Announcement

Collapse
No announcement yet.

Events/Havades

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • دو جوان كه به بهانه تسليت*گويي به زني كه هفته گذشته پسر جوانش را از دست داده بود، وارد منزل او شده و سپس با بستن دست و پايش، 30 ميليون تومان از او سرقت كردند، دستگير شدند.

    به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سيزدهم آبان ماه سال جاري، زني سراسيمه و مضطرب به پليس مراجعه و اعلام كرد كه ساعتي قبل، دو پسر جوان به بهانه عرض تسليت براي مرگ فرزندش وارد منزل او در اختياريه شده و سپس 30 ميليون تومان از او سرقت كردند.

    اين زن در ادامه به ماموران گفت: در حالي كه به آنها اعتماد كرده و قصد داشتم از آنها پذيرايي كنم، ناگهان يكي از آنها جلوي دهانم را گرفت و ديگري با طناب دست و پايم را بست.

    وي افزود: آنها سپس 30 ميليون تومان تراول*چك كه دقايقي قبل از بانك دريافت كرده بودم و مقداري لوازم با ارزش منزل را به سرقت برده و متواري شدند و در اين ميان پس از رفتنشان به زحمت دست و پايم را باز كرده و نزد پليس آمدم.

    سرهنگ سلطاني، معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي تهران بزرگ با اشاره به شگرد جديد سارقان گفت: با ارسال پرونده به پايگاه سوم پليس آگاهي، تحقيقات كارآگاهان پليس جهت شناسايي و دستگيري عاملان سرقت آغاز شده بود كه بيست و هفتم آبان ماه، فردي به هويت «شهرام» كه با مراجعه به بانك قصد وصول تراول*چك*هاي مسروقه را داشت، با توجه به اين كه شماره چك*ها به بانك*هاي مربوطه اعلام شده بود، توسط كارمندان بانك شناسايي و با حضور پليس دستگير شد.

    سرهنگ سلطاني افزود: با دستگيري اين متهم و كشف 12 ميليون تراول*چك از او، مشخص شد كه مدارك هويتي وي جعلي بوده و نام اصلي*اش «فرشاد» *است.

    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران «فرشاد» كه ابتدا منكر سرقت مي*شد سرانجام با مواجهه حضوري با مالباخته لب به اعتراف گشود و گفت: سرقت را با همدستي يكي از دوستانم به هويت «داوود» انجام داده*ام.

    بدين ترتيب با اطلاعاتي كه «فرشاد» در اختيار پليس قرار داد، «داوود» نيز 28 آبان ماه دستگير و با كشف 18 ميليون تومان از تراول*هاي مسروقه از وي، كل اموال به سرقت رفته كشف و به مالباخته باز پس داده شد.

    معاون مبارزه با سرقت آگاهي تهران با بيان اين كه اين شيوه، شگرد جديدي در سرقت است، هشدار داد: مردم از پذيرفتن افرادي كه با آنها آشنايي ندارند در مراسم خصوصي خود خودداري كنند.

    Comment


    • با گذشت بيش از دو سال از اقدام به كلاهبرداري*هاي مردي كه با افتتاح حساب در بانك*ها مبادرت به كشيدن چك*هاي بلامحل كرده بود، تلاش كارآگاهان پليس آگاهي تهران جهت دستگيري اين كلاهبردار همچنان ادامه دارد.

      به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، بيست و دوم ارديبهشت ماه سال 83، مرد مغازه*داري با مراجعه به پليس مدعي شد: مدتي قبل در قبال فروش جنس به فردي به هويت «ابوالفضل»، يك فقره چك به مبلغ يك ميليون و 500 هزار تومان از او دريافت كرده، اما وقتي امروز براي وصول چك به بانك رفاه شعبه «جواديه» مراجعه كردم متوجه شدم كه چك بلامحل بوده و هيچ اثري از «ابوالفضل» نيز نيست.

      وي در ادامه به پليس گفت: اين در حالي بود كه پس از مراجعه به آدرسي كه متهم اعلام كرده بود، متوجه شدم كه آدرس صحت ندارد.

      سرهنگ خوئيني، معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ، با بيان اين كه در پي اعلام شكايت مالباخته با ارسال پرونده به اداره مبارزه با كلاهبرداري آگاهي تهران، تلاش كارآگاهان پليس جهت شناسايي و دستگيري متهم آغاز شده است به ايسنا، گفت: بررسي*ها نشان داد كه متهم 32 ساله، حساب*هاي ديگري نيز در بانك تجارت شعبه «بازار» و بانك سپه شعبه «ميدان *آزادي» افتتاح كرده و سپس با كشيدن چك*هاي بلامحل متواري شده است.

      به گفته سرهنگ خوئيني، داديار شعبه 14 دادسراي ناحيه 12 تهران از تمامي افرادي كه به اين شيوه از آنها كلاهبرداري شده است، درخواست كرد كه به اداره 14 پليس آگاهي مراجعه كرده و در صورتي كه اطلاعاتي از اين كلاهبردار متواري دارند، آن را در اختيار پليس قرار دهند.

      Comment


      • در جريان پيگيري*هاي گسترده پليس كرج، مبالغ سرقتي زني كه چندي پيش با فريب همسايگانش و راه*اندازي چندين صندوق قرض*الحسنه محلي در كمالشهر كرج، اقدام به كلاهبرداري كرده بود، با افزايش تعداد شاكيان، به 55 ميليون تومان رسيد.

        به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا‏، سرهنگ مجيد بزمون، فرمانده انتظامي كرج در تشريح ادامه تحقيقات پليسي درباره نحوه كلاهبرداري اين زن، ضمن بيان اين مطلب گفت: بازجويي*هاي فني از متهم و تحقيقات محلي كاراگاهان مشخص كرد اين زن با شيوه خاص خود پس از سكونت در يك محله جديد مبني بر برقراري ارتباط صميمانه با زنان همسايه و جلب اعتماد اين افراد در پوشش زني متدين اقدام به كلاهبرداري از طريق راه*اندازي صندوق قرض*الحسنه محلي مي*كرد.

        وي افزود: تحقيقات كارآگاهان پليس كرج حاكي از آنست كه اين زن تاكنون در چندين نقطه كرج با راه*اندازي اين صندوق*ها دست به كلاهبرداري زده و هر بار با تغيير محل سكونتش توانسته بود، متواري شود.

        سرهنگ بزمون در تشريح آخرين پرونده اين متهم به ايسنا گفت: به دنبال مراجعه بيش از 28 شاكي به كلانتري كمالشهر و آگاهي كرج و اعلام شكايت از يك زن به عنوان مسوول صندوق قرض*الحسنه محلي در اين منطقه، پليس وارد عمل شد و به اين ترتيب موضوع كلاهبرداري 29 ميليون توماني در دستور رسيدگي قرار گرفت.

