Events/Havades

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rasputin
    Senior Member
    • Jan 2005
    • 63906

زني كه با همدستي همسرش با ادعاي استفاده از روشي فرادرماني براي علاج انواع بيماري‌ها از افراد ساده‌لوح كلاهبرداري كرده بود، مدعي شد كه از دو سالگي قدرت انرژي در وي وجود داشته است.

سرهنگ مجيد بزمون، فرمانده انتظامي كرج در تشريح اين پرونده به خبرنگار «حوادث» ايسنا، اظهار كرد: به دنبال گزارشات و اطلاعات مردمي مبني بر اين كه زني در كرج كه با دعانويسي و انرژي درماني از مردم كلاهبرداري مي‌كند، ماموران اطلاعات پليس كرج وارد عمل شده و منزل متهم را شناسايي كردند.

وي افزود: بدين ترتيب با شناسايي منزل متهم 37 ساله، ماموران پليس پي بردند كه وي با همدستي شوهرش و طرح ادعاي دست يافتن به روشي فرادرماني از طريق ماساژ قادر به درمان بيماراني است كه به بيماريهاي لاعلاج مبتلاء شده‌اند، به طوري كه طي روز‌هاي يكشنبه و سه‌شنبه هر هفته منزلش كه در يك منطقه ويلايي بود، مملو از مراجعات مردمي بوده و بدين ترتيب زن كلاهبردار با ارائه انواع دعاهاي عربي و دادن مهره مار يا نعل اسب و يا پمادهاي ساخته شده به ظاهر براي درمان مراجعان اقدام مي‌كرد.

سرهنگ بزمون همچنين به ايسنا گفت: در ادامه تحقيقات پليسي در خصوص اين زن نيز مشخص شد كه وي تنها داراي مدرك سيكل بوده و هيچ گونه مدرك معتبري از دانشگاههاي علوم پزشكي و يا وزارت بهداشت نداشته و اقداماتش تنها در جهت كلاهبرداري از مردم است.

بدين ترتيب ماموران اطلاعات پليس شهرستان كرج با اخذ دستور قضايي وارد محل كار متهم شده و با دستگيري اين زن 37 ساله، مقاديري لوازم دعانويسي، مهره سفيد، نعل اسب، مهر باطل كردن دعا، مهر دور كردن جن، تعدادي طلسم، (لوح علي) و دفترچه‌اي كه در آن اسامي بيماران با تعيين وقت قبلي درج شده بود، به همراه تعدادي عكس‌هاي راديولوژي مراجعان به دست آمد.

به گزارش ايسنا سرهنگ بزمون اذعان كرد: در بازجويي‌هاي اوليه، متهم مدعي شد كه از دو سالگي قدرت انرژي درماني در وي وجود داشته و از آنجا كه اين انرژي مي‌بايست در جهت درست هدايت مي‌شده است، اقدام به درمان تعدادي از بيماران لاعلاج كرده است.

فرمانده انتظامي كرج ادامه داد: متهم در ادامه اظهاراتش به ماموران مدعي شد كه با ماليدن پمادي مخصوص از گردن تا نوك پاي بيماران و انتقال نيروي لازم از روي بدن، بيماران را ماساژ درماني مي‌كرده و براي اقداماتش بين 10 تا 35 هزار تومان در هر جلسه ويزيت دريافت مي‌كرده است.

اين گزارش حاكيست، علاوه بر كشف انواع ادعيه از محل كار متهم، يكي از اقدامات اين زن 37 ساله، بريدن قسمتي از اندام سگ و گربه براي دور كردن جن بوده است كه در جريان ادامه بازجويي‌هاي پليسي، وي به اين اقدام خود اعتراف كرد اما مدعي شد: اقدامات او بر اساس الهامات قلبي بوده است.

بر اساس اين گزارش در حال حاضر اين متهم به اتهام دخالت در امور پزشكي، كلاهبرداري با استفاده از ادعاهاي دروغين در اختيار ماموران پليس آگاهي كرج است و تحقيقات در اين خصوص ادامه دارد.

iran

Comment

• Rasputin
      Senior Member
      • Jan 2005
      • 63906

سركلانتر يكم فرماندهي انتظامي تهران بزرگ صبح امروز پس از اجراي طرح پاكسازي محدوده كوهستاني دربند اظهار كرد: اولويت پليس در كوهستان برخورد با انواع ناهنجاري‌هاست.

سرهنگ نصيري نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» ايسنا، در خصوص نحوه اجراي طرح پاكسازي، گفت: طرح پاكسازي محدوده كوهستاني دربند توسط گروه ضربت سركلانتري، عوامل كلانتري‌هاي 122 «دربند»، 101 «تجريش» در حالي از ساعت 9 صبح يكم شهريور ماه آغاز شد كه اولويت پليس برخورد با ناهنجاري‌هاي اجتماعي است.

وي با بيان اين كه اين طرح در راستاي افزايش امنيت اجتماعي به اجرا در آمد، به ايسنا گفت: ناهنجاري‌هايي كه پليس با آن برخورد خواهد كرد: موارد متعددي شامل رعايت نكردن پوشش مناسب، ايجاد آلودگي صوتي، همراه داشتن حيوانات و مصرف مشروبات الكلي است.

سرهنگ نصيري نژاد با اشاره به اين كه پاكسازي منطقه با توجه به درخواست‌هاي مكرر مردمي در خصوص مزاحمت‌هاي اخلاقي در تماس با مركز نظارت همگاني ناجا (197) و مركز فوريت‌هاي پليسي (110) صورت گرفته است، افزود: در جريان اجراي اين طرح، پليس قصد دستگيري هنجارشكنان را نداشت، چراكه طرح بيشتر جنبه ارشاد و راهنمايي دارد.

وي با اشاره به وجود هشت كلانتري 101 «تجريش»، 122 «دربند»، 123 «نياوران»، 162 «فشم»، 163 «اوين» 164 «ازگل»، 165 «لواسانات» و 166 «لشگرك» در محدوده سركلانتري يكم، اضافه كرد: روزانه بين 15 تا 180 تماس با مركز فوريت‌هاي پليسي «110» برقرار مي‌شود كه مربوط به حوزه استحفاظي اين سركلانتري است، از اين رو بازخورد عملياتي شدن اين تماس‌ها را از 197 دريافت مي‌كنيم.

