Women & Date Exp

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rasputin
    Senior Member
    • Jan 2005
    • 63906

Women & Date Exp

زن*ها تاريخ مصرف دارند!

سارا همكار ما كه يك سر و هزار سودا دارد چند وقت پيش از نتايج يك تحقيق در دانشگاه هاروارد برايمان *گفت كه در آن از ميان دو هزار زن كه به پرسش*هاي پژوهشگران جواب داده بودند درصد بالاي*شان گفته بودند خودشان را زيبا نمي*دانند و البته درصد بسيار بالاتري گفته بودند خودشان را سكسي نمي*دانند.

من فكر كردم كه بد نيست از دوستان دور و برم همين سوال*ها ربا بپرسم ببينم آيا در بين زنان ايراني هم ماجرا از همين قرار است؟
    عارفه و نسرين دو دختر جوان ساكن تهران كه سوالم را پرسيدم

هر دو نفر گفتند كه هم زيبا هستند و هم جذاب و سكسي.

كتايون يك زن چهل*وچندساله*ي ساكن هلند است. يك زن ايراني. يعني فكر مي*كنم چهل*وچندساله است، چون من يك جنتاوومن هستم، ازش نپرسيدم سن و سالش را.

ازش پرسيدم خودش را زيبا مي*داند؟

او مي*گويد: راستش من هيچوقت نه خودم را زيبا دانستم، نه زشت. بارها هم فكر كرده*ام، ولي واقعا همين بوده به نظرم.

-يك زن زيبا چه شكلي است؟

نمي*شه شكل خاصي برايش تعيين كرد. يك زن با شكل*هاي مختلف مي*تواند زيبا باشد.
    شما سكسي هستيد؟

-دوران جواني*ام شنيده*ام كه اين را بهم گفته*اند. از ديگران شنيدم، ولي خودم هيچوقت حس نكردم. نمي*دانم.

-يك زن چه شكلي باشد سكسي*ست؟

-آه... مشكل است اين سوال. راستش نمي*توانم شكل خاصي را نه براي زيبايي، نه براي سكسي بودن، بگويم. نمي*شود يك فرمول خاص يا يك شكل خاص را آدم تصوير بكند. مجموعه*ي ظاهر و رفتار و گفتار يك نفر مي*تواند باعث شود يك نفر سكسي باشد يا نباشد نه فقط زيبايي ظاهري*اش.

فكر مي*كنم هيچ خط كشي براي سنجيدن زيبايي و جذابيت جنسي و اين ايش و ويش*ها وجود ندارد. مسئله*ي من هم فقط اين بود كه ببينم زن*ها خودشان درباره*ي خودشان چه فكر مي*كنند. يك سر هم رفتم سنگا پور، سراغ يك دختر ايراني كه در شرق آسيا دانشگاه مي*رود و نظرات جالبي دارد.

از مريم دختر ايراني مقيم سنگاپور مي*پرسم، خودت را زيبا مي*داني؟

-ا... تقريبا.

-تقريبا يعني چي؟

- يعني اينكه... تا حدودي. يعني از متوسط بهترم.

-خودت را با كي مقايسه مي*كني و مي*گي تقريبا؟

-ببينيد، آخه شرايط ما الان خيلي جالبه. يعني ما توي سنگاپور زندگي مي*كنيم و سنگاپور كشوري*ست كه مردمش خيلي زشت*اند. مثلا اينجا در مقايسه با اروپايي**ها كه تعدادشان خيلي كم است، من جزو كساني هستم كه خوشگل هستند.

