Afshin Is The Killer

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rasputin
    Senior Member
    • Jan 2005
    • 63906

Afshin Is The Killer

افشين براي رسيدن به زن مورد علاقه اش شوهر او را كشت

مردي كه در پي عشق دوران نوجواني پس از گذشت سال ها شوهر زن مورد علاقه اش را از پاي درآورده بود صبح امروز در زندان اصفهان پاي چوبه دار مي رود.حكم اين جوان 29 ساله كه افشين نام دارد پس از تاييد از سوي قضات شعبه 27 ديوان عالي كشور به اجرا درمي آيد و همدست 25 ساله او به نام نيره نيز به اتهام معاونت در قتل شوهرش بايد 15 سال در زندان بماند.

اين جنايت دي ماه سال 83 به وقوع پيوست و ماموران پليس اصفهان پس از آنكه از طريق تماس همسايگان زوج جوان به آپارتمان آنها رفتند خود را در برابر جنازه مردي ديدند كه در كنار اسباب و اثاثيه به هم ريخته منزلش رها شده بود. پس از آنكه جنازه مقتول به نام حميدرضا به پزشكي قانوني انتقال يافت كارآگاهان به بازجويي از همسايه هاي مقتول پرداختند و متوجه شدند همه آنها در پي شنيدن صداي داد و فرياد حميدرضا و همسرش سراسيمه از خانه هاي خود خارج شده و در مقابل منزل اين زوج تجمع كرده و ماجرا را به پليس نيز اطلاع داده بودند.در پي اين اظهارات نيره - همسر مقتول - تحت بازجويي قرار گرفت.

او كه انتظار نداشت نقشه اش براي از ميان برداشتن حميدرضا به اين زودي برملا شود چاره يي جز اعتراف پيش روي خود نديد و ماجرا را اين گونه شرح داد؛ من از سال ها قبل و زماني كه دختري نوجوان بودم به پسري به نام افشين علاقه داشتم و ما مي خواستيم با هم ازدواج كنيم اما زندگي مشترك براي ما آرزويي محال بود چرا كه خانواده من به اين وصلت رضايت ندادند و مرا به اجبار به عقد مردي ديگر درآوردند. شوهرم را اصلاً دوست نداشتم و نمي توانستم بودن در كنار وي را تحمل كنم به همين خاطر زندگي ما خيلي زود به تشنج كشيده شد و سرانجام پس از كشمكش هاي بسيار از هم جدا شديم.

پس از طلاق افشين دوباره به خواستگاري ام آمد ما هر دو اميدوار بوديم اين بار بتوانيم پاي سفره عقد بنشينيم اما مخالفت هاي خانواده من و افشين بار ديگر نااميدمان كرد. در همين ايام بود كه حميدرضا پيشنهاد ازدواج با مرا با خانواده ام در ميان گذاشت و آنها برخلاف ميل باطني ام با اين تقاضا موافقت كردند و به اين ترتيب زندگي مشترك و سراسر مشكل ما آغاز شد.

من در همه زمينه ها با همسرم اختلاف نظر داشتم و هميشه در اين انديشه بودم كه به هر شكل ممكن از وي انتقام بگيرم. در اين روزها من و افشين همچنان با هم در ارتباط بوديم و من توان فراموش كردن عشق دوران نوجواني ام را نداشتم تا اينكه چند بار براي انتقام گيري از شوهرم، از افشين كمك خواستم و نقشه هايي نيز طراحي كرديم ولي هيچ كدام عملي نشد تا اينكه شب حادثه در غذاي حميدرضا سم ريختم. ساعت 10 شب هنگامي كه او از سر كار به خانه بازگشت و مشغول خوردن شام شد، احساس سرگيجه كرد و به زمين خورد و دقايقي بعد جان باخت. من كه دستپاچه شده بودم خانه را به هم ريختم تا مرگ شوهرم را ناشي از تهاجم سارقان جلوه دهم ولي همسايه ها كه صداي داد و فرياد ما را شنيده بودند راه فرار را بر من بستند.