        وي ادامه داد: با بررسي*هاي كارآگاهان مبارزه با كلاهبرداري آگاهي كرج از مالباختگان مشخص شد: اين زن 49 ساله به هويت «ف» كه از اهالي منطقه كمالشهر بوده است از چهار ماه قبل پس از طرح پيشنهاد به زنان خانه*دار همسايه مبني بر راه*اندازي چندين صندوق قرض*الحسنه، نظر مثبت آنها را جلب كرده و از هر يك از 30 متقاضي‏، 200 هزار تومان دريافت كرده تا بر اساس توافق صورت گرفته هر ماه به چند تن از اعضاي صندوق مبلغ سه ميليون تومان وام بدهد.

        به گزارش ايسنا سرهنگ بزمون ادامه داد: بر اساس اظهارات مالباختگان، پليس پي برد: در حالي كه متهم طي سه ماه گذشته اقدام به پرداخت مبلغ وعده داده شده به اعضاي صندوق كرده بود، در ماه اخير با خودداري از واگذاري هر گونه وجهي حاضر به پاسخگويي به اعضاي صندوق نشده بود، به طوري كه اين افراد بدون دريافت هيچ پاسخي اقدام به *شكايت به پليس كردند.

        به گفته فرمانده انتظامي كرج، با بررسي اظهارات مالباختگان و تحقيقات پليسي در اين خصوص با نظر مقام قضايي، حكم بازداشت متهم صادر شد و پليس مقارن 27 آبان ماه سال جاري، وي را در منزلش دستگير كرد.

        به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران سرهنگ بزمون با اعلام اين كه تمامي شاكيان صندوق قرض*الحسنه محلي، از زنان خانه*دار همسايه هستند و رقم كلاهبرداري متهم با افزايش تعداد شاكيان به 55 ميليون تومان رسيده است، گفت: متهم 49 ساله در حالي با قرار بازداشت موقت در اختيار پليس آگاهي كرج قرار دارد كه در بازجويي*هاي اوليه مدعي شده است، تمامي مبلغ 55 ميليون تومان را به تعداد ديگري از اعضاء وام داده، از اين رو پليس در حال بررسي اين ادعاها از سوي كارآگاهان است.

        پليس استان تهران با هشدار به خانواده*ها در خصوص سپرده*گذاري در صندوق*هاي قرض*الحسنه محلي اعلام كرد: مطمئن*ترين راه سپرده*گذاري و دريافت وام ، مراجعه به موسسات رسمي و قانوني داراي شماره ثبت است كه تحت نظارت بانك مركزي كشور قرار دارند، چرا كه در غير اين صورت ممكن است متقاضيان در دام برخي افراد سودجو قرار گرفته و سرمايه*هايشان را براحتي از دست بدهند.

        همچنين اين گزارش حاكي از آنست كه مدركي دال بر وجود اين صندوق*ها و اقدامات انجام شده وجود ندارد و پليس نيز تنها در جريان شكايت افراد از موضوع مطلع مي*شود و در اين ميان گاهي در جريان رسيدگي به يك پرونده متهم بدون برجا گذاشتن كوچكترين ردپايي متواري شده است و بدين ترتيب بازگرداندن سرمايه فريب خوردگان امكانپذير نخواهد بود.

        Comment


        • متهمان به سرقت كابل*هاي برق كه به گفته خود براي تهيه كراك مرتكب سرقت شده بودند، دستگير شدند.

          به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سرهنگ علي*اكبر لطفي، رييس كلانتري 102 «پاسداران» در تشريح پرونده، گفت: ساعت 24 روز چهاردهم آذر ماه، ساكنان كوچه پنجم خيابان «مكران» در پاسداران طي تماس با مركز فوريت*هاي پليسي «110» اعلام كردند كه چهار پسر جوان در حال سرقت كابل*هاي برق در كوچه هستند.

          بدين ترتيب ماموران يگان گشت كلانتري به موقعيت اعزام شده و در حالي كه سارقان از محل متواري شده بودند، يكي از اهالي كه شماره پرايد مشكي رنگ آنها را به خاطر سپرده بود، آن را در اختيار پليس قرار داد.

          سرهنگ لطفي افزود: با استعلام شماره خودرو، آدرس مالك آن شناسايي و پانزدهم آذر ماه، يكي از متهمان به هويت «محسن» 27 ساله در منزلش در پاسداران دستگير شد.

          وي ادامه داد: با دستگيري «محسن» و اعتراف او به سرقت وقوعي، به *دنبال اطلاعاتي كه وي در اختيار پليس قرار داد، سه همدستش نيز همان روز شناسايي و با حكم قضايي در منزلشان در پاسداران دستگير شدند.

          به گزارش ايسنا، متهمان به هويت «عليرضا» 25 ساله، «مهرداد» 23 ساله و «ابوالفضل» 25 ساله كه هر سه به مواد مخدر كراك اعتياد داشته و سال گذشته نيز به اتهام حمل مواد مخدر دستگير و روانه زندان شده بودند، انگيزه خود از ارتكاب اين جرم را تهيه هزينه جهت خريد كراك عنوان كردند.

          بر اساس اين گزارش در جريان پيگيري*هاي صورت گرفته عوامل كلانتري «پاسداران»، مالخر اموال مسروقه به هويت «عليقلي» 57 ساله نيز در منطقه نظام*آباد دستگير و معترف شد كه 18 كيلو سيم مسي برق را به قيمت هر كيلو چهار هزار تومان از سارقان خريداري كرده است.

          به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران با توجه به اين كه مالخر اموال مسروقه اعتراف كرد، *تاكنون چند بار ديگر نيز از متهمان جنس خريده است، آنها به سه فقره سرقت ديگر در محدوده*هاي پاسداران و فشم اعتراف كردند.

          در شرايطي كه سه تن از متهمان، انگيزه خود از سرقت را تهيه پول براي خريد كراك عنوان كرده بودند، «محسن» (مالك خودرو) كه راننده آژانس است، مدعي شد: به دليل فشار وارده بابت پرداخت قسط*هايم مرتكب جرم شده و هنوز هم باور نمي*كنم كه به اتهام دزدي دستگير شده باشم.

          Comment


          • سارقان نقابدار مسلح با تهديد صاحب يك مغازه طلافروشي در پلدختر، طلاهاي او را به سرقت بردند.

            به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، ساعت 17:45 روز سه شنبه 14 آذرماه، سه سارق مسلح با تهديد حجت*اله شهسواري، صاحب طلافروشي واقع در نبش خيابان 7 تير پلدختر، طلاهاي مغازه وي را به سرقت بردند.

            يكي از شهروندان حاضر در محل گفت: سه سارق نقابدار مسلح پس از خروج از مغازه اقدام به شليك چند گلوله كرده و سپس سراسيمه وارد خودروي سمندي شده و از صحنه گريختند.

            گودرز نظري، فرماندار شهرستان پلدختر ضمن تأييد اين خبر گفت: تحقيق و تلاش ماموران پليس جهت شناسايي و دستگيري سارقان ادامه دارد.

            سرهنگ غضنفر اسكندري، فرمانده انتظامي پلدختر نيز به خبرنگار ايسنا گفت: اطلاع كاملي در دست نيست و از ميزان طلاهاي به سرقت رفته بي*اطلاعيم، ولي تحقيقات در اين زمينه از سوي نيروي انتظامي ادامه دارد.

