Announcement

Collapse
No announcement yet.

Divorce For Iranian Ab Goosht

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Divorce For Iranian Ab Goosht

    درخواست جدايي به خاطر آبگوشت

    مردي به خاطر آنکه همسرش در طبخ آبگوشت مهارت ندارد تصميم گرفت او را طلاق دهد.

    اين مرد که رسول نام دارد و چهار سال است که با همسرش نيلوفر زندگي مي کند صبح ديروز همراه با او به شعبه 268 دادگاه خانواده رفت تا وي را طلاق دهد. رسول به قاضي حسن عموزادي گفت؛ چهار سال پيش با فشار مادرم به خواستگاري نيلوفر رفتم. آن زمان من 33ساله بودم و هنوز تصميم جدي براي تشکيل خانواده نگرفته بودم اما به خاطر اصرارهاي مادرم و اينکه او مرا براي ازدواج تحت فشار گذاشته بود سرانجام قانع شدم به خواسته وي تن بدهم.


    او هم پس از گفت وگو با زنان همسايه نيلوفر را به من معرفي کرد و به شکل سنتي به خواستگاري رفتيم. آشنايي من و نيلوفر خيلي سطحي بود. فقط چند بار در حضور پدر و مادرهايمان با هم گفت وگو کرديم، چند مرتبه هم به پارک رفتيم و بعد از حدود دو ماه پاي سفره عقد نشستيم و پس از آن زندگي مان را شروع کرديم. همسرم زن خوبي است ولي نمي تواند يکي از مهم ترين خواسته هايم را برآورده کند. من اهميت زيادي به پخت و پز و غذا مي دهم ولي او بلد نيست خوب غذا درست کند. از همه مهم تر اينکه من به آبگوشت علاقه زيادي دارم ولي او اصلاً درست کردن اين غذا را نمي داند.

    رسول که مرد چاقي است، ادامه داد؛ من همسري مي خواهم که بتواند هر غذايي را که دوست دارم برايم بپزد. اما نيلوفر با وجود همه خوبي هايش از عهده چنين کاري برنمي آيد. در پي اظهارات اين مرد همسرش گفت؛ من بيشتر غذاها را مي توانم درست کنم ولي در مورد آبگوشت مشکل دارم.

    چند بار هم در کلاس هاي آموزش آشپزي شرکت کردم و چند کتاب آشپزي هم خريدم اما هر کاري کردم نتوانستم غذاي مورد علاقه همسرم را درست کنم. در ادامه اين جلسه قاضي عموزادي اين زن و شوهر را به سازش دعوت کرد اما وقتي رسول بر خواسته اش پافشاري کرد، قاضي پرونده را براي سير مراحل قانوني به واحد داوري ارجاع داد.

Working...
X