Tasvieh Hesab

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rasputin
    Senior Member
    • Jan 2005
    • 63906

Tasvieh Hesab

«تسويه حساب» جديد ترين ساخته تهمينه ميلاني آماده نمايش است .

مهناز افشار، لادن مستوفي، شهره لرستاني، السا فيروزآذر، بهاره افشاري، محمدرضا شريفي*نيا، رضا عطاران، اكبرعبدي و سياوش طهورث در اين فيلم ايفاي نقش كرده*اند. مشاهده چند عكس از اين فيلم احتمالا شما را با حال و هواي آن آشنا مي كند

شايعه احتمال توقيف فيلم «تسويه حساب» در روزهاي انتشار خبر عدم نمايش «سنتوري» شنيده شد. سايت سينماي ما هم بنا به وظيفه اطلاع*رساني اخبار سينماي ايران، پس از شنيدن اين خبر در تماس با تهمينه ميلاني، كارگردان فيلم، صحت و سقم آن را جويا شد. ميلاني از موضوع اظهار بي*اطلاعي كرد و گفت كه ماجرا را پيگيري خواهد كرد.

خوشبختانه پس از انتشار حرف*هاي ميلاني در سايت سينماي ما، مشاور رسانه*اي فيلم در يكي از خبرگزاري*ها اين شايعه را تكذيب كرد. لازم به توضيح است كه برخلاف چيزي كه در خبر «ايران*نيوز» به چشم مي*خورد، سينماي ما خبري در مورد توقيف «تسويه*حساب» منتشر نكرده و فقط حقيقتِ يك شايعه*ي مطرح*شده در محافل سينمايي را از طريق سازنده*اش پيگيري كرده است.

متن خبر ايران*نيوز از اين قرار است:«مشاوررسانه ای این فیلم با بيان اينكه٬ خبری که سایت سینمای ما درباره توقیف فیلم تسویه حساب، منتشر کرده به شدت تکذیب می شود گفت: اين فيلم عيد فطر به اكران عمومي درخواهد آمد. محمدتاجیک افزود: این فیلم هم اکنون مراحل مختلف گرفتن پروانه نمایش را طی می کند و تا آنجایی که اطلاع دارم این فیلم مشکلی برای نمایش ندارد و پس از گرفتن پروانه نمایش در عید فطر نمایش داده می شود.

مهناز افشار، لادن مستوفي، شهره لرستاني، السا فيروزآذر، بهاره افشاري، محمدرضا شريفي*نيا، رضا عطاران، اكبرعبدي و سياوش طهورث در اين فيلم ايفاي نقش كرده*اند. محمد نيك بين تهيه*كننده، عليرضا زرين دست فيلمبردار، اسحاق خانزادي صدابردار و ناصر چشم*آذر ساخت موسيقي فيلم تسويه حساب را بر عهده داشته*اند.»

حال شنیده می شود که « تسویه حساب » جدیدترین ساخته ی تهمینه میلانی نیز توقیف شده است . تهمینه میلانی پس از شنیدن خبر توقیف « تسویه حساب » به خبرنگار سينماي ما گفت : « من خبری از توقیف تسویه حساب ندارم و فکر می کنم فیلم من تاکنون توسط وزارت ارشاد باز بینی نشده است زیرا قبل از بازبینی فیلم احتمالا ً صاحب فیلم را هم در جریان می گذارند . البته امکان دارد که فیلم بدون اطلاع دادن به من بازبینی شده است .

اگر تسویه حساب را توقیف کردند پس چرا به من که صاحب اصلی فیلم هستم خبری نمی دهند . من موضوع توقیف تسویه حساب را پیگری می کنم ».
    «تسویه حساب » پس از فیلم پر فروش « آتش بس » جدیدترین ساخته ی تهمینه میلانی است .

« تسویه حساب » نقدی اجتماعی است در مورد آسیب*های اجتماعی، به ویژه در میان زنان و علل بزهكاری آنها. طبق اعلام دست*اندركاران این فیلم، «تسویه حساب» می*تواند به ویژه برای زنانی كه ساده*ترین راه برای امرار معاش انتخاب كنند، بسیار آموزنده باشد و به آنها آینده*ی سیاهی كه در انتظارشان است، را نشان می*دهد. مهناز افشار، لادن مستوفی، شهره لرستانی،*السا فیروز*آذر، بهاره افشاری، اكبر عبدی، سیاوش تهمورث، رضا عطاران و حامد بهداد از جمله بازیگران جدیدترین ساخته ی تهمینه میلانی هستند .

دیگر عوامل فیلم عبارتند از : نویسنده : تهمینه میلانی ٬ تهیه کننده: محمد نیک بین ٬ مدیر فیلمبرداری: علیرضا زرین دست ٬ موسیقی: ناصر چشم*آذر ٬ تدوین: مستانه مهاجر ٬ طراح صحنه و لباس: كیوان مقدم ٬ صدا بردار: اسحاق خانزادی ٬طراح گریم: جلال معیریان ٬ عكاس:*عبدالله عبدی نسبت

iran
  • Parinaz_M
    Senior Member
    • Mar 2003
    • 19964

benazar filme jalebi miyad

God made Coke,
    God made Pepsi,
    God made Persian girls so DAMN SEXY!!!

~Zende Bad Iran Va Irani~

Comment

Working...