            Comment


            • دو برادر جوان كه خواهر بزرگتر خود را با ضربات چاقو و تبر به قتل رسانده بودند، دستگير شدند.

              به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، ساعت 13 روز سيزدهم آذر ماه، ماموران پليس ايلام در جريان وقوع قتل دختري در خيابان كارگر شهرستان ايوان قرار گرفتند.

              بر اساس اين گزارش با اعزام ماموران كلانتري 11 «ايوان» به موقعيت مورد نظر، ماموران با جسد غرق به خون دختر 28 ساله مغازه*داري روبه*رو شدند كه با ضربات متعدد چاقو و تبر به قتل رسيده بود.

              در اين حال بررسي*هاي پليس از محل حادثه نشان داد كه دختر جوان توسط دو برادر جوانش به هويت «مهدي» 22 ساله و «محمد» 20 ساله به قتل رسيده و متهمان قبل از رسيدن پليس متواري شده*اند.

              به اين ترتيب تحقيقات پليس جهت دستگيري دو برادر خواهركش آغاز شد و پس از سه ساعت و 30 دقيقه، هر دو متهم در ايوان دستگير شدند.

              به گزارش ايسنا، دو برادر جوان پس از اعتراف به قتل، انگيزه خود از قتل خواهر بزرگترشان را اختلاف خانوادگي عنوان كردند.

              Comment


              • ماموران پليس آگاهي ورامين، با دستگيري يك زن و شوهر از اقدامات مجرمانه و ارتكاب 40 فقره سرقت*هاي مختلف اين سارقان* حرفه*اي پرده برداشتند.

                به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سرهنگ احمد قاسم*خاني، رييس پليس شهرستان ورامين در تشريح اين پرونده اظهار كرد: با دريافت گزارشاتي در خصوص سرقت طلاجات كودكان در نقاط مختلف ورامين، با بررسي*هاي نامحسوس اكيپ تجسس مشخص شد: تعدادي سارق در ساعاتي از روز بعضا در نقاط خلوت شهر با فريب كودكان خردسال و استفاده از شيوه*هاي خاص مبادرت به سرقت طلاجات آنها كرده و متواري شده*اند.

                وي افزود: با توجه به حساسيت موضوع، اين مساله در اولويت پيگيري ماموران رده*ها در سطح كلانتري*ها قرار گرفت و مقارن 11 آذر ماه، وقوع يك فقره سرقت طلاجات از چند كودك به مركز فوريت*هاي پليسي 110 گزارش شد و به اين ترتيب ماموران كلانتري قرچك سريعا به محل اعزام شده و زني به هويت «كيميا» 21 ساله را حين فرار دستگير كردند.

                به گفته سرهنگ قاسم*خاني، با آغاز تحقيقات از متهم و انجام بازجويي*هاي مقدماتي، وي با صراحت به جرم ارتكابي اعتراف و اظهار كرد: مدتي است كه با همدستي شوهر صيغه*يي*ام به نام «احمد» براي تأمين نيازهاي مصرفي مواد مخدر با يك دستگاه موتورسيكلت، سرقت*ها را ترتيب مي*داديم.

                به گزارش ايسنا با اعتراف اين زن، ماموران بلافاصله به سراغ «احمد» رفته و پس از چند بار مراجعه به محل سكونتش موفق شدند، وي را حين فرار دستگير كنند.

                فرمانده انتظامي ورامين خاطرنشان كرد: «احمد» پس از دستگيري، تمامي اتهامات منتسبه را منكر شد، اما در مواجهه حضوري با «كيميا» لب به اعتراف گشود و گفت: تاكنون در زمينه كف*زني، كيف*قاپي، مغازه، احشام و اخاذي با همدستي همسر صيغه*يي*ام* و فردي به نام «حميد» بيش از 40 فقره سرقت در سطح شهرستان ورامين و پاكدشت مرتكب شده*ايم.

                بدين ترتيب با اعترافات متهمان، تحقيقات جهت دستگيري ديگر عضو اين باند ادامه دارد.

                رييس پليس شهرستان ورامين به خانواده*ها هشدار داد: به منظور مصون ماندن فرزندان خردسال از عواقب تلخ و ناگوار اعمال مجرمان و جلوگيري از حوادث احتمالي كه بعضا جان و سلامت كودكان را تهديد مي*كند، از آراستن آنها به طلاجات و رها كردن آنها در كوچه و پس كوچه*ها يا مراكز تفريحي و زيارتي خودداري كنيد.

                Comment


                • ماموران پليس موفق به دستگيري مأمور قلابي شدند كه حين اخاذي از يك جوان با او درگير شده بود.

                  به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، ساعت 22 روز جمعه، هفدهم آذر ماه، ماموران گشت كلانتري 137 «نصر» با مشاهده درگيري مرد ميانسال با يك جوان مقابل بيمارستان رسول*اكرم (ص) در «شهرآرا» جهت بررسي موضوع وارد عمل شدند.

                  بر اساس اين گزارش بررسي*ها نشان داد كه مرد 44 ساله به هويت «علي» با معرفي خود به عنوان ضابط قضايي قصد اخاذي از جوان 18 ساله را دارد.

                  مرد ميانسال پس از آنكه به جوان گفته بود «به تو مظنون شده*ام» از او درخواست كارت شناسايي كرده و در ادامه اعلام كرده بود «بايد با من به مقر پليس بيايي».

                  اين در حالي بود كه پسر جوان از رفتن با او خودداري كرده و با وي درگير شده بود كه در همين حال ماموران رسيده و متهم را دستگير كردند.

                  به گزارش ايسنا، متهم جهت تحقيقات بيشتر به اداره مبارزه با سرقت مسلحانه و زورگيري پليس آگاهي تهران بزرگ منتقل شد.

                  Comment


                  • با دستگيري تمامي هفت عضو باند «گبرها» كه تاكنون مرتكب چندين فقره اذيت و آزار نوجوانان در اطراف شهرري، خفتگيري ، ضرب و شتم، درگيري و تخريب اموال عمومي شده بودند، متهمان در محله خود در شهرك علايين (قلعه گبري) شهرري چرخانده شدند.

                    به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، از اواخر سال گذشته چندين فقره شكايت به كلانتري 172 «عبدالعظيم (ع)» اعلام شد كه بر اساس آن چند شرور منطقه، نوجوانان دانش*آموز را پس از كشاندن به اطراف شهرري به بهانه اين كه روي آنها را كم كنند، مورد اذيت و آزار جنسي قرار مي*دادند.

                    اين در حالي بود كه چندين فقره شكايت از متهمان در خصوص ضرب و شتم و زورگيري و تخريب اموال اعلام شده بود.


                    آغاز تحقيقات پليس

                    بر اساس اين گزارش به دليل اهميت موضوع، پرونده جهت تحقيق و بررسي به پايگاه نهم اطلاعات پليس تهران و سپس به شعبه چهارم دادسراي شهرري ارسال شد.