سركلانتر يكم فرماندهي انتظامي تهران بزرگ در خصوص تأمين امنيت در روزهاي تعطيل در كوهستان به خبرنگار ايسنا، گفت: تماس‌هاي زيادي از سوي مردم گرفته نمي‌شود و وضعيت امنيت كوهستان با توجه به حضور پليس كوهستان مشكل خاصي ندارد.

iran

Comment

• Rasputin
        Senior Member
        • Jan 2005
        • 63906

وزارت حوادث غيرمترقبه روسيه اعلام كرد: بر اثر سقوط يك فروند هواپيماي مسافربري توپولف 154 متعلق به خطوط هوايي پولكوفسك، تمامي 171 مسافر و خدمه آن كشته شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در آسياي ميانه؛ اين هواپيما در ساعت 15:39 به وقت مسكو، مسير «آناپا- سن پترزبورگ» را طي مي‌كرد، كه پس از دادن علامت خطر از صفحه رادار خارج شد و لحظاتي بعد در 45 كيلومتري شمال دونتسك منهدم شد.

تاكنون اجساد بيش از 50 تن از جانباختگان اين حادثه جمع‌آوري شده است.

كارشناسان روسيه، بدي شرايط آب و هوا را علت سقوط اين هواپيما اعلام كردند.

گفتني است، آخرين سانحه هوايي در روسيه، 9 جولاي سال جاري رخ داده بود كه در آن هواپيماي مسافربري ايرباس-310 به هنگام فرود در ايركوتسك از باند فرود خارج شد و در اثر برخورد به ساختمان فرودگاه آتش گرفت و 124 كشته برجاي گذاشت.

در 24 اوت 2004 نيز در روسيه، تروريست‌ها بطور همزمان دو هواپيماي مسافربري را منفجر كردند كه بر اثر آن، هواپيماي توپولوف 154 از شركت هواپيمايي سيبير و توپولوف-134 متعلق به كمپاني هواپيمايي ولگا آو منهدم شدند و 90 تن از سرنشينان آن كشته شدند.

در دوم جولاي 2002 نيز در نتيجه برخورد هواپيماي مسافربري توپولوف-154 از شركت هواپيمايي باشقيري بر فراز درياچه بودن در آلمان با هواپيماي باري بوئينگ-757 ، 71 تن از جمله 48 كودك كشته شدند.

همچنين در چهارم اكتبر سال 2001 ميلادي هم هواپيماي توپولوف-154 متعلق به هواپيمايي سيبري كه از تل آويو به نواسيبيرسك پرواز مي‌كرد، توسط موشك سي-200 نيروهاي ضد هوايي اوكراين منهدم شد و در نتيجه آن 78 نفر مسافر آن كشته شدند.

iran

Comment

• Rasputin
          Senior Member
          • Jan 2005
          • 63906

چهار مقني در پي نقص فني بالابر در اعماق چاه در حال حفر محبوس شدند.

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، حدود ساعت 8:45 روز گذشته شخصي با سازمان آتش نشاني تماس گرفته و اعلام كرد: 4 تن از كارگران چاهكن حين انجام عمليات حفاري در چاهي واقع در خيابان سازمان آب گرفتار شدند.

با اعلام وقوع اين حادثه، بلافاصله امدادگران نجات 10 سازمان آتش نشاني جهت انجام عمليات امدادي به منطقه مورد نظر اعزام شدند.

در اين ميان ماموران آتش نشاني به محض حضور در محل حادثه مشاهده كردند، چهار مقني حين بالا آمدن از چاه در حال حفر، در پي نقص فني بالابر، گرفتار شده‌اند و اين در حالي بود كه يكي از كارگران از ناحيه كمر دچار مصدوميت شده بود.

در اين حال امدادگران بلافاصله وارد عمل شده و با اقدامات فني موفق به خارج كردن كارگران شدند.

iran

Comment

• Rasputin
            Senior Member
            • Jan 2005
            • 63906

پرونده‌ي مردي كه متهم است براي گرفتن ده هزار تومان، دوستش را به قتل رسانده در دادسراي جنايي تهران در حال رسيدگي است.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در تاريخ 9 بهمن ماه سال گذشته وقوع يك فقره قتل به ماموران كلانتري تهرانپارس اطلاع داده ‌شد كه پس از حضور ماموران و بازپرس ويژه‌ي قتل، جسد رحمت‌الله 64 ساله كه با اصابت ضربات چكش به قتل رسيده بود كشف ‌و اين پرونده جهت رسيدگي به شعبه‌ي چهارم بازپرسي ارجاع ‌شد.

در پي تحقيقات انجام شده در منزل ذبيح‌الله يكي از دوستان مقتول، اموال مسروقه از جمله تلفن همراه و تلفن ثابت كشف شد و پس از آن ذبيح‌الله به ارتكاب قتل اعتراف و عنوان ‌كرد كه به خاطر اعتياد از رحمت‌الله پول ‌مي‌گرفته است و روز حادثه براي گرفتن ده هزار تومان به منزل او رفته اما چون رحمت‌الله عصباني شده و نسبت به او فحاشي كرده، با چكش چند ضربه به پشت سر او كوبيده است.

با توجه به اقارير صريح متهم به قتل در اين پرونده، قرار مجرميت وي در شعبه‌ي چهارم بازپرسي صادر و پرونده جهت صدور كيفرخواست به شعبه‌ي اظهارنظر ارجاع شد.

iran

Comment

• Rasputin
              Senior Member
              • Jan 2005
              • 63906

قضات شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران حكم قصاص صاحب‌خانه‌يي را كه متهم است مستاجرش را به قتل رسانده، صادر كردند.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در بهمن‌ماه سال گذشته وقوع يك فقره قتل به كلانتري اسلامشهر اطلاع داده ‌شد، پس از حضور ماموران انتظامي و بازپرس ويژه‌ي قتل جسد زني به نام ربابه در منزلش كشف ‌شد، همسايه‌ها متهم را فردي به نام بهرام كه صاحب‌خانه‌ي ربابه بود معرفي ‌كردند. در پي شهادت همسايه‌ها بهرام دستگير و به اتهام قتل اعتراف كرد.

