشو بده: الهی اميد...

برگردم به بحث اصلی، داشتم می گفتم که معظم يعنی تعظيم زورکی ، اگه اون مادر فلانی که به تو اين لقبو داد خيال بدی تو سرش نبود خب می گفت رهبر عظما يا عظمی يا عظيم يا اصلا رهبر اکبر مگه به اون يکی نگفتن رهبر کبير ! مگه تو چيچيت از اون کمتره!؟ ولی بجون خودت و هم به قول خوت، اينم کار دشمنه. که خواسته تو رو سکه يه پولت کنه. خواسته تو رو به خاک سياهت بشونه. خواسته بهت توهين کنه. تو بايد همه رمالا رو جَم کنی تا يه فکر اساسی بشه. منم محض رضای خدا يه کاری می کنم. مثلا توی کوه سنگی دوسه تا مارگير می شناسم که ورد می خونن و مارای بد زهر رو رام می کنن شايد بتونن به حول و قوه الهی کاری بکنن. يه رمال هم ميشناسم که خوَنش تو وکيل آباده. خودت هم خوب می شناسيش. حاج َکل ممد رو می گم حتمی يادت می آد خودت می گفتی نظر کرده امام معصومه. وقتيَم بعد از سفر حج رفت کربلا خودت بهش گفتی حاج َکل ممد. تازه خودتم اونو زير نظر داشتی، کی بهتر از خودت! خلاصه تو، ببخشيد شما بايد هر جوری شده اين بد مسب معظم رو از رو خودت ، ببخشين خودتون بردارين بندازينش تو چاه. اين رفسنجانی رو امام عج فقط ميشناسه، يعنی شايد بشناسه، چون فعلا غايبه فرض بر اينه که ميشناسه، اما تٌو مرکز تمدنها يه دکتر مشاور سازمان بين المللی ... و ريشويی که از فرنگ اومده بود می گفت که حتی فرنگيها هم رفسنجانی رو نشناختن چه برسه به امام عج...

اما شما اگه اين معظم رو دور نندازين خيلی کار بديه. ولی اگه دور بندازين هم خدا رو خوش می آد هم امام زمون رو. خرجش هم هر چی شد از عايدات باغ حاج آقا واعظ طبسی هزينه می کنيم، خدا برکت داده ما چرا بخيل باشيم. اصلا يه فکري! شما ميتونين برای اسم مجددگذاری خودتون يک روز رو جشن بگيرين. مگه شما چه چيزتون از هارون الرشيد کمتره. ما که ۱۷۳ روز در سال تعطيلی داريم اين روز مبارک هم روش، مگه چطور ميشه!! تازه شما چيچيتون از شاه شهيد و محمد رضا شاه و حتی کوروش کمتره شما ميتونين رو دسِ شاه ها بلند شين و جشنهای هزار و چهارصد و بيست و چهار ساله رو عَلم کنين و تو قم يا مشهد يا شاهبدلعظيم همه رمالا و روضه خونا رو و آخوندا و سر کتاب واکنا رو و خلاصه همه هم لباسا رو دعوت کنين. اينطوری يه مشت تو دهن دشمن می زنين. اون شاها تازه بسيجی و پاسدار هم نداشتند. به قول نماينده شما در سپاه پيپ الدين کرماني: قمقمه هم نداشتند فانوسقه هم نداشتند، شما از يک طرف جانشين پيغمبری و امام و خود خدا و از طرف ديگه جای نشين امپراطورا و شاهان ايرانی فکرشو بکنين!!! بجون رهبری اين جمله آخرش پشت خودم رو هم لرزوند!!! در مورد مسايل خارجی هم مشکلی نيست چون چَن تاشون تو حزب الله شعبه آمريکا می نويسن، چَن تاشون تو حزب الله شعبه اروپا، چَن تاشونم تو حزب الله تهران برا برون مرز قلم ميزنن و البته ديگرون هم هستند. دوتای اين برادرا ن قيافه هاشون اينوهو خود مسيحه، شايدم بدترتر، اينهو خود آقا امام زمونن. يه بسيجی می گفت: تو چند تا عمليات های امر به معروف و نهی از منکر يا تٌو جبه های جنگ حق عليه اباطيل امامايی رو ديده که اينهو يه قپه نور بودن، اون می گفت: وقتی قيافه های اين نويسنده های حزب اللهی شعبات خاجی رو، اين دو نوچه اهل بيت رو، تو اينترنت ديده فوری به ياد انونا افتاده. اون بسيجی می گفت: که الحق که رهبری واقعا معظمه! بهش گفتم چرا؟ گفت: که از امام صادق زيبا سخن بپرس! گفتم چرا زيباسخن؟ گفت: تو جلسه چند نفره صادق خان با رفسنجانی وخانواده و حاج آقا مهندس م... و برادر حاج آقا دکتر محسن رضايی و حاج آقا ملا دکتر حسين شريعتمداری و... اونم چند سال پيش، گفته که بايد يه حزب الله شعبه خارج درست کنن. از همون به بعد چند هزار نفر رو جيره بگير راه انداختن. اينا گاهی ريش دارن گاهی ندارن. گاهی عمامه دارن گاهی ندارن. گاهی کروات ميزنن گاهی نمی زنن ، گاهی بنا به فتوا ی شرعی امام خامنه ای و نسخه علمی صادق خان زيبا سخن عرق ميخورن گاهی نه، گاهی دختر بازی ميکنن گاهی نه ! گاهی بغدادن، گاهی بيروت، گاهی مصر گاهی مراکش، گاهی اروپا، گاهی آمريکا! گاهی فيلم سازن، گاهی نه، گاهی عطر می زنن گاهی نه، گاهی پدر و پسرن ، گاهی پدر و دختر، و اين برادرا از اوناشن حتی تو کن و سلوقون فرنگم رخنه کردن و برا سلامتی آقا امام زمون هی « گود نايت پارتی » راه ميندازن!! گفتم: چطور؟ اون بسيجی گفت: چون اغلب اونان رو دشمن گول زده و از راه خدا بدر کرده ولی اينا دست کم وانمود ميکنن که دربست سرسپرده آقان! گفتم آقا کيه؟ گفت حرف نزن دهنت کج ميشه!