                    سرهنگ مهديخاني، مدير پايگاه نهم اطلاعات پليس پايتخت در تشريح پرونده اين متهمان به خبرنگار «حوادث» ايسنا، گفت: با آغاز تحقيقات پليسي و بررسي سوابق متهمان مشخص شد كه يكي از آنها به هويت «مرتضي» معروف به «مرتضي حفيظ» و برادرش به هويت «سعيد» در خصوص يك پرونده درگيري كه مقارن 29 شهريور ماه سال 83، تشكيل شده و با سپردن سند توسط پدر يكي از همدستانشان به هويت «اسماعيل» آزاد شده*اند بايد به دادسراي شهر ري مراجعه كنند.


                    دستگيري متهمان حين مراجعه به دادسرا

                    بدين ترتيب با هماهنگي كه با بازپرس شعبه چهارم دادسرا صورت گرفت، «مرتضي» 20 ساله و برادر 30 ساله*اش به همراه «اسماعيل» و يك متهم ديگر به هويت «ولي*اله» شانزدهم آبان ماه سال جاري در جريان مراجعه به دادسرا دستگير شدند.

                    اين در حالي بود كه «سعيد» برادر «مرتضي» هنگام دستگيري پس از شكستن بيني يك سرباز با ضربه*اي كه با مشت به سينه يك سرباز ديگر وارد كرد، او را نيز روانه بيمارستان كرد.


                    عبارت «تشنه انتقام» بر پيشاني متهم اصلي خالكوبي شده بود

                    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با دستگيري «مرتضي» كه روي پيشاني*اش عبارت «تشنه انتقام» را خالكوبي كرده بود به همراه برادرش و دو متهم ديگر، مشخص شد كه سه شرور ديگر به هويت «رامين» 18 ساله و «حسين» 20 ساله و «ميثم» 19 ساله در انجام اقدامات مجرمانه با آنها همدستي داشته*اند.

                    به گفته سرهنگ مهديخاني، بيست و نهم آبان ماه، «رامين» كه راننده آژانس بود و با پرايد خود متهمان و طعمه*هاي نوجوان آنها را جا*به*جا مي*كرد و به دنبال آن نيز «ميثم» دو روز بعد دستگير شد.

                    اين در حالي بود كه «حسين» از اولين روز دستگيري چهار همدستش متواري بوده و به منزلش نيز نيامده بود تا اين كه سرانجام 6 آبان ماه، سوار بر موتورسيكلتش با يك دستگاه خودرو پيكان تصادف كرده و به دليل پارگي تاندوم پا به بيمارستان 7 تير منتقل و در آنجا دستگير شد.


                    بررسي 15 فقره شكايت نوجوانان زير 17 سال

                    مدير پايگاه هفتم اطلاعات پليس تهران، افزود: در بررسي 15 فقره شكايت نوجوانان زير 17 سال مشخص شد كه «مرتضي» به همراه دو يا سه تن ديگر از متهمان با تهديد قمه و چاقو، طعمه*هاي خود را به بهانه «رو كم كردن» به آلونك*هاي باغهاي اطراف شهرك علائين (قلعه گبري) منتقل كرده و مورد اذيت و آزار جنسي و ضرب و شتم قرار داده*اند.


                    تشريح اقدامات مجرمانه «گبرها»

                    به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، «مرتضي» كه بر روي پيشاني خود عبارت «تشنه انتقام» را خالكوبي كرده بود علت اين اقدام را ضربه چاقويي عنوان كرد كه چند سال قبل يكي از هم محلي*هايش در يك درگيري از پشت به او زده است!

                    اين در حاليست كه گفته مي*شود، وي در كودكي مورد تعرض قرار گرفته و با خالكوبي اين عبارت بر روي پيشاني*اش، از نوجوانان انتقام مي*گرفته است.

                    به گزارش ايسنا، زمستان سال 83، اعضاي باند «گبرها» از طرف صاحب يك خانه در شهرري با تهديد قمه و چاقو وارد منزل شده و با بر هم زدن وسايل منزل و بيرون كردن زن مستأجر و فرزندانش اعلام كرده*اند كه بايد تا فردا منزل را تخليه كني.

                    بر اساس اين گزارش سال گذشته نيز «مرتضي» ، «رامين» و دو متهم ديگر كه پس از شرب خمر به صورت خلاف در خيابان حركت مي*كردند با يك دستگاه خودرو پرايد تصادف كرده و پس از پياده شدن از خودرو و درگيري با راننده پرايد و ضرب و شتم او، مبلغ 90 هزار تومان وجه نقد و ضبط و پخش وي را به سرقت برده و تلفن همراهش را نيز خرد كرده و متواري شدند.

                    در اين حال راننده خودرو پرايد از ترس شرورها حتي در كلانتري نيز حاضر نشده و به طور تلفني موضوع را به پليس اطلاع داده بود.

                    از سوي ديگر بررسي پرونده متهمان همچنين نشان داد كه آنها با عربده*كشي در خيابان به يك زن كه با همسر و فرزندش در حال عبور بوده فحاشي كرده و پس از اعتراض شوهر اين زن، وي را به شدت مورد ضرب و شتم قرار دادند.

                    اين در حالي بود كه «مرتضي»، اسفند ماه سال گذشته پس از شرب خمر وارد يك حسينيه شده و پس از عربده*كشي متواري شده بود.

                    بنا بر اين گزارش «مرتضي» سال 81 و در سن 16 سالگي به جرم ضرب و شتم و درگيري به مدت شش ماه به كاشان تبعيد شد و از آن زمان تاكنون بيش از 5 بار دستگير و هر بار با سپردن سند و قرار وثيقه آزاد شده بود.


                    گرداندن متهمان در محدوده*هاي ارتكاب جرم

                    سرهنگ مهديخاني با بيان اين كه اعضاي اين باند مرتكب چندين فقره جرم ديگر نيز شده*اند كه شاكيان جرأت شكايت از آنها را ندارند به ايسنا گفت: هم اكنون تمامي اعضاي اين باند در اختيار پليس بوده و افرادي كه شكايتي از آنها دارند جهت پيگيري شكايت خود به دادسراي شهرري و با كلانتري 172 مراجعه كنند.

                    به گزارش ايسنا، متهمان از ساعت 16:35 تا 17:5 روز چهاردهم آذر ماه به مدت 30 دقيقه در شهرك علائين چرخانده شدند تا از سوي ساير شاكيان شناسايي شوند.

                    در اين حال برادر «ولي*اله» به هويت «علي» با وجود حضور چندين مامور پليس در محل با مشاهده برادرش اقدام به عربده*كشي كرده و قصد آزادي وي را داشت كه بلافاصله توسط ماموران دستگير شد.

                    Comment


                    • زني كه قصد داشت براي ازدواج مجدد، هويت شوهر سابقش را از شناسنامه*اش پاك كند با فريب سه جوان مورد تعرض قرار گرفت.

                      به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سرهنگ قاسم*خاني، فرمانده انتظامي شهرستان ورامين با ابراز تأسف از وقوع اين حادثه كه در آن زني براي انجام يك كار غيرقانوني از سوي سه جوان به دام اهريمني افتاده بود، گفت: نهم آذر ماه، به دنبال مراجعه زني 27 ساله به اداره مبارزه با جرايم جنايي آگاهي ورامين، پليس در جريان وقوع يك فقره تجاوز به عنف از سوي سه معترض در خورين ورامين قرار گرفت.