هر چند زن 25 ساله اتهام كشتن شوهرش را گردن گرفت و اعلام كرد در اين قتل همدستي نداشته اما كارآگاهان احتمال مي دادند افشين نيز در اين قتل بي نقش نبوده است به همين خاطر درصدد برآمدند تا اين جوان را بازداشت كنند. در حالي كه پليس سرگرم تحقيق براي رديابي اين مظنون بود متخصصان پزشكي قانوني در نظريه اوليه خود اعلام كردند مرگ حميدرضا در پي مصرف سم يك سناريوي ساختگي است و اين مرد بر اثر فشار به عناصر حياتي گردن خفه شده است.

اين نظريه احتمال دخالت داشتن افشين در قتل را پررنگ تر كرد و سرانجام مرد جوان 9 روز پس از انجام نخستين بازجويي از زن مورد علاقه اش، بازداشت و به پليس آگاهي منتقل شد اما در برابر اتهام قتل سرسختانه از خود دفاع و عنوان كرد كوچك ترين نقشي در اين سناريوي مرگبار نداشته است. انكارهاي افشين نتوانست رد پاهايش در كشتن حميدرضا را پاك كند و وي بالاخره زبان به بيان حقيقت گشود و گفت؛ من از سال ها قبل نيره را دوست داشتم و با وي در ارتباط بودم.

نيره كه از زندگي زناشويي اش ناراضي بود مرتب مشكلاتش را با من در ميان مي گذاشت و تبديل به سنگ صبور او شده بودم تا اينكه دو نفري نقشه قتل حميدرضا را طراحي كرديم.متهم به قتل افزود؛ شب جنايت پيش از آنكه حميدرضا به منزل بازگردد به خانه او رفتم و نيره مرا پشت يك كمد پنهان كرد. شوهر او ساعت 10 شب از راه رسيد و پاي سفره شام نشست. در اين لحظه به سويش حمله ور شدم اما او در برابرم مقاومت كرد و درگيري بين ما بالا گرفت و سر و صداي زيادي ايجاد شد. سرانجام با كمك نيره اين مرد را خفه كرديم و اسباب و اثاثيه خانه را به هم ريختيم و من پيش از آنكه همسايه ها متوجه حضورم در آن آپارتمان شوند، گريختم.

با وجود اينكه پيش از اعترافات افشين، زن 25 ساله يك بار داوطلبانه قتل را گردن گرفته و پس از آن نيز مرد مورد علاقه اش مسووليت مرگ حميدرضا را متوجه خود دانسته بود اما با پيشرفت تحقيقات اين دو منكر قتل شدند و هر يك انگشت اتهام را به سوي ديگري نشانه گرفت تا اينكه پس از طي مراحل قانوني متهمان در شعبه 17 دادگاه كيفري استان اصفهان به رياست قاضي هاشم رضايي تحت محاكمه قرار گرفتند و هيات قضات در پايان محاكمه افشين را مباشر قتل و مستحق قصاص دانستند و براي همدست وي مجازات 15 سال زندان و 99 ضربه شلاق در نظر گرفتند ولي زن و مرد جوان با افزودن يك لايحه اعتراضي به پرونده خواستار تجديد نظر در راي شدند و اين بار مسووليت رسيدگي به پرونده به قضات شعبه 27 ديوان عالي كشور سپرده شد اما مرور وقايع، اعترافات و مستندات موجود منجر به تغيير در احكام صادره نشد و به اين ترتيب نام افشين در فهرست اعداميان قرار گرفت.

پرونده اين مرد صبح امروز در زندان مركزي اصفهان بسته خواهد شد و اين در حالي است كه پايگاه اطلاع رساني عبرت خبر داد همزمان با افشين مردي 70 ساله به نام «علي ن.» نيز به دار آويخته خواهد شد. علي سال 76 در پي اختلاف ملكي با يكي از هم محلي هايش به نام «علي ج.» وي را در روستاي ونك سميرم با شليك گلوله به قتل رساند و به تهران گريخت اما چهار ماه بعد دستگير و حكم قصاص وي در سال 83 صادر و تاييد شد و وي از آن زمان تاكنون در انتظار مجازات به سر مي برده است.

iran
Working...