Help Me,I Don't Want To Die

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rasputin
    Senior Member
    • Jan 2005
    • 63906

Help Me,I Don't Want To Die

به من فرصت زندگي بدهيد

محمد فدايي پسري كه از 17 سالگي به اتهام قتل عمد در زندان به سر مي برد و به خاطر قلابي بودن وكلاي مدافعش در جلسه محاكمه امكان دفاع از خودش را از دست داد، روز گذشته در حالي كه نامش در فهرست اعداميان گنجانده شده بود خواستار دريافت فرصت براي برگزاري مجدد جلسه محاكمه شد.

محمد متهم است روز اول ارديبهشت ماه سال 83 در جريان يك نزاع دسته جمعي مقابل يك باشگاه بيليارد جواني 21 ساله به نام سعيد را با ضرب چاقو به قتل رسانده بود. او ديروز طي گفت وگويي تلفني در حالي كه صدايش به شدت مي لرزيد درباره وقايع روز حادثه به خبرنگار ما گفت؛ «من هنگام درگيري اصلاً از ماجرا و علت دعوا خبر نداشتم همين كه از باشگاه بيليارد بيرون آمد، ديدم عده يي با هم گلاويز شده اند. از آن جمع فقط «الف» را كه از دوستانم بود، مي شناختم.

جلو رفتم تا او را از غائله بيرون بكشم و ميانجيگري كنم اما يكدفعه مقتول با چوب به من حمله كرد. من به حالت نيم خيز نشستم و دست چپم را سپر كردم تا ضربات به سرم نخورد. من ضربه يي به سعيد نزدم و فقط وقتي او كاپشن خودش را درآورد متوجه شدم خونريزي دارد. در اين لحظه «الف» با فرياد از ما خواست فرار كنيم. يك روز بعد در حالي كه اصلاً نمي دانستم سعيد مرده است و از اينكه او چطور مجروح شده نيز بي اطلاع بودم، تصميم گرفتم براي طرح شكايت به كلانتري بروم.

من در اين دعوا صدمه ديده بودم و به همين دليل نيز قصد داشتم شكايت كنم اما همين كه در كلانتري خودم را معرفي كردم اولياي دم مقتول مرا احاطه كردند و سپس دستگير شدم. تازه آن زمان بود كه فهميدم سعيد جان باخته است.»محمد درباره نحوه رسيدگي به پرونده اش نيز توضيح داد؛«من ابتدا به قتل اعتراف نكردم چون اصلاً از موضوع خبر نداشتم اما «الف» عليه من شهادت داد و مرا قاتل خواند. سپس به خاطر فشارهايي كه در اداره آگاهي تحمل مي كردم، توضيحاتي دادم اما هيچ كدام از حرف هايم به معني پذيرفتن اتهام قتل نبود.

از طرفي هيچ شاهدي نديده كه من سعيد را با چاقو زده باشم. به هر حال پرونده به دادگاه رفت و پدرم برايم دو وكيل گرفت. آن دو وكيل هيچ دفاعي از من نكردند و به همين خاطر هم به قصاص محكوم شدم و بعداً معلوم شد وكلاي مدافعم قلابي بوده اند.»

محمد كه تاكنون دو بار نامش در فهرست مرگ قرار گرفته است در اين باره گفت؛ «روز 29 فروردين ماه سال گذشته اولين بار مرا پاي چوبه دار بردند. وحشت سراسر وجودم را گرفته بود. تمام بدنم مي لرزيد. اصلاً آن احساس قابل توصيف نيست. نمي دانم بايد چطور آن را توضيح دهم.

آن روز با افشاي قلابي بودن وكلايم حكم متوقف شد و مرا به زندان بازگرداندند. دوباره فرصت زندگي پيدا كرده بودم اما هنوز وحشت داشتم تا اينكه روز 4 ارديبهشت ماه امسال باز هم اسمم در فهرست اعداميان قرار گرفت و دوباره همان ترس به جانم افتاد. هرچند پس از توقف حكم اعدام در مرحله اول درخواست اعاده دادرسي داده بودم اما اين درخواست مورد موافقت قرار نگرفته و قرار شده بود مرا دوباره پاي چوبه دار ببرند اما باز هم نام من از ليست خارج شد. من واقعاً در اين قتل بي گناه هستم و اگر در دادگاه فرصت دفاع داشتم اين موضوع را ثابت مي كردم.

داشتن وكيل حق مسلم و قانوني من است و من از رئيس قوه قضائيه درخواست دارم حكم قصاص مرا متوقف كند تا من بتوانم در دادگاه و با برخورداري از حق دفاع محاكمه شوم.»

بنابر اين گزارش در حال حاضر نام محمد فدايي همچنان در فهرست اعداميان قرار دارد و اين در حالي است كه مجتمع قضايي بعثت طي حكمي يكي از وكلاي قلابي محمد را به جرم جعل عنوان و كلاهبرداري گناهكار شناخته و او را به پرداخت جرايم نقدي محكوم كرده است

iran
  • indian_blues
    Member
    • Aug 2006
    • 1893

come on sia ban weiwei u have just allowed him to post 21 spam posts
    “I want to feel passion, I want to feel pain. I want to weep at the sound of your name. Come make me laugh, come make me cry... just make me feel alive.”

If you wish to be loved, show more of your faults than your virtues. - Edward Bulwer-Lytton

Comment

Working...