متهم به قتل در جلسه‌ي دادگاه به ارتكاب قتل اعتراف و عنوان ‌كرد: چندين بار به منزل ربابه رفتم و از او خواستم منزل را تخليه كند اما او امتناع كرد. روز حادثه به منزل او رفتم و از او خواستم منزل را تخليه كند اما او با عصبانيت جواب مرا داد. براي همين عصباني شدم و از منزل خارج و چاقويي تهيه كردم، مجددا به منزل ربابه آمدم در را شكستم و وارد شدم. ربابه به داخل تراس فرار كرد و من با ضربات چاقو او را به قتل رساندم.

در جلسه‌ي دادگاه دوست ربابه كه در زمان ارتكاب قتل در منزل او بوده به ارتكاب قتل از سوي بهرام شهادت داد.

قضات شعبه‌ي 71 براي متهم به قتل در اين پرونده حكم قصاص صادر كردند اما وكيل مدافع متهم اعلام كرد كه موكلش دچار جنون ادواري است و بايد گزارش پزشكي قانوني قانوني اخذ شود.

قضات شعبه‌ي 71 پس از اخذ نظريه‌ي پزشكي قانوني مبتني بر رد ابتلا به جنون ادواري، صاحب‌خانه متهم به قتل را به قصاص نفس محكوم كردند.

iran

Comment

• Rasputin
                Senior Member
                • Jan 2005
                • 63906

افرادي كه در پوشش لباس نظامي اقدام به اخاذي و سرقت خودرو زن جواني كرده بودند، دستگير شدند.

به گزارش خبرنگار«حوادث» ايسنا، سرهنگ سرهنگ سلطاني، معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي تهران بزرگ در توضيح نحوه شناسايي متهمان، گفت: مقارن بيست و هفتم مرداد ماه سال جاري، زن جواني با مراجعه به كلانتري 122«دربند» سرقت خودرو «پرادو»‌اش را توسط سه اخاذ به ماموران اعلام كرد.

اين زن در تشريح حادثه به ماموران گفت: با خودرو خود در حال تردد در اتوبان «صدر» بودم كه متوجه شدم، يك دستگاه خودرو تويوتا در حال تعقيب من است. وقتي وارد خيابان شريعتي شدم به من نزديك شد و يكي از سه سرنشين آن كه لباس نظامي به تن داشت، دستور ايست داد.

شاكي افزود: بدين ترتيب من نيز در كنار خيابان متوقف شده و مردي كه خود را مامور معرفي مي‌كرد، مدعي شد كه خودرو تخلف راهنمايي داشته و بايد با انتقال به پاركينگ متوقف شود.

اين زن در ادامه اظهاراتش، گفت: من نيز از آنها كه سه نفر بودند، تبعيت كرده و به همراه آنها به پاركينگي در دربند رفتم و وقتي متصدي پاركينگ در حال آماده كردن قبض توقيف بود، آنها خواستند تا از قبض عادي استفاده كند و نيازي به قبض توقيف نيست.

سرهنگ سلطاني اذعان كرد: بنا بر اظهارات مالباخته، مأمورنماها به راننده پرادو گفته بودند كه فردا با وي تماس مي‌گيرند تا اسناد و مدارك لازم را بياورد. اين در حالي بود كه زن جوان پس از مراجعه به منزل نسبت به موضوع مشكوك شده و پس از مراجعه به پاركينگ متوجه ترخيص خودرو شده بود.

بدين ترتيب با مراجعه شاكي به كلانتري 122 «دربند» و تشكيل پرونده در پايگاه يكم پليس آگاهي، تحقيقات جهت شناسايي اخاذان آغاز شد.

معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي تهران افزود: با اطلاعاتي كه شاكي در اختيار پليس قرار داد، سرانجام پس از دو روز، دو تن از متهمان به هويت «مجيد» 36 ساله و «مصطفي» 50 ساله شناسايي و دستگير شدند و در حالي كه ابتدا منكر ارتكاب جرم مي‌شدند، پس از مواجهه با شاكي و مستندات پليسي حاضر به گفتن واقعيت شدند.

به گفته سرهنگ سلطاني، با دستور مقام قضايي، منزل متهمان در بومهن بازرسي و لباس نظامي كه متعلق به «مجيد» بود، كشف شد.

بنا بر اين گزارش تحقيقات جهت شناسايي متهم سوم ادامه دارد و بررسي‌ها نيز مشخص كرد: سارقان پس از سرقت خودرو و نصب پلاك جعلي بر روي آن در حال تردد از بومهن به تهران بوده‌اند كه با مظنون شدن پليس بومهن، خودرو تا زمان ارائه مدارك آن توقيف شده بود.

معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي تهران افزود: متهمان جهت تحقيقات بيشتر به پليس آگاهي تهران بزرگ منتقل شدند و خودرو نيز با سير مراحل قانوني به مالك آن مسترد خواهد شد.

iran

Comment

• Rasputin
                  Senior Member
                  • Jan 2005
                  • 63906

پيش‌بيني مي‌شود، توفان حاره‌اي دبي (Debby) كه در شرق اقيانوس اطلس شكل گرفته، طي روزهاي آتي با سرعت بالاي خود تبديل به توفان مخربي شود.

به گزارش گروه «حوادث» ايسنا، خبرگزاري آسوشيتدپرس گزارش داد: در حال حاضر اين توفان شديد در منطقه Cape Verde واقع در 350 مايلي سواحل آفريقا قرار داشته و گفته مي‌شود كه طي روزهاي آتي شدت بيشتري خواهد يافت.

مركز ملي تندبادهاي آمريكا پيش‌بيني كرده است كه اين توفان تا 24 ساعت آينده تبديل به توفان شديدي خواهد شد.

كارشناسان پيش‌بيني وضعيت جوي از آن بيم دارند كه اين توفان به سمت نواحي مسكوني و ساحلي اقيانوس اطلس ادامه مسير دهد.

