Google (Cairo HQ)

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • abadani69
    Senior Member
    • Aug 2005
    • 21339

    #16
    «گوگل ارث» صداي نقاط مختلف جهان را پخش مي كند
    انتخاب: يك شركت آمريكايي در حال طراحي قابليت جديدي براي خدمات اينترنتي نقشه هاي ماهواره اي شركت «گوگل» است كه كاربران با استفاده از اين قابليت، روي هر نقطه از نقشه كره زمين كه كليك كنند مي توانند علاوه برمشاهده تصاوير ماهواره اي آن منطقه، صداهاي حقيقي مربوط به آن منطقه را نيز بشنوند.

    به گزارش سايت اينترنتي «پي سي ورلد»، شركت «وايلد سنكچري» در «گلن الن» كاليفرنيا هم اكنون در مراحل پاياني طراحي نرم افزاري است كه مي تواند با خدمات نقشه هاي ماهواره اي مشهور شركت «گوگل» تركيب شود و صداهاي نقاط مختلف جهان را براي كاربران اين خدمات «گوگل» ارايه دهد.

    «برني كراوز» مؤسس شركت «وايلد سنكچري» چهل سال براي جمع آوري صداهاي نقاط مختلف جهان تلاش كرده است. به گفته «كراوز»، هم اكنون از صداهاي پرندگان جنگلهاي نقاط مختلف زمين گرفته تا صداهاي امواج دريا و صداي نهنگهاي اقيانوسها و حتي ترك خوردن يخهاي قطبي در اين مجموعه موجود است.

    «كراوز» هدف از ايجاد اين نرم افزار كه در آينده نزديك براي استفاده در كنار «گوگل ارث» راه اندازي مي شود را ايجاد حس زنده بودن جهان براي كاربران «گوگل ارث» عنوان كرده است.

    وي اعلام كرده كه صداهاي مربوط به تمام قاره هاي جهان، بلندترين كوهها و كم ارتفاع ترين بيابانها در اين نرم افزار گنجانده شده است كه استفاده از آن در زمان راه اندازي، تجربه بسيار جالبي را براي كاربران فراهم مي كند.

    «كراوز» اميدوار است اين نرم افزار در زمان راه اندازي بتواند آگاهي كاربران را از ميزان تغييراتي كه انسان در سالهاي اخير در كره زمين ايجاد كرده است، افزايش دهد.

    نرم افزار شركت «وايلد سنكچري» داراي قابليتي است كه به كاربران اجازه مي دهد براي هر نقطه از جهان، صداهاي جديد و يا صداهاي مربوط به چند دهه اخير را بشنوند و با يكديگر مقايسه كنند.

    اين نرم افزار براي هر نقطه از زمين، تاريخ دقيقي كه صداي آن نقطه ضبط شده است و نيز شرايط آب و هوايي كه صداها در آن ثبت شده اند را نيز براي كاربران مشخص مي كند. نرم افزار جديد از تاريخ 29 ماه مه از آدرس اينترنتي www.wildsanctuary. com قابل دريافت خواهد بود.

    Comment

    • donsaeid
      Senior Member
      • Nov 2005
      • 28300

      #17
      ه گزارش سایت خبری " ‪ ، "ITP technology‬نخستین دفتر نمایندگی گوگل در خاورمیانه و آفریقای شمالی به منظور تمركز بیشتر بر سرویس*های عرب زبان گوگل در مصر و در شهر قاهره راه*اندازی شد.

      بر اساس این گزارش، گوگل دفتر منطقه*ای خود در قاهره را جهت توسعه بیشتر زبان عربی در سرویس*های جی*میل (‪ ،(gmail‬اخبار گوگل و نقشه*های ماهواره*ای گوگل تاسیس كرد. دفتر گوگل در قاهره توسط مدیر منطقه*ای گوگل در خاورمیانه و افریقای شمالی اداره خواهد شد.

      مدیر گوگل در اروپا، خاورمیانه و آفریقا درباره افتتاح دفتر نمایندگی گوگل در قاهره گفت:" "منا" (‪ - (MENA‬منطقه خاورمیانه و آفریقای شمالی ‪ ۳۰۰‬میلیون نفر جمعیت دارد كه امیدواریم محصولاتمان و به طور كلی اینترنت برای آنان ابزاری كاربردی و سودمند باشد."

      "نیكش آرورا" ‬افزود می*دانیم كه نقش صنایع مختلف بخصوص گردشگری در مصر بسیار مهم است و امیدواریم كه بتوانیم با در اختیار گذاشتن تازه*ترین اطلاعات برای كاربران در توسعه صنعت توریسم و سایر تجارت*های محلی به این كشور كمك كنیم."

      وی گفت بر اساس یافته*های گوگل استفاده از اینترنت در منطقه "منا" به سرعت در حال افزایش است به طوریكه تعداد كاربران آن*لاین اینترنت در مصر در سال ‪ ۲۰۱۰‬به بیش از ‪ ۱۲‬میلیون نفر خواهد رسید.

      پیش*بینی می*شد كه گوگل اولین دفتر نمایندگی خود در خاورمیانه را در شهر "دبی" راه اندازی كند.
      نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


      «در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»
      صادق هدايت؛ بوف کور

      Comment

      Working...