Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hedieh Tehrani

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by IQ View Post
    she is fiiiiine!
    she is definately beautiful and a wonderful actress too!

Comment

بهمن قبادی، فیلمساز ایرانی با یک فیلمساز فرانسوی به صورت مشترک، برنده جایزه بزرگ جشنواره فیلم سن سباستین اسپانیا شد.

Comment

آقای قبادی، تبريک ميگم. اين روزها پشت سر هم جايزه بردی!

ممنون. من هم خوشحالم که بعد از دو سال جايزه بزرگ، انجمن مننقدان جهانی و بهترين فيلمبردای به فيلم من داده شد. اين به معنی شروع خوبی برای فيلم نيوه مانگ (نيمه ماه) بود. البته آنقدر زمان کوتاه هست و کار زياد که من از همين الان سايه مرگ رو با تمام ابعادش احساس می کنم!

مرگ که هنوز برای شما خيلی زوده!

درسته، اما دست خودم نيست! متاسفانه تمام لحظات فيلم سازيم پر از رنجه. از لحظه که کار رو شروع می کنم، به دنبال مجوز ميرم تا ساخته شدن، همه اينها نگرانی داره.

بهمن قبادی با گذاشتن انرژی و وقت زياد تونسته به موفقيت های زيادی دست پيدا کنه. نظر خودتون چيه؟

اين موفقيت انقدری نيست که ديده ميشه! وقتی توش قرار بگيرين متوجه ميشين که چه فاجعه ای هست و اينکه ما کجای سينمای دنيا ايستاده ايم! خيلی حقيرانست که اين موفقيت ها زود گذره. فکر اصلی من ابعاد مختلف سينماست که ما هيچ وقت توی ايران بهش دست پيدا نکرديم. سايه مرگ رو هم به همين دليل احساس می کنم که شايد نتونم هيچ وقت به اون ايده آل ها برسم.

شما که هنوز ۳۷ سالته!

درسته. البته بگم من خيلی انرژی دارم! الان حدود ۸ تا پروژه دارم روش کار می کنم و هيچ وقت هم نا اميد نميشم!

از فيلم "نيوه مانگ" (نيمه ماه) بيشتر برامون بگو.

وزارت فرهنگ اتريش به مناسبت ۲۵۰ سال تولد موتزارت از پنج فيلمساز دعوت کرد تا پنج فيلم مختلف با موضوع دلخواه بسازند که تقديم بشه به روح اين آهنگساز بزرگ. من دو هفته آثار موتزارت رو گوش دادم و همين طور فيلم هايی که درباره اش ساختند رو ديدم.

"نيوه مانگ (نيمه ماه) " يکجور شبيه سازيه. من يک موتزارت کرد درست کردم به نام "مامو" که در اصل آهنگساز کرديه که با خانواده هشت نفريش راه می افتند که به مناسبت سقوط صدام از ايران برن کردستان عراق و کنسرت بزرگی راه بياندازن. اين گروه بعد از مدتی تلاش از ايران مجوز اين کار رو می گيرند ولی زنی که در اين گروه بوده اجازه همکاری با اونها رو نمی گيره و اينها مجبور ميشن که زن رو به صورت قاچاق از کشور خارج کنند و اتفاقاتی که برای اين زن می افته. اين فيلم يک زبان طنز داره که در آخر درگير يک تراژدی ميشه.

نقش زن رو چه کسی بازی کرده؟

خانم هديه تهرانی. کلاً همه بازيگرها توی اين فيلم خيلی خوب نقش بازی کردند و به همين خاطر من اين فيلم رو از همه فيلم هام بيشتر دوست دارم. فقط دو هفته طول کشيد که داستان اين فيلم رو بنويسم. دو هفته طول کشيد تا بازيگرها رو پيدا کردم و در عرض ۴۵ روز کل فيلم ساخته شد! کل پروژه از نوشتن تا اتمام تنها ۴ ماه طول کشيد.

توی اين فيلم برای اولين بار از بازيگرهای حرفه ای مثل گلشيفته فرهانی و هديه تهرانی استفاده کردی. آيا از اين کار راضی بودی؟

بله. خيلی خوب بود. اين افراد بازی خودشون رو با بازيگرهای غير حرفه ای منطبق کردن.