اين توفان، چهارمين توفان حاره‌اي اقيانوس اطلس در سال 2006 ميلادي لقب گرفته است.

iran

Comment

• Rasputin
                    Senior Member
                    • Jan 2005
                    • 63906

امير عباس سهراب بيگ , رئيس كل دادگستري استان گيلان به تشريح جزئيات جنايات قاتل 28 ساله پرداخت.

وي در ابتدا با تكذيب اخبار برخي نشريات در خصوص اعتراف جاني خطرناك به 14 فقره قتل يا بيشتر ، گفت: بهزاد تاكنون به شش فقره قتل( قتل سه زن و دختر جوان و دو مرد و يك پسر نوجوان) اعتراف كرده است كه اجساد شش قرباني اش پيدا شده است.

سهراب بيگ در خصوص نحوه جنايات خون آشام بندر انزلي گفت: قاتل كه فردي قوي‌هيكل و ورزشكار است تمامي قتل ‌هاي خود را بدون هيچ آلت كشنده‌اي و فقط با زدن ضربه دست به گيجگاه و خفه نمودن قرباني خود انجام مي‌داده است.

وي از سال 77 تاكنون كه مرتكب اين قتل‌ها شده بود چندين بار از سوي ماموران دستگير شده اما هر بار با ترفندي توانسته بود از دست ماموران رهايي پيدا كند.

دستگيري قاتل

رئيس كل دادگستري گيلان در ادامه درباره نحوه دستگيري بهزاد گفت: چندي قبل خانواده دختر 27 ساله‌اي به نام مهناز كه داراي مدرك ليسانس شيمي بود به ماموران انتظامي مراجعه كرده و اعلام مفقودي دخترشان را كردند.

با طرح اين شكايت تحقيقاتي در اين خصوص با دستور قضايي آغاز شد و با پيگيري لحظه به لحظه مقامات قضايي و انتظامي واعلام پدر دختر جوان مبني بر اينكه فردي به نام بهزاد با دخترش تماس گرفته و به وي قول استخدام در شهرك صنعتي را داده است مخفيگاه وي شناسايي و دستگير شد.

مرد جوان ابتدا منكر هر گونه ارتباطي با مهناز شد ولي پس از مدتي با تحقيقات فني و پليسي سرانجام لب به اعتراف گشود و اعلام كرد دو ماه قبل از حادثه مهناز را در شهر صنعتي انزلي ديدم و به بهانه اينكه مي‌توانم شغلي براي او پيدا كنم شماره تلفن‌ او را گرفتم بعد با او تماس گرفته و گفتم برايش كاري پيدا كردم.

وقتي به محل قرار آمد قصد داشتم او را مورد آزار و اذيت قرار دهم كه وي مقاومت كرد به همين خاطر چند مشت به گيجگاه وي كوبيدم وقتي بيهوش شد او را با طنابي خفه كرده و به گودالي انداختم. روي جسد را با خاك پوشاندم.

كارآگاهان با اين فرضيه كه بهزاد ممكن است قتل‌هاي ديگري مرتكب شده باشد وي را مورد بازجويي قرار دادند كه اين جاني خطرناك به پنج فقره قتل ديگر نيز اعتراف كرد.

قتل دختر 12 ساله

سهراب بيگ با اشاره به اعترافات بهزاد گفت: بهزاد در اعترافات خود به قتل دختر 12 ساله‌اي به نام محبوبه نيز اشاره كرد. در حالي كه آن دختر بچه در كنار رودخانه محل زندگي قاتل مشغول به ماهيگيري بود توسط آن دزديده شده بود. قاتل پس از اينكه او را مورد اذيت و آزار قرار داد اقدام به قتل او كرد و جسدش را در باغچه خانه خود دفن كرد.

اعتراف به سومين قتل

وي در ادامه درباره سومين قتل بهزاد گفت: اين قاتل درسال 81 نيز با وارد شدن به منزل زني 37 ساله بعد از زدن ضربه به گيجگاهش وي رابه قتل رساند و جسدش را در چاه همان منزل انداخته بود. هر چند جسد اين زن همان موقع پيدا شد اما از قاتل سرنخي بدست نيامد.

اعتراف به سه قتل ديگر

وي افزود: جاني خون آشام در سال 82 نيز به خاطر موضوع قمار و اختلاف مالي دو نفر را به قتل رساند و بعد از كشتن اين دو نفر به گونه‌اي صحنه سازي كرد كه موضوع خودكشي جلوه كند.

وي همچنين پسر 17 ساله‌اي به نام ميثم را نيز كه با مادرش اختلاف داشت به منظور انتقام گيري به قتل رساند و موضوع را نيز به صورت خودكشي جلوه داد. سهراب بيگ در پايان گفت: تحقيقات در رابطه با شش قتل بهزاد تكميل شده است و بزودي او محاكمه و مجازات مي شود.

جنايت هولناك بهزاد مردم منطقه را به شدت تحت تاثير قرار داده به طوري كه جمعي از خانواده‌ها جلوي دادگستري انزلي تجمع كرده و خواهان مجازات سريع قاتل شدند.

رياست دادگستري انزلي نيز با دعوت از مردم به آرامش قول داده كه مسئله با فوريت پيگيري شده و جنايتكار به زودي به سزاي عمل خود برسد.

همچنين گروهي از اهالي منطقه با شناسايي محل زندگي قاتل 28 ساله به آنجا حمله ور شده و با تخريب خانه وي نفرت خود را از اين فرد جاني نشان دادند.

iran

Comment

• Rasputin
                      Senior Member
                      • Jan 2005
                      • 63906

عامل قتل مادر و دختر در غرب تهران روز گذشته بار ديگر در شعبه هفتم بازپرسي دادسراي جنايي تهران مقابل بازپرس ويزه قتل قرار گرفت و با صراحت به قتل دختر و زن عموي خود اعتراف کرد.

با صدور دستور قضايي و انتقال وي به پليس آگاهي ، اين فرصت براي خبرنگار ما فراهم شد تا با او به گفتگو بنشيند.