ولی آقای رهبر معظم گندش داره در می اد تو هم تا چند ساعت يا چند روز يا چند هفته يا فوقِ فوقش چند ماه ديگه نه راه پس داری نه راه پيش. به دوستيمون قسم هيشکی بهتر از همين مردم خودمون نيست! بيا و اين روزای آخر اقلا يه اسمی مثل مظفرالدين شاه برا خودت به يادگار بذار! بيا و فرمان يک رفراندوم تمام عيار رو امضاء کن بيا همه رو غافلگير کن، تو اگر دشمن منی، من حتی دوست تو هم هستم بيا و از خر شيطان پياده شو. بجون خودت هم عمر طبيعيت لب بومه، هم عمر سياسيت، بيا و از مردم معذرت بخواه مردم ايران بزرگوارن و تو را می بخشن. مبادا اين کار رو عقب بيندازی فردا خيلی دير خواهد شد. تا نامه بعدی قربان مقام معزم رهبري(۱)!
      کرج ميز ممد همين امروز
      ۱** معزم يعنی عازم سفر!!

MAHSA

[/CENTER]

Comment

• mahsaak
        Senior Member
        • Dec 2005
        • 4933

تذکر اينکه واجب است اين نوشته را هر ايرانی چند بار بخواند تا بگوش رهبر معزم هم برسد

MAHSA

[/CENTER]

Comment

• khanoomi
          Senior Member
          • Sep 2005
          • 5597

thx mahsa jan kheili bahal bod
          خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟ خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

Comment

• mahsaak
            Senior Member
            • Dec 2005
            • 4933

eeeeeeeeeeeeee khanoomi to ke alan too game -or booduy key inhamaro khoondi???????

MAHSA

[/CENTER]

Comment

• Parinaz_M
              Senior Member
              • Mar 2003
              • 19964

cheghad toolani bood, cheshamam dare eri viri mire
              bamaze bood dastet dard nakone

God made Coke,
              God made Pepsi,
              God made Persian girls so DAMN SEXY!!!

~Zende Bad Iran Va Irani~

Comment

• nanakhafan
                BEST Member of Spring
                • Dec 2005
                • 11016

loooooooooooooooool nice mahsa joon

Comment

• mahsaak
                  Senior Member
                  • Dec 2005
                  • 4933

jigare shoma ba hoseleha ke age vaghean khoondinesh. khieli khodam khosham miad az matenesh, daste nevisandash dard nakoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

MAHSA

[/CENTER]

Comment

• Parinaz_M
                    Senior Member
                    • Mar 2003
                    • 19964

haaaaaaaa, man ke vaghean kheyli hosele dashtam neshastam en hamaro khondam
                    vali ba maze bood ke khondam

God made Coke,
                    God made Pepsi,

Comment

• nanakhafan
                      BEST Member of Spring
                      • Dec 2005
                      • 11016

haaaa...man hame chizo nemikhoonam vali az een khosham oomad ke khoondamesh

Comment

• Parinaz_M
                        Senior Member
                        • Mar 2003
                        • 19964

khob ziyarat ghabool nana joon

God made Coke,
                        God made Pepsi,

Comment

• nanakhafan