با تجربه ای که داری برامون بگو خودت بازی با بازيگرهای مبتدی رو ترجيح ميدی يا حرفه ای؟

من مبتدی ها رو ترجيح ميدم ولی در اين تجربه با بازيگرهای حرفه ای هم آرامش داشتم و تصميم گرفتم در پروژه های بعديم هم از بازيگرهای حرفه ای استفاده بکنم.

يک فيلم بردار آمريکايی هم در اين فيلم شما رو همراهی کرده، آیا از کارش راضی بودی؟

بله. خيلی راضی بودم. جوون بود اما خيلی خوب بود. اين شخص قبلاً در فيلم "ارباب حلقه ها" هم کار کرده بود. البته به نظر من توی ايران افراد بهتری هم وجود دارند اما به دليل مشترک بودن اين پروژه، من می بايست از ۳ نفر حرفه ای خارجی استفاده کنم.

اين فيلم محصول کجاست؟

ايران، عراق، اتريش و فرانسه. البته نه فرانسه برای اين کار سرمايه ای گذاشته نه ايران. اما فيلم با سرمايه کردستان عراق و اتريش ساخته شد. ايران برای اين فيلم نه تنها سرمايه ای در اختيار من نگذاشت، بلکه هيچ نوع وسائل فيلم بردای هم به ما ندادند و جالبتر اينکه فيلم من به دليل نامعلومی در ايران توقيف هست و اجازه پخش نداره! من خودم از اين موضوع خيلی ناراحتم و دنبال مجوز رسمی اين کار از وزارت ارشاد هستم. چون دوست ندارم وارد چنين مباحثی بشم که فيلمم توقيف بشه. هيچ کدوم از کارهای من به اين صورت نبوده.

خيلی از افراد و علاقمندان به سينما دوست دارند مثل بهمن قبادی بشن. راز موفقيت کاری تو چيه؟

( با خنده ) اميدوارم اين افراد مثل من نشن! بايد خودشون باشن. اين افراد بايد هر حرفه ای و هر شاخه ای از هنر رو که انتخاب می کنند با زندگی خودشون مخلوط کنند. بايد با کار مهمتر از زندگيت برخورد بکنند وگرنه موفق نميشی! مثل يک شمع بايد بسوزند. پشت کار، سماجت، انرژی زياد و اميد داشته باشند و بايد بدونند به هر چيزی که ميخواهن ميرسند!

Comment

I love this Pic ... !

Comment

what a cute kitty cat the cat looks scared, not really camera happy

Comment

that pic was scary!
              نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

عباس كيارستمي كه تازه*ترين فيلم بلندش را در سكوت خبري كليد زده بود ،فروردين سال آينده آخرين سكانس آن را فيلمبرداري مي*كند.

به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، عباس كيارستمي كه ديروز به جهت حضور در مراسم بزرگداشتش در موزه هنر مدرن به نيويورك سفر كرد،تازه*ترين فيلم سينمايي*اش را در دست ساخت دارد. اين فيلم كه تنها يك روز از فيلمبرداري*اش باقي مانده در يك استوديو فيلمبرداري شده است.

كيارستمي كه براي اين فيلم 90 دقيقه*اي هنوز عنواني انتخاب نكرده است،آن را با حضور 90 بازيگر زن ايراني در سنين و نسل*هاي مختلف بازيگري ساخته است.

تازه*ترين فيلم كيارستمي در يك سالن سينما مي*گذرد و مضمون آن هنوز مشخص نيست اما نقاط مشتركي با فيلم كوتاه «گريه*ها» اين فيلمساز دارد.

هديه تهراني بازيگر سينما به عنوان دستيار كارگردان و برنامه*ريز فيلم با كيارستمي همكاري دارد و بهروز بهمنش فيلمبرداري آن را به عهده دارد. مهرداد ميركياني به عنوان گريم در پروژه كيارستمي حضور دارد و نيما دبيرزاده و روزبه رايگا به عنوان دستياران فيلمبردار در اين پروژه همكاري مي*كنند.