                      بر اساس اين گزارش با تشكيل تيم ويژه*اي از كارآگاهان مبارزه با جرايم جنايي، ماموران تحقيقات را از زن قرباني آغاز كردند.

                      اين زن با بيان اين كه اين حادثه 10 روز قبل اتفاق افتاده است، اظهار كرد: در حالي كه ابتدا قصد نداشتم پليس را در جريان موضوع قرار دهم، سرانجام به دليل عذاب وجدان و ترس از اين كه معترضان به سراغ زنان ديگري نيز بروند، تصميم گرفتم ماجرا را براي پليس بازگو كنم.

                      به گزارش ايسنا، اين زن 27 ساله در جريان اظهاراتش به ماموران گفت: پس از جدايي از شوهرم به تازگي قصد ازدواج مجدد داشتم، اما از طرح موضوع ازدواج پيشين خود به خواستگار جديد خودداري كرده و با اين تصور كه مي*توان هويت همسر سابقم را از شناسنامه پاك كنم به اداره ثبت احوال ورامين مراجعه كردم.

                      وي ادامه داد: از آنجا كه در اداره ثبت احوال به غيرقانوني بودن اين اقدام پي بردم قصد خارج شدن از اداره را داشتم كه ناگهان با جواني روبرو شدم كه در جريان گفت*وگويي كوتاه گفت: اين مشكل را مي*تواند از طريق پدرش كه در اداره ثبت احوال مشغول به كار است، پيگيري كند.

                      به اين ترتيب اين جوان 24 ساله به هويت «وحيد» با طرح اين كه حذف مشخصات همسر سابق از شناسنامه با پرداخت 70 هزار تومان امكانپذير است، زن جوان را اغفال كرد، از اين رو اين زن با گرفتن شماره تلفن پسر جوان، از وي جدا شد.

                      فريب قرباني با جلب اعتماد در يك اداره

                      سرهنگ قاسم*خاني در ادامه تشريح اين پرونده به خبرنگار «حوادث» ايسنا گفت: ماموران پليس در ادامه رسيدگي به اين پرونده، متوجه شدند: فرداي روز آشنايي اين دو تن با يكديگر، به دنبال تماس تلفني زن جوان با «وحيد»، وي با تقاضاي خود مبني بر تهيه دو قطعه عكس و فتوكپي شناسنامه، زن 27 ساله را به ميدان راه*آهن ورامين كشاند و به بهانه دريافت حكم قضايي به اين منظور، وي را به اداره دادگستري برده و به اين ترتيب اعتماد قرباني خود را جلب كرد.

                      پس از گذشت چند روز از اين ماجرا، مرد جوان با ادعاي اين كه شناسنامه جديد آماده شده است، قرباني خود را براي پرداخت وجه 70 هزار توماني به مقابل كارخانه قند ورامين دعوت كرد.

                      با حضور زن در محل قرار، «وحيد» كه با يك دستگاه وانت نيسان در محل حاضر شده بود، مدعي شد، شناسنامه نزد پدرش است و از اين رو از وي درخواست كرد تا براي دريافت شناسنامه، همراه او به منزلشان كه در آن نزديكي است، بيايد و پس از امضاء برگه*ها، آن را تحويل بگيرد.

                      گرفتار شدن در خودرو متهمان

                      فرمانده انتظامي ورامين به ايسنا، گفت: زن جوان با وجود آن كه از طرح اين پيشنهاد نسبت به مرد مشكوك شده بود، در ابتدا از سوار شدن به خودرو امتناع كرده، اما زماني كه متوجه شد، دريافت شناسنامه در غير اين صورت منتفي است حاضر به سوار شدن به خودرو شد.

                      بر اساس اظهارات قرباني، پس از پيمودن مسير كوتاهي، راننده خودرو ترمز ناگهاني گرفته و بلافاصله مرد ديگري با زور سوار وانت نيسان شد و در همين حال يك تن ديگر نيز عقب خودرو پريد و بدين ترتيب اين افراد با زور، سر زن جوان كه به شدت وحشت*زده شده بود را به زير گرفته و به سرعت به زمين*هاي كشاورزي در نزديك خورين ورامين انتقال دادند.

                      زن جوان در ادامه بيان شكوائيه خود به پليس گفت: اين سه تن در آنجا، درخواست*هاي اهريمني خود را مطرح كردند، اما زماني كه با امتناع من مواجهه شدند با تهديد چاقو بر روي گلويم كه هنوز آثار آن برجاي مانده است، مرا داخل خودرو مورد تعرض قرار دادند.

                      زن جوان در برزخ جدال وجدان و ترس از آبرو

                      به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران در حالي كه زن جوان پس از وقوع اين حادثه توسط متهمان در حوالي يكي از جاده*هاي ورامين رها شده بود، خود را به منزل *رسانده و در شرايطي كه به شدت از وقوع اين حادثه و انتشار ماجرا هراسان بوده است، از اطلاع حادثه به پليس خودداري كرد، اما در ادامه از ترس اين كه متهمان، دام اهريمني خود را براي افراد ديگري پهن كنند، موجب شد تا اين زن با غلبه بر احساسش با وجود گذشت 10 روز از حادثه، پليس را در جريان قرار دهد و بدين ترتيب اقدامات گسترده پليسي براي دستگيري متهمان، اين پرونده آغاز شد.

                      رديابي پرونده تجاوز به عنف بي*هيچ سرنخي

                      در حالي كه زن جوان در زمان رها شدن از سوي متهمان، موفق به يادداشت شماره پلاك خودرو نشده بود و از سوي ديگر نيز چهره متهمان در آرشيو*هاي به جا مانده از مجرمان سابقه*دار نيز وجود نداشت، كارآگاهان در اولين گام جهت شناسايي متهمان اقدام به بررسي محل وقوع جرم در زمين*هاي كشاورزي كردند و اين محل را تحت كنترل نامحسوس قرار دادند.

                      سرانجام پس از مراقبت*هاي 24 ساعته طي چند روز مقارن ساعت 18 پس از مدتها گشت*زني، ماموران از حضور سه جوان در محل مطلع شدند، به طوري كه اين افراد در حالي كه در حالت غيرطبيعي بودند با روشن كردن آتش در حال گفت*وگو با هم بودند.

                      بدين ترتيب بلافاصله شاكي پرونده در محل حاضر و از مسافت تقريبا دور موفق به شناسايي متهم اصلي اين پرونده «وحيد» شد و بدين ترتيب ماموران در يك عمليات غافلگيرانه، دو متهم ديگر به نامهاي «مصطفي» 23 ساله (صاحب خودرو) و «وحيد ــ س» 23 ساله را به همراه «وحيد» 24 ساله (راننده خودرو و متهم اصلي) را دستگير كردند.

                      متهمان در مواجهه حضوري لب به اعتراف گشودند

                      به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران با آغاز تحقيقات در حالي كه هر سه متهم اين پرونده به ويژه متهم اصلي كه از اشرار سابقه*دار و عربده كش نيز بود حاضر به اعتراف نبوده و به هيچ وجه با پليس همكاري نمي*كردند، سرانجام مواجهه حضوري متهمان با قرباني پرونده براي پذيرش جرايم ارتكابي از سوي پليس پيشنهاد شد.

