Announcement

Collapse
No announcement yet.

Chand joke Rashti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chand joke Rashti

از یه رشتی می پرسن چند تا بچه داری ؟
    میگه 7 تا پسر دارم.
    میگن خوب اسم هاشون چیه؟
    میگه اسم همشون علی هست!
    میگن چرا همشون علی نام دارند؟
    میگه آخه فامیلی هاشون باهم فرق داره
    -------------------------------------------------------------------------------------------------

يه تركه مي ره رشت و تو يه كافه چاقو رو در مياره محكم مي زنه رو ميز و مي گه مادر اينوريارو فلان
    خواهر اونوريا رو فلان
    از اون طرف يه پسر رشتيه پا مي شه مي گه : آقا اجازه ما خواهر نداريم . مي شه بريم اون طرف بشينيم؟؟؟؟
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    رشتيه با رفيقش صحبت ميكرده، ميگه بابا اين تهرانيا عجب آدماي خوبين! رفيقش ميگه چطور مَگه؟ ميگه: ميري اونجا، تو ترمينال ميان دنبالت، ميبرنت رستوران ازت پذيرايي ميكنن، بعد مي برنت بهترين هتل برات اتاق مي گيرن، هرجا ميري همرات هستند، ‌هواتو دارند و... رفيقش ميگه: نه بابا! راست ميگي؟ رشتيه ميگه: والله من خودم كه نرفتم ولي خانم رفته بود تعريف ميكرد
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    واسه سرشماري اومده بودن در خونه رشتيه، يارو از رشتيه ميپرسه: اسم پسر اولت چيه؟ رشتيه ميگه: اصغر. ميپرسه: خوب اسم پسر دومت چيه؟ رشتيه: ميگه اصغر!...سومي، چهارمي، پنجمي، خلاصه همه رو ميگه اصغر! ماموره شاكي ميشه، ميگه: مامور دولت رو سر كار گذاشتي؟! رشتيه ميگه: نه والله، اينها همشون اسمشون اصغره! مرده ميگه: خوب پس چجوري تو خونه صداشون ميكنيد؟ رشتيه ميگه: خوب اصغر اكبرآقا داريم، اصغر علي آقا داريم، اصغر آقا رضا داريم
    ----------------------------------------------------------------------------------
    رشتيه ميره به باباش ميگه :بابا ميخوام زن بگيرم.باباش ميگه:تو كه نه پول داري نه ماشين داري نه خونه داري چه طوري ميخواي زن بگيري؟ميگه:بابا بچه ها گفتن تو زن بگير خونش با ما

merci

Comment

edited

Comment

زن رشتیه می ره خط مقدم بر می گرده می گن چه کار مفیدی کردی؟ دست می زنه به شکمش می گه ایناها یه بچه عراقی اسیر کردم
        .

Comment

یه رشتیه به دوستش می گه:خیلی بی غیرتی.زن من عکس خال کوبی شده ی آبجی تو رو رو شکم عباس آقا دیده!
          -واسه رشتیا کلاس غیرت مذارن.رشتیه حسابی غیرتی میشه.میره خونه میبینه زنش داره از در میره بیرون.می گه:کجا می ری؟زنش میگه:با عباس آقا قرار دارم.رشتیه میگه:حواست باشه.با عباس آقا می ری با عباس آقا می آیی!!!

Comment

یه رشتیه به دوستش می گه:خیلی بی غیرتی.زن من عکس خال کوبی شده ی آبجی تو رو رو شکم عباس آقا دیده!
            -واسه رشتیا کلاس غیرت مذارن.رشتیه حسابی غیرتی میشه.میره خونه میبینه زنش داره از در میره بیرون.می گه:کجا می ری؟زنش میگه:با عباس آقا قرار دارم.رشتیه میگه:حواست باشه.با عباس آقا می ری با عباس آقا می آیی
            bahal bood mer30

Comment

be rashtie migan chetori 4 rooze zan grefti mige rooze avval ba ye mard didamesh azash porsidam kie goft doostame fahmidam sedaghat dare rooze2 ba 1 dige didamesh porsidam in kie saresh andakht paiin fahmidam nejabat dare rooze3 raftam be mamanesh shekaiat konam,mamanesho ba 1 mard didam fahmidam esalat dare!!!!!!!!!!!!!

Comment

yadi az bagoor bokonim
                khoooooooooooob bid?

Comment

.
                  يه روز رشتيه با يه تركه با يه امريكاي با يه آباداني با يه مكزيكي با من تصميم گرفتيم تو رو سر کار بزاريم که گذاشتيم .

Comment

ha jaleb nabid aslan

Comment

Working...
                    X