Comment

halam azash beham mikhore........bad bakht mikhast yeki az bf hamo do dar koneh....kheili bad bakhte be khodaAAAAA
                  Love like you never got hurt
                  work like you don't need the money
                  Dance like no one is watching

تا عاقلان راهی برای یکبار خندیدن پیدا کنند دیوانگان هزار بار خندیده اند

Comment

شايعه عقد هديه تهراني
                    «هديه تهراني سرانجام پاي سفره عقد نشست تا رسما تشكيل زندگي مشترك بدهد. اين مهم*ترين خبر روزهاي ابتدايي سال 8۶ بود. هديه تهراني در آستانه 3۶ سالگي ازدواج كرد آن هم نه با يك بازيگر يا فرد شناخته شده*اي براي اهالي هنر و مردم.
                    هومن بهمنش متولد بهمن ماه است. اصليت او سنندجي است و خانواده*اش در لاهيجان اقامت دارند. او ليسانس سينما از دانشگاه اصفهان است و به همين دليل چند سالي ساكن اصفهان بوده است. او هم*اكنون در تهران _شهرك غرب_ سكونت دارد و البته يك پژو 206 هم دارد. تهراني و هومن بهمنش اولين روز سال 138۶ با حضور جمعي از نزديكان و خانواده آنها به عقد يكديگر درآمدند تا زندگي مشترك آنها آغاز شود.»
                    متن بالا ليد گزارشي درباره ازدواج هديه تهراني و هومن بهمنش است كه در ماهنامه «پيام روز» چاپ شده است.
                    خريدن ماهنامه «پيام روز» جهت دسترسي به اخبار موثق خاله*زنكي توصيه مي*شود!

Comment

WELL SAID IT IS ALL شايعه.

Comment

هديه تهرانی سرانجام پای سفره عقد نشست تا رسما تشكيل زندگی مشترك بدهد. اين مهم*ترين خبر روزهای ابتدايی سال 8۶ بود. هديه تهرانی در آستانه 3۶ سالگی ازدواج كرد آن هم نه با يك بازيگر يا فرد شناخته شده*ای برای اهالی هنر و مردم.
                        هومن بهمنش متولد بهمن ماه است. اصليت او سنندجی است و خانواده*اش در لاهيجان اقامت دارند. او ليسانس سينما از دانشگاه اصفهان است و به همين دليل چند سالی ساكن اصفهان بوده است. او هم*اكنون در تهران _شهرك غرب_ سكونت دارد و البته يك پژو 206

اين بار ديگر نه شايعه است نه كذب بالاخره هديه تهراني بي سر و صدا رسما از دنياي تجرد خارج و به جزگه متاهلان پيوست . خبر ازدواج هديه تهراني بارها و بارها تيتر اول مجله هاي مختلف كشور بود اما خيلي زود بي اساس بودن ان مشخص مي شد
                        همين تابستان 85 بود كه سوپر استار مشهور سيماي ايران بالاخره اپارتمانش در ولنجك را رها كرد و منزلي در خيابان مطهري خريد تا با مادرش زندگي كند.
                        بازار شايعه همواره پشت سر اين سوپر استار داغ بود، اما او با ارامش تنها به كارهاي خود مي پرداخت
                        تا قبل از سال 86 خبر ازدواج او دروغ سيزده محسوب مي شد
                        خبر ازدواج هديه تهراني در سال 86 مثل بمب صدا نكرد چون هيچ كس باور نمي كرد اما با مشخص شدن واقعي بودن خبر حالا اين خبر سوپرايز 86 ملقب شد كه دوستداران اين بازيگر را غافلگير كرد