هنوز چند روز از زمان قتل دلخراش مادر و دختري در منزل مسکوني شان در غرب تهران نمي گذرد. متهم ، جوان 18 ساله اي با 130 کيلو وزن است که اکنون تمام لحظات اين جنايت را به خاطر مي آورد و مدام جمله «اشتباه کردم» ورد زبان اوست اما پشيماني او اکنون سودي ندارد و به فاصله کمي از محلي که او ايستاده ، يعني در بهشت زهرا (س) يک مادر و دختر که قرباني سرقت مرگبار شده اند ، زير خروارها خاک خفته اند. براستي چرا اين حادثه اتفاق افتاد ، شايد پاسخ به اين پرسش را در گفتگوي خبرنگار ما با متهم بيابيد.

اسم؟

بابک هستم و 18 سال دارم.

چند سابقه کيفري داري؟

سابقه ندارم ، براي اولين بار دستگير شدم.

به چه اتهامي؟

قتل دختر و زن عمويم.

چه شغلي داري؟

مدتي بيکار بودم اما قبلا در موتورسازي ، صافکاري و کفاشي کار کرده ام.

ميزان تحصيلات؟

سوم راهنمايي.

چه شد که تصميم به قتل گرفتي؟

خودم هم نمي دانم ، همه چيز به صورت اتفاقي روي داد مي خواستم به مسافرت بروم ، پول نداشتم با خودم گفتم مثل هميشه سراغ دختر عمويم مي روم و از او پول مي گيرم ، هر وقت به پول نياز داشتم ، از او پول مي گرفتم و بعد مادرم قرض مرا به او پرداخت مي کرد. يادم مي آيد ساعت حوالي 12:30 ظهر بود که به در خانه شان در جنت آباد رفتم.

وقتي در زدم ، زهرا در را باز کرد. وارد خانه که شدم ، از او پول خواستم اما مخالفت کرد. در يک لحظه عصباني شدم و آب خواستم و چون او توجهي نکرد ، به سمت آشپزخانه رفتم و با ديدن چاقويي که روي کابينت قرار داشت ، آن را برداشتم و زير گلوي زهرا قرار دادم او تا سرش را برگرداند ، گردنش بريده شد.

بعد چه کردي؟

بشدت ترسيدم. مي خواستم فرار کنم که صداي زنگ خانه را شنيدم. بسرعت در اتاق خواب و پشت در پنهان شدم. وقتي کليد در قفل در چرخيد ، متوجه شدم زن عمويم است که وارد خانه شده است او وقتي جسد دخترش راديد ، بدون آن که به وي فرصت کاري را بدهم ، از پشت سر به او نزديک شدم و او را نيز به قتل رساندم.

چرا دست او را بريدي؟

مي خواستم النگوهايش را سرقت کنم ، حقيقت اين است که هميشه با مشاهده النگوهاي زن عمويم شهناز وسوسه مي شدم تا آنها را به چنگ آورم ، پس از اين که او را به قتل رساندم ، چون النگوهايش از دستش خارج نمي شد ، من هم دستش را بريدم.

چه تعداد النگو را سرقت کردي؟

17 عدد النگو بود که آن را به مبلغ 600 هزار تومان فروختم.

چه چيزهايي سرقت کردي؟

يک گردنبند ، يک پابند ، 3 عدد زنجير ، 2 موبايل و 17 عدد النگو.

موقع جنايت ها ، چه احساسي داشتي؟

خيلي گنگ بودم ، نمي دانستم چه مي کنم ، مي خواستم هر چه زودتر فرار کنم.

اموال مسروقه را چه کردي؟

وقتي به خانه رسيدم ، آنها را مخفي کردم.

به کسي چيزي نگفتي؟

نه.

چگونه فهميدي زن و دختر عمويت کشته شده اند؟

از طريق روزنامه.

بعد چه کردي؟

کار خاصي انجام ندادم. با 2 نفر از بستگانم اموال مسروقه را فروختم و بعد در مجلس ختم زن عمو و دخترش شرکت کردم.

در مجلس ختم چه احساسي داشتي؟

از خودم بدم مي آمد و گريه مي کردم.

گريه براي چه کسي؟

براي آنها که کشته بودم.

يعني دچار عذاب وجدان شده بودي؟

بله.

چرا خودت را معرفي نکردي؟

(سکوت)

جواب نمي دهي؟

مي ترسيدم.

والدينت با هم زندگي مي کنند؟

خير ، از هم جدا شده اند ، 4 سال پيش پدر و مادرم از هم جدا شدند.

چند روز پس از جنايت دستگير شدي؟

5 روز.

تصور مي کردي پليس تو را شناسايي و دستگير کند؟

خير ، چون ردپايي باقي نگذاشته بودم و هيچ کس مرا هنگام خروج از محل جنايت نديده بود.

اکنون به چه نتيجه اي رسيده اي؟

پشيمان هستم و شرمسار.

اگر جاي قاضي بودي ، براي خودت چه حکمي صادر مي کردي؟

نمي دانم فقط پشيمانم.

چرا الان که دستگير شده اي ، پشيماني؟

حرفي براي گفتن ندارم...

iran

Comment

• Rasputin
                        Senior Member
                        • Jan 2005
                        • 63906

صدام ديكتاتور سابق عراق امروز در جلسه ديوان عالي اين كشور كه براي بررسي دخالت وي و همدستانش در قتل عام كردها در عمليات انفال برگزار شد، در دفاع از خود گفت: مي خواستيم نيروهاي ايراني و شورشيان كرد را از بين ببريم.

به نقل از خبرگزاري د پ آ آلمان وي گفت: در دهه 1980 ارتش عراق در جستجوي نيروهاي نظامي ايراني و شورشيان كرد در شمال عراق بود. در آن دوران شورشيان كرد و نيروهاي نظامي ايران در كنار هم عليه عراق مي جنگيدند.

وي ادعا كرد:ارتش عراق با اجراي عمليات انفال در سال 1988 قصد داشت مناطق مرزي را از حضور نيروهاي ايراني پاكسازي كند.