                      بدين ترتيب بلافاصله در لحظات اوليه اين مواجهه، شاكي كه به شدت پريشان حال بود با حمله به «وحيد» (متهم اصلي پرونده)، اين مجرمان را وادار به اعتراف كرد.

                      چرا اين سرگذشت تلخ رقم خورد

                      به گزارش گروه «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يكي از دغدغه*هاي هميشگي پليس بالا بردن ضريب آگاهي شهروندان در مقابل افراد سودجو و فرصت طلب بوده، اما آنچه در سرگذشت اين حادثه تلخ مي*توان مشاهده كرد، حاكي از اشتباهات فاحش قرباني در مواجهه با جريانات پيش رويش بوده، به طوري كه با ادامه اين اشتباهات سرانجام وي در دام نقشه شوم مجرمان گرفتار شده است.

                      سرهنگ حميد اندرز چمني، رييس مركز اطلاع*رساني فرماندهي انتظامي استان تهران در تحليل اين حادثه به بررسي سير وقوع آن پرداخت و گفت: در اولين گام از بررسي*ها مي*توان به روي آوردن اين زن به اقدام غير قانوني براي حذف نام همسر سابقش از شناسنامه خود اشاره كرد، چرا كه وي به جاي طي كردن سير منطقي، خطرناكترين كار يعني كار غيرقانوني را در جهت تغيير وضعيت شناسنامه*اش صورت داده است و در ادامه بدون در جريان گذاشتن خانواده و يا افراد معتمد از مسير قانوني منحرف شده و با اعتماد بي*جا به افراد ناشناس بدون هيچ فكر و تحقيقي، ادعاهاي بي*پايه و اساس آنها را پذيرفته است.

                      وي افزود: بي*شك ضروري است خانواده*ها، زنان و به ويژه دختران جوان را نسبت به خطرات ارتباط با افراد بيگانه و ناشناس هوشيار كنند تا اين دسته از افراد با در نظر داشتن اصل «خود كنترلي» و «رعايت نكات حفاظتي و ايمني» در جريان رفت و آمدها در محيط*هاي مختلف به سادگي گرفتار دام*ها و نقشه*هاي مجرمانه نشوند.

                      سرهنگ چمني، يكي از علل وقوع حوادث ناگوار مشابه را ظاهر تحريك*آميز قرباني دانست و خاطرنشان كرد: مسلما عدم رعايت موازين اخلاقي و نوع پوشش موجب مي*شود، زنان در مقابل خطرات موجود در جامعه مصون نباشند.

                      اين كارشناس انتظامي در ادامه افزود: اين دسته از مجرمان از هوش بسيار بالايي برخوردارند و از شيوه*هاي مختلفي براي جلب اعتماد استفاده مي*كنند، به طوري كه در جريان اين حادثه نيز متهم اصلي در جريان عملي كردن نقشه*هايش، قرباني را به مقابل دادگستري برده و با جلب اعتماد وي شرايط را به گونه*اي فراهم كرد كه زن جوان به سادگي سير امور پيش*رو را واقعي تصور كند، در حالي كه اگر اين فرد در همان زمان تقاضاي مشاهده برگه قضايي را مطرح مي*كرد، مي*توانست بلافاصله به اهداف اين مجرم پي برد.

                      به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شايد بتوان يكي از دلايل وقوع اين حادثه را فرهنگ و تصور اشتباه موجود از زن مطلقه در جامعه دانست، چرا كه همه اين ماجرا از جريان حذف كردن يك اسم آغاز شده است.

                      اين زن كه در آن زمان دچار فشارهاي روحي و رواني از تصور زن مطلقه بوده به دنبال حل مشكل و رها شدن از چاله به چاه افتاده است.

                      به گزارش ايسنا، شايد وضع قوانين مشخص حمايتي براي اين قشر آسيب*پذير بتواند چتر مطمئن و پناهگاه امني را براي زنان ايجاد كند تا اين گونه از روي سادگي و ساده*لوحي فريب اين دسته از مجرمان را نخورند.

                      Comment


                      • پيرمرد 70 ساله كه به ورود احشام مرد كوچ*رو به قلمرواش اعتراض كرده بود با شليك گلوله از سوي او از پاي در آمد.

                        به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سيزدهم آذر ماه سال جاري، زماني كه مرد كوچ*رو قصد عبور دادن احشام خود از منطقه چنانه شهرستان شوش را داشت با اعتراض پيرمرد 70 ساله*اي روبه*رو شد كه از وي خواست وارد قلمرواش نشود.

                        بر اساس اين گزارش درگيري مرد 37 ساله به هويت «شهريار» با پيرمرد 70 ساله به هويت «حسين» بالا گرفت و وقتي اقوام پيرمرد به هواخواهي از او وارد درگيري شدند، «شهريار» اسلحه كلاش خود را بيرون آورده و به سمت آنها تيراندازي كرد كه در اين بين با اصابت گلوله*اي به سينه پيرمرد، او روانه بيمارستان شد.

                        اين در حالي بود كه وي پس از رسيدن به بيمارستان بر اثر شدت جراحات و خونريزي جان خود را از دست داد.

                        به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران با اطلاع پليس از حادثه و اعزام ماموران پاسگاه چنانه به موقعيت درگيري، متهم به قتل كه هنوز در نزديكي محل بود، دستگير و در بازرسي از وسايلش، دو قبضه اسلحه كلاشينكف به همراه 26 تير فشنگ كشف شد.

                        «شهريار» با اعتراف به قتل پيرمرد، درگيري در پي اعتراض مقتول براي ورود احشام او به قلمرواش را علت تيراندازي مرگبار عنوان كرد.

                        متهم جهت تحقيقات بيشتر به پليس آگاهي شهرستان شوش منتقل شد.

                        Comment


                        • فرمانده* نيروي انتظامي در جمع دانشجويان دانشگاه اصفهان گفت: ايجاد امنيت در جهان فقط با اقدامات امنيتي و نظامي مسير نيست، بلكه مسائل اقتصادي و فرهنگي هم در اين زمينه دخيل است.

                          به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار "اسماعيل احمدي مقدم" با بيان اينكه اولين كاركرد حكومت*ها برقراري امنيت براي ايجاد يك اجتماع منضبط است، افزود: موج سوسيال دموكراسي در غرب كه درحال حاضر نيز وجود دارد، پلي جهت ايجاد رفاه عمومي براي آحاد جامعه برقرار كرده تا رقابت اقتصادي در آن جا تامين شده باشد.

                          وي تصريح كرد: امروز "امنيت" يك واژه*ي توسعه يافته و چند بعدي است. امنيت يعني برقراري و حفظ ثبات تعادل*هاي ذهني براي مردم كه چنانچه در اين راستا انتظارات با واقعيات در تعادل باشند، احساس امنيت به وجود خواهد آمد.