او هميشه در مصاحبه هايش عنوان مي كرد كه بازيگري را تنها براي كسب تجربه بيشتر انتخاب كرده و دوست دارد او معتقد است كه تنها پرده نقره اي است كه فرصت كسب تجربيات غير ممكن در زندگي را به او مي دهد. بعد از وارد شدن به سينما و كسب موفقيت بالاخره دست به محك زدن خود در عالم تاهل زد.
                        هديه تهراني متولد اول تير ماه 1351 شمسي در تهران، اين اولين مطالبي است كه در دفتر قطور محضر بدون درج جزئيات بيشتر درج مي شود. بالاخره سوپپر استار سينمايي ايران پاي سفره عقد مي نشيند و او و اقا داماد خوشبخت در دفتر ثبت 46 امضا مي زنند.
                        از شاهدان اين ازدواج هيلدا خواهر كوچكتر هديه تهراني كه او هم در هنر دستي بر اتش دارد و مادرش مي توان نام برد.
                        تنها بازيگر زني كه توانست 10 سال تمام بدون رقيب در سينماي ايران به فعاليت بپردازد. هيچ كدام از فيلم هاي كه در انها به ايفاي نقش پرداخت هرگز با حادثه اي به نام شكست در روي گيشه مواجه نشد.
                        تنها سوپراستار زني است كه در تاريخ سينماي ايران دستمزدش بالاتر از مردان بوده است. بالاخره سوپر استار بي رقيب و شريك و يكتاز در عرصه بازيگري ايران شريك پيدا كرد.
                        هومن، بهمن ماهي است متولد 1359 ليسانس كارگرداني سينمايش را از دانشكده اصفهان گرفته است. اقا داماد خوش شانس كه اصالتا لاهيجاني است 8 سال كوچكتر است اما عشق كوچك و بزرگي نمي شناسد.
                        پدر و مادرش هنوز هم در همين شهر شمالي در كار پرورش گل فعاليت دارند اما اقا داماد هم در شهرك غرب تهران زندگي مي كند و يك 206 دارد. روز اول فروردين 86 با حضور اقوام درجه اول هومن و هديه مراسم عقد كنان به صورت مختصر و خصوصي در تهران برگزار و جشن عروسي به بعد موكول شد

Comment

آشنايي با خانواده همسر هديه تهراني

اين بار ديگر نه شايعه است نه كذب بالاخره هديه تهراني بي سر و صدا رسما از دنياي تجرد خارج و به جزگه متاهلان پيوست . خبر ازدواج هديه تهراني بارها و بارها تيتر اول مجله هاي مختلف كشور بود اما خيلي زود بي اساس بودن ان مشخص مي شد

همين تابستان 85 بود كه سوپر استار مشهور سيماي ايران بالاخره اپارتمانش در ولنجك را رها كرد و منزلي در خيابان مطهري خريد تا با مادرش زندگي كند.
                          بازار شايعه همواره پشت سر اين سوپر استار داغ بود، اما او با ارامش تنها به كارهاي خود مي پرداخت
                          تا قبل از سال 86 خبر ازدواج او دروغ سيزده محسوب مي شد
                          خبر ازدواج هديه تهراني در سال 86 مثل بمب صدا نكرد چون هيچ كس باور نمي كرد اما با مشخص شدن واقعي بودن خبر حالا اين خبر سوپرايز 86 ملقب شد كه دوستداران اين بازيگر را غافلگير كرد
                          بازيگري كه از هيچده سالگي روي پاهاي خود ايستاد و مشاغل مختلفي مثل ، بيزينس طلاسازي طراحي مبلمان و دكراسيون مربيگري شنا و …. تجربه كرده.
                          او هميشه در مصاحبه هايش عنوان مي كرد كه بازيگري را تنها براي كسب تجربه بيشتر انتخاب كرده و دوست دارد او معتقد است كه تنها پرده نقره اي است كه فرصت كسب تجربيات غير ممكن در زندگي را به او مي دهد. بعد از وارد شدن به سينما و كسب موفقيت بالاخره دست به محك زدن خود در عالم تاهل زد.
                          هديه تهراني متولد اول تير ماه 1351 شمسي در تهران، اين اولين مطالبي است كه در دفتر قطور محضر بدون درج جزئيات بيشتر درج مي شود. بالاخره سوپپر استار سينمايي ايران پاي سفره عقد مي نشيند و او و اقا داماد خوشبخت در دفتر ثبت 46 امضا مي زنند.
                          از شاهدان اين ازدواج هيلدا خواهر كوچكتر هديه تهراني كه او هم در هنر دستي بر اتش دارد و مادرش مي توان نام برد.
                          تنها بازيگر زني كه توانست 10 سال تمام بدون رقيب در سينماي ايران به فعاليت بپردازد. هيچ كدام از فيلم هاي كه در انها به ايفاي نقش پرداخت هرگز با حادثه اي به نام شكست در روي گيشه مواجه نشد.
                          تنها سوپراستار زني است كه در تاريخ سينماي ايران دستمزدش بالاتر از مردان بوده است. بالاخره سوپر استار بي رقيب و شريك و يكتاز در عرصه بازيگري ايران شريك پيدا كرد.
                          هومن، بهمن ماهي است متولد 1359 ليسانس كارگرداني سينمايش را از دانشكده اصفهان گرفته است. اقا داماد خوش شانس كه اصالتا لاهيجاني است 8 سال كوچكتر است اما عشق كوچك و بزرگي نمي شناسد.
                          پدر و مادرش هنوز هم در همين شهر شمالي در كار پرورش گل فعاليت دارند اما اقا داماد هم در شهرك غرب تهران زندگي مي كند و يك 206 دارد. روز اول فروردين 86 با حضور اقوام درجه اول هومن و هديه مراسم عقد كنان به صورت مختصر و خصوصي در تهران برگزار و جشن عروسي به بعد موكول شد.