در اين جلسه دادگاه يكي از شاهدان كرد تشريح كرد كه نظاميان عراق چه طور از سلاح‌هاي شيميايي براي كشتار كردهاي غيرنظامي استفاده مي كردند. در عمليات نظامي انفال بين 50 تا 100 هزار كرد به دست نيروهاي ارتش عراق قتل عام شدند.

iran

Comment

• Rasputin
                          Senior Member
                          • Jan 2005
                          • 63906

دکتر نورشرق ، وکيل حقوقي شرکت کيش اورينتال به عنوان طرف ايراني قرارداد با شرکت GSP رومانيايي و شرکاي اماراتي آن جزئيات تازه اي از ناکامي عوامل اين شرکت در دزديدن دومين دکل حفاري ايران به نام "اورايزون" را فاش کرد.

دکتر نورشرق گفت : داستاني که رسانه هاي غربي در اين زمينه با هماهنگي شرکت رومانيايي ساخته اند دروغ محض است و طراحي شرکت GSP براي دزديدن سکوهاي حفاري کاملا مغاير با قراردادها و حقوق معاهدات بين المللي است تا آنجا که حتي دکل سوم مرتبط با همين پروزه را که در محدوده آبهاي امنارات بوده ، دادگستري دوبي در پي شکايت کيش اورينتال از شرکت رومانيايي به خاطر نقض تعهدات توقيف کرده است.

وي افزود: شرکت GSP ابتدا دکل " فورتونا" را که مقام قضايي کيش راي به توقيف آن داده بود به نحو کاملا غير قانوني و شبيه عمليات دزدي دريايي از محدوده آبهاي ايران خارج کرد و علاوه بر آن اقدام به ربودن کارکنان ايراني پروژه مزبور شد.

دکتر نورشرق ادامه داد: در پي اين اقدام قاضي پرونده مربوطه در کيش با نامه اي رسمي به شرکت GSP اقدام آنها را غير قانوني و واجد پيگرد خوانده و خواستار برگشت دادن دکل فوق مي شود.

وي گفت: بعد از اين داستان و توجه به تحرکات شرکت فوق و سوابق موجود شرکت اورينتال کيش حکم توقيفي دکل دوم يعني "اورايزون" را هم از مقام قضايي گرفت.

سپس نيروي انتظامي براي ابلاغ حکم قضايي به نمايندگان شرکت GSP به سکوي مربوطه مراجعه کردند که نامبردگان ابتدا اجازه فرود هلي کوپتر را ندادند و سپس صورتجلسه ابلاغ حکم را امضا نکردند.

وکيل شرکت کيش اورينتال ادامه داد: ماموران انتظامي نيز بلافاصله صحنه را صورتجلسه و ترک کردند و لذا داستانپردازي رسانه هاي خارجي در اين زمينه و باصطلاح حمله نظامي با ناو جنگي و... اقدامي هماهنگ با حاميان شرکت مذکور براي پوشش گذاشتن بر دزدي آشکار شرکت GSP است.

نورشرق افزود: سوء نيت عوامل شرکت مذکور به دليل دزديدن يک دکل توقيفي و خروج آن از آبهاي ايران ، ندادن اجازه به هلي کوپتر نيروي انتظامي که براي ابلاغ حکم رفته بود و نهايتا امضا نکردن صورتجلسه محرز است.

وي يادآور شد که حتي در اين زمينه دادگاه دوبي با توجه به شکايت کيش اورينتال سومين سکو را که در آبهاي اين کشور است با پذيرش استنادات حقوقي مطرح شده صادر کرده است.

iran

Comment

• Rasputin
                            Senior Member
                            • Jan 2005
                            • 63906

پسر جواني كه در جنايتي هولناك دختر و زن عموي خود را به قتل رسانده بود صبح امروز از سوي بازپرس شعبه هفتم دادسراي جنايي تهران مورد بازجويي قرار گرفت.

حدود ساعت 22 و 45 دقيقه روز شنبه 21 مرداد ماه امسال، ولي‌الله حسيني بازپرس كشيك قتل در محل جنايت كه خانه‌اي در خيابان شاهين شمالي بود حضور يافت.

بازپرس جنايي پس از حضور در آنجا به سراغ اجساد رفت و با اجساد غرق در خون مادر و دختر جوانش روبه‌رو شد كه در اتاق‌ خوابي به‌هم‌ ريخته افتاده بودند.

در صحنه جنايت، مرد ميانسال درباره موضوع گفت: قربانيان همسر و دخترم هستند كه به قتل رسيده‌اند. من راننده تاكسي هستم و زماني كه پس از پايان روز كاري به خانه آمدم ابتدا متوجه مرگ آنها نشدم.

ساعت حدود 10 شب بود يكراست به آشپزخانه رفتم، يك ليوان چاي ريختم و سيگاري روشن كردم. بعد كه متوجه غيبت همسر و دخترم شدم آنها را صدا زدم اما جوابي ندادند.

در نتيجه به سراغ اتاق‌هاي خانه رفتم تا آنها را پيدا كنم. وقتي به اتاق‌ خواب دخترم وارد شدم، اجساد خون‌آلود زن 42 ساله و دختر 22 ساله‌ام را ديدم.

در ادامه تحقيقات ماموران پليس مشخص شد كه اين مادر و دختر شهناز و زهرا نام دارند و احتمالا قرباني انگيزه سرقت عامل يا عاملان جنايت شده‌اند. اين در حالي بود كه نشانه‌اي حاكي از آنكه قاتل يا قاتلان با استفاده از زور وارد خانه شده‌اند ديده نشد.

متخصصان پزشكي قانوني پس از معاينات اوليه اعلام كردند مقتولان با ضربات متعدد چاقو به گردن و پهلو به قتل رسيده‌اند و اين در حالي است كه آثار خفگي نيز روي بدن اجساد قابل مشاهده است، زمان قتل آنها نيز حدود ظهر بوده است.

با كشف جسد اين مادر و دختر كه در خانه‌شان به قتل رسيده بودند تحقيقات جنايي پليس تهران براي دستگيري قاتل يا قاتلان آغاز شد.

