Announcement

Collapse
No announcement yet.

Esteghlal-e Aghayoun

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Esteghlal-e Aghayoun

استقلال آقایون

آقایون بیایید بندها را پاره کنیم و آزادی را برای خود به ارمغان بیاوریم بیایید از هم اکنون فعل خواستن را صرف کنیم و نسبت به " زذ " (مخفف زن ذلیل) واکنش نشان بدهیم. تا کی باید فرمان بردار همسران مان باشیم و اجازه استثمار به آنها بدهیم اگر وظیفه مرد کار در بیرون از خانه و کسب در آمد است چه لزومی دارد در خانه هم مبادرت به شستن ظرف و لباسهای کثیف کند چرا ایام تعطیل خود را بجای استراحت و خوشگذرانی باید صرف نظافت و رسیدگی به امور خانه نماید

آقایون بهوش باشید واز خواب غفلت بیدار شوید شخص بنده طی چند روز گذشته اقداماتی را صورت داده ام که به نتایجی هم رسیده ام برای شروع یک روز جمعه را به استراحت کامل پرداختم البته با ترفند بیمار شدن و در هنگام صرف شام با ذکر این جمله که " این چیه پختی حتما" توقع داری بعد از شام من ظرف ها رو بشورم از شستن ظرفها معاف شدم. البته از اونجائی که هر کاری دارای سختی های است این استقلال طلبی هم از این قاعده مستثنی نیست بطور مثال شخص بنده در راستای این مهم دو روز است که از منزل اخراج شدم ولی همچنان دست از عقایدم بر نداشته ام به امید روزی که به منزل مراجعت نموده و پرچم استقلال را در باغچه خانه به اهتزاز در آوریم

( سالار خان ( زن ذلیل سابق

esteghlale ziyadi monjar be biroon andakhtan az khaneh mishe dige, adame mostaghel ke lazem nadare kasi barash ghaza bepaze, lebasasho otoo koneh, khodesh az pase hame chi bar miyad (vase hamin mostaghele)

Comment

Bubbxabxhxahxhaahxxbuaxbuxabxaxahgxhgghxagxhggaxhg xGHAXHGhhxahxhaxhxh

Comment

Working...
      X