Announcement

Collapse
No announcement yet.

Funny/Cool/Interesting Pics

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Last edited by Dokhtare_Malous; 07-02-2008, 10:14 PM.

Comment

• مهمان ناخوانده نمی خواهید؟ کافیست کابل را قطع کنید!

با شنیدن صدای شکستن یک شاخه چه احساسی بهتون دست می ده؟

چه طوری اون ماشین رو توی گاراژ بردن؟

خانه درختی!

بازگشت به منزل در پایان یک روز سخت کاری چقدر لذت بخشه!

امیدوارم دریا طوفانی نشه!

فکر می کنم یه کم رطوبت زیاد شده

بهتر بود پدیده گرمایش تدریجی زمین و ذوب شدن
      یخ های قطب را هم در نظر می گرفتید!

بدون شرح!

زندگی روی پل

Comment

• Comment

• Funny Gallery

قدر داني يكي از برندگان طلاي المپيك 2008 چين از همسرش كه به تازگي اونو از دست داده

خوشم مياد از مخ اين غربي ها كه از هر چي پول در ميارن , اين يه سجاده هست كه هر چي مي چرخوني همين كه به طرف قبله نزديك ميشه نوراني تر و خلاصه يه جور قبله نماي شيك و امروزي هست و كلي هم با اين نورافشانيش به نمازتون فضاي معنوي و روحاني ميده. خدايي اين غربي ها كله شون كار ميكنه
          ( و صد البته تكنولوژيشون)

به خدا اين زير نويس هاي فيلم هاي ايراني شاهكارن
          مثلا اصلا اين بي نوا جيم كري ميدونه حضرت عباس كيه ؟؟
          حالا خوبه ننوشتن يا قمر بني هاشم , يا ابوالفضل , يا....

به اين ميگن تهديد جدي جدي
          كافيست يك بار امتحان كنيد .
          البته براي بعضي ملت بي شعور هم فقط همين روش كاربرد داره. جان خودم امتحان كردم كه ميگم , من واقعا با اين جمله كه بايد در ايران فرهنگ سازي انجام بشه صد در صد موافقم.

عشق مادري به اين ميگن ها.

ساعت براي يه آدم برنامه ريزي شده !! البته عمرا به درد ما ايراني جماعت بخوره

تو عمرم تا حالا يه همچين چيزي نديده بودم , يعني توالت وطني و اين مدلي نديده بودم.مثلا كيا ميخوان كنار هم بشينه و .... . شما چيزي به ذهنتون ميرسه كه سازنده اين توالت موقع ساخت , چه فكري كرده ؟ شايد توالت براي استفاده محارم هست !!!!

بوسه مارادونا بر دستان رونالدينهو

اين هم قهرمان ما , آقاي هادي ساعي كه با دست شكسته تونست براي كشورمون مدال طلا بياره . واقعا آفرين!!!

اين قديمي ترين فرشي هست كه در ايران و در كاوش هاي باستان شناسان كشف شده . واقعا
          هنر فقط هنر ايراني

خوب همه چي نوشته شده و احتياجي به اضافه كردن مطلبي نيست البته قابل توجه كسايي كه مصدق رو كافر وغير مسلمون و خائن به كشور مي دونستن ولي خودشون تو سن هفتاد هشتاد سالگي تا دو تا سرفه ميكنن.....

بعله ديگه ماشين دربستي مدل بالا به مقصد اون دنياحالا اين جنازه بدبخت رو چه با لگن ببري چه با الگانس براش چه فرقي ميكنه !! خدا اين ملت چشم و هم چشم ما رو به راه راست هدايت كنه

اين عكس هم ديگه اوج خلاقيت و نو آوري در زمينه توالت و دستشويي با همديگه هست . چه ميكنه اين صنعت توالت سازي ...

اول فكر كردم سركاريه , گفتم شايد محض شوخي و خنده بوده ,ولي بعد ديدم نه انگار جدي جدي واقعيه .
          نميدونم احتياج نويسنده اين نامه براي خريد خونه تو تهران چقدر هست ولي با كارش اصلا موافق نيستم , هرچند اصلا از وضع زندگيش خبر هم ندارم ولي در شهري كه مردم براي دادن پول كرايه يه اتاق بدون هيچ امكاناتي , از صبح تا شب ميدوند , چاپ همچين اعلاميه ايي با عنوان محضر مبارك امت و بعد حواله دادن اونها به خير دنيا و آخرت , فقط و فقط ميتونه بر دو پايه باشه , يكي خودخواهي طرف ( كه نه براي دادن كرايه عقب مونده كه براي خريدن خانه ) از ملت پول بگيره و دوميش احمق شمردن ملت هميشه در صحنه و تحميق اونها با عجز و لابه و مظلومنمايي.

آقا اين داور مگه كوره ؟ اين خانوم كشتي كار داره از فن انگشت استفاده ميكنه , البته نميدونم تو كشتي همچين فني هم هست يا نه , ولي به نظر ميرسه خطاباشه.
          البته لازم به تذکره که حریف هم
          که انگاربدش نیامده سر جاش راحت نشسته بد که نيست والا
          منم بودم اصلا دراز میکشيدم راحت کارشو بکنه

حالا زياد مهم نيست , حسن
          حسين نداره كه !! مهم اينه كه از اونوريه
          .

Comment

• First Historic Image of Planet 3106 Trillion Miles From Earth

Comment

• Comment

• Comment

• Comment