                          وي امنيت را مهمترين دستاورد حكومت ديني خواند و اظهار داشت: در جامعه ديني قطعا امنيت جاي ترس را خواهد گرفت و لذا هر آنچه كه انسان را نگران مي*كند، بايستي در پرتوي تحقق اين امنيت از بين برود.

                          او دليل وجود تهاجم فرهنگي در سطح جوامع را عدم برقراري تعادل فرهنگي عنوان و تصريح كرد: موضوع امنيت باعث ايجاد حادثه*ي 11 سپتامبر و عاملي براي ملاحظات جهاني و لشكركشي*ها شد، چرا كه آمريكائي*ها قصد داشتند با ايجاد عدم امنيت در سطح جهان و سپس كشور خود مقوله*اي را تحت عنوان برقراري امنيت مطرح كنند كه تنها خودشان هم قادر به تامين اين امنيت باشند.

                          احمدي مقدم در ادامه با اشاره به پرونده*ي هسته*اي ايران، اظهار داشت: آمريكائيها در پرونده هسته*اي كشورها نمي*توانند عليه مواضع ما اجماع ايجاد كنند و چون قادر به اين كار نيستند، درمانده شده*اند.

                          وي با بيان اين كه كشور ايران هشت هزار و 500 كيلومتر مرز خاكي و آبي به غير از مرزهاي شمالي دارد، گفت: دستگاه*هاي اطلاعاتي آمريكا و اسرائيل به شدت در مرزهاي شمالي كشورمان فعال هستند و در بقيه مرزها هم كه حضور فيزيكي دارند.

                          او با بيان اينكه حوادثي نظير تاسوكي، دارزين بم و انفجارهاي خوزستان ريشه* در تحريكات بيروني دارد، تصريح كرد: توليد ترياك در افغانستان امسال به شش هزار و 100 تن رسيده است كه دشمنان ما قصد دارند اين توليدات را به داخل كشور وارد كنند.

                          وي اضافه كرد: تنها 10 روز پس از توليد مشروبات الكلي در دانمارك، نيروي انتظامي در مرزهاي غربي كشور اين مشروبات را كشف مي*كند و هر چند وقت يك*بار انبوه محصولات فرهنگي مستجهن كه به صورت كيلويي فروخته مي*شوند، در سيستان و بلوچستان كشف مي*شود.

                          سردار احمدي مقام با بيان اين كه امروزه موضوع قاچاق انسان شديدتر از گذشته شده*است، گفت: در حال حاضر انواع تهديدها پيرامون كشور ما وجود دارند كه بايستي با چشم باز اين تهديدات را مرتفع كرد.

                          وي اذعان داشت: كشورهاي غربي علي*رغم توسعه*يافتگي در زمينه*هايي اقتصادي و تكنولوژي، نتوانسته*اند امنيت را بهبود بخشند و مطابق آمارهاي اينترپل نيز شاخص*هاي جرم در اغلب كشورهاي توسعه يافته چندين برابر كشور ماست.

                          وي در ادامه در خصوص به كارگيري نيروي جوان در نيروي انتظامي گفت: 80 درصد ماموران نيروي انتظامي در طي اين 15 سال استخدام شده*اند. همچنين افزايش ميزان رضايت مردم در دستور كار ما قرار دارد.

                          او با بيان اينكه قاچاقچيان در كشور آزادانه فعاليت نمي*كنند، اظهار داشت: ستاد مبارزه با موادمخدر امسال حداقل سه جلسه تشكيل داده*است، هر چند كه بايد همه ارگانها در زمينه مبارزه با موادمخدر با يكديگر همكاري داشته باشند. به عنوان مثال وزارت بهداشت بايد تقاضا براي مصرف موادمخدر را كاهش دهد، چون كه تا زمانيكه تقاضا هست، فروشنده هم هست.

                          او افزود: هنگامي كه معتادان تزريقي را جمع*آوري مي*كنيم و در يك محل قرار مي*دهيم، فرياد عده*اي در مي*آيد كه "اين مكان به بمب ايدز يا هپاتيت تبديل شده*است" اما يكي از مراكز انتشار ايدز يا هپاتيت هم اين است كه افراد مبتلا و غيرمبتلا به ايدز را در يك محل و كنار يكديگر جمع كنيم كه در اين صورت آلودگي انتقال پيدا مي*كند. هر چند ما مي*توانيم جلوي تزريق در زندانها را بگيريم، اما جلوي روابط جنسي را نمي*توان گرفت مگر اين كه هر يك از افراد را در يك سلول انفرادي نگهداري كنيم، اما اين كار امكان*پذير است؟ لذا بايد مراكز نگهداري مجهز به وجود آيد و خانواده*ها را نيز در گير اين موضوعات كنيم تا بتوانيم از انتشار چنين آلودگي*هايي جلوگيري كنيم.

                          وي در ادامه با بيان اين كه طي بحث*ها و بررسي*هاي گوناگون با مسئولين از جمله مجمع تشخيص مصلحت نظام، مقرر شد افراد معتادي كه با مراجعه به مراكز تحت درمان و ترك اعتياد قرار گيرند از عنوان "مجرم" خارج شوند، افزود: اين طرح فعلا به تاييد رسيده*است و تنها بايد به صورت مصوبه*ي قانوني در آيد كه در آن صورت قابل اجرا خواهد بود.

                          فرمانده ناجا در ادامه : به دنبال ارائه طرح "ايجاد امنيت اخلاقي"، قرار شد اين طرح در مجلس به تصويب برسد و رئيس*جمهور هم دستور داد با اين طرح امنيتي برخورد نشود. ما هم مجبوريم روش متعادلي در اين خصوص پيش بگيريم.

                          وي افزود: در هشت ماه اول سال ماموران ما يك ميليون و 300 هزار مورد تذكر به بدحجابان داده*اند كه اگر نصف اين موارد را هم جدي حساب كنيم، يعني در كشور ما حدود 600 هزار بدحجاب وجود داشته*است و نشان مي*دهد كه بايد اين موضوع را يك اپيدمي اجتماعي حساب كنيم.

                          وي با مهم خواندن ايجاد امنيت اخلاقي در جامعه، گفت: در امنيت اخلاقي ما به دنبال امنيت خانه و خانم*ها هستيم. در حال حاضر تجاوز به عنف در محيط*هاي دانشجويي به عنوان خطر بزرگي محسوب مي*شود كه در بيشتر موارد هم متجاوزان با فيلمبرداري مانع از بر ملا شدن اين واقعه مي*شوند.

                          به گزارش ايسنا، سردار احمدي مقدم با بيان اينكه حرف ما برخورد با چهار تار موي يك خانم نيست و ما مي*خواهيم از بروز آسيب*هاي اجتماعي جلوگيري كنيم، نسبت به فيلمبرداري غيرمجاز از مجالس و استخرها هشدار داد و گفت: در حمام*ها، استخرها، اطاق*هاي پرو و اطاق هتل*ها افراد اقدام به فيلم*برداري مي*كنند كه اين پديده بسيار خطرناك در جامعه ما شكل گرفته*است.