-تو سنگاپوري*ها را در مقايسه با كي مي*گويي كه زشت*اند؟

- خب اين را ما با آن*چيزي مي*سنجيم كه الان دارد به دنيا حكومت مي*كند و آن مدلي كه آمريكا دارد به ما نشان مي*دهد مي*سنجيم. چيزي كه تو فيلم*هاي هاليوود هست. و... به نظر من در واقع چيزي كه آنها نشان مي*دهند تركيب و ريخت يك انسان زيباست. يعني ما نمي*توانيم به*هرحال اگر ژاپني*ها هم بر دنيا حكومت مي*كردند، فكر نمي*كنم ما فكر مي*كرديم كه ژاپني*ها خيلي زيبا هستند. آن مدلي كه تركيب چهره و اندام يك آمريكايي فرضا

-مثلا آنجلينا جولي؟

-برفرض يك چنين چيزي. گرچه آمريكايي*ها همه*شان اين*جوري نيستند. يك*نفر مي*گفت آمريكايي*ها يا بازيگر هاليوود هستند يا حتما اضافه وزن دارند. يعني همه*شان يك مشكلي دارند.

-به نظر خودت تو سكسي هستي؟

نمي*توانم خيلي تشخيص بدهم. تا حدودي. بستگي آخه به چشم آن مرد دارد. مي*داني؟ بستگي به چشم آن آدم دارد. نمي*دانم راستش. من راستش تجربه*ي شخصي خودم اين است كه ما ايراني*ها خيلي خودمان را زشت مي*دانيم. يعني من با دوست*هاي خودم كه صحبت مي*كنم، مخصوصا توي ايران... يعني دوستي دارم فوق*العاده زيبا، فوق*العاده مثلا دوست*داشتني كه دائم دارد به خودش مي*رسد،* دائما مي*خواهد آرايش بكند و دائما مي*خواهد، چه مي*دانم، به هر وسيله*اي شده خودش را يك*مقدار بهتر از آن*چيزي كه هست نشان بدهد. حالا شده مصنوعي يا هر جور كه هست. به نظر من يك*مقدار اين مشكل از پسرهاي ما است، خيلي روي*شان زياد شده!

يعني من واقعا تفاوت روابط را مي*بينم. اينكه توي ايران پسرها چه انتظارهايي دارند از دختر و اينكه چقدر او را در مضيقه مي*گذارند و اين*كه مثلا اينجا يا هرجاي ديگر با يك خانم يا با يك ليدي چطور برخورد مي*شود. و به نظر من خيلي موضوع جالبي مي*شود كه شما بررسي كنيد و... چيزي كه من توي دوست*هايم مي*بينم اين است كه همه از خودشان ناراضي*اند.

زنها و دخترهاي ايراني كه بقول دوست*مان از خودشان ناراضي هستند هزار و يك مدل عمل مي*كنند تا زيبا بشوند،* يا زيباتر به نظر برسند. ايران به نظرم بهشت جراحان پلاستيك بايد باشد. من كه سنگاپور نرفتم، ولي به نظر من هيچ خط كشي وجود ندارد كه ببينيم واقعا كي زشت است و كي زيبا سنگاپوري*ها يا آمريكايي*ها. به نظرم طرح روي جلد مجله*هاي مد خط كش خوبي نيستند براي سنجيدن زشتي و زيبايي. اين سليقه*اي*ست كه رسانه*ها در دنياي مد و شركت*هاي توليدكننده*ي مواد آرايشي، بهداشتي به ما تحميل كرده*اند. وگرنه ما خودمان ظرفيتش را داريم كه پشت آنجلينا و جنيفر و بقيه را به*خاك بماليم. گرچه قبل ازما يك كسان ديگري پيشدستي كرده*اند.

اين*طور كه همكار ما سارا مي*گفت نتايج تحقيق دانشگاه هاروارد در مورد تصور زنان از زيبايي*شان اين است كه جامعه بايد در مورد ظاهر زنان تجديدنظر كند. اين نتيجه*ي تحقيقات دانشگاه هاروارد به كمك شركت آرايشي*ـ بهداشتي DAV روي ۲هزار زن است. در اين تحقيقات آمده است كه كمتر از ۲درصد زنان مورد سوال قرارگرفته خود را زيبا مي*دانند و كمتر از ۱درصد خودشان را سكسي مي*دانند. ولي سوال اينجاست كه واقعا اين زنان زشت هستند يا زيبايي*شان با تعريف*هاي اجتماعي همخواني ندارد؟

محققان هاروارد بر اين عقيده بوده*اند كه يكي از بزرگترين و مهمترين اين عدم اعتماد به*نفس چهره*ي اشتباهي*ست كه رسانه*ها در مورد زنان زيبا و خوشبخت مي*دهند.