ماموران در آغاز تحقيقات پدر خانواده را به عنوان مظنون دستگير كردند اما با ادامه تحقيقات احتمال انجام قتل از سوي اين مرد كه راننده تاكسي است منتفي شد.

در ادامه پيگيري‌هاي پليس نيز مردي به نام ايرج كه قبلا خواستگار زهرا بوده است در بهشت‌زهرا زماني كه بر سر مزار او و مادرش رفته بود به عنوان مظنون دستگير شد.

همچنين يكي از دوستان زهرا به نام ثمانه نيز به عنوان مظنون تحت بازجويي قرار گرفت كه از هر دوي اين متهمان در تحقيقات و بازجويي‌ها رفع اتهام شد. اين در حالي بود كه تحقيقات پليس همزمان در موارد ديگر و بين بستگان مقتولان ادامه داشت.

سرانجام در روند تحقيقات ماموران متوجه شدند كه خانواده برادر مرد راننده از نظر اقتصادي و خانوادگي داراي وضع خوبي نيستند بنابراين تحقيقات خود را روي آنها متمركز كردند كه به دستگيري بابك پسر عموي دختر جوان منتهي شد.

متهم به قتل روز گذشته براي بازجويي به شعبه هفتم بازپرسي دادسراي جنايي تهران آورده شد. بابك با اعتراف به قتل زن و دختر عمويش در آخرين دفاعيات خود گفت: روز جنايت من به خانه عمويم رفتم تا از دخترعمويم بين 50 تا 100 هزار تومان پول قرض بگيرم، وقتي وارد خانه آنها شدم فهميدم او تنهاست و تازه از خواب بيدار شده است. او با لحن تمسخرآميز با من صحبت كرد و گفت كه پولي براي قرض دادن به من ندارد.

من وقتي پرسيدم مادرش كجاست گفت: به آرايشگاه رفته است. من هم كه از مدت‌ها قبل نقشه سرقت طلاهاي دخترعمويم را كشيده بودم خواستم با سرقت طلاهايش پولي كه لازم دارم را فراهم كنم اما او همچنان به مسخره كردن من ادامه داد، به همين دليل من دست او را گرفتم، وقتي به آشپزخانه بردمش يك چاقو برداشتم و او را در اتاق خودش كشتم و سرش را بريدم.

پس از آن پول و طلاهايش را از گاوصندوقشان سرقت كردم و قصد فرار از آنجا را داشتم كه زن‌عمويم به خانه آمد به همين خاطر مجبور به قتل او شدم. پس از بازجويي از متهم بازپرس پرونده از صدور قرار مجرميت متهم در روزهاي آينده خبر داد.

iran

Comment

• Rasputin
                              Senior Member
                              • Jan 2005
                              • 63906

جواني كه براي دفاع از دوست خود وارد نزاعي خونين شده بود ، يكشنبه گذشته هنگامي كه در مقابل قاضي قرار گرفت، گفت براي كمك به دوستم رفتم اما به يكباره مرتكب قتل شدم.

آغاز ماجراي خونين

عصر روز ۱۸ آبان ۸۱ با گزارش وقوع يك قتل در خيابان شوش مأموران در صحنه جنايت حاضر شده و در تحقيقات اوليه دريافتند در جريان درگيري بين دو جوان كه يكي راننده خودرو مسافركش و ديگري ميوه فروش سيار بوده است مرد ميوه فروش به نام علي در اثر ضربه چاقويي كه توسط مرد راننده به نام اكبر به ناحيه قلبش وارد آمده به قتل رسيده است.

در ادامه تحقيقات از شاهدان حادثه مشخص شد، اكبر كه در يك قصابي در تهران كار مي كرد ساعتي قبل از حادثه به طور اتفاقي براي سوار كردن مسافر به ميدان شوش آمده ولي هنگامي كه متوجه درگيري دوستش با چند نفر شده براي هواخواهي از دوستش وارد درگيري شده و با يك ضربه چاقو علي را به قتل رسانده و دو نفر ديگر را مجروح كرده است.

با دستور قاضي الهي زاده، تيمي از كارآگاهان دايره ۱۰ اداره آگاهي تهران مسئول رسيدگي به اين پرونده و دستگيري متهم كه در ورامين ساكن بود، شدند.

اما چهار سال تحقيق و بررسي براي شناسايي مخفيگاه متهم به قتل نتيجه خاصي نداشت تا اين كه، پليس جنايي تهران توانست با انجام كارهاي اطلاعاتي مخفيگاه متهم را در شرق تهران رديابي كند و متهم را كه تغيير قيافه داده بود دستگير و تحت بازجويي قرار دهد كه متهم از همان ابتدا به ارتكاب جنايت اعتراف كرد.

آنچه در دادگاه گذشت

متهم هفته گذشته در شعبه ۱۱۵۶ به رياست قاضي الهي زاده در حالي محاكمه شد كه اولياي دم درخواست قصاص نفس (اعدام) براي وي كردند.

سپس متهم به قتل ضمن قبول اتهام قتل عمدي گفت: قتل را قبول دارم و مرتكب جنايت شدم اما ضربه مرگبار را به عمد به مقتول نزدم.روز حادثه زماني كه دوستم را در درگيري ديدم براي كمك به طرفش رفتم اما وقتي سنگ به سرم خورد ديگر هيچ چيز نفهميدم و در آن شرايط فقط با چاقويي كه در دست داشتم ضربه مي زدم.

مي دانم چرا در تمام اين مدت جرات نكردم خودم را به پليس معرفي كنم اما تقاضاي بخشش دارم.بر پايه اين گزارش قاضي پرونده پس از دفاعيات وكيل متهم به قتل، ختم جلسه دادگاه را اعلام كرد و قرار است حكم را به زودي صادر كند.

iran

Comment

• Rasputin
                                Senior Member
                                • Jan 2005
                                • 63906

با گذشت چند ماه از دستگيري يک تبهکار که تاکنون به قتل 6 نفر در بندر انزلي و شهرهاي اطراف اعتراف کرده است ، مردم منطقه بي صبرانه در انتظار محاکمه و مجازات اين متهم که قاتل «خون آشام» لقب گرفته ، هستند.