                          وي با اشاره به انتشار سي*دي منتسب به يك بازيگر در جامعه، گفت: *اين سي*دي همانند يك وبا در جامعه پخش شد و مثل بمبي تركيد، غافل از اين كه چنين اتفاقاتي روزانه در كشور به وقوع مي*پيوندد.

                          فرمانده*ي نيروي انتظامي با بيان اين كه متاسفانه عده*اي حمله مي*كنند و مي*خواهند افراد مرتبط با اين سي*دي مستجهن تبرئه شوند، گفت: به هر حال خلافي انجام گرفته، فيلمبرداري شده و در حافظه كامپيوتر موجود بوده است. بعد هم اين كامپيوتر به تعميرگاه برده شده كه در آن جا اين فيلم دزدي شده*است. تا الان هم گردش مالي اين سي*دي نزديك به چهار ميليارد تومان بوده*است.

                          او افزود: طي هشت ماه اول امسال، 500 پرونده تجاوز به عنف توسط نيروي انتظامي به ثبت رسيده*است. اين در حالي لست كه بسياري از افراد مورد تعرض قرار گرفته هم براي حفظ آبرويشان به پليس شكايت نمي*كنند.

                          وي در پايان با اشاره به اين كه در مورد حريم خصوصي تعريف شفافي وجود ندارد، اظهار داشت: بايد محدوده حريم خصوصي تعريف و روشن شود كه نيروي انتظامي كجا مي*تواند مداخله كند و كجا نمي*تواند.

                          Comment


                          • پليس تالش مردي را به اتهام قتل برادرش دستگير كرد كه در جريان تحقيقات انجام شده به جنايت ارتكابي معترف شد.

                            به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، ماموران انتظامي شهرستان تالش با كسب خبري مبني بر اين كه فردي به هويت مشخص در محله ليسار اقدام به خودكشي كرده، بلافاصله به محل عزيمت كردند.

                            با آغاز بررسي*هاي اوليه پليسي مشخص شد كه متوفي، خود را آتش زده و بر اساس اظهارات مادرش، وي با توجه به اين كه حالت رواني نامتعادلي داشته دست به اين كار زده است.

                            ماموران پليس با بررسي موضوع و پيگيري*هاي مستمر و بر اساس شواهد و مدارك موجود به برادر متوفي مظنون شده و وي را دستگير كردند.

                            به اين ترتيب در تحقيقات به عمل آمده، متهم به قتل برادرش اعتراف كرد و گفت: برادرم حالت جنون داشت و با ايجاد مزاحمت و انجام كارهاي خلاف شؤونات اخلاقي در انظار عموم مايه آبروريزي من و خانواده*ام بود.

                            به گزارش ايسنا وي ادامه داد: از آنجا كه ديگر تحمل اين وضعيت را نداشتم روز حادثه وارد خانه مجردي برادرم شدم و ابتدا با فشار آوردن به گلويش، او را خفه كردم و سپس جسدش را آتش زدم.

                            به ترتيب با اعتراف صريح متهم، وي با تشكيل پرونده به مرجع قضايي معرفي شد.

                            Comment


                            • محققان اتريشي موفق به طراحي يك سيستم تلويزيون مدار بسته رايانه*يي شده*اند كه مي*تواند رفتارهاي مشكوك را شناسايي و رديابي كرده و به طور خودكار به بانك*ها هشدار دهد.


                              به گزارش سرويس «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين سيستم هوشمند به نحوي طراحي شده كه پس از مشاهده شخص يا شيء مظنون مورد مزبور توسط دوربين*هاي ويديويي در سيستم نظارت رايانه*يي رديابي مي*شود.


                              اين سيستم از سوي محققان دانشگاه فن*آوري وين طراحي شده است.


                              به گفته محققان به كمك الگوريتم*هاي رياضياتي، صحنه هاي ضبط شده به طور خودكار براي شناسايي رفتارهاي فردي غير معمول، تعبيه مي*شود.


                              95 درصد از مشتريان و مراجعه كنندگان به بانك*ها وقتي منتظر هستند در يك نقطه مي*ايستند و اگر اين افراد براي مدتي طولاني*تر از حد معمول در گوشه*اي منتظر بمانند و فقط اهداف را مشاهده كنند و يا بدون هدف براي انجام كارهاي بانكي در بانك بايستند به دليل رفتارهاي غير عادي و مشكوكشان نسبت ساير مشتريان از سوي سيستم مزبور رديابي مي شوند.


                              گفته مي*شود اين برنامه تا سال 2008 تكميل خواهد شد.

                              Comment


                              • مردي، همسرش را تنها به دليل مخالفت با دعوت بستگانش با وارد آوردن دو ضربه به قتل رساند.

                                به گزارش خبرنگار«حوادث»* ايسنا، مقارن ساعت 18:15 پانزدهم آذر ماه سال جاري، ماموران پليس شهرستان قم از وقوع يك مورد فوت مشكوك زني به هويت «فرزانه» 22 ساله در درمانگاه «مصلي قم» مطلع شدند.

                                بر اين اساس ماموران پليس بلافاصله جهت بررسي موضوع به محل مورد نظر اعزام شدند و در بررسي*هاي اوليه، همسر متوفي به نام «علي ـ پ» به ماموران انتظامي گفت: همسرم در منزل بود كه ناگهان دچار سرگيجه شد و به زمين خورد، من نيز بلافاصله او را به درمانگاه منتقل كردم، اما به دليل شدت ضربه جان باخت.

                                اين در حالي بود كه بررسي*ها از جسد با توجه به وجود آثار ضرب و جرح فيزيكي، از وقوع جنايت حكايت داشت.

                                در اين حال پرونده جهت بررسي*هاي تكميلي به معاونت آگاهي قم ارجاع داده شد و به اين ترتيب در تحقيقات فني به عمل آمده از همسر مقتول به هويت «علي ـ پ» و بازسازي صحنه قتل، وي سرانجام لب به اعتراف گشود.

                                وي ماجرا را اين گونه تشريح كرد: روز حادثه تعدادي از بستگانم را بدون اطلاع همسرم به منزل دعوت كردم، اما زماني كه همسرم از اين موضوع اطلاع يافت به شدت عصباني شد و به من فحاشي كرد.

                                متهم ادامه داد: از آنجا كه از رفتار همسرم ناراحت و عصبي شدم، ضربه*اي محكم به سرش وارد كردم كه منجر به آن شد به لبه ديوار آشپزخانه برخورد كند و در اين حال به حالت دمر بر روي زمين افتاد. اين در حالي بود كه با وارد كردن لگدي به پهلوي چپش ناگهان متوجه شدم كه او جان خود را از دست داده است.

                                به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران در پي اعترافات به دست آمده از متهم، جسد اين زن جهت بررسي به پزشكي قانوني منتقل شد و در اين ميان نظريه پزشكي، آثار ضربه به سر و شكستگي دنده بر روي جسد را تاييد و علت نهايي مرگ را ضربه مغزي اعلام كرد.

                                با حضور بازپرس ويژه قتل و بازسازي صحنه جنايت، متهم با قرار بازداشت روانه زندان شد و تحقيقات پليسي جهت تكميل پرونده همچنان ادامه دارد.

                                Comment

                                Working...
                                X