Ahkame Chat dar Islam

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • abadani69
    Senior Member
    • Aug 2005
    • 21339

    #1

    Ahkame Chat dar Islam

    احکام چت در اسلام

    اگر مردي و زني به قصد چت خصوصي وارد مسنجر شوند ، واجب است كه قبل از شروع چت ، صيغهء حلاليت مجازي بين آن دو جاري شود .

    اين صيغه به صورت لوگو در دسترس همه افراد قرار مي گيرد تا با كليك به روي آن به صورت خودكار جاري گردد .
    كليك كردن هر دو نفر مستحب است .

    بديهي ايست كه اين صيغه ، تنها تا باز بودن پنجرهء چت اعتبار دارد و با بسته شدن پنجره ، چه سهون و چه عمدن ، صيغه خود به خود فسخ مي گردد .

    اين نوع صيغه فقط مختص زنان بيوه مي باشد .
    زنان بيوه مجاز به باز كردن همزمان دو پنجرهء چت يا بيشتر از آن نيستند .

    دختران و زنان متاهل فقط مي توانند از صيغهء مجازي محرميت استفاده كنند و حق استفاده از صيغهء مجازي حلاليت را ندارند ( چت در حد سلام و احوالپرسي و با درصد اروتيك كمتر ) .

    صيغهء مجازي محرميت ، همچون صيغهء مجازي حلاليت ، به صورت لوگو در محل مناسب قرار خواهد گرفت .

    تمام احكام جاري شدن و فسخ اين دو نوع صيغه يكسان مي باشد .

    مردان متاهل حق باز كردن بيش از چهار و مردان مجرد پنج پنجرهء توامان چت را ندارند .

    فرستادن هر نوع ايكون بعد از جاري شدن صيغه حلال مي باشد .
    چنانچه ايكوني قبل از جاري شدن صيغه ارسال گردد ، اين ايكون حرام زاده بوده و احكام ايكون هاي حرمزاده در مورد آن مصداق دارد .

    اگر به هر علت غير ارادي ، مثل وقوع زلزله ، تسك كردن ناگهاني سيستم ، قطع شدن كانكشن يكي از دو طرف و قس الي الهذا ، ايكوني قبل از جاري شدن صيغه ارسال گردد ، احكام ايكون هاي حرامزادهء مشبهه بر آن صادق است .

    بستن پنجرهء چت به اختيار مردان مي باشد . چنانچه زني قبل از مرد اقدام به بستن آن بكند ، واجب است تا 4 روز عدهء پنچرهء بسته شده را به جا بياورد . قبل از پايان عده ، حق چت با هيچ ذكور ديگري را ندارد .

    چنانچه زن متاهلي با يا بدون جاري شدن صيغهء مجازي حلاليت اقدام به چت با مردي بكند ، اين چت به منزلهء زناي محصنهء مجازي بوده و حد سنگسار مجازي بر او لازم مي گردد .

    اگر مردي اقدام به چت با زني متاهل بنمايد ، با علم به متاهل بودن زن ، حتي در صورت جاري شدن صيغهءمجازي حلاليت حد تعزيري شلاق اينترنتي بر او لازم مي گردد .

    زنان و مردان مشمول صيغهء مجازي حلاليت ، در صورت چت كردن بدون جاري نمودن صيغه ، در بار اول و دوم و سوم به حد تعزيري شلاق اينترني محكوم شده و در صورت تكرار در بار چهارم مصداق مفسد ( ه ) في النت بوده و اجراي حكم اعدام اينترنتي بر آنان لازم است .
  • jsmith
    Senior Member
    • Oct 2005
    • 3308

    #2
    lol....this is a joke, right???!!!!!1

    Comment

    • abadani69
      Senior Member
      • Aug 2005
      • 21339

      #3
      age nabood inja nemizashtamesh jigarrrrrrrrr

      Comment

      • jsmith
        Senior Member
        • Oct 2005
        • 3308

        #4
        lol arman...kheili khande dare....lol....

        Comment

        • jjbb
          Senior Member
          • Nov 2005
          • 8813

          #5
          jaleb bod

          Comment

          • BehnazNaNaz
            Member
            • Jul 2006
            • 532

            #6
            kheili ghashang bood
            hal kardam

            Comment

            • Rasputin
              Senior Member
              • Jan 2005
              • 63906

              #7
              Hahahahahahahaha ...

              Kheili bahal boud.thx Mr Arman :=) .

              iran

              Comment

              Working...