Comment

bezan bar sineo bar sar behale in IQ parpar daro divar migeryand
                            نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

بازگشت دوباره هديه تهراني

هديه تهراني پس از چند ماه دوري از بازيگري در فيلم سينمايي تازه*اي ايفاي نقش خواهد كرد. نام اين فيلم «دايره زنگي»
                              نام دارد و توسط جمال ساداتيان در بشري فيلم تهيه مي*شود و كارگردان آن «پريسا بخت*آور» است كه پيش از اين از او سريال*هاي «من يك مستاجرم» و «پشت كنكوري*ها» را ديده بوديم. حال بخت*آور قرار است اولين فيلم بلند سينمايي خود را مقابل دوربين ببرد. آخرين فيلمي كه هديه تهراني بازي كرده، فيلم «نسل* جادويي» به كارگرداني ايرج كريمي بود كه در شهريور سال گذشته كليد خورد. شنيده*ها حاكي از اين است كه نسل جادويي تا پايان تابستان امسال اكران خواهد شد، اين فيلم از مضموني ماورايي برخوردار است و داستان جواناني را به تصوير مي*كشد كه از قدرت ماورايي و خارق*العاده اي برخوردارند.
                              در اين فيلم هديه تهراني، باران كوثري، رامبد جوان، كوروش تهامي و نگار جواهريان ايفاي نقش مي*كنند كه اين دو نفر آخر همان برادر و خواهر مجموعه زير تيغ هستند. تهيه*كننده اين فيلم جهانگير كوثري است. مطلب ديگر در مورد تهراني اين است كه او فيلم*هايي چون «نيوه مانگ» به كارگرداني بهمن قبادي، «شبانه» به كارگرداني اميد بنكدار و كيوان علي محمدي را آماده نمايش دارد، ضمن اينكه بخش*هايي از بازي در «فرزند صبح» كار جديد بهروز افخمي را در بهار گذشته به پايان برده بود...
                              تهراني در سال*هاي گذشته، بازيگر كم*كاري بوده، اما به عنوان دستيار و بازيگر، نقشي كوتاه در پروژه «گربه*ها و رومئوي من كجاست؟» (عباس كيارستمي) فعاليت*هايي داشته است.

Comment

لپ*تاپ و دوربين ديجيتال هديه تهراني شب گذشته از اتومبيلش به سرقت رفت.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، اين بازيگر سينماي ايران در پي تماسي با خبرگزاري دانشجويان ايران، گفت: از دفتر كارم براي ملاقات مادرم به بيمارستان رفته بودم كه تا حدود ساعت 21 يا 22 طول كشيد و زمان بازگشت به پاركينگ بيمارستان با سرقت لپ*تاپ و دوربين ديجيتال از اتومبيلم مواجه شدم.

اين بازيگر سينما افزود: سارق يا سارقان به پول و ديگر اشياء قيمتي كه در اتومبيل بوده، كاري نداشته*اند و صرفا لپ*تاپ و دوربين ديجيتال كه محتوي مسايل كاري و شخصي*اش بوده را سرقت كرده*اند.

تهراني خاطرنشان كرد كه ماجراي سرقت را همان لحظه به نيروي انتظامي گزارش كرده است.

Comment

Working...
                                X