يكي از مستند*سازان مطرح هلندي خانم «ساني برخمان» مستندي ساخته است بنام «تاريخ مصرف*دار». او در اين فيلمش مي*گويد: با توجه به معيارهاي اجتماعي، زنان تاريخ مصرف دارند. اگر سن*شان از يك حدي بالاتر برود، ديگر كسي آنها را جذاب و زيبا نمي*داند. اين مستند با چهره*ي واقعي خود ساني شروع مي*شود و به مرور زمان به كمك روش*هاي عكاسي يا استفاده از فتوشاپ به يكي از چهره*هاي زيباي روي مجله**هاي مد تبديل مي*شود.

او تلاش مي*كند كه نشان دهد چقدر زنان تحت تاثير تبليغات رسانه*ها و بخصوص شركتهاي لوازم زيبايي هستند و چقدر اين شركتها تصوير غيرواقعي و نادرستي از زيبايي نشان مي*دهند. درحالي*كه هيچكدام از عكس*هايي كه روي مجله*هاي مد و زيبايي چاپ مي*شوند واقعي نيستند، بلكه همه با استفاده از آرايش و فتوشاپ درست شده*اند.

او در فيلم*اش نشان مي*دهد كه چقدر اين تبليغات دروغين هستند و مثلا كرم صورت هرگز ۲۴ساعته چروك*هاي زيرچشم را از بين نمي*برد، يا فلان عمل بزرگ گونه چه ضررهايي براي زنان دارد.

حالا او و عده*اي ديگر تازگي*ها خيلي فعال شده*اند تا زنان اعتماد به نفس دروني خودشان را دوباره به*دست بياورند و زيبايي خودشان را دوباره كشف كنند. و در كنار آن تصميم دارند با روشهاي مختلف مخالفت خودشان را نسبت به روشهاي نادرست تبليغات وسايل آرايشي يا بهداشتي اعلام كنند.

مثلا چند هفته پيش در شهرهاي بزرگ هلند عده*اي به پوسترهاي تبليغاتي كه زنان برهنه را به شكلي غيرواقعي زيبا نشان مي*دهند، چسب سفيد مي*زدند.

اين*طور كه سارا مي*گويد، بي*خيال خانم*هاي شيكان*ـ پيكان روي جلد مجله*ها بشويد.* بلند شويد برويد توي آينه يك نگاهي به خودتان بيندازيد و زيبايي*هاي خودتان را كشف كنيد. اگر هم كشف نكرديد، برويد روي آگهي*ها و پوسترهايي كه زنان را ژيگولانس نشان مي*دهند چسب بچسبانيد. باور كنيد شما حتا با موهاي وزوزي، دماغ گرد بمثابه سيب*زميني، چشمهاي فندقي، لپ*هاي آويزان هم، زيبا، فريبا و دلربا مي*توانيد باشيد، اگر مجنونش پيدا بشود. اصلا دموكراسي*ست و هركار دلتان مي*خواهد بكنيد. به*هرحال زنان، طبق فرهنگ رايج در جهان تاريخ مصرف دارند و تاريخ مصرف هم چيز خوبي نيست.

iran
  • Rasputin
    Senior Member
    • Jan 2005
    • 63906

LoL ... curious article .

iran

Comment

• Dokhtar Bandari
      Member
      • Oct 2007
      • 1099

LOL, I don't think I am beautiful or sexy...I know I am...lol
      I would be true, for there are those who trust me;
      I would be pure, for there are those who care;
      I would be strong, for there is much to suffer;
      I would be brave, for there is much to dare.
      I would be friend of all—the foe—the friendless;
      I would be giving and forget the gift;
      I would be humble, for I know my weakness;
      I would look up and laugh—and love—and lift.
      Howard Walter

Comment

Working...