چندي پيش خانواده دختر 27 ساله اي به نام مهناز با مراجعه به ماموران انتظامي در بندر انزلي ، با ارائه دادخواستي عنوان کردند فرزند آنها که ليسانس شيمي دارد ، به بهانه استخدام عازم منطقه صنعتي انزلي در حسن رود شده و به منزل مراجعه نکرده و تمام تلاشها براي يافتن او بي نتيجه مانده است.

به دنبال اين شکايت ، دستور قضايي لازم صادر شد و ماموران با بررسي تخصصي خود متوجه شدند مهناز (دختر گمشده) پس از تماس فردي به هويت بهزاد از منزل خارج شده است. با به دست آمدن اين سرنخ ، مخفيگاه بهزاد شناسايي و اين متهم که فردي قوي هيکل و ورزشکار است ، دستگير شد.

انکار و اعتراف

با تحقيق از بهزاد ، وي ابتدا عنوان کرد هيچ اطلاعي از مهناز ندارد اما در ادامه و پس از اظهارات ضد و نقيض ، سرانجام قفل سکوت را شکست و اعلام کرد: 2 ماه پيش وقتي مهناز را در شهر صنعتي بندر انزلي ديدم ، متوجه شدم او در جستجوي کار است بنابراين با معرفي خود به عنوان فردي که صاحبان شرکتها او را مي شناسند و من قادر هستم براحتي زمينه استخدام او را فراهم کنم ، شماره تلفن او را گرفتم و پس از 2 ماه در تماس با او، وي را به منطقه خلوت کشانده و هنگامي که قصد آزار و اذيت او را داشتم ، وي مقاومت کرد.

به همين دليل با ضربات مرگبار مشت ، او را بي هوش کردم و سپس جسدش را درون گودالي انداختم و روي جسد را با خاک پوشاندم. به دنبال اين اعتراف هولناک ، ماموران به محل مراجعه کردند و جسد به پزشکي قانوني منتقل شد.

اعتراف به 5 فقره قتل ديگر

با صدور دستور قضايي مبني بر ادامه تحقيق از متهم ، او در اختيار پليس آگاهي انزلي قرار گرفت. وي در مراحل بعد به 5 فقره قتل ديگر ، از جمله قتل دختر 12 ساله به نام محبوبه ، اعتراف کرد.

متهم در اعترافات خود گفت : با مشاهده محبوبه (دختر 12 ساله) که در حاشيه رودخانه مشغول ماهيگيري بود ، او را ربودم و پس از آن که وي را مورد آزار و اذيت قرار دادم ، او را به قتل رساندم و سپس جسدش را در انبار کاه پدربزرگم پنهان کردم و پس از 24 ساعت در چاهي که در محل جنايت قرار داشت ، انداختم. با اين اعترافات ، ماموران جسد محبوبه را نيز درون يک گوني کشف کردند.

سومين جنايت متهم

در سومين جنايت ، پرده از قتل زن 37 ساله اي برداشت که با مراجعه به سوابق او معلوم شد در سال 77 جسد زن 37ساله پيدا شده بود، اما هيچ سرنخي از قاتل وجود نداشت.

وي درباره قتل اين زن گفت : در سال 76 در يک کارگاه کار مي کردم و محل کارم نزديک خانه مقتول بود. يک روز با مشاهده او در حياط خانه ، از بالاي ديوار وارد خانه اش شدم و زماني که او در برابر خواسته من مقاومت کرد او را به قتل رساندم و جسدش را به چاه انداختم.

قتل هاي ديگر

بنابر اين گزارش ، پس از گذشت يک ماه از دستگيري متهم ، وي پرده از 3 جنايت ديگر برداشت و گفت : 2 نفر را بر اثر اختلاف مالي بر سر قمار به قتل رساندم و با صحنه سازي ، جنايت خود را خودکشي آنها جلوه دادم تا پليس در جستجوي من نباشد.

بهزاد عامل جنايت همچنين به قتل پسر 17 ساله اي به نام ميثم اعتراف کرد و گفت : با مادر اين نوجوان اختلاف داشتم و به انگيزه انتقام ، او را به قتل رساندم و موضوع را خودکشي جلوه دادم.

حمله مردم به محل سکونت

اين گزارش حاکي است ، با افشاي جنايت هاي تبهکار خون آشام ، مردم منطقه که بشدت تحت تاثير قرار گرفته بودند ، با تجمع در مقابل دادگستري بندر انزلي ، از مسوولان قضايي خواهان محاکمه و مجازات سريع متهم شدند و گروهي ديگر از اهالي منطقه با شناسايي محل سکونت قاتل خون آشام ، به اين محل حمله ور شدند و با تخريب خانه وي ، نفرت و انزجار خود را از فرد جاني ابراز کردند.

فقط 6 جنايت

بنا بر اين گزارش ، در حالي که تحقيقات اين پرونده روزهاي پاياني خود را سپري مي کند، روز گذشته سهراب بيگ ، رئيس کل دادگستري استان گيلان به فارس گفت : برخي از نشريات درخصوص اعترافات جاني تبهکار به 14 فقره قتل اشاره کرده اند که اين اخبار تکذيب مي شود.

وي افزود: بهزاد تاکنون به 6 فقره قتل (قتل سه زن و دختر جوان و 2 مرد و يک نوجوان 17 ساله) اعتراف کرده است که اجساد هر 6 قرباني پيدا شده و مراحل قانوني خود را طي کرده است.

او افزود: عامل جنايت ها به دليل قدرت بالاي بدني ، از هيچ آلت کشنده اي استفاده نمي کرده و فقط با ضربه زدن به گيجگاه و خفه کردن قربانيان ، مرتکب جنايت مي شده است.

رئيس کل دادگستري گيلان افزود: متهم اولين جنايت را در سال 77 مرتکب شده و با آن که چندين بار از سوي ماموران دستگير شده بود اما هر بار توانسته بود از دست ماموران رهايي پيدا کند.

وي افزود: تحقيقات درخصوص 6 فقره قتل پايان يافته است و اين متهم بزودي در يکي از شعبه هاي دادگاه محاکمه و سپس مجازات خواهد شد

iran

Comment

Working...